2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uzerinde halsizlik var uyumak istio surekli ama oyle dalgın uyku deil gozu kapalı sallıorum durdugum anda baslıo kımıldanmaya.. ins kardesimden gecmiodur bişiler surekli tetikteyim

Nacizene önerim hiç stress yapmaman. Çünkü ilginç bir şekilde annenin üzerindeki gerginlik bebeğe de yansıyor. (Kendimden biliyorum). Zaten sen dikkat ediyorsundur. Gerisini de Allah korur de, boşver biraz.

haklısın buket ben nezaman hangi konuda tedirgin olsam kızda ogun tedirgin olur uyumaz mızmızlanır ama nezaman rahat olsam oda rahat olur uyur oynar gulucuk sacar.. simdi tetikteyim die sanırım mızmız.allaha emanet

gulistan zeytinyagı ictinmi.. yani yapasın vardamı cıkmıo yoksa yapasın yok ama kacgundr cıkmıosun die zorlamı cıkarmaya calısıosun

gulistan gliserinli fitil alsana canı belki işe yarar
buyukler içinde fitil varmıki..ayy ne biliyiim hep bebeklere kullanırlır diye biliyorum ama öyle böyle değil çok fenayım arkadaşlar...çok acı çekiyorum.

gulistan zeytinyagı ictinmi.. yani yapasın vardamı cıkmıo yoksa yapasın yok ama kacgundr cıkmıosun die zorlamı cıkarmaya calısıosun
var ama yapamıyorum. tualetim geliyor koşuyorumama nafile yağamıyorum ıkınmakdan kesin basur olucam

aslıcım ve ebrar06 hep bakıonus hic yazmak yok

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
babymom, aslıcım, Ebrar06

haklısın babymom ben sabahtan acıyorum kk yı benım kız uyanınca ona bakmaya gıdıyorum unutuyorum saatlerce acık kalıyormus haberım bıle olmuyor ara ara yazmaya calıstım dide tesvık ettı:) opuyorumnanaktan ama sureklı yazamadıgım için aranıza katılmaya cekınıyorum acıkcası :kedi: cunku bır gun gırsem ertesı gun gıremıyorum yoksa hepınızı tanıyorum sankı gercekten yanınızda gıbıyım istanbul bulusmasında bılearanızda hıssettım kendımı a.s.

Buket Elif cok tatli masallah..ya ben kuzey e benzettim elifi...
Benden çok yaşayacaksın, ağzımdan aldın lafı dünürüma.s
heryerınıss gorunuoo bende..
:uhm::uhm::uhm:
kızlar ben yatar yarın erkenden kalkacagımm ameliyatta bolca uyurum nasıl olsa:)) uç bes gun belki giremem beni unutmayınnnnn operimm hepiciginizii
Şimdiden gelmiş geçmiş olsun Esram. Çabucak kurtulasın inşallah
işte guzel aycamız

Maşallah maşallah. Böyle insanın görür görmez kanının ısındığı bir görüntün var Ayçacığım. Çok tatlısınopuyorumnanaktan

Pinkym üzüldüm güzelim durumuna. İyi bilirim günlerce kabızlık çekmeyi. Bence eczaneye bir sor. Ben bir ilaç kullanmıştım çok iyi gelmişti ama adını hatırlamıyorum. Emzirirken kullanabileceğin birşey illa ki vardır

pinky buyukler icinde var cunku benim arkasasım hamileyken kullanmıstı olmazsa bebekler icin olanı alırısn ama vardır buyukler icin illaki.. gecmis olsun canım.. zeytin yaglı pamuk yap olmazsa fitil olarak

Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:

aslıcım aramıza hosgeldin nie cekiniosunki yazmaya.. biz artık aile gibi olduk cunku hepimiz ilk hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz gorusuoruz anlıycagın sanaldaki ortam normaldede devam edio. bence vaktin oldukca yaz. ama biz vur kac yapanlara gıcıgız.. yani bi girip soru sorup sonra kacanlara ..hep bana hep bana dienlere

terle birlikte atıo kızım ustundeki kırgınlıgı bası terlemis enseside atlet koydum ensesine ... uyanınca gecmiş olur insallah .

dün akşam alıntılar yaptım yaptım bi sürü yazdım ilk kez kk. net bağlantısı koptu bi daha geri gelmedi
hatırldıklarımı yazayım. bebek arabamız kraft energy travel system. memnunum bayağı hafif o nedenle tercih ettik. kumaşı çıkabiliyor. ana kucağını taktığımızda maxi cosyler gibi hoş duruyor. tavsiye ederim.
telkırma bende o durumdayım . ama memeyi bırakınca ayağa alıyorum hafif hafif sallıyorum ama bu seferde ayaktan bırakamıyorsun tabii.:ecrin_bebek:

hoşbulduk :teytey:

bende 17 agustosta dogum yaptım milli dogum seklımızle sırnaşık şey kızımın adıda eylül :ecrin_bebek:

Canım sen yinede yazabildiğin kadar yaz.çekinmene gerek yok.biz aylardır öyle kaynaŞtık ki yazışmadan yapamıyor hale geldik.bi gün girmesem özlüyorum ben.

Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:
ay Busecik ağlar bugün annesi.aşıdan sonra susuyorlar annesi.biraz dayanacaksınız sen de oda

Son düzenleme:
Canım sen yinede yazabildiğin kadar yaz.çekinmene gerek yok.biz aylardır öyle kaynaktık ki yazışmadan yapamıyor hale geldik.bi gün girmesem özlüyorum ben.
helincim cok tesekkur ederım buarada sana sormak ıstedıgım bişi vardı adanada hangı cocuk dr una goturuyordun bebegını benım cocuk dr ıstedıgım gıbı ılgılı degıl ilgili bir dr arıyorum
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…