2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar zenginim galiba yüksek çözünürlük yüzünden 2 dk video 300 mb olmuş yuh bana
çok özür dilerim hepinizden iptal edin yükleyenler.dönüştürüp koyacağım

derya ben de sma içmişim hep bebekken.Anne sütü emmemişim.şimdi korkup mamayı değiştirme de

aynı zamanda ek gıdayada başlıyoruz sanırım bundada ilkiz............
yoğurt ve elma suyuyla başlıyacağız hayırlı olsun şimdiden çok heyecanlıyım desem yavrum büyümüş de ek gıda yedirmeye başlıyacağım ....
zaman su gibi akıp gidiyor kızlar bu günlerin anların tadını çıkaralım .

güllüüü ne dicem sanaa
bu elif varya malum çok sengin
sana bi foto makina alıp yollasın batmandan hıı
sen diyodunya ona hep biz sana alıp yollayalım diye kaydirigubbakcemile3
kızım saçmalama o gider nerde en pahalı onu alır.kaydirigubbakcemile3

bencede milli kitap önderide sensin opuyorumnanaktan
harbi ya milli kitap oldu:)

ay melek alemsin niye hayal kırıklığı yaşayasın :)) beğenmezse bakmaz nolcekki :))
delikafadulden koptum ya. hayalkırıklıgı:roflol:

rüzgar debelenirkene
ayy çoktadlu olmuş bu Rüzgar ya...

gözun aydın canım kızın kakasına kavuşmuş...alkisalkisalkis
ben isliyemedm fakiris diyemi acep çözunurluk babından yane...

bakalım olmuş mu?

hastaneden çıkacağımızda çekilen resim.ne kadar da küçük geliyor şimdi.

Olmuş olmuş ellerine sağlık . Hakkaten ya nasıl küçük kuzum kocaman olmuştur şimdi e hani kocaman hali annesi

eylem..matıflamış kelimesini ben de kullanırım..anne gazipaşa baba alanyalı

Valla gidişata bakınca beni en iyi ifade eden o, yanda seçim olsa mutlu yerine matıflamışı seçerim utanmadan kafamçokkarıştı

gececi takımı noldunuz be annem bu gece forumun hışmına ugramışsınız..lülülülülülü heheeeeeee gece 12 de girmeyey çalıştım bakayım ne alemdeler diye bi baktım site bakımda.

kakiler yapılmış kurtulunmuş hadi gözünüz aydın ....
mercimek maşallah oğluna ne güzel bakıyor çok beğenmiş anlaşılan.

hep aynı sesler ve hareketler bebiklerde..dilini çıkarıp durması da aynı..sadece tipleri farklı bu bebiklerin

derya bizim dr.4 ay bitince başlıycaz dedi ek gıdalara..bakalım neyi sevcek neyi sevmiycek benim velet

gelgit..bebeton çok tatlı.son halini de ekle bakalım

rüzgar debelenirkene

aniiii niyekiiiii ,bizim topikten bırı mantımı actı yoksam delikafadulden
hehehehe olumru olur bu bizim topik bence gyps esramının marifetidir.opuyorumnanaktanlülülülülülü
cicilerin hayırlı olsun ..
sizde kakişden kurtulmuşssunuz hadi gözün aydın:lepi:
arkadaşlar zenginim galiba yüksek çözünürlük yüzünden 2 dk video 300 mb olmuş yuh bana
çok özür dilerim hepinizden iptal edin yükleyenler.dönüştürüp koyacağım
men bakamadım..niden
gececi takımı noldunuz be annem bu gece forumun hışmına ugramışsınız..lülülülülülü heheeeeeee gece 12 de girmeyey çalıştım bakayım ne alemdeler diye bi baktım site bakımda.
aynen biberonları steril edene kadar bakaıyım dedim onlard asiteye bakmaya karar vermişler yaf
aynen niden acaba isleyemdikkine ...
derya ben de sma içmişim hep bebekken.Anne sütü emmemişim.şimdi korkup mamayı değiştirme de
bende sam içmişim kaydirigubbakcemile5korkmam yaniiiiiiiiiiiiidelikafaduldennaniknanik
bakalım olmuş mu?

hastaneden çıkacağımızda çekilen resim.ne kadar da küçük geliyor şimdi.

olmuş maşallah ne zaman büyüdü bu yavrular ya şuna bak miniciklerdi...:çok üzgünüm:

derya bizim dr.4 ay bitince başlıycaz dedi ek gıdalara..bakalım neyi sevcek neyi sevmiycek benim velet

gelgit..bebeton çok tatlı.son halini de ekle bakalım

sen emziriyormuydun .....unutup duruyorum inanınki....
mama verdiğim için başalayabilirmişim.....

yazmak yerine geçmişemi bakıyorsunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:kötükedihüso

arkadaşlar dönüştürdüm 74 mb oldu indirmeyin öncekini..özürler tekrar

finky alıp göndereyim mi bşir makina parası benden senginz ya o bakımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…