2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alamadıklarım olmuşsa affınıza sıgınırım..

Cıgerlerım,hepınıse tek tek tesekkur ederım, cigerden yazmıssınız,belli.. Allah razı olsun hepınızden.. sızlerı sevıyorum.

Beni alamamışsın kaydirigubbakcemile3 Allah alışına zeval vermesin opuyorumnanaktan

kızlar sorularınızıa yanıt veriyrum alıntılarım uçtu gitti tekrar geri donup okumaya useniyorum uykumdan calmak istemiyrum bolca yazayım onu yapana kadar dedim:))

EVRıMCıMM nice mutlu yılara insallah çocuklarınızlaaaa aaa bak agzımdan çocuklarınızla lafı çıktı:))))

ben pek sokaklara çıkmadıgım için boyle tırnak batması vs gibi sorunlarım yok tırnaklarınız batıyorsa sevinin demekki ayakkabı giyip sokaklara çıkıyorsunuz:)) nası ama buda pozitif bir bakıs acısı benden:))

benim batmıyor ayakkabı gormuyor ayaklarım pek çunku

sakabir yana batıyor ama yani pedikure vs tırnak kesmeme bile vaktim olmadıı içni battıgını dusunuyorum kut burunlu ayakkabılarla hep batar benim parmaklarç ok uzun ayaklar 40 numero,

GOGUS PEDı

ben ilk bir ay kadar gogus kalkanı kulandım gous uçları yara olmasın diye uçları çok hassastı sonra baktım yavastan pedlere geçebilirim acmıoyr uçları derken geçeng un farkettim gunduz surekli emzirdigmi için akan eden birsey yok hiç kullanmamaya basladım gece yatarken ped koyuyorum gunduz hep emince akmıyor zaten o sızıntılar ençok ilk haftalarda olurmus sonrasında bebek çektikce sut gelirmis ustebasa sutlerçıkmazmıs pek hani ritmik bebeginizle yan yana olup emzirme sansı olanlar içni tab ise gidenleri saymıyoruz

ECE DE SUREKLı VıZıLDıYOR

yani ya emiyor ya aglıyor benim kiz hatta ara ara bir sıkıntısımı var biryerimi agrıyor diey dusunuyoruz acaba kakasındaki amip hala bitmedimi diyouz kuskulara kapılıyoruz kafa yoruyouz ama oyle olsa emerkende agrısı olurdiyoruz yada sabahları uykuyu alıp uyandımı bir saat çok tatlı oluyor aglamıyor epeyce donencede kalıyor nerdeyse bir saat kucagıma almadıgım oluyor ama aksamustleri kabus gibi 5 de baslıyor ufaktan aglamaya biraz yatakta bırakır almazsan sayet edepsiz ciyak ciyak aglamaya baslıyor ve bu uyuyana kadar boyle gidiyor kenara koyup konusalım falan pek bakmıyor çunku hep eksimik suratlı sinir oluyorumm tum nesemi alıyor birde tam o saatlerde berke okuldan geliyr oglumla ilgilenemiyorum çok uzuluyorumm off amma dertliymisim
aglama sesi artık acayip sinirlerimi geriyor yani uç ayıbitirdik birazetraf bakasa benyine yanında olsam konussam etsem yok emzirmeden susmuyor kucakta gezerken bile bagrındıgı oluyor
annemle ara ara aksama sut azalıyor ondanmı diyoruz ama emip gece uykusuna geçip 4 saat uyuduguna gore sut yetmeme sorunu yoktur diyoruz ne bilim yaaaa

Son düzenleme:
Ay Neva yı ızleyebıldımmmmm az once.. sankı karsımda Kuzı var, Kuzı de şu oyuncagında oynarken aynı boyle kendını kaybedıp konusuyor.. Neva yı kanlı canlı gormek ne kadar guzel.. bı garıp oldumm.

Şu zenginlik beni çok yoruyor arkadaslar.. sık sık dınlenme ıhtıtyacı hıssedıyorum.. siz zengin olan arkadaslarım, aynı sıkıntı sızde var mı pekı??

Sanırım yıne toplandınız toplu ağda yapıyorsunuz.. aklıma baska bısı gelmıyor, bu kadar kalabalıkta yazı yazan olmayınca!!

.bizim agustos bebekleri cidden çok sekerler gelgittt gulistan resimlerinizi gordum çok tatlılar masallahh

atlatdıgım basa resim varmı bilmiyorum videoları acmayı ben bir turlu beceremiyorum nedense

GÖĞÜS PEDİ konusunu kim açmıştı, ben hala kullanıyorum. Daha bugün pedlerden biri kaymış, diğerinden emzirirken ondan da süt çıkmış, leke yaptı. En iyisi chicconunki, lansinoh bile ıslak kalıp koku yapıyor. 2 paket almıştım ucuz bulup da, 1 paketi geri götüreceğim, beğenmedim.

bende chicco kullanıyorum memnumum ama geçen gun e bebekte bana esantiyon birtane verdiler markası yabancı hatırlamıyorum iki bantı var ve içi jelli su primaların içimdekiler gibi harika kupkuru hiç yapısmıyor memeye falan ama adını unuttum stogumda var evde chiçcco biterse ondan aclcam

evroş canım linke tıklayınca regular download yazan yeri tıklıyorsun oradan da kaydet diyorsun izliyorsun..kırbaçlama beni apla pardonakannehir
ben izleyemedim ya beceriksizmiyim neyimki yoksa yorgun vede dalgınmıııııı
Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden

:roflol:
bende sma ile buyumusum uçay anne sutu almısım annem hep mama muhabeti oldumu biz sizi sma ile buyuttuk korkma birsey olmaz emmesse emmez der:))))
a.sa.s

.bizim agustos bebekleri cidden çok sekerler gelgittt gulistan resimlerinizi gordum çok tatlılar masallahh

atlatdıgım basa resim varmı bilmiyorum videoları acmayı ben bir turlu beceremiyorum nedense

kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisbende beceremedim

evrimm ben de kuziyi görücem o zaman bana ne..
evet taze en iyisi chicco..senden duyup ben de lansinohu bırakıp onu aldım.lastikli falan çok güzel.

Günaydın ..
Kasvetli bir Ankara sabahı soğuk ve bulanık güne bu havayla başladık ...Artık sonbahar geliyor ..

he mesajım iki kere çıkıyor monoloğa yardımcı olmayamı çalışıyor topiğimiz ne .-tatlicadiarzu-.

Son düzenleme:
2009 Ağustos bebekleri gelişimlerini takip için yeni konu açtım..buyrunnnnnnnnn
hamilelikte her doktora gidip gelişlerimizde bu ay bu kadar büyümüş diyerek heyecanlarımızı düşününce böyle konu açmak istedim .Açtımdaaaaaaaaaaaaaaaaasositososito

sürekli başımda ğarıyor dişimdenmi onuda anlayamadım....

Son düzenleme:
ve pms sendromu tavan yaptııııııııııı bu doğum sonrası ikici adetim olacak ama sıkıntım çok onuda anlamadımmmmmmmmmm....

arkadaşlar benim oğlum çok uzyor ya korkuyorumm ierde kapılardan geçemeyen adamlar gibi olacak dye
kilosuda fazla ama uzun olduğu için tonton değil öyle
Maşallah oğluna.
1 aydır çalışıyorum, ayakkabı giyiyorum ayaklarım 40 numara tırnak batması yaşamadım şükür ESRAKO nun tezi çürüdü yani:))
Mısır süt yapar diye biliyorum.
İlk zamanlar akıyodu sütüm evdeydim zaten o zamanda ped kullanmadım şimdilerde akmıyor ama geçende işyerinde fırsat bulupta sağamadım 5 saat akmıştı bide bi garip şişmişti yamuk yumuk.
Kemal Çağanda ben yatınca uyuyorsa şayet uyanıyıor. 3 ayı doldurduk hala mızmız bugun 2:30 da kalktı gece o saatten beri güya yatıyo ama hep mız mız ediyo uyu uyuyabiklirsen neyi var anlayamadım
Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden

Çok kötüsünüz çok , bu Fenerbahçelilere has bi özellik mi acep lülülülülülü
Videoyu izledim badem gözlün çok şeker severim ben onun sesini.

bebeleri 3 aylık olanlar için

Bebek Doktoru
Eyvallah bacım.

Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…