2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem doğru söyliyi bu znginim geyiği hamilemisin yosa geyiğine önecek..milli geyik olacak

topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?

monıloğumu tamamladım bir de + 1 yaptımkaydirigubbakcemile2

bi anda o kadar cok sey yapmaya çalışıyorumkı.
kk ya yuklemek için önce resimleri ilk önce pc ye yüklüyorum.
ev ve tükanımız var onları internette satmak için ilan veriyorum bir kaç sitede(hani efem bende sengin grubundamıyım nekaydirigubbakcemile3) ama nedense kirada oturuyorum orası ayrı mesele
yağız beyle uğraşıyorum.
kkya yetişmeye çalışıyorum ve didenin videosunu arıyorum muhtemelen uzak sayfalarda değildir ancak ben bu kadar şey arasında bulamadım bende izlemek istiyorum tekrardan gönderseniz.

Son düzenleme:
gelgit şimdi verecem link..çok küçülttüm hemen açılır yazık oldu diğer arkadaşalra.salaklığıma denk geldi.sende senginsin ve fantesi için kirada oturuyon demek.aramıza hış geldinzemuszemus

gelgit şimdi verecem link..çok küçülttüm hemen açılır yazık oldu diğer arkadaşalra.salaklığıma denk geldi.sende senginsin ve fantesi için kirada oturuyon demek.aramıza hış geldinzemuszemus

zengin adamın hali başka olur..bisiim gibi fakirin fanteziside soğan ekmek yemek oli herhalcokacimcoook

Dostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?

[
bakalım olmuş mu?

hastaneden çıkacağımızda çekilen resim.ne kadar da küçük geliyor şimdi.
nekadarda mınıklermıstı bebişlerimizz
gececi takımı noldunuz be annem bu gece forumun hışmına ugramışsınız..lülülülülülü heheeeeeee gece 12 de girmeyey çalıştım bakayım ne alemdeler diye bi baktım site bakımda.

anacım gececı takımının yarısı msnde devam ettı.valla 12ye kadar dayabdım kızlar kaca kadar muhabbet ettıler bılmam falla

süpper olmuş pravooooooooooo:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Dostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?

ayy evrısım bu bızımbasımıza gelıyor son 1 haftadır.gunde 2 kere mutlaka uykusunda aglıyo.yavrum kıyamıyorum resmen kokrtugu bellı,baska bı aglama tarzı oluyo ben de cok üzülüyorum.halbuse hep bismillahla yatırıp bismillahla kaldırırım yavrumu.ne bılım annem uyuyunca yanına küçük bı kuran koy kokrmasın dıo.40ına kadar hep koymustum yıne koycam galıba

anacım gececı takımının yarısı msnde devam ettı.valla 12ye kadar dayabdım kızlar kaca kadar muhabbet ettıler bılmam falla
alçaklar.. nayır nolamaz benim nie kimsecikler yok msnimde.. yoksa yoksa biz fakiris diyemi tüm bu olanlar. biliyorum fotograf makinem yok diye böle yapıyosunuz...mafoldumben

kurban bayramında harçlıklarımızı biriktirip mutlaka bi tane almaıyım bende...mafoldumbensenağlama

+
milli oyuncagıyun halısı
milli saati: gece yarısı
milli sorunları: uykusuzluk,kıloları..
milli düşmanlıgı: ukalalıkla bulanmıs zenginlik yazıları
milli servetleri:evlatları

var mı arttıran?? kaydirigubbakcemile2

vereliniortak:içelim:

nedenki acaba :uhm:...........bizde sakin uyanır etrafa bakar eğer gazı varsa ağlar .bi atkip et istersen gaz sancısı filan öyle ani uyandırıp asabi yapıyor .....

başak söze gerek bırakmmamışsınızki artıkın ..kaydirigubbakcemile5

alıntı yapamıyorum uçuyor topik o zaman.evrim harikasın ne diyim ben sana:)

işte link..bu çok küçük..çok utanıyorum indirenlere 300 mb civarı bir kazığım oldu

Son düzenleme:

boynunda ayatel kursu,nazar duası var,yattıgı her odada kuran ı kerımı var.. babannesı gordugu her vakıt kadın okur.. yıne de koruyamıyoruz cocugumu.. oyle boyle degıl yalnıs, resmen kabus gormus gıbı..

vereliniortak:içelim:

nedenki acaba :uhm:...........bizde sakin uyanır etrafa bakar eğer gazı varsa ağlar .bi atkip et istersen gaz sancısı filan öyle ani uyandırıp asabi yapıyor .....

Yok Deryamm gazlık bı durum degıl annem..

milli oyuncagıyun halısı
milli saati: gece yarısı:jeyyar:
milli sorunları: uykusuzluk,kıloları..delikafadulden:lepi:
milli düşmanlıgı: ukalalıkla bulanmıs zenginlik yazılarısengözlerimebaksanab
milli servetleri:evlatlarıalkisalkisalkisvereliniortak
opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…