2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah pervinim ya inallah yarin doktorda lopak lopak yapar ece; hatta doktorun suratina yapsin..bizim sipa her doktora gittigimizde tarti oncesi yapiyor, adam altini acinca sok oluyor, insallah rahatlar yavrum..

jumbo geyiğine bayıldımmmm

şu kitapta ne kitapmış heee
elif ben senin gibi okumuyorum hiç bişey yapmıyorum yahoonun karşısına koyuyorum kitabın arkasınada bi yastık yerleştriyorum bi saat ona bakıyo keko gibi

ntde 4.900 aldım netteki adresler kol gibi fiyatlar
ulen güllü bakırköy ntye git orda var bi kitap almayı beceremediniz karı koca heee sositososito

melek sizin evin orada var nt akbankın sokağında var

izmirde olucanı pek sanmam nt mağazasının delikafadulden

nurdan ne frijitligi kendine gel kaynanaya inat toparlan.. buarada teonun rapci haline bayıldım cok super ya masallah. feystekilerde harika

evrim pudingi buaralar yapmıycam cunku burdaki amacım biraz daha toparlanmak ama gel gorki geldim geleli 2 kez banyo yaptım hepten beter oldum ya toparlanmam lazım. emrahtan ayrı kalmak uzdu beni

esra yarın gidioz dr a 2 de randevumuz var

ece kımıl kımıl ins uyanmaz

kaydirigubbakcemile3

ya sen nesin böle yaaa.. yerim ben senii kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt
ceylana gittik canım.ceylan bebeye % 50 indirim vardı.uyku tulumlarını gördüm çok güzel renkler ve desenler vardı ama fiyatlrını sormadım almayacağım için.
oo cidden zenginisss picasso vangoh takiliyoss....
zenginlik ayrı bir de aristokratıs conconuz
ece hala mıçmadımı yaaa??
yarın mutlaka bi doktora gidin bence

geriden gelince böyle oluyor demek ki

mamiye söyledim bana ananas almış az önce yemeye gittim yarısını kendi götürmüş dedim niye yedin bu kadar bendede süt olsun demezmi töbee estağfurullahhh
şaka şaka diyo yarın alırım tekrar diyor
Allahım kocama akıl ver :Saruboceq:

biz kari koca frijit takiliyos pervinim, evrim misali artik cocuktan cocuga:)))

ne unlu oldu bu kitap yahu :) bende alıcam diyim ama ecenin burdaki anakucagı yahyanınkinden onun hicbiyerine oyuncak vs asamıorum esra sen besiginemi asıon kuzum

yok pervinim arkasına yastık dayıyorum

nurdan üzüm üzüme baka baka kararı misali sen evrime bakmaaa
tazeye bakkk

ya teoda fikirdiyo, nolur uyanmasin, bende geyik yapmak istiyorum, bende insanim, geyik benimde hakkim...

ece izin verirse bu gece geyikte bende varum napiosunuz ya evrim kek borek oh ne iş caktırmadan bulustunuz anlasılan..

tazem cok sekersiniz oglunla masallah

sağol canım...

Ha ole mı?? bugun yarın oradan bı foto koymazsan ben imzalı.. ne ol?? yaz hadı?? ne ol??
evgül pallı ımzalı hemde..

canım bir çay içmeye giders elbet !

Burcu?? Kemal e selamlar.. bahşişini unutmayasın kaydirigubbakcemile3

çok seviyorum kemali. adeta yolunu gözlüyorum :))))

o sefa gibi film elestirmenligi yapiyor son zamanlarda, uyumuyor hic..bende frijitlik yolunda azimle ilerliyorummafoldumben

sevişmeyin siz de kardeşim! ben hepinizin yerine sevişiyom zemuszemus

pervinkac gun oldu hala yapmadımı yaa nası olur agrı yapar çok allah yardımcınız olsun canım bakarsın sabahtan yapar gitmenize gerek kalmaz

nurdan evrime yandas cıktın demek:)) ii takılın bakem .. benim korkum simdi baslıo tam agrılarım dinmis hayat normale donmustu simdi 1 aylık bosluk acaba yine agrı olurmu ya (

ya tuğba sen hala şevvali uyandırıp emziriyomusun??niyekine anlamıyorum??artık bebişlere dokunmayın bence uyusunlar uyanınca emzirin yenidoğan değilki artık onlar??

tuana sen sormustun sanırım
aci elma yagını nekadar suruyorsunuz diye
ben aklıam geldikce suruyroum birzararı olacagnı sanmam dr doz vermedi agızdan verilen bir ilac degil sonuçta bu

ayaklarının altınada suruyroum ben karnınada ama gazlarımız azaldı gibi artık malum uç aya yaklastık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…