üsülmeee bisde fakiriss şakkıdıalçaklar.. nayır nolamaz benim nie kimsecikler yok msnimde.. yoksa yoksa biz fakiris diyemi tüm bu olanlar. biliyorum fotograf makinem yok diye böle yapıyosunuz...mafoldumben
kaydirigubbakcemile5 süper+
milli oyuncagıyun halısı
milli saati: gece yarısı
milli sorunları: uykusuzluk,kıloları..
milli düşmanlıgı: ukalalıkla bulanmıs zenginlik yazıları
milli servetleri:evlatları
var mı arttıran?? kaydirigubbakcemile2
ayy yerım suna bak ya cok datlu
aynen canım benım halimde budur.o nası bı koşmak.hemen alıp kucsaklıyom bande,zaten uyuyo oluyo o sırada.enıyı sakınklestırme yöntemı emzırmek bı dene evrımboynuna dedıgım omzuna be yavrum.. mınnacık bısı.. babannesının uyarııs bıze o, yattıgı odada kuran ı kerım bulunsun dıe.. resmen kabus gormus gıbı uyanıyor.. netten baktım, gece kabusu denırmıs buna, bebeklerde gorunurmus, hemen kucaga alıp guvende oldugu duygusu verılmelıymıs, bazen bebek kucaga alınsa dahı,gözlerı de acık olsa uyanamayabılıyormus.. Ozy veya ben.. duydugumuz anda yanına anında kosup kucagımıza alıyoruz,görsen halımızı, halılar falan kayıyor yanına kosturacagız dıye.. bazen kucakta olmasına ragmen bıle sakınlesemedıgı oluyor ıkı uc dakıka..
yerım ben bunu yaa,şirinliğe bakbuyrun oglumun son halleri.1-2 dk önce çekdim. ama bizim fot. mak. yok ya laptopun camerasıyal çekdim öyle HD si falan yok.(yalnız nasıl fakirsek laptop var fot. mak. yok )
neyhse oglum kendini laptop ekranında görunce gözlerini bi açtıki koptugum andır.. büyümüşmü teyzeleri...[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
aynen..hele geçen gün dudağını büzerek bi ağladı ki ..sanki anneni aldık götürüyoruz mu dediler ne dedilerse..onunla birlikte ben de ağladım..aldı kucağıma ''burdayım annem'' diyerek sarıldım..rahatladı çocuk
ekmek dogra ye bunu.. daha da tahammul edılemez bu tatlılıga..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim şekerler.öğrendim ya artık gönderirim fırsat buldukca.
boynuna dedıgım omzuna be yavrum.. mınnacık bısı.. babannesının uyarııs bıze o, yattıgı odada kuran ı kerım bulunsun dıe.. resmen kabus gormus gıbı uyanıyor.. netten baktım, gece kabusu denırmıs buna, bebeklerde gorunurmus, hemen kucaga alıp guvende oldugu duygusu verılmelıymıs, bazen bebek kucaga alınsa dahı,gözlerı de acık olsa uyanamayabılıyormus.. Ozy veya ben.. duydugumuz anda yanına anında kosup kucagımıza alıyoruz,görsen halımızı, halılar falan kayıyor yanına kosturacagız dıye.. bazen kucakta olmasına ragmen bıle sakınlesemedıgı oluyor ıkı uc dakıka..
[/URL][/IMG]
gelgit o bakışa insanın kendini kesesi geliyor de mi...tatlı çok tatlı
seni fakir senimafoldumben ne çabuk buyuyorlar poz da vermiş yerim ben onu.
finky çok büyümüş bu sarı pişmiş oğlun.güzelleşmiş maşallah..fakir fotodan bu kadar seçiliyi
gülistan..kocaman olmuş m.akif..suratı toparlanmış yuvarlak olmuş..doğduğundan baya bi farklı..maşallah maşallah
yerım ben bunu yaa,şirinliğe bak
GÜLİSTAN çok şeker olmuş oğlun ya maşallah çok değişmiş...
maşallah oğluna gülüstan çok tatlı şeker görünüyor o minicik elleri çok sevimli bu arada kıyafetimizde çok yakışmış maşallahh maşallah
Fınky.. masallahh sarı cillopuma.. adam olmus,cok tatlı olmus
hepinize teşekkür edrrisss..seni fakir senimafoldumben ne çabuk buyuyorlar poz da vermiş yerim ben onu.
ulen alıntı yapamıyorum bunalımdayım....evrim cidden mi? evlilik yıldönümünüz mü?
topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?
Maşallah kuzumaaaopuyorumnanaktanÇok tatlı olmuş
Buse de 1-2 haftadır kaldırıyor ama uzun süre tutamıyor tabiibu arada nehiri yüzüstü koyunca kafasını kaldırıyo 1 haftadır sizinkilerde yapıyomu???
buyrun oglumun son halleri.1-2 dk önce çekdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?