2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve ıngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak

buarada AYÇAcim senmi sormustun uykuya dalma isini.senin stil baya zormus yaff.benim kizimin nasi uyuyacagi tam belli olmuyor.bazen memede uyuya kaliyor.bazen ayagimda sallarken.bazense koltugunda uyutuyorum ki bu 1haftadır buldugum bi yöntem.uykusu geldiginde zaten bagirmaya mizikmizik olmaya basliyo.hemen koltuguna koyuyorum yada eger koltugundaysa bi kucagima alıp 5dakka kadar oyalayıp koltuguna koyuyorum kolikten bi müzik aciyorum kisik seste.ve koltugunu yanima koyup hafifce salliyorum.bu islem kanepenin üstünde daha bi iyi oluyo çünkü hafif salliyorum oda müzik esliginde yaylaniyo.10dakkada uyuyo.ama tabi herzaman değil.özellikle gece uykusuna biraz zor geciyoruz. 1saati buluyor cogu zaman

Gülistan hadi gözün aydın..sen de sıçızladın çok şükür..bi daha olmaz inşallah..

Esra ben de göremiyom tickerları. kk dan kaynaklanıyo galiba

esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş

delüü kaydirigubbakcemile3

esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3

slm kızlar......
buket hoşgeldin...elif çok tatlı bir bebek maşallah ona..

aslı hoş geldin aramıza beim kızımla adş yani 2 eylül oldu sağlıkla huzurlu büyüsünüz minik prensesin...hepimizinki inşallah...

esrako cnm ya inş çok rahat şekilde atlatırsın ameliytı sonrasınıda...

gülistan çok geçmiş olsun bilirm onun acısını aynen öle yırtılam olmuştu kan geliyodu doğumun
akabinde hemde zaten dikişler var orda yığınla bide ıkınnıyom onun korkusu var dikişler açılcak diye ..neyseki geçti..inş bundan sonra düzene girer seninde...

helin hoş geldin...bi okadar güzel bi okadarda stresli günler başladı desene servan diş çıkarıyo arakadaşının bebğinden biliyorum çok huzursuzdu diç çıkarıken hepimizi bekliyo..umarım en kolay şekilde rahat atlatırlar o dönemi bizde tabi....

niye daha önce yazmadınız madem bu kadar zengindiniz..

esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş

çok sevindim.

esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3

delüsün biliyünnü?? fotoları ballı çeksin mimkinse

Ay hic ugrasamam malüm kirilanin yeri hemen doluveriyor.malikanem zaten tam bi müzayede alani gibin ayni

dün çok moralim bozuktu..çok stres yaptım ...domuz gribine nasıl koruyabilkiriz kendimizi tv her açtığımda muhakkak onunla ilgli bi haber eylülde hep huzursuzdu ağlama modunda benim stresim ona geçti..hissediyo gerçektende yavrum..artık tv açmıyorum veya kanal değiştiriyorum....

DİDE,
sen primayı aramış mıydın? hani şikayet edecektin ya? gönderdin mi numune?o defolu paketi bitirmedin di mi? ben bugün tekrar aradım, şikayetim değerlendirilmiş , ürün kargoya veriliyormuş bugün. dedim ki "bakın primanın adı sızdırıyora çıkıyor bu defolu ürünler yüzünden. tek şikayetçi ben değilim başka arkadaşlarımda aynı şeyden şikayetçi. " dedi ki kız "onlar da rayıp şikayet etsinler, kayıt açılmak zorunda değerlendirilmesi için" yani size de birer paket koparır mıyım acaba dedim ama bizzat aramanız gerekiyormuş. bi de tabi defolu üründen göndermeniz....

o kadar stres yapma TUANA. önlemlerini alıyorsun di mi? tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yeterli oluyor, bak aynı evin içindeyiz eşimle , o tuzlu su , maske, evi havalandırma, el yıkama gibi önlemlerle hastalanmaktan korundu. cerenin de sık sık serumfizyolojikle burnu temizlendi.... zaten abartıldığı gibi korkunç bi hastalık değil. sadece ilk iki gün ağır geçti onun dışında diğer griplerden farkı yoktu benim için.

dün kızımı yeniden emzirmeye başladım. allahtan yabancılık çekmedi, unutmamış canım benim... ama çok kısa süre emiyor artık. en fazla 10 dak emiyor, ortalama ise 5 dak.... böyle giderse 4.ayda da gereken kiloyu alamayacak. ama sağlığı yerinde, çok hareketli. çok güzel oyun oynuyor.
dün çok garip bişi oldu. hastalandığımdan beri gögüs uçlarımdan süt akmıyordu durup dururken. ne kadar dolsa da ucundan süt gelmiyordu , gögüs pedi kullanmama gerek kalmıyordu. ama sağınca süt çıkıyordu.cereni emzirmeye karar verince gidip bi duş alayım temiz pijamalar giyeyim dedim. o kadar heyecanlandım ki kızımı yeniden emzireceğim diye... soyundum banyoya girmek için bi baktım göğsümden süt akmaya başladı ... o kadar şaşırdım ve sevindim ki anlatamam. pompayla sağdırım sürece böle bişi olmuyordu, emzirmek için heyecanlanmış olmam resmen sütümü akıttı.

Geçmiş olsun. Artık bir şikayetin kalmamıştır dilerim.

sağol BUKET. iyiyim epeyce. ama yine de cesaret edemiyorum bebeğime maskesiz yaklaşmaya. henüz öpmeye filan başlayamadım. ama yarın daha rahat davranırım artık bir hafta bitmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…