sabret alırsın dozunu evrim gelsin heleevet didoo bak ellrim tittriyo,terliyorum, geyigim geldi..
o resim buraya eklenmiyomu..merak ettim belgin doruğu
kemal kim ulenn CADIARZU
ooo napacakmıs doruk efendi kus gibi omuzda salondamı gezecekmis
resim sahibi suan itibariyle kuzy yi yada ozy yi pispisliyor sanrsam...
sabret alırsın dozunu evrim gelsin hele
sırnaşık şey
telif hakkını almadık buraya koyarsak bizi mahkemeye verebilir çok sengindir kendileri avukat arkadaşları var karıkoca avukatlar hemde sırnaşık şeyo resim buraya eklenmiyomu..merak ettim belgin doruğu
:roflol:kocasının adı emin de o yüzden öyle yazdım.aralarında imin diyollarmış..
zayıf bir abi olunca bir de saç olunca o yüzden sordum melek çıkaramadım.ha bi de kılım ben imin abiye göndertmedi meleği buluşmaya
ay evet adaş yaaa sizdekide ne şans neyse sen anesteziyi severim diyodun :icecream:bendede firijitlik ileri boyutta:) ilk acılısı yaptık zaten kotu idi sonrası gelmedi ikimizdende hareket yokzaten onumde bir ameliyat var artık girer araya bir ay daha yaza kavusuruz:)
nurdan sasırmısın benim begendigim foto o deildi klubun onundeki fotoydu klupmu restoranmı neyse işte artık secemiorum yaslandık cocuklandık
çaktırma beaaa belki izlemeyenler vardır kafalıcaktımadas izlemedinmi dun aksam aldı ulkuhan 500 u sonunda, buguntekrarını veriyorlar
şu bizim gittimiz özsütmü :))özsütün elemanı :) özsütü bizim dolaba taşıyor :)
aaa çok ayıppp efrimmm rahibe teresamızzzzzo gelmess artikin:))kuzy uyuduysa gelmesskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herşeyi geriden takip ediyor ya o yüzden.ananası görmemiş gibi yiyor baksana boğazında kalmışadas izlemedinmi dun aksam aldı ulkuhan 500 u sonunda, buguntekrarını veriyorlar
vay belginim dorukum satıcım vayyyo gelmess artikin:))kuzy uyuduysa gelmesskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
telif hakkını almadık buraya koyarsak bizi mahkemeye verebilir çok sengindir kendileri avukat arkadaşları var karıkoca avukatlar hemde sırnaşık şey
:roflol:
ay evet adaş yaaa sizdekide ne şans neyse sen anesteziyi severim diyodun :icecream:
çaktırma beaaa belki izlemeyenler vardır kafalıcaktım
şu bizim gittimiz özsütmü :))
aaa çok ayıppp efrimmm rahibe teresamızzzzz
yapsa yapsa ozyle ayin yapıyorlardı delikafadulden
kötükedihüsoherşeyi geriden takip ediyor ya o yüzden.ananası görmemiş gibi yiyor baksana boğazında kalmış
:roflol:belkide kuzyi kutsuodur kendileri :)))))))))
ayinde bir yakınlaşma olmuştur belki rhat bırakın evrimiçaktırma beaaa belki izlemeyenler vardır kafalıcaktım
şu bizim gittimiz özsütmü :))
aaa çok ayıppp efrimmm rahibe teresamızzzzz
yapsa yapsa ozyle ayin yapıyorlardı delikafadulden
nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep
nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?