Selam kızlar...
Uzun süredir giremiyorum nete... Ama bakıyorum, gece demiyor gündüz demiyor kaynatıyorsunuz hep valla...
Bizden haberler... Önce bebişimin mevlütünü yaptık. Çok yoruldum kaç gündür ama çok güzel geçti. Derken ESRAKO ile 29 Ekim de aynı yere tatil planı yapmıştık gidecektik. Ama annemin göğsünde beze çıktı alınması gerekiyormuş. İnşallah ameliyat sonrası başka şeylere gerek kalmaz. Bir de bu arada safra kesesinde 3 tane taş görüldü. Annem yaşı itibariyle iki kez narkoz almasın diye taşları da alacaklar ameliyatta. Yarın sabah ameliyata giriyor. İnşallah herşey yolunda gider.
Tam ben üzülüyordum, Esrako ile tanışma fırsatımız ve tatil planımız suya düştü diye. Bi duydum ki onların da tatili iptal. SAFRA KESESİ yüzünden
Dreken onu okurken bi duydum ki JENNY İstanbul'a gelip sizlerle tanışmayı planlarken onda da SAFRA KESESİ...
Ne oluyor anlamadım yani...
Allah tüm hastalara ACİL ŞİFALAR VERSİN diyorum. İnşallah annemin ameliyatı sonrası tekrar katılırım aranıza arkadaşlar... JENNY ve ESRAKO çok geçmiş olsun bitanelerim...
şebnem..geçmiş olsun canım..mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun.
Sizede acil şifalar geçmiş olsun
aaaaaaaa hatıranın alıntısında yeni okudum ya şebnemcim geçmiş olsun canım yaa bu safra kesesi olayı bu dönemde herkesde var. çok çok geçmiş olsun benm annemde gecen yıl 29 ekimde safra ameliyatı olmuştu. harbi bunun mevsimi şu aralar sanırım..
tazem bayıldım oğluna ne tatlı yawf öyle öperim onu ben
esram nbr yafrum...ikeaya gelmişsin ee benim evimin dibinin içinin köşesi....(bu nasıl bi tarif oldu yaff)kafamçokkarıştı
neler aldınız bakalım yahomuza..
selam herkese,
annemleri gönderdim.biraz kendi evlerinde,biraz ablamda takılıp bayramdan sonra tekrar gelecekler.bakıcı bulamadım bir türlü,annem bakacak bu gidişle :sinifsinif: yeni ameliyat olmuş kadına da yüklenmek istemiyorum ama hem o çok istiyor hem de 2. döneme kadar kendini toparlar.ben rapor,mazeret izni gibi haklarımı sonuna kadar kullanıp 1. dönemi kapatacağım,o zamana kadar da sıpam 6 aylık olacak,inşallah herşey yolunda gider.
sizi çok özledim,daha sık aranızda olabilmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?