anaa evrimgillerin evlilik yildonumuymus, kutlu olsun tatluummm..
Alamadıklarım olmuşsa affınıza sıgınırım..
Cıgerlerım,hepınıse tek tek tesekkur ederım, cigerden yazmıssınız,belli.. Allah razı olsun hepınızden.. sızlerı sevıyorum.
Beni alamamışsın kaydirigubbakcemile3 Allah alışına zeval vermesin opuyorumnanaktan
ben izleyemedim ya beceriksizmiyim neyimki yoksa yorgun vede dalgınmııııııevroş canım linke tıklayınca regular download yazan yeri tıklıyorsun oradan da kaydet diyorsun izliyorsun..kırbaçlama beni apla pardonakannehir
:roflol:Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden
a.sa.sbende sma ile buyumusum uçay anne sutu almısım annem hep mama muhabeti oldumu biz sizi sma ile buyuttuk korkma birsey olmaz emmesse emmez der:))))
.bizim agustos bebekleri cidden çok sekerler gelgittt gulistan resimlerinizi gordum çok tatlılar masallahh
atlatdıgım basa resim varmı bilmiyorum videoları acmayı ben bir turlu beceremiyorum nedense
Maşallah oğluna.arkadaşlar benim oğlum çok uzyor ya korkuyorumm ierde kapılardan geçemeyen adamlar gibi olacak dye
kilosuda fazla ama uzun olduğu için tonton değil öyle
1 aydır çalışıyorum, ayakkabı giyiyorum ayaklarım 40 numara tırnak batması yaşamadım şükür ESRAKO nun tezi çürüdü yani:))Bİr takım sorularım var, biriktirip getireyim dedim :))
1) Ayak tırnaklarınız battı mı? Benimkiler (Evrim'de de olmuş) resmen sırayla,sanki bulaşıyormuş gibi iltihaplı ihtihaplı battı. Çok enteresan, ayakkabı bile giymiyorum, evde otururken oldu hep!
2) Doruk haftada 1-2 gün sadece emip uyuyor. Uyanık kaldığında ise sürekli ağlayarak mızmızlanıyor. Bu sizde de oluyür mü?
3) Mısır mı süt yapar, hamsi mi? Geçen gün ikisinden yedim. Ertesi gün göğüs pedlerim doldu taştı
4) Gece uyanıyor, emziriyorum, yatırıyorum. Uyumuş oluyor gene. Biraz bekliyorum ki, uyanırsa pışpışlayayım. Su içiyorum, WC ye gidiyorum, yatıyorum, mıkırdanmaya başlıyor. Ya diğer göğsümü emziriyorum ya da emzikle hallediyoruz çok şükür. (Emzik almasına çok seviniyorum) Ama illa ki ben yatınca uyanıyor. mafoldumben
Sanırım bu kadar! Bu arada uyanma sıklığından bahsetmişsiniz. Doruk eşşek yüküyle emip uyuduğu halde 2 saatte bir uyanıyor. 3 saati bulursa çok mutlu oluyorum. Neyse, buna da şükür! Ya saat başı uyansa? Gündüz 1.5 saatte bir emiyor, gece 2! Sütüm de o kadar yağlı oysa ki!
Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden
Eyvallah bacım.
2009 Ağustos bebekleri gelişimlerini takip için yeni konu açtım..buyrunnnnnnnnn
hamilelikte her doktora gidip gelişlerimizde bu ay bu kadar büyümüş diyerek heyecanlarımızı düşününce böyle konu açmak istedim .Açtımdaaaaaaaaaaaaaaaaasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?