2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako emzigi ver emzige alıstır agzından itsede tep oyle yapa yapa ben alıstırdım eceyi. gerci o ana memesine pek meraklı deil sadece karın doyurma amaclı kullanıo ama emzik buyuk rahatlık gozu ac karnı tok oldugunda veriorum uyuklarken bide. zaten dalınca kendi itio

Doruk uyudu ya, kocam beni odasına çağırdı! Ben biraz yoğum zemuszemus

(işin doğrusu: bir kaç geometri sorusu soracakmış, doruk'tan ders çalışamadı ki! Ama olaylar gelişirse bişi diyemem opuyorumnanaktan)

cocugumun fokunu temısledım, emzirdim, geri yatırdım,2 tane de fide yedim ısıtıpp geldim.. sisi mi bekliycemm.. miyav miyav bi türlü yasmadınısss zampirikler!!

kaydirigubbakcemile3:jeyyar::CüvCüv::1hug:

seni de Doruk u sevdıgı gıbı sevıyorsa, zaten o sarsıntı ıle hıc gelemesssinnn, anca sabaha toparlanırsın kaydirigubbakcemile3

fanteziye bak beeeeeeeee...kaydirigubbakcemile3

dedim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemediler

cocugumun fokunu temısledım, emzirdim, geri yatırdım,2 tane de fide yedim ısıtıpp geldim.. sisi mi bekliycemm.. miyav miyav bi türlü yasmadınısss zampirikler!!

biz zaten tahmin ettik...
evim seni seviyom demistim dimii:içelim:

kaç dk..dakika ver?? hem kocanın odası mı var..sis de mi zenginsiniz yoksa

ulen esraaa ispi yapmadin dimi???
yok canım kim benmi çok ayıp lmaz:
sanirsam gecmisi okuyup kilicini kusaniyor...
bencede delikafadulden
kızlar ben yatıyorumm sizlere iyi geceler yanaklarınızdan operimm
iyi geceler tatlım bende seni öperim
delikafadulden
savulun deli gadirrr geldiiii
bak şincikk adam yarın işe gitcek rahat dur be kadınnn

biz zaten tahmin ettik...
evim seni seviyom demistim dimii:içelim:

tabe tabe.. dimiştin.. Teoo didiklesin seni inşallahh.. yatak odamı alt üst etmişsiniss, ben namuslu bi kadınım, anca cocuk ıcın yaparım o işleri.. sisinn gibi.... töbe töbeeeee

gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!

ben o tombul kusu var ya tiftiktiftik yolup corbama su yapicam...kötükedihüso

ecenin nufusa cuzdanı cıkmadı heryerde tc kimlik sorup duruolar .. konsoloslukta demis trden sadece kagıdın basılması gerek tum islemleri ok. burdaki nufus dairesinden halledebilirmiyimki yoksa ist tenmi halletsek

gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!

tombul kuşun iftiracı.. cinsinden olsa gerek

hamiş: bu tür ananasla beslenir ve sık sık boğulma tehlikesi yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…