2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evriş nice yıllarda mutlu mesut kuzey ve ozy ile ve doğacak çocuk ve torunlarınla olasın inşallahhh

bu arada doğru dürüst geçmişi okuyamadım ama bu gece sizinleyim eger benide gece kadrosuna kabul ederseniz

dide oğlumla beraber izledim videoyu inanırmısın resmen kızına cevap veriyor o konustukca bizimkide konusuyor.gerçekten anlıyorlarmı diye düşünmedim değil!!!

Milli Kıyafetleri : Gecelikleri
Milli Çılgını : Şimdilik bir dene oda Dide

Evrim Allah eşinle Kuzeyinle daha nice güzel günler nasip etsin szie

Son düzenleme:
Yerim ben Nevayı ya konuşmam bitti çevir kadın sayfayı diyo maşallah
Buseyi de artık yarın izlerim 17 dk kaldı diyoooo

bugun kalca usg cektirdik ve 1 ay cift bezle bezlenmesi gerekiomus. ortopediye gosterdik hicbir sorun yok cocuk drunuz ne diosa oyle yapın dedi cocuk druda cift bezle bezlensin bisure dedi.ilk basta biraz moralim bozuldu ama simdi iyiyim sorun olmasında ...

Evrişim canım benim daha nice mutlu yıllara
Allah yuvanda eşin ve çocuklarınla daima mutlu mesut etsin seni canım benim...

taze ikinizde cok tatlısınız.. faccebook yok bende cnm. eşiminkini kullanıyorum. onu da eklemek istemezsin diye vermek istemedim. sen de cok tatlı çıkmışsın ama doruk süper Allah nazarlrdan saklasınnn

tazem bayıldım oğluna ne tatlı yawf öyle öperim onu ben

çok tşk ler kıslar :*

amanın maşallah sıpaya!!!

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

Allaaam yaa, bunun üstüne atlamıyon mu sen? Şunun tatlılığına bak! Bayılıyorum şu sıpaya!!!

delisin biliyünnü?

oh, valla rahatladım... geçmiş olsun! Balmumcu demek? Yaa ben çok özledim İstanbul'u (

topiğin milli marşı: buziki orhan'dan kolik
milli yiyeceği: nutella
milli kitabı: bez kitap(uyku kitabım)
milli geyiği: biz zenginiz,hamilemisin yoksa?

topigin millilerini yazmıssınız cok guzel olmus .bitanede ben ekliyim

milli dogum sekli : sezeryan :)))

Çok iyi bunlar yaa :))) Çok güldüm...

EVRİMCİM, nice güzel yıllara sağlıkla sıhhatle en az 3 kişi olarak devam edin inşallah! 3ünüzü de öpüyorum...

GÜLLÜ maşallah o sıpaya!! Ne çabuk büyüorlar yaa...

Bİr takım sorularım var, biriktirip getireyim dedim :))

1) Ayak tırnaklarınız battı mı? Benimkiler (Evrim'de de olmuş) resmen sırayla,sanki bulaşıyormuş gibi iltihaplı ihtihaplı battı. Çok enteresan, ayakkabı bile giymiyorum, evde otururken oldu hep!

2) Doruk haftada 1-2 gün sadece emip uyuyor. Uyanık kaldığında ise sürekli ağlayarak mızmızlanıyor. Bu sizde de oluyür mü?

3) Mısır mı süt yapar, hamsi mi? Geçen gün ikisinden yedim. Ertesi gün göğüs pedlerim doldu taştı

4) Gece uyanıyor, emziriyorum, yatırıyorum. Uyumuş oluyor gene. Biraz bekliyorum ki, uyanırsa pışpışlayayım. Su içiyorum, WC ye gidiyorum, yatıyorum, mıkırdanmaya başlıyor. Ya diğer göğsümü emziriyorum ya da emzikle hallediyoruz çok şükür. (Emzik almasına çok seviniyorum) Ama illa ki ben yatınca uyanıyor. mafoldumben

Sanırım bu kadar! Bu arada uyanma sıklığından bahsetmişsiniz. Doruk eşşek yüküyle emip uyuduğu halde 2 saatte bir uyanıyor. 3 saati bulursa çok mutlu oluyorum. Neyse, buna da şükür! Ya saat başı uyansa? Gündüz 1.5 saatte bir emiyor, gece 2! Sütüm de o kadar yağlı oysa ki!

benimde battı ama çok şükür iltihap olamdı ben kendimce şu yorumu getirdim
Bu vucüt bu ağırlığı görmemişti tabia ayaklarda doğal olarak taşıma güçlüğü çekti ve tırnaklar battı ....Bu yorum niye benim taşınma zamanında battı çok ayakta kaldım mecburen ozaman oldu ..
emişme sorularından süt artıran mısır canım..diğerine yanıt veremiyorum canım maşallah sütüne

Son düzenleme:
tazem burcum mısır süt yapar hemide çok fena....

ayak tırnaklarım batmadı çok şükr öyle bi sorunum yok

bazen oglumda gun boyu em uyu em uyu ve mızla şeklinde gunu tamamlıyor.

gece aglamadan kafasını saga sola asallayarak meme arama çalışmalarına girdiğinde ben nasıl oluyorsa onun sesine uyanıp alıp emzisiriyorum yani uyanmadan emmiş oluyor doyunce memeyi bırakıyor bende beşiğine koyuyorum uykuya devam ediyor

gelgit gülistan maşaalllah yavrulara

evriş ve millilere eklentide bulunan herkes şahane olmuş

siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu

benimde battı taze hatta dediğin gibi sırayla evde farketmiyordum ama 2 hafta dışarıda yürüyemedim ayakkabı giyemedim resmen
arkadaşlarında dediği gibii mısır süt yapıyor
doruktaki durum bizdede mevcut

gelgit gülistan maşaalllah yavrulara

evriş ve millilere eklentide bulunan herkes şahane olmuş
saol canuuum..benm oglum malum sizinkilerden nerdeyse 1 ay küçük. sizin kuzulara yetişmeye çalışıyor yavruum. buseyle M.Akif sona kalmıştı malum

ayyy bu ticker nie olmuyor ya buraya koydum çıktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…