aslıcım aramıza hosgeldin nie cekiniosunki yazmaya.. biz artık aile gibi olduk cunku hepimiz ilk hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz gorusuoruz anlıycagın sanaldaki ortam normaldede devam edio. bence vaktin oldukca yaz. ama biz vur kac yapanlara gıcıgız.. yani bi girip soru sorup sonra kacanlara ..hep bana hep bana dienlere
aslı
doğumu nerde yaptın
kızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
dün gece üçte yattı mesela sabah 9:40 idi emmek için uyandığında
sizde durumlar nasıl
kızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
sizde durumlar nasıl
aslıcım
ben Universal de yaptım doğumu.sezeryan oldu.
ben cem keskin diye bi doktora götürüyordum.ama başken hastanesinde tuba hanım varmış.çok iyi olduğunu söylüyorlar.Adana'ya gittiğimde ona götürürüm artık.çok önerdiler
cem beyde iyiydi ilgiliydi ama başkentin adını çok duydum.
sen hangi doktora götürüyordun
Bilsem.sitenin bana kasti var galiba.1saat oku şevvalden firsat kaldikca,bide cvp yazmakla ugrastim.ee tabi cikmadineden acaba bende sorun olmadı ..olmasında sinir oluyor insan gerçekten...
Hosgeldin canim,niye kiyaslama olsunki sen söle gelisimi nekadar güzel olursa bizde senle okadar cok seviniriz.nede olsa kocaman bi aileyiz servanda bizim oglumuz yerimsenibenselam kızlar dün Adana
'dan geldim.rapor işini şimdilik hallettim.yoksa 22 Ekim'de okula başlamam gerekiyordu.23 Kasım'a kadar raporluyum.tabii yine başlamayıp raporla halledeceğim
Servan tüm yol boyunca uyudu arabada.sadece emmek için ara ara uyandı.
Adana'da doktora götürdüm üçüncü ay kontrolü için.götüren arkadaşlar çocuklarınızın boy ve killoları kemik gelişimleri nasıl?
benim doktorum şaşırtıcı şeyler söyledi yoksa amacım kıyaslamak değil.
Lafi agzimdan aldin he.bende cok benzettim.özellikle göz yapısiniBuket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
Daha bu neki,sen benim yilan hikayesine dönen resim yükleyememe olayimi biliyün mü?birak buraya yüklemeyi bizim esra dedi bari msnden bana atda yüklim die.orda bile mümkün olmadi artik son care mail atmistim ogün öle yükledi esra sevvalin resimlerinitıpiğin en teknolojiden kazık yiyeni de sensin be minik.nedir senle alıp veremedikleri
Canim cikarabilir cünkü yegenim 3ayliklken cikardi.Servan Adana'da çok huzursuzlandı.sürekli ağlıyordu.ne istediğini bilmeyen çocuklar gibi.huysuzluk yapıyordu.zaten üçüncü ayı için kontrolüde gelmişti.doktora götürdüm."hafif bi faranjiti oluşmuş dedi.bi de diş sorunu başlamış.çok erken ama nasıl olmuş anlamadım "dedikafamçokkarıştı.ben şoktaakannehir birden"bu bi sorun anlamına mı geliyor .ciddi bi durummu yoksa".doktor ise"hayır.ona iyi baktığınızın göstergesi" dedi.hala şaşkınlıkla "yani diş mi çıkarıyor"dedim.maalesef evet "dedi.
öyle görünürde diş yok.sadece oğlumun salyaları akıyor elini ağzına götürüyor dilini damağına sürüyor ve huzursuz.ama diş görmüyorum ben
Ay canim insallah rahatlarsin bian önce.kızlar çok çok fenayım. kaç gundur kabızdım. hiç yapamıyordum dunlavman yaptıkyine olmadı nolur bana dua edin.oglumla bile ilgilenemiyorum.oturamıyorum yatamıyorum wc de aglıya aglıya ıkınıyorum ama tıkyok. 2 gundur sadece kayısı kompostosu içiyorum bol bol sıvı yani hiç bi şey yemiyorum ne yapacagımızı şaşırdık. kayınvalidem saolsun hep yanımda. ben oglumu emziriyorum ona veriyorum altını değiştirmek uyutmak hep onda.çok çaresizim.
sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?