Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş
Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve ıngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş
esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
akannehiresra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
Babadan zengin olan nası da belli oluyor.Ay hic ugrasamam malüm kirilanin yeri hemen doluveriyor.malikanem zaten tam bi müzayede alani gibin ayni
o kadar stres yapma TUANA. önlemlerini alıyorsun di mi? tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yeterli oluyor, bak aynı evin içindeyiz eşimle , o tuzlu su , maske, evi havalandırma, el yıkama gibi önlemlerle hastalanmaktan korundu. cerenin de sık sık serumfizyolojikle burnu temizlendi.... zaten abartıldığı gibi korkunç bi hastalık değil. sadece ilk iki gün ağır geçti onun dışında diğer griplerden farkı yoktu benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?