2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn biz ne zaman gaz çıkarmamaya başlayacağız off yaa oğluşum geceleri öyle durmak istemiyii ama kusar diye bekleiyorum sırıtna hafiften vuruyorum uyanır gibi oluyo allahtan tam yatırırken çıkarıyor,ama 2 defa çıkarmıyorumm sizzz

Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:

hadi bakalım inşallah çok ağlamaz busecik..

ilk defa dün gece 3 gibi uyudu ayy kabus gibiydi..inat etti uyumadı..normalde 12 gibi uyur 3-4 arası uyanır, emer tekrar yatar 8 gibi uyanır emer tekrar yatar 12 gibi uyanırdı..gündüz uykumuz hiç yok..anlamıyorum nasıl uykusu gelmiyo bu çocuğun..

Pinky..ıkınma canım, ıkınmak sakıncalı..derin derin nefes al ver..ıkınmak kılcal damarları çatlatabiliyo.bana şu an ıkınmak kesinlikle yasak..sen de dikkat et derim..valla o kadar zor durumdaysan bi hastaneye gidin bi de onlar lavman yapsınlar..geçmiş olsun güzelim yaa..gerçekten zordur, hamileyken olmuştu bana..ölüp ölüp dirilmiştim

geçmiş olsun canım..benim de annem nezle oldu..bize bakıyodu, kadın apar topar evine gitti.kaldım yalnız.ben de günde 2 defa mutlaka tonimer sıkıyorum burnuna tedbir olarak..çok korkuyorum grip olcaz diye..

mucize napıoki acaba ya ozledim walla

aynen.

babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.

Gece artik cok sik uyanmadigi icin bazen cikartmiyorum acıkcasi.cünkü uykusu dagilabiliyor.gündüs hep cikariyorum ama gece 1kez bazense 2kez hic cikartmadigim oluyor.ama bazende cikartiyorum gazini

rota yaptırmıştım 2,5 aylıkken rotariks olandan, ikinci dozu 2 ay sonra yaptırmalıymışım.

ishal gibiydik 3-4 gündür, bugün bir ara yeşile döndü rengi hatta sümüksü gibide geldi. 3-4 günde bir yapmasıda günde 5-6 kere yapmasıda normal dedi doktor bey, ancak sümüksü hali hoşuma gitmedi yarın burdaki doktora gideceğim.

yettim seçilimmm

hoşgeldin canım..alıntı yapmıştım senden de nereye gitti bilemedim valla..bu diş işi kalıtımsalmış..senin erken çıktıysa deniz'in de çıkabilir yani..bu arada ben babysling almadım kanguru aldım ama 1 kere bile kullanamadım daha..

Baby Sling almadım ama kanguru var, az yürünecek bir yere giderken işe yarıyor.
Geceleri de çoğu kez gazını çıkarmadan geri uyuyor ben de yatırıyorum yerine.

Şu pınar süt reklamı lohusayken gözlerimi dolduruyordu.(Biraz zorlasam şimdi bile doldurur da) "Ellerim büyüdü avuçlarında, bi tek annem olsun bana bişey olmaz". ınsan dünyadaki bütün kötülüklerden korumak istiyor gerçekten yavrusunu...

birçok öneride bulunan arkadaşlarım saolun. ama ben en son mjdan sonraartık dayanamadık utanarak doktora gittim acilden giriş yaptık. sorun ne diyen doktora derdimi anlatırken çok utandım. hemen lavman yapalım dediler. ben evde yaptıgımı söyledim bide biz deneylim ddiler. hemşire hanım öyle bir yaptıki çokcanım acıdı. ıkınmakdan tahriş olmuş hatta kanamış popom... sonuç ne?

mutlu son. 10 dk geçmeden wc ye koştum..şükürler olsun kurtuldum. ama inanın hayatımda böyle bi acı görmedim ben ya. allh tekrar yaşatmasın çok zordu. şimdi popom hala acıyor. komik ama nemlendirici sürüyorum.:)

şimdi evdeyim oglumla sarılıp koklaştık.2 gundur kucagıma bile alamamıştım. birazdan aşıya gidicez bizde. karma aşımız var umarım ateş yapmaz.

bende en çok neye gıcık olorum biliyomusun yazmazlar etmezler kimde ne sıkıntı var durumlar ne bilmezler hastamısın sağmısın umurlarında olmazlar ama girip kendileri hakkında bilgi verip giderlerrr yada yok video yok resim yükler giderler bananeeeeeeeeee
burada hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostu olduk ama bu tipler kalabalık yapıyor....
hoşbulduk :teytey:

bende 17 agustosta dogum yaptım milli dogum seklımızle sırnaşık şey kızımın adıda eylül :ecrin_bebek:
hoşgeldin şeker bebişin fotosunu koysana
ay ben hiç gaz çıkarttırmıyorum kendisi çıkarırsa çıkarıyo bi kaç kere denedim neler yaptım uğraştım çıkarttıramadım demekki gazı yok dedim mesela geceleri kalkar emer yatar hiç gaz çıkarttırmam rahatsızda olmaz??demekki hava almıyo emerken arkadaş kaydirigubbakcemile2
ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
kaydirigubbakcemile3 :lepi:
babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
ben almadım çok düşündüm ama almadım defnem sen al bi dene bende ona göre alayım :jeyyar:
ay evet yaa hala duygulanırım izlerken

Çok geçmiş olsun. Zordur bilirim, bende de çatlak var oturmak bazen zor oluyor. Sen gene dikkat et beslenmene. Kayısı, bamya ve pırasa ve ILIK su iyi geliyor bana.

güllüüüü oyy oyy kıyamam sana mıçamadın demek aman rabbim bidaha yaşatmasın oğlum iki gün yapamadı burnumdan geldi tahmin edebiliyorum bol bol sıvı tüket muz felan yeme sakın geçmiş olsun tekrar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…