hihoyyytkaydirigubbakcemile3
ya sen nesin böle yaaa.. yerim ben senii kaydirigubbakcemile3
ceylana gittik canım.ceylan bebeye % 50 indirim vardı.uyku tulumlarını gördüm çok güzel renkler ve desenler vardı ama fiyatlrını sormadım almayacağım için.elif ceyland mı zeyland eğer zeyland dan alış-veriş yaptıysan uyku tulumu varmışş aldınmı ondan 79dan 19 a düşmüş...yangemi aradım sordum ona benim oturduğum yerde yok o mağaza geçen gün gitmiş meğer görmüş kapış kapış herkes alıyomuş uyku tulumlarından renkleri pek hoş diil dedi..olsun dedim kaliteli sonuçta bişi olmas bu hafta gidip alcak ...eylül debeleniyo ve üstünü açıyo hiç sevmiyo öertülü durmayı..belki böle rahat ederiz
zenginlik ayrı bir de aristokratıs conconuzoo cidden zenginisss picasso vangoh takiliyoss....
ece hala mıçmadımı yaaa??
yarın mutlaka bi doktora gidin bence
ece izin verirse bu gece geyikte bende varum napiosunuz ya evrim kek borek oh ne iş caktırmadan bulustunuz anlasılan..
tazem cok sekersiniz oglunla masallah
Ha ole mı?? bugun yarın oradan bı foto koymazsan ben imzalı.. ne ol?? yaz hadı?? ne ol??
evgül pallı ımzalı hemde..
Burcu?? Kemal e selamlar.. bahşişini unutmayasın kaydirigubbakcemile3
o sefa gibi film elestirmenligi yapiyor son zamanlarda, uyumuyor hic..bende frijitlik yolunda azimle ilerliyorummafoldumben
yok pervinim arkasına yastık dayıyorum
nurdan üzüm üzüme baka baka kararı misali sen evrime bakmaaa
tazeye bakkk
ya teoda fikirdiyo, nolur uyanmasin, bende geyik yapmak istiyorum, bende insanim, geyik benimde hakkim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?