2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra enson gecer pazar yapmıstı ondan onceki gunlerde hep yapmıstı geldim geleli sorun yasamadım iste gecen pazar kızın altı bezli corabını cıkardım bezini acmadım keyifli keyifli yapıodu teyzehanımın kucagına alacagı tuttu kaka yapıo dedim aldı yatan cocugu kıl oldum ogun bugundur kaka yok. sancı ypk karnı yumusak sut emmeye baslayınca ossuruk baslıo alttanda ve kotu kokulu ..emio geyiriro cis yapıo kusması bugun durdu gibi.

isin garibi bende acayip gazlandım sutumdenmi kaynaklanıo bu durum cozemedim hala

ole kısımmmmmmm.. Dıdoo bu, yakında pıyano derslerıne de baslatır bu cocugu.. ahan da yazdım.
ohoooo çok oldu annem başlayalı daha gam yapıyor o ayrı..
yahooyu dicem o çooktan uyudu mamide uyur birazdan
bugün yahoyu bırakıp ağdaya gittim
sonra ikeaya gittik oğluma oyuncaklar felan aldım
hayırlı olsun canım benim.
o sefa gibi film elestirmenligi yapiyor son zamanlarda, uyumuyor hic..bende frijitlik yolunda azimle ilerliyorummafoldumben
frijit olunmaz frijit doğulur yafrum
aaaaa olmadı şimdi git al gel terapi yapıcam sana unutturacam emrahı
hee hatırladım ananas süt yaparmış bi deneyin
biliyordum başka bişe söyle

ya gliserinli bi fitil versin bari doktor..

uylkumun arasında 3 tane yemisiz esram gozunuz aydın emrah mafolmustur sinirden kesin evde fenerli arkadaslarıyla seyredecekti bide. zaten nezaman fenerlilerle seyretse yenilioz:)

ulen facete bile geyik yapmşısınız
daha yenimi keşfettiniz evrimin fotoyu hııı??
ben 3 ay önce keşfetmiştim artizimin fotosunu zemuszemus

doruk uyanık valla kucağımda. emmeyecekmiş, sallanmayacakmış, uyumayacakmış!

evrim sana fotoları attım mail ile

ulen facete bile geyik yapmşısınız
daha yenimi keşfettiniz evrimin fotoyu hııı??
ben 3 ay önce keşfetmiştim artizimin fotosunu zemuszemus

hakkatten bi resimle 3 tane mesaj dondurduk, oraya yazcaktim uzadikca uzadi..napalim hatun daha yeni ekledi bizi..

evet esra bana yakın nt aa baya fark vra peki buraya verilen linklerdeki kitaplar varmı orda hepsini alırım..aa ben öle konuşamam pek konuşkan süslü şeyler anlatamam anca minik kuşum canım gibi gibi şeyler tekrarlıyorum...ama öğrencem masallar sölemyi uyduruktan...

uylkumun arasında 3 tane yemisiz esram gozunuz aydın emrah mafolmustur sinirden kesin evde fenerli arkadaslarıyla seyredecekti bide. zaten nezaman fenerlilerle seyretse yenilioz:)

pervincim her zaman yendiğimiz için isterse bjkli ile seyretsin delikafadulden

resim sahibi suan itibariyle kuzy yi yada ozy yi pispisliyor sanrsam...

harikasın sen yaa.nt sana komisyon verse yeridir
aaaa siz senginsiniz ya hergün ananas yersinis..ben sevmiyom ananas dıkanıyom yerken biz de zenginiz ya dıkanıyom
ya teoda fikirdiyo, nolur uyanmasin, bende geyik yapmak istiyorum, bende insanim, geyik benimde hakkim...
dozun geldi di mi? yoksunluk belirtileri gösteriyorsun.halini hiç beğenmiyorum
elif 32 dk var daha :) alayım hadi senin guzel hatrına
holeyyyy kadro tamam
hakkatten bi resimle 3 tane mesaj dondurduk, oraya yazcaktim uzadikca uzadi..napalim hatun daha yeni ekledi bizi..
bizi beğenmiyordu da ondan ki onu ben ekledim peh

artık eskisi gibi üzmüyo beni uyus gs ne edim alıştım bu yenilgilere evde herkes fb sesimi çıkarmıyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…