2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet deryacım sadece yusuf degil benim burçinde kel canım arkada azıcık saç var ama belli olmaz dökülür belki şuan tek elle yazıyorum cadı resimleri yüklememi bile beklemedi bastı çıglıgı

Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:
kolay gelsin gelinime, acimasin hicc..aglamasin oo..

Yüksek perdeden uzun bir ağlamadan sonra kızım evde araba gezisi ile uyudu.Benimki evde bebek arabası ile gezmeyi çok seviyor
buda iyimis..
supersin buketkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ww.2shared.com gibi bir dosya yükleme sitesine yükleyip, sonrasında çıkan bağlantıyı buraya kopyalayabilirsin
tamam canim hemen deniyorum..

teşekkür ederiz teyzeleri esracım valla bende bakıp bakıp bu kızları benimmi dogurdum diye bakıyorum

terle birlikte atıo kızım ustundeki kırgınlıgı bası terlemis enseside atlet koydum ensesine ... uyanınca gecmiş olur insallah .
Çabucak atlatsın inşallah Ececik
Olur o kadar tabii güzelim, ne kusuru. Kimin neyi ne niyetle yaptığı hemen belli oluyor zaten
Hay maşallah. Buse şans eseri 2-3 sefer 5 saat uyudu da panikle uyandım birşey mi oldu diye. 10-11 gibi yatar. Hiç şaşmaz; 2 buçuk-4 buçuk-6 buçuk emer.9 gibi tekrar uyur
o da iyiymiş:roflol:
ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
:lepi:
geçmiş olsn. allah bir daha göstermesin.küveti doldurup içine oturmak iyi geliyor yaraya
hoşgeldin canım. bakıyorum hemen uyum sağladın topiğin jargonunakaydirigubbakcemile5
iyi olmana çok sevindim nazanım. hakkaten yeterli oluyor mu tuzlu su layı? her gün tonimer yapsak iyi mi oluyormuş yani?
evet evet benim de okuldan eve gelirken göğüslerim sızlıyor
cerenimin 10 gün önceki hali

Kadriye ya bu findik cok tatliiii, masallah

Nazan ceren cok guzel gulmus, memiside unutmamis akilli bidik, aferim, yer onu NORRAA teyzesiiiiii..:))

Pinky cok gecmis olsun canim ya cidden zor kabizlik

Baby Ececike gecmis olsun canim..

Esranin ameliyatinin iyi gecmesine sevindim..

nurdan maşallah teoya çok şeker sende ne dil dökmüşsün be canım valla ben beceremiyorum bu kadar konuşup dil dökmeyi ama o gülüşü dünyaya deger allah nazarlardan saklasın teoyu

nurdan maşallah teoya çok şeker sende ne dil dökmüşsün be canım valla ben beceremiyorum bu kadar konuşup dil dökmeyi ama o gülüşü dünyaya deger allah nazarlardan saklasın teoyu

arka fonda konusan babannemizz, kendisi cok diilidir:)))surekli sohbet ediyolar boyle, bizimkinin de cenesi cok dusuk, gecenin 4unde bile benle konusuyo alt degistirirken..

yemeğim yok bugün efrimimi dinledim evde bişeycik yapmadım (desemde 3 makine çamaşır yıkadım astım oğlumu yıkadım sadece yemek yapmadım evimi akşam yatmadan toparlamıştım )yani yaşanmışlığı bozdum hatta gece dolabımında yaşanmışlığını bozdum..sizlerle vakit geçirmeye Yusuf bey izn verdiği müddetçe vaktim kalmış oldu.........Şimdi kızım okuldan gelmeden sıcak bişeycikler hazırlayı vereyim.........iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…