kızım saçmalama o gider nerde en pahalı onu alır.kaydirigubbakcemile3güllüüü ne dicem sanaa
bu elif varya malum çok sengin
sana bi foto makina alıp yollasın batmandan hıı
sen diyodunya ona hep biz sana alıp yollayalım diye kaydirigubbakcemile3
harbi ya milli kitap oldu:)bencede milli kitap önderide sensin opuyorumnanaktan
delikafadulden koptum ya. hayalkırıklıgı:roflol:ay melek alemsin niye hayal kırıklığı yaşayasın :)) beğenmezse bakmaz nolcekki :))
ayy çoktadlu olmuş bu Rüzgar ya...rüzgar debelenirkene
gözun aydın canım kızın kakasına kavuşmuş...alkisalkisalkisgecmisi sonra okuycam .. ecos bugun sıçızladı hemde 2 kez ikiside sırtına kadar ve 2 kez yıkanmak zorunda kaldı .. drada gittik gelisimimiz cok guzel yarın kalca usg cektircez bugun randevu yoktu. rota asınıda ayın 4unde yapıcak.
sonrada sut sagıp emzirip anneme bırakıp kardesimle alısveris merkezine gittik kendime bikac parca yeni seyler aldım ama hepsi ust alt almadım daha almıycam .
taze bfit balmumcuya gidiodum istanbuldayken senin gitmenede cok sevindim burda var adapazarında ama drum 6 ay egzersiz yok dedidiginden annem izin vermio yoksa cok gidesim var.
ben isliyemedm fakiris diyemi acep çözunurluk babından yane...slm herkese uzun zamandır giremiyordum gecmişte almış başını gitmiştir yakalayamam onun için pek bakamayacağımm umarım annelerde bebişlerimizde iyidir..
bizde iyiyiz biraz cadıyız tüm güm lenayla uğraşmaktan aşkam olunca haşatım çıkıyo erkenden o uyudu die bende yatıyorum şimdi biraz uyududa bakabiliyorum...son halilin videosunu attık nete
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-simarik-prenses/1231212
bakın bakalım nasıl olmuş büyümüşmü tatlı cadım
eylem..matıflamış kelimesini ben de kullanırım..anne gazipaşa baba alanyalı
kız sen nerden gördun hemen ya benm daha 1 saat var yukemeın bitmesine...ay video süper elif
ya resmen sayfa değiştiriyo bilinçli gibinnn akıllı velet yirim onu ben
kız sen nerden gördun hemen ya benm daha 1 saat var yukemeın bitmesine...ay video süper elif
ya resmen sayfa değiştiriyo bilinçli gibinnn akıllı velet yirim onu ben
rüzgar debelenirkene
hehehehe olumru olur bu bizim topik bence gyps esramının marifetidir.opuyorumnanaktanlülülülülülüaniiii niyekiiiii ,bizim topikten bırı mantımı actı yoksam delikafadulden
cicilerin hayırlı olsun ..gecmisi sonra okuycam .. ecos bugun sıçızladı hemde 2 kez ikiside sırtına kadar ve 2 kez yıkanmak zorunda kaldı .. drada gittik gelisimimiz cok guzel yarın kalca usg cektircez bugun randevu yoktu. rota asınıda ayın 4unde yapıcak.
sonrada sut sagıp emzirip anneme bırakıp kardesimle alısveris merkezine gittik kendime bikac parca yeni seyler aldım ama hepsi ust alt almadım daha almıycam .
taze bfit balmumcuya gidiodum istanbuldayken senin gitmenede cok sevindim burda var adapazarında ama drum 6 ay egzersiz yok dedidiginden annem izin vermio yoksa cok gidesim var.
men bakamadım..nidenarkadaşlar zenginim galiba yüksek çözünürlük yüzünden 2 dk video 300 mb olmuş yuh bana
çok özür dilerim hepinizden iptal edin yükleyenler.dönüştürüp koyacağım
aynen biberonları steril edene kadar bakaıyım dedim onlard asiteye bakmaya karar vermişler yafgececi takımı noldunuz be annem bu gece forumun hışmına ugramışsınız..lülülülülülü heheeeeeee gece 12 de girmeyey çalıştım bakayım ne alemdeler diye bi baktım site bakımda.
aynen niden acaba isleyemdikkine ...kızım saçmalama o gider nerde en pahalı onu alır.kaydirigubbakcemile3
harbi ya milli kitap oldu:)
delikafadulden koptum ya. hayalkırıklıgı:roflol:
ayy çoktadlu olmuş bu Rüzgar ya...
gözun aydın canım kızın kakasına kavuşmuş...alkisalkisalkis
ben isliyemedm fakiris diyemi acep çözunurluk babından yane...
bende sam içmişim kaydirigubbakcemile5korkmam yaniiiiiiiiiiiiidelikafaduldennaniknanikderya ben de sma içmişim hep bebekken.Anne sütü emmemişim.şimdi korkup mamayı değiştirme de
derya bizim dr.4 ay bitince başlıycaz dedi ek gıdalara..bakalım neyi sevcek neyi sevmiycek benim velet
gelgit..bebeton çok tatlı.son halini de ekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?