2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ecenin nufusa cuzdanı cıkmadı heryerde tc kimlik sorup duruolar .. konsoloslukta demis trden sadece kagıdın basılması gerek tum islemleri ok. burdaki nufus dairesinden halledebilirmiyimki yoksa ist tenmi halletsek

bizimde gavur kimligi cikti, turk kimligi cikmai daha..

seni de Doruk u sevdıgı gıbı sevıyorsa, zaten o sarsıntı ıle hıc gelemesssinnn, anca sabaha toparlanırsın kaydirigubbakcemile3
burcudamı saykolaştı yoksam sırnaşık şey
fanteziye bak beeeeeeeee...kaydirigubbakcemile3
he vallla tam fanteziii geometrik şekilleri uygulamalı göstericekler herhalll sırnaşık şey
dedim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemediler
pis yalaka laelaelaelaelae
gel buraya gel... depreşme... tombul kuşlar haber üçürdular anında bana.. Allah pompiliklerine zeval vermeye.. kıpraşma.. durrrr,sarsıcamm seni de!!!
:kedi:
melek kızmadın değil
sen yap yap kızmadın dimi deee lülülülülülü

kaç dk..dakika ver?? hem kocanın odası mı var..sis de mi zenginsiniz yoksa

gördüm, fentesi odaları var.. koca bı salon, ortasında essekk kadar bı yatak.. oradan buradan sarkan sincirler, bi sürü de tüy,tül,yumak... dakıka ıcınde olanları da ösetlesin bari.. püüüüüüüüüüüüüüüüüü utanmıyonuz değil mi bacım???

hayal gucu iyimis yanniskaydirigubbakcemile3

ben o tombul kusu var ya tiftiktiftik yolup corbama su yapicam...kötükedihüso
opuyorumnanaktan
tombul kuşun iftiracı.. cinsinden olsa gerek

hamiş: bu tür ananasla beslenir ve sık sık boğulma tehlikesi yaşar.
klava: laelaelaelaelae
yok kızmadım...

..topiğin kadrosu size ii geceler..
o ne demek kızzz topiğin kadrsou filannn CADIARZU
iyi geceler sanada şeker
:dance:

yok kızmadım...

..topiğin kadrosu size ii geceler..
bir şeye kızmışsın ama..üzüldüm bak şimdi.imin olayını senle muhabbet etmek için yazdım.kusura bakma

evet hiç utanmıyorlar hiççç

Emrah a agdasız yakalanasın inşallahh.. adamın donuyla hamıleyken bıle yattın yakalanmadın ya..

hahahahaaaaaaaa koptum ya hakkaten yakalanmadım. ona soylemistim cok daraldım seninkilerden giudim die ama bos bos suratıma bakmıstı anlam verememis yada anlamamıstı :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…