tamam küçük durmuyor resmin sağ tarafını kapatırsam haklısın..imin ağbiye kıl olduğumu söylemiş miydim??belki küçük görmek istiyorum onu belki bir göz yanılması bir illüzyon..olamaz mı yavrum melek ha olamaz mı??
Evrimmmmmmmmmmmmmmm kadar oranıza taşşşş düşsün e mi?? kullanamayın bi daa başka cocuga kadar innnnnnnşşalaahhhhhhhhhhhhh,dübükler!!
geldimm uleynnnnnnnnn.. mumlarımı aldım, bir yerlerinizde söndürücemm şimdi!!! sississ ayin olur mu hiç!!
Doruk uyudu ya, kocam beni odasına çağırdı! Ben biraz yoğum zemuszemus
(işin doğrusu: bir kaç geometri sorusu soracakmış, doruk'tan ders çalışamadı ki! Ama olaylar gelişirse bişi diyemem opuyorumnanaktan)
(işin doğrusu: bir kaç geometri sorusu soracakmış, doruk'tan ders çalışamadı ki! Ama olaylar gelişirse bişi diyemem opuyorumnanaktan)
dedim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemedilerEvrimmmmmmmmmmmmmmm kadar oranıza taşşşş düşsün e mi?? kullanamayın bi daa başka cocuga kadar innnnnnnşşalaahhhhhhhhhhhhh,dübükler!!
geldimm uleynnnnnnnnn.. mumlarımı aldım, bir yerlerinizde söndürücemm şimdi!!! sississ ayin olur mu hiç!!
kaydirigubbakcemile3:jeyyar::CüvCüv::1hug:
cocugumun fokunu temısledım, emzirdim, geri yatırdım,2 tane de fide yedim ısıtıpp geldim.. sisi mi bekliycemm.. miyav miyav bi türlü yasmadınısss zampirikler!!
dedim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemediler
yok canım kim benmi çok ayıpulen esraaa ispi yapmadin dimi???
bencede delikafaduldensanirsam gecmisi okuyup kilicini kusaniyor...
iyi geceler tatlım bende seni öperimkızlar ben yatıyorumm sizlere iyi geceler yanaklarınızdan operimm
delikafaduldenEvrimmmmmmmmmmmmmmm kadar oranıza taşşşş düşsün e mi?? kullanamayın bi daa başka cocuga kadar innnnnnnşşalaahhhhhhhhhhhhh,dübükler!!
bak şincikk adam yarın işe gitcek rahat dur be kadınnnDoruk uyudu ya, kocam beni odasına çağırdı! Ben biraz yoğum zemuszemus
biz zaten tahmin ettik...
evim seni seviyom demistim dimii:içelim:
gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!
gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?