2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esram herhalukarda bisekilde biaradayız ne guzel..
babymom, dide+, esrako+, evriş+, gypsyesra+, mercimekim+, norraa+, tazefasulye+ kadroyu kes..

nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep

ilginç bir ayrıntı ben kaçırmışım..başka bir şey hatırlarsan beni ara.kaydirigubbakcemile3

valla normal degildir aslında bu durum pervin ama napalım anacım huysuz hep aglayan bir bebegimiz var o uyudumu kendimizi uykuya veriyoruz ben buralarda takılıyorum ibo nettekeyif yapıyor zatenn annem hala bizde git diyemiyoruz e annem evde olunca kocaman bir evimiz yok iç içe odalar mumkunatı yokzaten odada ece de yanımızda yapcak birsey yok istekte yok zaten çunku bezgin ve yorgunuz bebek ve birtane buyuk çocugumuzla ugrasıken bu donemde gecicidir yani elbet çocuklar buyuyeceklerr hehe uç bes yıla kadar:))

nurdan kesinlikle cok haklısın ben korkuyom o zattan :)) kırmızı gecelik almıstı lohusa geceligi peh:) ben sahsen lohusayken penye picamalar giydim hep

bencedeee aynennn bende penye giydim bide transparan gecelik almıştır hatırlarsanız delikafadulden

parçalar birleşiyiii nereye varmaya çalıştığınızı anlamıyorumCADIARZU

elif nası kacırırsın resim bilem ekledi dogum sonras giycem die :)

asil kasip ciciler bolumunden kopyalamak vadi o geceligi amma, kendilerini cok sevdigimden yapmicemm..
evrim seni cok seviyom biliyunnuuu??Şeniz

esracım haklısın evde biri olunca cok zor .. ece zaten seni esir alıo .. bu durum iliskinizi yıpratmasında. hastalıklar icinde bide bunla ugrasma

pervin alttaki isimleri copy yapmadın dimi bizim kadroyu saydın
yok yane efrimmi geldi dedim bi an kaydirigubbakcemile3

ay şimdi farkettim ya elinde tutmuşsun demişsin yaw..orda 7 aylık hamileyyim haliye devlik var ama yanımda küçükte durmuyo hani imin efendikaydirigubbakcemile

yalannnn söylüyorsunuzzzzzz sevmiyorsunuzzzz niğrenç bir yalan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…