gelgit şimdi verecem link..çok küçülttüm hemen açılır yazık oldu diğer arkadaşalra.salaklığıma denk geldi.sende senginsin ve fantesi için kirada oturuyon demek.aramıza hış geldinzemuszemus
nekadarda mınıklermıstı bebişlerimizz
gececi takımı noldunuz be annem bu gece forumun hışmına ugramışsınız..lülülülülülü heheeeeeee gece 12 de girmeyey çalıştım bakayım ne alemdeler diye bi baktım site bakımda.
süpper olmuş pravooooooooooo:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistopiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?
Dostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?
alçaklar.. nayır nolamaz benim nie kimsecikler yok msnimde.. yoksa yoksa biz fakiris diyemi tüm bu olanlar. biliyorum fotograf makinem yok diye böle yapıyosunuz...mafoldumbenanacım gececı takımının yarısı msnde devam ettı.valla 12ye kadar dayabdım kızlar kaca kadar muhabbet ettıler bılmam falla
topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
vereliniortak:içelim:topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
Dostlar; Kuzey ın ıkı uykusunun bırı muthıs korkarak uyanmakla son buluyor.. var mı dır hal caresı?? nolucak boyle ya.. cok uzuluyorumm,sızde durumlar nedır?
+
milli oyuncagıyun halısı
milli saati: gece yarısı
milli sorunları: uykusuzluk,kıloları..
milli düşmanlıgı: ukalalıkla bulanmıs zenginlik yazıları
milli servetleri:evlatları
var mı arttıran?? kaydirigubbakcemile2
ayy evrısım bu bızımbasımıza gelıyor son 1 haftadır.gunde 2 kere mutlaka uykusunda aglıyo.yavrum kıyamıyorum resmen kokrtugu bellı,baska bı aglama tarzı oluyo ben de cok üzülüyorum.halbuse hep bismillahla yatırıp bismillahla kaldırırım yavrumu.ne bılım annem uyuyunca yanına küçük bı kuran koy kokrmasın dıo.40ına kadar hep koymustum yıne koycam galıba
vereliniortak:içelim:
nedenki acaba :uhm:...........bizde sakin uyanır etrafa bakar eğer gazı varsa ağlar .bi atkip et istersen gaz sancısı filan öyle ani uyandırıp asabi yapıyor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?