2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla su an yıpratacagını hiç sanmıyorum pervincim çunku ibo da istemiyor hiç niyeti yok yani agresiflik falan olur hani malum erkeklerde uzunara girnce normal zamanlarda baska isguç den vakit bulamayınca olurdu bu bizde ama su ara oyle bir durumda yok ece uyudumu ben yatar diye kaçıyor bizimki:)) bakalım hani buyukkonusmamak gerek iliskiyi zedelemez diye ama su an dusuncegim son sey bu olay

teo mu uyandi ben bi ses duydum sankimmm, gecici sure kapsama alani disiyim..

senmi anlamıcannn sennnnnnn kaydirigubbakcemile2
yerimseniben
ay şimdi farkettim ya elinde tutmuşsun demişsin yaw..orda 7 aylık hamileyyim haliye devlik var ama yanımda küçükte durmuyo hani imin efendikaydirigubbakcemile
tamam küçük durmuyor resmin sağ tarafını kapatırsam haklısın..imin ağbiye kıl olduğumu söylemiş miydim??belki küçük görmek istiyorum onu belki bir göz yanılması bir illüzyon..olamaz mı yavrum melek ha olamaz mı??

Çok şükür Doruk'um uyudu! Gene mememde uyudu saftirik, neye direniyorsa!

çaktırma beaaa belki izlemeyenler vardır kafalıcaktım

şu bizim gittimiz özsütmü :))

aaa çok ayıppp efrimmm rahibe teresamızzzzz
yapsa yapsa ozyle ayin yapıyorlardı delikafadulden

evet bebeem.. ayin olayı iyiymiş :)))

dimi bide kirmizi janjanli terlik ariyoduu...ben o aciyla ne giydigimi unuttum bilem...

aha! aynen :)) kendimi önden açılabilen penye geceliklere verdim :)

karar aldım arkadaslar
yarından itibaren emzirerek uyutmayı kesmem gerek onumde 10 gun var emzirip sonra emzik verip yatagına yatırıp uyutmaya calısacagım bakalım ne kadar basarılı olacagmıkacıncı dakikada pes edip yine emzirmeye baslayacagım:) allahım yardım et diyorum baska birsey diyemiyorum

simdi birde bebegini 18 aylıkolana kadar memede uyutan bir kadının yazısını okudum amanın oldum 18 aylıkbebek bile meme olmadan uyumuyorsa vay halime bu duzenegi mutlaka deistirmeliyim memede uyumayı unutmalı ece ama nasıllllll offffffff

tazem yaa dorukda hala memeye yapısık dimi sen spora falan nası gidiyorsun pekii madem hep memede
ben artık agdaya gidebilcekmiyim ondan supheliyimy ani agdacı kız allahtan sever beni yillardır giderim eve cagırcam bu gidisle

ahanda geldi vallada geldii....
aa efrim gelmişşşş kim ispiyonladı acebaaa :CüvCüv:
uykum geliii ben yatarım ece uyanır kesin beklesem uyanmaz

teo mu uyandi ben bi ses duydum sankimmm, gecici sure kapsama alani disiyim..
sizi kelekler sizi gidin yatın sonrada geyiği kaçırdk deyinnn
aha! aynen :)) kendimi önden açılabilen penye geceliklere verdim :)
bende aynennn hatta kendimi aradan memesi çıkan picamalara verdim

tazem yaa dorukda hala memeye yapısık dimi sen spora falan nası gidiyorsun pekii madem hep memede
ben artık agdaya gidebilcekmiyim ondan supheliyimy ani agdacı kız allahtan sever beni yillardır giderim eve cagırcam bu gidisle

Valla şu yarım saatlik programlar var ya, b-fit, shapes gibi.. shapes e gdiyorum. Doruk'u güzelce emzirip fırlıyorum evden. 1 saat sonra gelmiş oluyorum. 1.5 saatte bir emiyor Doruk. Aslında biberon verdik bir kaç gün ama, çok agresifleşti Doruk. Ağzımıza etti. Bu yüzden şimdilik sadece emzik ve meme var hayatımızda. Bir kaç hafta sonra biberonu da sokucam devreye, o zaman daha da rahat olurum inş...

hadi hadii tırsıyon tabee efrimin gazabından safmış gibi takılıyon dimiiii şakkıdı
peh benn evrimden hadi oradan:umursamaz:
kaçın ulen kaçınnn
kadıncağızın katılacağı varsada aramıza korkup yazmıcakkk
polis arabasındakilerin anonsu gibi delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
onurlu mücadelende seni destekliyoruz..sabret biraz olur bence

bizimki kolda uyuyor, ondada oturmuycam ayakta dolasicam ancak oyle..

o sefa gibi film elestirmenligi yapiyor son zamanlarda, uyumuyor hic..bende frijitlik yolunda azimle ilerliyorummafoldumben

biz kari koca frijit takiliyos pervinim, evrim misali artik cocuktan cocuga:)))

yok pervinim arkasına yastık dayıyorum

nurdan üzüm üzüme baka baka kararı misali sen evrime bakmaaa
tazeye bakkk

nurdan evrime yandas cıktın demek:)) ii takılın bakem .. benim korkum simdi baslıo tam agrılarım dinmis hayat normale donmustu simdi 1 aylık bosluk acaba yine agrı olurmu ya (

doruk uyanık valla kucağımda. emmeyecekmiş, sallanmayacakmış, uyumayacakmış!

evrim sana fotoları attım mail ile

resim sahibi suan itibariyle kuzy yi yada ozy yi pispisliyor sanrsam...

rahibe terasayim diyenden korkicen bu devirde....kaydirigubbakcemile2

belkide kuzyi kutsuodur kendileri :)))))))))

ayinde bir yakınlaşma olmuştur belki rhat bırakın evrimi

asil kasip ciciler bolumunden kopyalamak vadi o geceligi amma, kendilerini cok sevdigimden yapmicemm..
evrim seni cok seviyom biliyunnuuu??Şeniz

bende bende sefiyom evrim seni :)

yav ben o niyetle bakmadım evrimin cicilere

hadi hadii tırsıyon tabee efrimin gazabından safmış gibi takılıyon dimiiii şakkıdı

caktirma kurtaririz belki boylece:hulya:

ulen esraaa ispi yapmadin dimi???

Evrimmmmmmmmmmmmmmm kadar oranıza taşşşş düşsün e mi?? kullanamayın bi daa başka cocuga kadar innnnnnnşşalaahhhhhhhhhhhhh,dübükler!!

geldimm uleynnnnnnnnn.. mumlarımı aldım, bir yerlerinizde söndürücemm şimdi!!! sississ ayin olur mu hiç!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…