taze ikinizde cok tatlısınız.. faccebook yok bende cnm. eşiminkini kullanıyorum. onu da eklemek istemezsin diye vermek istemedim. sen de cok tatlı çıkmışsın ama doruk süper Allah nazarlrdan saklasınnn
tazem bayıldım oğluna ne tatlı yawf öyle öperim onu ben
[/URL][/IMG]
ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
minik bizim dönmeyen dönence var onlada çok fazla oyalanmıyor.uykudan uyanınca çığlıklarını duyuyoruz bir gidiyoruz dönencedeki ahyvanlara bağırıyor..bir kırbaç alıcam kızıma.vurucak kırbacı vurucak kırbacı terbüyesiz tropik heyvanlara:smiley-cool:
gecmisi sonra okuycam .. ecos bugun sıçızladı hemde 2 kez ikiside sırtına kadar ve 2 kez yıkanmak zorunda kaldı .. drada gittik gelisimimiz cok guzel yarın kalca usg cektircez bugun randevu yoktu. rota asınıda ayın 4unde yapıcak.
sonrada sut sagıp emzirip anneme bırakıp kardesimle alısveris merkezine gittik kendime bikac parca yeni seyler aldım ama hepsi ust alt almadım daha almıycam .
taze bfit balmumcuya gidiodum istanbuldayken senin gitmenede cok sevindim burda var adapazarında ama drum 6 ay egzersiz yok dedidiginden annem izin vermio yoksa cok gidesim var.
topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?
topigin millilerini yazmıssınız cok guzel olmus .bitanede ben ekliyim
milli dogum sekli : sezeryan :)))
saol canuuum..benm oglum malum sizinkilerden nerdeyse 1 ay küçük. sizin kuzulara yetişmeye çalışıyor yavruum. buseyle M.Akif sona kalmıştı malumgelgit gülistan maşaalllah yavrulara
evriş ve millilere eklentide bulunan herkes şahane olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?