2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amann nurdan ne diyonn :)) allaholmayanlar versinnn tek çocuguolanlara sizlere nasip etsin:))

zaten 15 ay bebek ozlemi ile ayın belli gunleri hergunhergun gerceklestiginden olay toplu olarak sıramızı savmis olduk hiçç de aramıyorum iyimi:) biz boyle yasamaya alıstık:)))

nurdan sasırmısın benim begendigim foto o deildi klubun onundeki fotoydu klupmu restoranmı neyse işte artık secemiorum yaslandık cocuklandık

o resim buraya eklenmiyomu..merak ettim belgin doruğu
telif hakkını almadık buraya koyarsak bizi mahkemeye verebilir çok sengindir kendileri avukat arkadaşları var karıkoca avukatlar hemde sırnaşık şey
:roflol:
bendede firijitlik ileri boyutta:) ilk acılısı yaptık zaten kotu idi sonrası gelmedi ikimizdende hareket yokzaten onumde bir ameliyat var artık girer araya bir ay daha yaza kavusuruz:)
ay evet adaş yaaa sizdekide ne şans neyse sen anesteziyi severim diyodun :icecream:

nurdan sasırmısın benim begendigim foto o deildi klubun onundeki fotoydu klupmu restoranmı neyse işte artık secemiorum yaslandık cocuklandık

:))orguye basla iyi gelir:hulya::hulya:zaten frijitte olduk, kendimi orguye vericem bende.:hulya:

adas izlemedinmi dun aksam aldı ulkuhan 500 u sonunda, buguntekrarını veriyorlar
çaktırma beaaa belki izlemeyenler vardır kafalıcaktım
özsütün elemanı :) özsütü bizim dolaba taşıyor :)
şu bizim gittimiz özsütmü :))
o gelmess artikin:))kuzy uyuduysa gelmesskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaa çok ayıppp efrimmm rahibe teresamızzzzz
yapsa yapsa ozyle ayin yapıyorlardı delikafadulden

esrako ne olcak boyle ya .. kac ay oluyo nerdeyse normalmi bu durum .. ins kısa surede toparlarsında normale donersiniz canım

adas izlemedinmi dun aksam aldı ulkuhan 500 u sonunda, buguntekrarını veriyorlar
herşeyi geriden takip ediyor ya o yüzden.ananası görmemiş gibi yiyor baksana boğazında kalmış
o gelmess artikin:))kuzy uyuduysa gelmesskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vay belginim dorukum satıcım vayyy

manyaksın biliyunnu

rahibe terasayim diyenden korkicen bu devirde....kaydirigubbakcemile2

yanniz gelince fena haslicak bizi, sustum sustummm..kulaklari cinn cinn oldu..

nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep

ayinde bir yakınlaşma olmuştur belki rhat bırakın evrimi

nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep

dimi bide kirmizi janjanli terlik ariyoduu...ben o aciyla ne giydigimi unuttum bilem...

bencedeee aynennn bende penye giydim bide transparan gecelik almıştır hatırlarsanız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…