benim tickera bak hakkımda kısmından ona göre yap.didom didem dediğin gibi yaptım tickerimda http ile başlatıp png ile bitiridim yine çıkmıyor yafff
neva da kendini zlerken aynını yapıyor.mesela ağlıyor olsun videoda başlıyor ağlamaya.dide oğlumla beraber izledim videoyu inanırmısın resmen kızına cevap veriyor o konustukca bizimkide konusuyor.gerçekten anlıyorlarmı diye düşünmedim değil!!!
Milli Kıyafetleri : Gecelikleri
Milli Çılgını : Şimdilik bir dene oda Dide
beni siz varettinizsüprizzzzz
Evrim Allah eşinle Kuzeyinle daha nice güzel günler nasip etsin szie
sağol canım benimYerim ben Nevayı ya konuşmam bitti çevir kadın sayfayı diyo maşallah
Buseyi de artık yarın izlerim 17 dk kaldı diyoooo
sorun yoksa niye çift bez dedi.acaba çok az birşey gördü ondan mı dedi?bugun kalca usg cektirdik ve 1 ay cift bezle bezlenmesi gerekiomus. ortopediye gosterdik hicbir sorun yok cocuk drunuz ne diosa oyle yapın dedi cocuk druda cift bezle bezlensin bisure dedi.ilk basta biraz moralim bozuldu ama simdi iyiyim sorun olmasında ...
illakitopigin millilerini yazmıssınız cok guzel olmus .bitanede ben ekliyim
milli dogum sekli : sezeryan :)))
benim ayak tırnaklarım batık hemde cok fena bende bakımsızlıktan sandım ayaklarımı gormek istemiorum iltihapta oluyo kuruo bişiler oluyo bakmıorum ayaklarıma ellerime.. bide ellerim kotu ya utuyle bile yaktım goren kadın eli demez walla ...
evroş canım linke tıklayınca regular download yazan yeri tıklıyorsun oradan da kaydet diyorsun izliyorsun..kırbaçlama beni apla pardonakannehir
1) Tırnak batması yaşamadım. Hamilelikten kalan tek problemim eklem ağrılarım oldu. Hala hafif hafif var. Özellikle çanak kısmında:gitme:Bİr takım sorularım var, biriktirip getireyim dedim :))
1) Ayak tırnaklarınız battı mı? Benimkiler (Evrim'de de olmuş) resmen sırayla,sanki bulaşıyormuş gibi iltihaplı ihtihaplı battı. Çok enteresan, ayakkabı bile giymiyorum, evde otururken oldu hep!
2) Doruk haftada 1-2 gün sadece emip uyuyor. Uyanık kaldığında ise sürekli ağlayarak mızmızlanıyor. Bu sizde de oluyür mü?
3) Mısır mı süt yapar, hamsi mi? Geçen gün ikisinden yedim. Ertesi gün göğüs pedlerim doldu taştı
4) Gece uyanıyor, emziriyorum, yatırıyorum. Uyumuş oluyor gene. Biraz bekliyorum ki, uyanırsa pışpışlayayım. Su içiyorum, WC ye gidiyorum, yatıyorum, mıkırdanmaya başlıyor. Ya diğer göğsümü emziriyorum ya da emzikle hallediyoruz çok şükür. (Emzik almasına çok seviniyorum) Ama illa ki ben yatınca uyanıyor. mafoldumben
Sanırım bu kadar! Bu arada uyanma sıklığından bahsetmişsiniz. Doruk eşşek yüküyle emip uyuduğu halde 2 saatte bir uyanıyor. 3 saati bulursa çok mutlu oluyorum. Neyse, buna da şükür! Ya saat başı uyansa? Gündüz 1.5 saatte bir emiyor, gece 2! Sütüm de o kadar yağlı oysa ki!
siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu
tatlım benim negüzelde bakınıyor maşallahrüzgar debelenirkene
[/URL][/IMG]
ızninisle;
Bugun evlilik yıldonumumuss, evde bır partı verıyorum daaaa... organısasyon sırketı geldı, evdekı yardımcılarla evı dusenleyecekler, nöptöşambırımı giymem lasım, malum başlarında durecegım
(günümüze cevırırsek: kuzey uyandı, onu emzırecegım demek :)) )
kaydirigubbakcemile5
burko açamadım bennnn
benimki bu sefer oldu valla bu sefer hemen açiliyiii
Hotfile.com: One click file hosting
bugun kalca usg cektirdik ve 1 ay cift bezle bezlenmesi gerekiomus. ortopediye gosterdik hicbir sorun yok cocuk drunuz ne diosa oyle yapın dedi cocuk druda cift bezle bezlensin bisure dedi.ilk basta biraz moralim bozuldu ama simdi iyiyim sorun olmasında ...
Bır takım sorularım var, biriktirip getireyim dedim :))
1) Ayak tırnaklarınız battı mı? Benimkiler (Evrim'de de olmuş) resmen sırayla,sanki bulaşıyormuş gibi iltihaplı ihtihaplı battı. Çok enteresan, ayakkabı bile giymiyorum, evde otururken oldu hep!
2) Doruk haftada 1-2 gün sadece emip uyuyor. Uyanık kaldığında ise sürekli ağlayarak mızmızlanıyor. Bu sizde de oluyür mü?
3) Mısır mı süt yapar, hamsi mi? Geçen gün ikisinden yedim. Ertesi gün göğüs pedlerim doldu taştı
4) Gece uyanıyor, emziriyorum, yatırıyorum. Uyumuş oluyor gene. Biraz bekliyorum ki, uyanırsa pışpışlayayım. Su içiyorum, WC ye gidiyorum, yatıyorum, mıkırdanmaya başlıyor. Ya diğer göğsümü emziriyorum ya da emzikle hallediyoruz çok şükür. (Emzik almasına çok seviniyorum) Ama illa ki ben yatınca uyanıyor. mafoldumben
Sanırım bu kadar! Bu arada uyanma sıklığından bahsetmişsiniz. Doruk eşşek yüküyle emip uyuduğu halde 2 saatte bir uyanıyor. 3 saati bulursa çok mutlu oluyorum. Neyse, buna da şükür! Ya saat başı uyansa? Gündüz 1.5 saatte bir emiyor, gece 2! Sütüm de o kadar yağlı oysa ki!
siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu
Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden
ayyy kpss hiç hatırlatma ben bu sene girmeyeceğim herhalde pek niyetlenemiyorum çünkü çocuğuma bakacak kimse yok daha bu kadar küçükkende kıyamamki
efrimmmm nice uzun yıllar sağlıklı huzurlu bi ömrü birlikte geçirinnn ozyleeee
kuzeye yeni kardeşler gelsin
boy boy torunlarınız olsun inşallahhhhh
öperim sizi
evrim nice güzel,mutlu senelere canım.esenlikler dilerim
evrim gerçekden evlilikyıldönumuzumu*
nice senelere ...ömrunun kalan kısmını eşinle oglunla hatta diğer olacak evlatlarınla beraber mutlu mesut huzurlu saglıklı geçirmen dileğiyle...
evrim nice senelere mutlu huzurlu sağlıklı gunler sizinle olsunnn
Evrişiiim Allah ayırmasın gülüüüümopuyorumnanaktan
evrim nice mutlu senelere tüm güzellikler sizinle olsun
evriş nice yıllarda mutlu mesut kuzey ve ozy ile ve doğacak çocuk ve torunlarınla olasın inşallahhh
bu arada doğru dürüst geçmişi okuyamadım ama bu gece sizinleyim eger benide gece kadrosuna kabul ederseniz
Milli Kıyafetleri : Gecelikleri
Milli Çılgını : Şimdilik bir dene oda Dide
Evrim Allah eşinle Kuzeyinle daha nice güzel günler nasip etsin szie
evrimcim dun giremedim gecmis parti ayininiz mubarek olsun :)
Evrişim canım benim daha nice mutlu yıllara
Allah yuvanda eşin ve çocuklarınla daima mutlu mesut etsin seni canım benim...
evriş nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla inş...
badibade Çağan bey ruh haline göre takılıyor gündüzleri keyfine göre uyuyor bazen 1 saat bazen 10 dk belli olmuyor
geceleride 3 saatte bir vızırdanıyor uyurken emziriyorum tekrar devam çokşükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?