2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun deryacım yoğurtu nasıl vereceksin kendinmi yapacaksın mamadanmı hzırlanıyomuş bi tarif edermisin? bu arada ben elma suyuna çoktan başladım havuç armut üzüm verdim bide annem verdi daha doğrusu çok seviyo nehir cok cok içiyo
derya ben de sma içmişim hep bebekken.Anne sütü emmemişim.şimdi korkup mamayı değiştirme de
mende mende!... :ecrin_bebek: derya nie korksun ki o anne sütünü tamamen kesti diye biliyorum ben
Dostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?
bazen nehirdede oluyo sanki boğuluyo gibi oluyo çok korkuyorum bende öyle yapınca

annem 1 haftadır yanımda rahat rahat takılıyorum kızlar ama yarın sabah gidiyooo((
yine bütün işler başa düştü

bu arada nehiri yüzüstü koyunca kafasını kaldırıyo 1 haftadır sizinkilerde yapıyomu???

boynundaki ayetel kürsi duasını çıkarın ağır geliyordur çocuğa sadece sizin okumalarınız yeterlidir .....bu tahmini değil sorununuzun kaynağına çözüm canım Efrim..
kuran-ı kerimlerde yattığınız odalarda bulundurmanıza gerek yok ..

baby gözünaydın aferin ecoşa : ))

Çağanla birlikta yazıyoruz ...kucak istiyor bugün
geçmise bakamıyorun halen sorunlu kk

milli ölçüm birimi: çözünürlükleri
milli sapıklıkları:bıtmek bılmez yatak odası muhabbetlerı (öğghhh)

aklıma geldıkce döşerim artık Didoo :))

evriş bu bizde hep oluyor genelde ağlayarak uyanıyor.birde uyurken öyle acı ağlıyor beynim duruyor sankı içim cız ediyor okuyorumda yattığı yerde kuranda var ama yok yapıyor yınede.ben streslı bira hamılelık geçirdiğime bağlamıştım cünkü genel olarak böyle demekki sizdede oluyor o zaman normal bir durum sanırım.

eh bir gunde cok bu bana.zaten sorun var kkda

ekmek dogra ye bunu.. daha da tahammul edılemez bu tatlılıga..

boynuna dedıgım omzuna be yavrum.. mınnacık bısı.. babannesının uyarııs bıze o, yattıgı odada kuran ı kerım bulunsun dıe.. resmen kabus gormus gıbı uyanıyor.. netten baktım, gece kabusu denırmıs buna, bebeklerde gorunurmus, hemen kucaga alıp guvende oldugu duygusu verılmelıymıs, bazen bebek kucaga alınsa dahı,gözlerı de acık olsa uyanamayabılıyormus.. Ozy veya ben.. duydugumuz anda yanına anında kosup kucagımıza alıyoruz,görsen halımızı, halılar falan kayıyor yanına kosturacagız dıye.. bazen kucakta olmasına ragmen bıle sakınlesemedıgı oluyor ıkı uc dakıka..

buyrun oglumun son halleri.1-2 dk önce çekdim. ama bizim fot. mak. yok ya laptopun camerasıyal çekdim öyle HD si falan yok.(yalnız nasıl fakirsek laptop var fot. mak. yok )

neyhse oglum kendini laptop ekranında görunce gözlerini bi açtıki koptugum andır.. büyümüşmü teyzeleri...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

tazem doğru söyliyi bu znginim geyiği hamilemisin yosa geyiğine önecek..milli geyik olacak

topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?

harikasınız her ikinizde.

aynen..hele geçen gün dudağını büzerek bi ağladı ki ..sanki anneni aldık götürüyoruz mu dediler ne dedilerse..onunla birlikte ben de ağladım..aldı kucağıma ''burdayım annem'' diyerek sarıldım..rahatladı çocuk

milli ölçüm birimi: çözünürlükleri
milli sapıklıkları:bıtmek bılmez yatak odası muhabbetlerı (öğghhh)

aklıma geldıkce döşerim artık Didoo :))

oooo ................
biraz önce eklenti yapamadı ama senin yazdıklrına cici ekledim efrimmmmmmmmm bi nevi kopi yani yerimseniben

gelgit o bakışa insanın kendini kesesi geliyor de mi...tatlı çok tatlı

evrim döşe yavrum sen döşe

seda sma içen ben gibi olur mu diye dedim:)

finky çok büyümüş bu sarı pişmiş oğlun.güzelleşmiş maşallah..fakir fotodan bu kadar seçiliyi

gelgit..maşallah yavruya çok şeker..

gülistan..kocaman olmuş m.akif..suratı toparlanmış yuvarlak olmuş..doğduğundan baya bi farklı..maşallah maşallah

didoo..rüzgar uyurken hep kapatıyo suratını öle..emerkende hep öyle..çok utangaçtır oğlum benim..

bkz..:kedi: aynen bu şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…