Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden
GÖĞÜS PEDİ konusunu kim açmıştı, ben hala kullanıyorum. Daha bugün pedlerden biri kaymış, diğerinden emzirirken ondan da süt çıkmış, leke yaptı. En iyisi chicconunki, lansinoh bile ıslak kalıp koku yapıyor. 2 paket almıştım ucuz bulup da, 1 paketi geri götüreceğim, beğenmedim.
arkadaşlar hepiniz 40 ınız çıkınca kadın doğumcuya muayene oldunuz mu?
Arkadaşlar ben hala regl olmadım bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım??
Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
evrim uayaninca nacizane onerim bi agri kesici ates dusurucu fitil ver..azda olsa agri ve atesi olur..
yooooo gitmedim gitmemiz mi gerekiyormuş.pöffff.ben rahatım şuanarkadaşlar hepiniz 40 ınız çıkınca kadın doğumcuya muayene oldunuz mu?
hımmmmCADIARZUneden acaba yoksam sen çiçeği burnunda bir annemisin?Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben
şimdiki aşılar ateş yapmıyor diye biliyorum hafif ağrı olabilirmiş bazen dediler bana.3 aşısını birden yaptırdm cok şükür ateşlenmedi o gun keyifsizdi ama hep.evrim uayaninca nacizane onerim bi agri kesici ates dusurucu fitil ver..azda olsa agri ve atesi olur..
geçmiş olsun kuzeyimizede sanada ne asısı bu evrim bana 11.ayda gel dediler.calpol surubu var kuzum.. olur o da degıl mı?? ben de onu vermeyı duusnuyordum acıkcası.
hoşgeldin..
nuran hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?