2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıcana istanbl forum yani hani şu kocaaamaaaaaaaaaaaan akvaryum varya oda benim evimn dibinde. ayhh bende zengin grubuna dahil olabilermiyim bu özelliklerimlen...

akvaryuma giriş 25 tl zengin arkadaşlarım sizleri bekleris gelmişken banada bi çaya ugrarsınız

taze ikinizde cok tatlısınız.. faccebook yok bende cnm. eşiminkini kullanıyorum. onu da eklemek istemezsin diye vermek istemedim. sen de cok tatlı çıkmışsın ama doruk süper Allah nazarlrdan saklasınnn

esram en çok mj sayısı sana ait bebeeeeeeeeeem.bu ne hız yahu. maşallah

Sizede acil şifalar geçmiş olsun

busaatlerin geri alınmasına heuz alışamadım ben yahu. vakit çok hızlı ilerliyor.hemen akşam oluyor öğünlerim bile karıştı

aaaaaaaa hatıranın alıntısında yeni okudum ya şebnemcim geçmiş olsun canım yaa bu safra kesesi olayı bu dönemde herkesde var. çok çok geçmiş olsun benm annemde gecen yıl 29 ekimde safra ameliyatı olmuştu. harbi bunun mevsimi şu aralar sanırım..

bende alışamadım bu saatlere birde bizim evde saatleri geri almaa konusunda kimse bir eylemde bulunmaz.tasınırsak o zaman alınır ondan önce evimize bi misafir gelirse o alır evlendik evleneli bu böyle olmustur tek doğru saat cep tlf. ve pc deki saat.o yuzden cok bocalıyorum

bebiş memede geçmiş okumadan yazayım dedim. esra çok geçmiş olsun.ecişi alma hastaneye bak bissürü hastalık var. taktım domuz gribine. hastaneler mikrop yuvası
sütünü sağ sağ göndert bence. zor olcakm çok sizin için. anne kız ayrı kalmak çok zor. ama hastane ne kadar sağlıklıdır bilemem.
kasım sonu izmirdeyim. kızlar bi buluşma ayarlasak bayramdan sonra. ne güzel olur. bize gelebilirsiniz isterseniz tam bostanlı pazarının karşısındayım. yerde çok kolay.
sizin bebişler baya gelişmiş. benim kide 75 günlük ama öle aktiviteleri yok.bişi uzattığımda almıo. gözümün iöine bakıp ağlıo sadece. bi sorun mu var kızlar. yani neler yapması lazım. oynayınca bebeşimle gülüo sadece bol bol tepkisi bu. almaya çalışma tutma filan yok. olmalı mı

şebnem..geçmiş olsun canım..mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun.

Canımmmm, teşekkürler...
Esas sana geçmiş olsun. Biraz okuyor birazdan bayağı fazla atlıyorum. Dolayısıyla başın neden sarılı, anlayamadım. Ama bi rahatsızlığının olduğunu duymuştum. Hatta Antalyalı arkadaşlar tatil köyü konusunda yardım istiyorum demiştim ilk aklıma sen gelmiştin, ama sağolsun EYLEM cevapladı.

Umarım şimdi iyisindir, büyük geçmiş olsun...

GYPSYim, canım ben de sizleri hepinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk össssssssssssssssleeeeeeeeeeeeddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm...

Bilmem, anlatabildim mi?lülülülülülü

Sizede acil şifalar geçmiş olsun

tazem bayıldım oğluna ne tatlı yawf öyle öperim onu ben

Hepinize teşekkür ederim dünyanın en dost anneleri...

kızlar sizde de oluyormu bilmem benim eklem yerlerim yanı mesela emzirirken dizimi kırıp destek veriyorum sonra dizim indireceğimde hareket ettireceğimde dizimde yayılan bir ağrı ki anlatamam bu ayak parmaklarım bileklerim içinde geçerli yani tüm vucudumda var bu ancak bacak kısmımda daha yoğun oraları kırdığım için.vitamin eksikliğinden olabilirmi diyorum ama herşeyide yıyorum.

esrako jenny canan gelgit kedicik çok çok geçmiş olsun
allah hepinize acil şifalar versin

bu ara kuşburnuna takkmış durumdayım annem marmekatını yaptı verdi sağolsun sevmem ama cok faydalıyı dediler tüketmeye başladım tavsiye ederim bol bol tüketin.gerçektende aşırı faydalı.babymoom kabızlıpada iyi geliyormuş sen de tüket bebişine geçerde belki yapar kakasını.

selam herkese
uzun zamandır kk ya giremiyorum fırsat olmuyor nedense gerçi misafirler yoğundu bu aralar
keyifler nasıl umarım tüm bebekler iyilerdir sağlıklılardır

birde incir tüketin kızlar yine kabızlık için ben yediklerime cok dikkat ediyorum ve abartısız söylüyorum daha şimdiden 5 sefer kakasını yaptı.bunun 3 übezi iyice doldurdu bende her seferinde kıç yıkamaktan gına geldi

esram nbr yafrum...ikeaya gelmişsin ee benim evimin dibinin içinin köşesi....(bu nasıl bi tarif oldu yaff)kafamçokkarıştı

neler aldınız bakalım yahomuza..

aa ne güzel ikea ya yakın olmak
bana da buyur gel
tem den 10 dk da bende olursun şeker

bende 20 gün sonra işe başlayacağım
bugün ssk ya gittim para meselesi için 20 gün yıllık iznimide kullanıp işe başlıyorum maalessef keşke ece de 6 aylık olana kadar çalışmasam ama yapılacak birşey yok kızım biberonla sütü zor içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…