2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okuyamıyorum arkadaşlar çok yoğunum.....

SKALEYNMASTER canım özellikle sana birkaç şey yazıp sorup çıkıcam...

önceki günlerde okuduğumda YUSUF un mamayı iştahla yemediğini söylemiştin benden sana tavsiye BEBELAC dene selinde bütün mamaları iştahsız yiyiyor ama bebelacı çok sevdi.

1- serum fizyolojik kullanıyorsan kaç gün içinde tüketiyorsun bozulurmu birkaç gün sonra yeniden açıtğım tüpü kullansam....

2- selinin gözü kanlandı ya önceki gün banyo yaptırırken gözüne köpük kaçtı o gece kızarıktı dünde gözbebeğinin hemen yanında o beyaz yerde ince bir sanki kılcal damar gibi kızarıklık var neden olduki yaaa kafam karıştı.....

3- sanki sen yazmıştın tam hatırlayamadım mamanın önünden sen su mu veriyorsun ben tam tersi yapıyorum eğer öyle yapılması gerekiyorsa öyle yapayım... birde su olarak kaynatıp soğuttuğun suyumu veriyorsun yoksa kendi içtiğimiz hazır sulardanmı.... bir tanıdığımız bana kaynamış su verme kabızlık yapar dedi ondan sordum.....w

canım çok acil cevaplarını bekliyorum hemen çıkmam lazım....

günaydınn. oglumun altını temizlicem kahvaltımı yapıcam gelriim..

ayaga alıstırdım uyusunda pc ye gireyim diye:) yoksa fırsatım olmuyo sizinle bulusmaya..aksamlarıda sızıorum. dun kızı annem uyuttu yatırdı ben daha erken uyudum.

günaydın kk nın en güzel anneleriiiiiii..... biraz işim var geliyorum as sora

Biraz da KPSS çalışalımdelikafadulden

süpersin burkom..:hooray:

evet bence de en iyisi chicco..bebedor almıştım daha önce..bööögghhhhh.!!.kimse almasın sakın..

Taze'm..4 numaralı sorunun aynını yaşıyoruz..yatırıyorum rüzgar'ı mışıl mışıl uyuyo, gidiyorum wc ye vs..tam yatağıma yatıyorum hop uyanıyo sıpa..sanki uyumamı istemiyo..her gece aynı mevzuu..şaşmıyo..

Aşıdan geldık.. su an uyuyor.. ak koyun kara koyun uyanınca bellı olacak.. ama ben neden bu kadar sogukkanlılıgımı kaybettım anlayamıyorum.. aglayan bebeklerı gorunce bıle gozlerım dolu dolu oldu.. dusunun kı Kuzey ın sesını duyunca ne oldum.. püfff.. cocugumu alıp dağa cıkıcam.. kararlıyım!! yoksa bendekı cıger çürümüş, bellii mafoldumben

Arkadaşlar ben hala regl olmadım bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım??

Ben de olmadım.. emzırdıgım surece olmayabılırmıs dıye bılıyorum.. ısın acıkcası neden olmadım dıye de dusunmedım hıc.. rahatlık var ya serde.. işime gelmıyor sanırım.

evrim uayaninca nacizane onerim bi agri kesici ates dusurucu fitil ver..azda olsa agri ve atesi olur..

arkadaşlar hepiniz 40 ınız çıkınca kadın doğumcuya muayene oldunuz mu?
yooooo gitmedim gitmemiz mi gerekiyormuş.pöffff.ben rahatım şuan
hımmmmCADIARZUneden acaba yoksam sen çiçeği burnunda bir annemisin?

evrim uayaninca nacizane onerim bi agri kesici ates dusurucu fitil ver..azda olsa agri ve atesi olur..
şimdiki aşılar ateş yapmıyor diye biliyorum hafif ağrı olabilirmiş bazen dediler bana.3 aşısını birden yaptırdm cok şükür ateşlenmedi o gun keyifsizdi ama hep.
calpol surubu var kuzum.. olur o da degıl mı?? ben de onu vermeyı duusnuyordum acıkcası.
geçmiş olsun kuzeyimizede sanada ne asısı bu evrim bana 11.ayda gel dediler.

olur evrim bizim asi aksamustu oldu, sabaha karsi atesi 38.4 tu ..ben aksam vememistim ama sabah hemen verdim, enazindan butun gun rahat uyudu..

rota yaptirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…