ecenin nufusa cuzdanı cıkmadı heryerde tc kimlik sorup duruolar .. konsoloslukta demis trden sadece kagıdın basılması gerek tum islemleri ok. burdaki nufus dairesinden halledebilirmiyimki yoksa ist tenmi halletsek
burcudamı saykolaştı yoksam sırnaşık şeyseni de Doruk u sevdıgı gıbı sevıyorsa, zaten o sarsıntı ıle hıc gelemesssinnn, anca sabaha toparlanırsın kaydirigubbakcemile3
he vallla tam fanteziii geometrik şekilleri uygulamalı göstericekler herhalll sırnaşık şeyfanteziye bak beeeeeeeee...kaydirigubbakcemile3
pis yalaka laelaelaelaelaededim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemediler
:kedi:gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!
sen yap yap kızmadın dimi deee lülülülülülümelek kızmadın değil
kaç dk..dakika ver?? hem kocanın odası mı var..sis de mi zenginsiniz yoksa
gördüm, fentesi odaları var.. koca bı salon, ortasında essekk kadar bı yatak.. oradan buradan sarkan sincirler, bi sürü de tüy,tül,yumak... dakıka ıcınde olanları da ösetlesin bari.. püüüüüüüüüüüüüüüüüü utanmıyonuz değil mi bacım???
gundem degisip evrime olayı unutturmaya calısıom caktırmayın:)
opuyorumnanaktanben o tombul kusu var ya tiftiktiftik yolup corbama su yapicam...kötükedihüso
tombul kuşun iftiracı.. cinsinden olsa gerek
hamiş: bu tür ananasla beslenir ve sık sık boğulma tehlikesi yaşar.
o ne demek kızzz topiğin kadrsou filannn CADIARZUyok kızmadım...
..topiğin kadrosu size ii geceler..
:dance:gördüm, fentesi odaları var.. koca bı salon, ortasında essekk kadar bı yatak.. oradan buradan sarkan sincirler, bi sürü de tüy,tül,yumak... dakıka ıcınde olanları da ösetlesin bari.. püüüüüüüüüüüüüüüüüü utanmıyonuz değil mi bacım???
hayal gucu iyimis yanniskaydirigubbakcemile3
bir şeye kızmışsın ama..üzüldüm bak şimdi.imin olayını senle muhabbet etmek için yazdım.kusura bakmayok kızmadım...
..topiğin kadrosu size ii geceler..
gördüm, fentesi odaları var.. koca bı salon, ortasında essekk kadar bı yatak.. oradan buradan sarkan sincirler, bi sürü de tüy,tül,yumak... dakıka ıcınde olanları da ösetlesin bari.. püüüüüüüüüüüüüüüüüü utanmıyonuz değil mi bacım???
boyle hayal gucu olan biri cocuktan cocga ha pes dogrusu :=))))))))))
boyle hayal gucu olan biri cocuktan cocga ha pes dogrusu :=))))))))))
evet hiç utanmıyorlar hiççç
Emrah a agdasız yakalanasın inşallahh.. adamın donuyla hamıleyken bıle yattın yakalanmadın ya..
yok apla, sadece cocuk yapıyorum ben kaydirigubbakcemile2
tazenin adı aşağıda amaaa kendii nerelerdeee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?