2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim ayak tırnaklarım batık hemde cok fena bende bakımsızlıktan sandım ayaklarımı gormek istemiorum iltihapta oluyo kuruo bişiler oluyo bakmıorum ayaklarıma ellerime.. bide ellerim kotu ya utuyle bile yaktım goren kadın eli demez walla ...

esra fasulyeko maşallah kuzulara valla tam olarak geçmişe dönemedim alıntılardan gördüm kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın

bu arada buse nin videosunu gördüm neden çünkü nasıl görebileceğimi anlatmış burko maşallah buseye
nevayı göremedim malesef elif neden anlatmıyosun nası bakcamı ya biliyosun bilgisayar fakiri arkadaşın var

didom didem dediğin gibi yaptım tickerimda http ile başlatıp png ile bitiridim yine çıkmıyor yafff
benim tickera bak hakkımda kısmından ona göre yap.
dide oğlumla beraber izledim videoyu inanırmısın resmen kızına cevap veriyor o konustukca bizimkide konusuyor.gerçekten anlıyorlarmı diye düşünmedim değil!!!
neva da kendini zlerken aynını yapıyor.mesela ağlıyor olsun videoda başlıyor ağlamaya.
Milli Kıyafetleri : Gecelikleri
Milli Çılgını : Şimdilik bir dene oda Dide
beni siz varettinizsüprizzzzz
Evrim Allah eşinle Kuzeyinle daha nice güzel günler nasip etsin szie

Yerim ben Nevayı ya konuşmam bitti çevir kadın sayfayı diyo maşallah
Buseyi de artık yarın izlerim 17 dk kaldı diyoooo
sağol canım benim
sorun yoksa niye çift bez dedi.acaba çok az birşey gördü ondan mı dedi?
topigin millilerini yazmıssınız cok guzel olmus .bitanede ben ekliyim

milli dogum sekli : sezeryan :)))
illaki

niye yaktın elini ütüyle ????

evroş canım linke tıklayınca regular download yazan yeri tıklıyorsun oradan da kaydet diyorsun izliyorsun..kırbaçlama beni apla pardonakannehir

1) Tırnak batması yaşamadım. Hamilelikten kalan tek problemim eklem ağrılarım oldu. Hala hafif hafif var. Özellikle çanak kısmında:gitme:
2) Buse'nin de öyle mızmız günleri oluyor. Ben dikkat ettim, çay,kola ya da çikolata tükettiğimde çok mızmız oluyor.
4) Aynısı bizde de var. Kıl bir durum. Bu sabah 5.30'da kaldırdı beni. 9.30'a kadar-ki kendisi benim işe gidiş saatim olur-uyumadı cadı:bbo:

siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu

Ben göğüs pedi kullanmıyorumgamyoncuiremsuPeriyodik pompaladın mı memeler çok rahat ediyor

rüzgar debelenirkene
tatlım benim negüzelde bakınıyor maşallah

sarı sıpa kocaman olmuş maşallah

kaydirigubbakcemile3 süpersin evriş

mutlu & huzurlu nice mutlu yıllara şeker

kaydirigubbakcemile5

burko açamadım bennnn

benimki bu sefer oldu valla bu sefer hemen açiliyiii

Hotfile.com: One click file hosting

dido sayende günlük limitim dolmuş indiremiyorum :umursamaz:
izleyemedim nevamı ona yanarım

üzülme sorun yokmuş çok şükür öperim Eceşu zemuszemus

1 evet battı sürekli oluyor iyileşiyor tekrar başlıyor sebebini çözemedim ?
2 Çağan da vızır vızır 2 gündür kucakta bile vızırdıyo gögsümde vızırdıyo gezerek emzirince bile vızırdıyo kafamçokkarıştı
3 balık süt yapıyor ama mısırı bilmim

siz kaçıncı göğüs pedi paketindesinz sorması ayıp..?
bunlara başka biçözum buldunuzmu

ağızbezlerini denedim olmadı
çözüm bulursam haber ver bi zahmet

taze burcu mısır süt yapar maşalalh diyim sana...tırnak batması yaşamadım düz kesiyosan olmas ama...ama 28 kg fazlalğın vermiş olduğu ağırşlıkla ayak altım fena geriyodu şimdi yavaşladı sanki kaslarım çekilyo gibi oluyodu

gülistan göğüs pedi3-4 paket kullandım baktım olmuyo vaz geçtim dışardyken kullanıyom evde değişiyom üsütümü ıslandığında...herzamn 10 lira veremem ben ona....

Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden

Son düzenleme:
1 evet battı sürekli oluyor iyileşiyor tekrar başlıyor sebebini çözemedim ?
2 Çağan da vızır vızır 2 gündür kucakta bile vızırdıyo gögsümde vızırdıyo gezerek emzirince bile vızırdıyo kafamçokkarıştı
3 balık süt yapıyor ama mısırı bilmim
]

ayaklarda iltihaplanma bende de oldu acayip hatta bazen morardı. oğlumda sabahları hiç uyumuyo nerdeyse. sizinkiler gün içinde ne kadar uyuyo birde bi uyumada ne kadar uzun sürüyo

badibade Çağan bey ruh haline göre takılıyor gündüzleri keyfine göre uyuyor bazen 1 saat bazen 10 dk belli olmuyor
geceleride 3 saatte bir vızırdanıyor uyurken emziriyorum tekrar devam çokşükür

adamın birinin evlilik yıldönümü bitmiş galiba..

neyse buseyi izledim çok güldüm çıardığı seslere hele birtane ses var ki tarif edilemez.bir de çarşafa bayıldım o baygın bakışlı karekter tam benlik. buseyle orada uyuyabiler miyim burko?
ayrietten o soruyu birinin koyacağını biliyordum..cuk oturuyor.yenecek gücümüz var kalitemiz var ama işte öğrenilmiş çaresizlik.zordur tedavisi ha bir de çirkeflik oluyor fb takımında onu da yenmek zor..lülülülülülü

efrimmmm nice uzun yıllar sağlıklı huzurlu bi ömrü birlikte geçirinnn ozyleeee
kuzeye yeni kardeşler gelsin
boy boy torunlarınız olsun inşallahhhhh
öperim sizi

evrim nice güzel,mutlu senelere canım.esenlikler dilerim

evrim gerçekden evlilikyıldönumuzumu*

nice senelere ...ömrunun kalan kısmını eşinle oglunla hatta diğer olacak evlatlarınla beraber mutlu mesut huzurlu saglıklı geçirmen dileğiyle...

evrim nice senelere mutlu huzurlu sağlıklı gunler sizinle olsunnn

Evrişiiim Allah ayırmasın gülüüüümopuyorumnanaktan

evrim nice mutlu senelere tüm güzellikler sizinle olsun

evriş nice yıllarda mutlu mesut kuzey ve ozy ile ve doğacak çocuk ve torunlarınla olasın inşallahhh

bu arada doğru dürüst geçmişi okuyamadım ama bu gece sizinleyim eger benide gece kadrosuna kabul ederseniz

Milli Kıyafetleri : Gecelikleri
Milli Çılgını : Şimdilik bir dene oda Dide

Evrim Allah eşinle Kuzeyinle daha nice güzel günler nasip etsin szie

evrimcim dun giremedim gecmis parti ayininiz mubarek olsun :)

Evrişim canım benim daha nice mutlu yıllara
Allah yuvanda eşin ve çocuklarınla daima mutlu mesut etsin seni canım benim...

evriş nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla inş...

badibade Çağan bey ruh haline göre takılıyor gündüzleri keyfine göre uyuyor bazen 1 saat bazen 10 dk belli olmuyor
geceleride 3 saatte bir vızırdanıyor uyurken emziriyorum tekrar devam çokşükür

Alamadıklarım olmuşsa affınıza sıgınırım..

Cıgerlerım,hepınıse tek tek tesekkur ederım, cigerden yazmıssınız,belli.. Allah razı olsun hepınızden.. sızlerı sevıyorum.

anaa evrimgillerin evlilik yildonumuymus, kutlu olsun tatluummm..

bende sma ile buyumusum uçay anne sutu almısım annem hep mama muhabeti oldumu biz sizi sma ile buyuttuk korkma birsey olmaz emmesse emmez der:))))

Bu tırnak batması olayını ha yazaycagım ha yazdım unutuyordum.. gecen aksam Burcu larda otururken aklıma geldı, sordum O na.. ıkımızde de bırden baslaması tesaduf olamaz dedım.. yazmıs sıse.

Gercekten de hayatımda tırnak batması bılmezken su zamanlarda yaşar oldum. Bunun nedenını kendımce soyle acıklıyorum; kemıklerımız genısledı, eskıye nazaranla ayak parmaklarımızda cıkan tırnak halıyle ayak parmaklarını zorlayarak bıraz daha buyuk bır sekılde uzuyor artık, o yuzden de dar gelen tırnak etını yırtarak uzamaya calısıyor. Baska da bı acıklama bulamıyorum.. bu kadar ınsanda tesaduf olamaz dıye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…