Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:
kızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
dün gece üçte yattı mesela sabah 9:40 idi emmek için uyandığında
sizde durumlar nasıl
ufak kardesim usutme sonucu nezle oldu burnu sırıl sırıl eceye bulasmaması icin yaklastırmıyoruz ama sonucta aynı ortamdayız onada kıyamıorum 10 yasında daha..ıhlamur iciorum surekli ve eceyede iciriorum yarım cay bardagından azca.bide yesil cay iciorum kafeinsiz olanından. ecenin burnu tıkanmamıs bile olsa sabah aksam spreyinden sıkıyorum.. baska ne onlem alabilrimki..annemde korkma annesutu 6 ay koruyo onu dio ama işte panik halindeyim
mucize napıoki acaba ya ozledim walla
Gece artik cok sik uyanmadigi icin bazen cikartmiyorum acıkcasi.cünkü uykusu dagilabiliyor.gündüs hep cikariyorum ama gece 1kez bazense 2kez hic cikartmadigim oluyor.ama bazende cikartiyorum gazinigünaydınn biz ne zaman gaz çıkarmamaya başlayacağız off yaa oğluşum geceleri öyle durmak istemiyii ama kusar diye bekleiyorum sırıtna hafiften vuruyorum uyanır gibi oluyo allahtan tam yatırırken çıkarıyor,ama 2 defa çıkarmıyorumm sizzz
yettim seçilimmm
bende en çok neye gıcık olorum biliyomusun yazmazlar etmezler kimde ne sıkıntı var durumlar ne bilmezler hastamısın sağmısın umurlarında olmazlar ama girip kendileri hakkında bilgi verip giderlerrr yada yok video yok resim yükler giderler bananeeeeeeeeeeaslıcım aramıza hosgeldin nie cekiniosunki yazmaya.. biz artık aile gibi olduk cunku hepimiz ilk hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz gorusuoruz anlıycagın sanaldaki ortam normaldede devam edio. bence vaktin oldukca yaz. ama biz vur kac yapanlara gıcıgız.. yani bi girip soru sorup sonra kacanlara ..hep bana hep bana dienlere
hoşgeldin şeker bebişin fotosunu koysanahoşbulduk :teytey:
bende 17 agustosta dogum yaptım milli dogum seklımızle sırnaşık şey kızımın adıda eylül :ecrin_bebek:
ay ben hiç gaz çıkarttırmıyorum kendisi çıkarırsa çıkarıyo bi kaç kere denedim neler yaptım uğraştım çıkarttıramadım demekki gazı yok dedim mesela geceleri kalkar emer yatar hiç gaz çıkarttırmam rahatsızda olmaz??demekki hava almıyo emerken arkadaş kaydirigubbakcemile2günaydınn biz ne zaman gaz çıkarmamaya başlayacağız off yaa oğluşum geceleri öyle durmak istemiyii ama kusar diye bekleiyorum sırıtna hafiften vuruyorum uyanır gibi oluyo allahtan tam yatırırken çıkarıyor,ama 2 defa çıkarmıyorumm sizzz
kaydirigubbakcemile3 :lepi:ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
ben almadım çok düşündüm ama almadım defnem sen al bi dene bende ona göre alayım :jeyyar:babasling kullanan varmıydı ??????durup durup takıyorum bende alıp kurtulcamda sonunda iştye o olacak.
ay evet yaa hala duygulanırım izlerkenŞu pınar süt reklamı lohusayken gözlerimi dolduruyordu.(Biraz zorlasam şimdi bile doldurur da) "Ellerim büyüdü avuçlarında, bi tek annem olsun bana bişey olmaz". İnsan dünyadaki bütün kötülüklerden korumak istiyor gerçekten yavrusunu...
birçok öneride bulunan arkadaşlarım saolun. ama ben en son mjdan sonraartık dayanamadık utanarak doktora gittim acilden giriş yaptık. sorun ne diyen doktora derdimi anlatırken çok utandım. hemen lavman yapalım dediler. ben evde yaptıgımı söyledim bide biz deneylim ddiler. hemşire hanım öyle bir yaptıki çokcanım acıdı. ıkınmakdan tahriş olmuş hatta kanamış popom... sonuç ne?
mutlu son. 10 dk geçmeden wc ye koştum..şükürler olsun kurtuldum. ama inanın hayatımda böyle bi acı görmedim ben ya. allh tekrar yaşatmasın çok zordu. şimdi popom hala acıyor. komik ama nemlendirici sürüyorum.:)
şimdi evdeyim oglumla sarılıp koklaştık.2 gundur kucagıma bile alamamıştım. birazdan aşıya gidicez bizde. karma aşımız var umarım ateş yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?