sen emziriyormuydun .....unutup duruyorum inanınki....
mama verdiğim için başalayabilirmişim.....
hayırlı olsun deryacım yoğurtu nasıl vereceksin kendinmi yapacaksın mamadanmı hzırlanıyomuş bi tarif edermisin? bu arada ben elma suyuna çoktan başladım havuç armut üzüm verdim bide annem verdi daha doğrusu çok seviyo nehir cok cok içiyoaynı zamanda ek gıdayada başlıyoruz sanırım bundada ilkiz............
yoğurt ve elma suyuyla başlıyacağız hayırlı olsun şimdiden çok heyecanlıyım desem yavrum büyümüş de ek gıda yedirmeye başlıyacağım ....
zaman su gibi akıp gidiyor kızlar bu günlerin anların tadını çıkaralım .
mende mende!... :ecrin_bebek: derya nie korksun ki o anne sütünü tamamen kesti diye biliyorum benderya ben de sma içmişim hep bebekken.Anne sütü emmemişim.şimdi korkup mamayı değiştirme de
bazen nehirdede oluyo sanki boğuluyo gibi oluyo çok korkuyorum bende öyle yapıncaDostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?
boynunda ayatel kursu,nazar duası var,yattıgı her odada kuran ı kerımı var.. babannesı gordugu her vakıt kadın okur.. yıne de koruyamıyoruz cocugumu.. oyle boyle degıl yalnıs, resmen kabus gormus gıbı..
Yok Deryamm gazlık bı durum degıl annem..
analdım canım bana doktor mama veriyormuşsun ek gıday geç gibi bir cümle kullanınca onun için sordum....emziriyorum..yetmediğinde mama veriyorum..
boynundaki ayetel kürsi duasını çıkarın ağır geliyordur çocuğa sadece sizin okumalarınız yeterlidir .....bu tahmini değil sorununuzun kaynağına çözüm canım Efrim..
kuran-ı kerimlerde yattığınız odalarda bulundurmanıza gerek yok ..
tazem doğru söyliyi bu znginim geyiği hamilemisin yosa geyiğine önecek..milli geyik olacak
topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?
ayy evrısım bu bızımbasımıza gelıyor son 1 haftadır.gunde 2 kere mutlaka uykusunda aglıyo.yavrum kıyamıyorum resmen kokrtugu bellı,baska bı aglama tarzı oluyo ben de cok üzülüyorum.halbuse hep bismillahla yatırıp bismillahla kaldırırım yavrumu.ne bılım annem uyuyunca yanına küçük bı kuran koy kokrmasın dıo.40ına kadar hep koymustum yıne koycam galıba
milli ölçüm birimi: çözünürlükleri
milli sapıklıkları:bıtmek bılmez yatak odası muhabbetlerı (öğghhh)
aklıma geldıkce döşerim artık Didoo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?