2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baby bak bende çok yazamıyorum ama vallafi girip soru sorma ilk amacım değil. eğlenceli atışmalarınızı okumaya çalışıyorum.ama bi yerden sonra çekiniyorum bennde.etrafımda da bebekli arkadaşlarım pek oladığından sizlerden bişeyler öğreniyorum. zamanım olduğunda yazmaya çalışıyorum ama sadece bi kaç kere sorulanlara cevap vermeyi başarabildim. zaten kolikli bir bebekle yanlız başıma uğraşırken zamanda olmuyor. kusura bakmayın.ama sizi ve bebeklerinizi seviyorum..

kızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
dün gece üçte yattı mesela sabah 9:40 idi emmek için uyandığında
sizde durumlar nasıl

Benimkini de 10'da gece lambasını yakıp yatak odasına götürüyorum 11'e doğru emerek uyuyor genelde. Gece 3-4 arası emmek için kalkıyor. Sabah da 7-7:30 arası uyanıyor . Yatma saatinin geç olması seni yoruyordur. Ben genelde kız yatınca yatıyorum gündüz hiç vakit yok dinlenmeye çünkü.

aslıcım
ben Universal de yaptım doğumu.sezeryan oldu.
ben cem keskin diye bi doktora götürüyordum.ama başken hastanesinde tuba hanım varmış.çok iyi olduğunu söylüyorlar.Adana'ya gittiğimde ona götürürüm artık.çok önerdiler
cem beyde iyiydi ilgiliydi ama başkentin adını çok duydum.
sen hangi doktora götürüyordun

kocaman bır masallah :) benım kızımda bugun sasırttı benı 12 de uyudu 6 da uyandı keske hep boyle olsa dımı:)normalde gece 3 defa kalkıyorum kızım emmıyor ılk dogdugunda sarılıktan yattı hastanede 1 hafta orda bıberonla besledıler tabı ben her uc saate bır gıdıp sutumu sagıp bıraktım alıstı bıberona gerı donmedı memeye neyse kendısı ii olsunda bende sagıp verıyorum ama mastit oldum azaldı sutum iyice once cok uzuldum sımdı alıstım yeterkı kızım iyi olsun hihoyyyt

evet buket
geç yatması yoruyor beni.bende onunla uyumuyor yoruluyorum.şimdi neysede çalışmaya başlayınca işim çok zor böyle devam ederse.daha şubata kadar evdeyim düzelir inşallah

evet cem keskini biliyorum kuzenımde ona gıdıyordu ortadoguda dogum yaptım emine kuset var orda ona gıdıyorduk ama artık gıtmek ıstemıyorum

geç yatsada kesintisiz 6-7 saat uyumayı özlemiştim aylarca
3.ay bittikten sonra gaz sorunu çok azaldı ve gece kesintisiz uyumalar başladı.şimdi sıra erken uyumaya alıştırmakta

Yüksek perdeden uzun bir ağlamadan sonra kızım evde araba gezisi ile uyudu.Benimki evde bebek arabası ile gezmeyi çok seviyor

neden acaba bende sorun olmadı ..olmasında sinir oluyor insan gerçekten...
Bilsem.sitenin bana kasti var galiba.1saat oku şevvalden firsat kaldikca,bide cvp yazmakla ugrastim.ee tabi cikmadi
Hosgeldin canim,niye kiyaslama olsunki sen söle gelisimi nekadar güzel olursa bizde senle okadar cok seviniriz.nede olsa kocaman bi aileyiz servanda bizim oglumuz yerimseniben
Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
Lafi agzimdan aldin he.bende cok benzettim.özellikle göz yapısini
tıpiğin en teknolojiden kazık yiyeni de sensin be minik.nedir senle alıp veremedikleri
Daha bu neki,sen benim yilan hikayesine dönen resim yükleyememe olayimi biliyün mü?birak buraya yüklemeyi bizim esra dedi bari msnden bana atda yüklim die.orda bile mümkün olmadi artik son care mail atmistim ogün öle yükledi esra sevvalin resimlerini
Canim cikarabilir cünkü yegenim 3ayliklken cikardi.
Ama bu salya akma isi ve elini agzina sokma durumu bizdede var.ama görünürde bizdede bise yok.bu arada oglusuna kocaman bi massallah.annesi güzel bakmis oglusuna

Ay canim insallah rahatlarsin bian önce.
Nekadar zordur kimbilir.bi doktorami danissanki.bide bise varya hani cipt cirt yapiyo insani.müsilmiydi neydi ondan icsen

Valla bizdede durumlar gece uykusu konusunda iyi cok süküp.ama gece uykusuna gecmemiz biraz sikintili.hemen dalamiyor,11de basliyorum uyutmaya,yatirıyorum uyanir.1saat böyle devam ediyor.12de gece uykusuna daliyor.10gün öncesine kadar 4saatten fazla uyutmuyordum saat kuruyodum emzirmek icin ama artik kurmuyom bazen 3de bazen 5 yada 5.5da emmeye kalkiyo.aslinda uyanmiyo elini cok istahla emme sesıne uyaniyom.zaten elini emerken süt gelmeyince agliyo.emziriyom uyuyo emerken zaten.sonrasinda 2saat sonra emmek istiyo.8.5dada tamamen uyanmis oluyo.

buarada bebek arabasi konusu gecmisti dün alintiya kurban giden cvp imi yineliyim.ben pierre cardin enigma kullaniyorum.cift yönlü hafif tekerlerin hepsi 360derece dönüyor sirti tam yatiyo tenteside tam kapandigi icin cok iyi oluyo.tentedede acabilecek ufak bi pencereside var.ama bi cok kisi sürerken ayagima carpiyo dıe esımde dahil.ama ben memnunum..he birde acilip kapanmasi cok kolay.tek elle hallede biliyosun

buarada bebek arabasi konusu gecmisti dün alintiya kurban giden cvp imi yineliyim.ben pierre cardin enigma kullaniyorum.cift yönlü hafif tekerlerin hepsi 360derece dönüyor sirti tam yatiyo tenteside tam kapandigi icin cok iyi oluyo.tentedede acabilecek ufak bi pencereside var.ama bi cok kisi sürerken ayagima carpiyo dıe esımde dahil.ama ben memnunum..he birde acilip kapanmasi cok kolay.tek elle hallede biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…