2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alçaklar.. nayır nolamaz benim nie kimsecikler yok msnimde.. yoksa yoksa biz fakiris diyemi tüm bu olanlar. biliyorum fotograf makinem yok diye böle yapıyosunuz...mafoldumben
üsülmeee bisde fakiriss şakkıdı
kaydirigubbakcemile5 süper

eh bir gunde cok bu bana.zaten sorun var kkda
ayy yerım suna bak ya cok datlu
aynen canım benım halimde budur.o nası bı koşmak.hemen alıp kucsaklıyom bande,zaten uyuyo oluyo o sırada.enıyı sakınklestırme yöntemı emzırmek bı dene evrım
yerım ben bunu yaa,şirinliğe bak

valla bende aglıycak gıbı oluyorum o dudagıbnı nasıl büze büze içten aglıyo.cogumuzda mevcut budurum galıba,bebeklerın ortak dertlerınden bırı sanırım

hatta suan bıle burda tam cvp verırken içerden bı aglama sesı gledı,nası koştum bılemedım.yavrum yaa,sankı anladı burda konustugumuzu korktu

GELGİT maşallah oğluna çok tatlı gülün yüzü hep gülsün inşallah....

GÜLİSTAN çok şeker olmuş oğlun ya maşallah çok değişmiş...

hmmm evet olabilir anneannemde bana melekler annen geldi diyince gülüyorlarmıs annen yok gitti diyincede ağlarlarmış öyle demişti ne kadar doğrulık payı var bilmem ama bende öyle ağladığında kucağıma almıyorum ama kendisini oksuyorum yattığı yerden ve ben burdayım bebeğim seninleyim korkma diyorum.ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yapıyorum.

maşallah oğluna gülüstan çok tatlı şeker görünüyor o minicik elleri çok sevimli bu arada kıyafetimizde çok yakışmış maşallahh maşallah

ben site bozuk diye durmadan ekliyorum meger sayfaları oglumla kaplamışım...

neyhse zARAR YOK bunca zamanın acısını aldık hiç fotomuz yokdu ya o bakımdan yaneeeeeeeedelikafadulden

Dıdom.. benımkısı sevgı degıl sana karsı.. aşkın alası.. muck..

Kelebekım, denedım annem emzırmeyı, o halıyle almak ıstemedı, bı daha da yapmadım kuzum..

dide bende izleyemedim bir türlü çok da merak ettim yahu.3 sn sürüyor benimkisi.

gelgit oğlunun suratında ki o gülümseme çok şeker maşallahh bakışlarda ne kadar mutlu olduğunu gösteriyor sanki gözlerinin içi gülüyor. yemede yanında yat bu bebişinn maşallahhh

arkadaşlar benim oğlum çok uzyor ya korkuyorumm ierde kapılardan geçemeyen adamlar gibi olacak dye
kilosuda fazla ama uzun olduğu için tonton değil öyle

ızninisle;

Bugun evlilik yıldonumumuss, evde bır partı verıyorum daaaa... organısasyon sırketı geldı, evdekı yardımcılarla evı dusenleyecekler, nöptöşambırımı giymem lasım, malum başlarında durecegım

(günümüze cevırırsek: kuzey uyandı, onu emzırecegım demek :)) )

finky çok büyümüş bu sarı pişmiş oğlun.güzelleşmiş maşallah..fakir fotodan bu kadar seçiliyi

gülistan..kocaman olmuş m.akif..suratı toparlanmış yuvarlak olmuş..doğduğundan baya bi farklı..maşallah maşallah

yerım ben bunu yaa,şirinliğe bak

GÜLİSTAN çok şeker olmuş oğlun ya maşallah çok değişmiş...

maşallah oğluna gülüstan çok tatlı şeker görünüyor o minicik elleri çok sevimli bu arada kıyafetimizde çok yakışmış maşallahh maşallah

Fınky.. masallahh sarı cillopuma.. adam olmus,cok tatlı olmus

seni fakir senimafoldumben ne çabuk buyuyorlar poz da vermiş yerim ben onu.
hepinize teşekkür edrrisss..

evet oglum gercekden çok değişti kilo aldıkça tombikleştikçe çok yakuşuglu oldu. Allah nazarlardan saklasın butun bebişlerimizi..

ayrıcana resimler hiçde fane çıkmamış yavv ben bundan sonra bol bol çekerim heee yandınıs....

görmemişin ........ hesabı boşluga uygun cümleyi siz koyun...

ulen alıntı yapamıyorum bunalımdayım....evrim cidden mi? evlilik yıldönümünüz mü?

topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?

Milli sevişgenleri:
taze ve gypsykaydirigubbakcemile3

eh bir gunde cok bu bana.zaten sorun var kkda
Maşallah kuzumaaaopuyorumnanaktanÇok tatlı olmuş
bu arada nehiri yüzüstü koyunca kafasını kaldırıyo 1 haftadır sizinkilerde yapıyomu???
Buse de 1-2 haftadır kaldırıyor ama uzun süre tutamıyor tabii

buyrun oglumun son halleri.1-2 dk önce çekdim.

Maşallah M.Akif'eopuyorumnanaktanNe çabuk büyüyorlar ya:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…