ayyyy MERCİMEK TEYZESİ deyince ne komik geldi kulağa....
bizim kız erkek bebek gibi görünüyor yauw, bu topiğin erkek bebekleri bile benim kızımdan güzel. hayır tamam çok şirin bi bebek ceren ama güzellik pek yakınından geçmemiş. mecburen okutacağız, malı mülkü de üstüne yapacağız. yoksa bu kız bu şebeklikle koca moca bulamaz.
bizim kız erkek bebek gibi görünüyor yauw, bu topiğin erkek bebekleri bile benim kızımdan güzel. hayır tamam çok şirin bi bebek ceren ama güzellik pek yakınından geçmemiş. mecburen okutacağız, malı mülkü de üstüne yapacağız. yoksa bu kız bu şebeklikle koca moca bulamaz.
mercimek teyze hee şaka gibi kadınsn aftabru teyze kaydirigubbakcemile3daha ne gülen fotoları var bi görsen mercimek teyzesi
valla faceteki gülen rüzgarı hiç bi gülüşe değişmemmm(yaho hariç tabee laelaelaelaelae )Ceren negüzel gülüyo öle..ben çok zor yakalıyorum gülerken..maşallah cerene
bu resimelrin boyutları nasıl küçültülüyor bi yardım edin bilen arkadaşlar
ttp://imageshack.us/ adresinde "resize image" seçeneğinden 640x480 i seçrsen küçültülür ve çıkan bağlantıyı da buraya kopyalayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?