ohoooo çok oldu annem başlayalı daha gam yapıyor o ayrı..ole kısımmmmmmm.. Dıdoo bu, yakında pıyano derslerıne de baslatır bu cocugu.. ahan da yazdım.
hayırlı olsun canım benim.yahooyu dicem o çooktan uyudu mamide uyur birazdan
bugün yahoyu bırakıp ağdaya gittim
sonra ikeaya gittik oğluma oyuncaklar felan aldım
frijit olunmaz frijit doğulur yafrumo sefa gibi film elestirmenligi yapiyor son zamanlarda, uyumuyor hic..bende frijitlik yolunda azimle ilerliyorummafoldumben
aaaaa olmadı şimdi git al gel terapi yapıcam sana unutturacam emrahıkafeinsiz yesil cayı ictikten sonra sızdım yani hemen deil ama eceyi emzirdim uyuttum bende o ara sızmısım yanında sonra kalktım netş actım pcyi yatagıma aldım sarjı bitene kadar takılırım sarj salonda kalkamıycam yerimden:)
biliyordum başka bişe söylehee hatırladım ananas süt yaparmış bi deneyin
esra enson gecer pazar yapmıstı ondan onceki gunlerde hep yapmıstı geldim geleli sorun yasamadım iste gecen pazar kızın altı bezli corabını cıkardım bezini acmadım keyifli keyifli yapıodu teyzehanımın kucagına alacagı tuttu kaka yapıo dedim aldı yatan cocugu kıl oldum ogun bugundur kaka yok. sancı ypk karnı yumusak sut emmeye baslayınca ossuruk baslıo alttanda ve kotu kokulu ..emio geyiriro cis yapıo kusması bugun durdu gibi.
isin garibi bende acayip gazlandım sutumdenmi kaynaklanıo bu durum cozemedim hala
ulen facete bile geyik yapmşısınız
daha yenimi keşfettiniz evrimin fotoyu hııı??
ben 3 ay önce keşfetmiştim artizimin fotosunu zemuszemus
o fotoyu ilk ben kesfettim ve begendim yaavrum sonra yorumlar gelmis :)
uylkumun arasında 3 tane yemisiz esram gozunuz aydın emrah mafolmustur sinirden kesin evde fenerli arkadaslarıyla seyredecekti bide. zaten nezaman fenerlilerle seyretse yenilioz:)
harikasın sen yaa.nt sana komisyon verse yeridirjumbo geyiğine bayıldımmmm
şu kitapta ne kitapmış heee
elif ben senin gibi okumuyorum hiç bişey yapmıyorum yahoonun karşısına koyuyorum kitabın arkasınada bi yastık yerleştriyorum bi saat ona bakıyo keko gibi
ntde 4.900 aldım netteki adresler kol gibi fiyatlar
ulen güllü bakırköy ntye git orda var bi kitap almayı beceremediniz karı koca heee sositososito
melek sizin evin orada var nt akbankın sokağında var
izmirde olucanı pek sanmam nt mağazasının delikafadulden
aaaa siz senginsiniz ya hergün ananas yersinis..ben sevmiyom ananas dıkanıyom yerken biz de zenginiz ya dıkanıyommamiye söyledim bana ananas almış az önce yemeye gittim yarısını kendi götürmüş dedim niye yedin bu kadar bendede süt olsun demezmi töbee estağfurullahhh
şaka şaka diyo yarın alırım tekrar diyor
Allahım kocama akıl ver :Saruboceq:
dozun geldi di mi? yoksunluk belirtileri gösteriyorsun.halini hiç beğenmiyorumya teoda fikirdiyo, nolur uyanmasin, bende geyik yapmak istiyorum, bende insanim, geyik benimde hakkim...
holeyyyy kadro tamamelif 32 dk var daha :) alayım hadi senin guzel hatrına
bizi beğenmiyordu da ondan ki onu ben ekledim pehhakkatten bi resimle 3 tane mesaj dondurduk, oraya yazcaktim uzadikca uzadi..napalim hatun daha yeni ekledi bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?