uzerinde halsizlik var uyumak istio surekli ama oyle dalgın uyku deil gozu kapalı sallıorum durdugum anda baslıo kımıldanmaya.. ins kardesimden gecmiodur bişiler surekli tetikteyim
buyukler içinde fitil varmıki..ayy ne biliyiim hep bebeklere kullanırlır diye biliyorum ama öyle böyle değil çok fenayım arkadaşlar...çok acı çekiyorum.gulistan gliserinli fitil alsana canı belki işe yarar
var ama yapamıyorum. tualetim geliyor koşuyorumama nafile yağamıyorum ıkınmakdan kesin basur olucamgulistan zeytinyagı ictinmi.. yani yapasın vardamı cıkmıo yoksa yapasın yok ama kacgundr cıkmıosun die zorlamı cıkarmaya calısıosun
aslıcım ve ebrar06 hep bakıonus hic yazmak yok
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
babymom, aslıcım, Ebrar06
Benden çok yaşayacaksın, ağzımdan aldın lafı dünürüma.sBuket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
:uhm::uhm::uhm:heryerınıss gorunuoo bende..
Şimdiden gelmiş geçmiş olsun Esram. Çabucak kurtulasın inşallahkızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii
aslıcım aramıza hosgeldin nie cekiniosunki yazmaya.. biz artık aile gibi olduk cunku hepimiz ilk hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz gorusuoruz anlıycagın sanaldaki ortam normaldede devam edio. bence vaktin oldukca yaz. ama biz vur kac yapanlara gıcıgız.. yani bi girip soru sorup sonra kacanlara ..hep bana hep bana dienlere
Canım sen yinede yazabildiğin kadar yaz.çekinmene gerek yok.biz aylardır öyle kaynaŞtık ki yazışmadan yapamıyor hale geldik.bi gün girmesem özlüyorum ben.haklısın babymom ben sabahtan acıyorum kk yı benım kız uyanınca ona bakmaya gıdıyorum unutuyorum saatlerce acık kalıyormus haberım bıle olmuyor ara ara yazmaya calıstım dide tesvık ettı:) opuyorumnanaktan ama sureklı yazamadıgım için aranıza katılmaya cekınıyorum acıkcası :kedi: cunku bır gun gırsem ertesı gun gıremıyorum yoksa hepınızı tanıyorum sankı gercekten yanınızda gıbıyım istanbul bulusmasında bılearanızda hıssettım kendımı a.s.
ay Busecik ağlar bugün annesi.aşıdan sonra susuyorlar annesi.biraz dayanacaksınız sen de odaBiz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:
helincim cok tesekkur ederım buarada sana sormak ıstedıgım bişi vardı adanada hangı cocuk dr una goturuyordun bebegını benım cocuk dr ıstedıgım gıbı ılgılı degıl ilgili bir dr arıyorumCanım sen yinede yazabildiğin kadar yaz.çekinmene gerek yok.biz aylardır öyle kaynaktık ki yazışmadan yapamıyor hale geldik.bi gün girmesem özlüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?