aybu nası bişeyyyy yaa maşallah subhanallah kadriye çok güzel bi bebişşş
bende bilmiyorum vallahikizlar video nasil yukleniyor biri anlativerse..
yada video kucultulebilirmi??zengin olmadigimdan foto makinasinin kamerasiyla cektim
kizlar video nasil yukleniyor biri anlativerse..
kolay gelsin gelinime, acimasin hicc..aglamasin oo..Biz bugün akşam üzeri aşıya gideceğiz. Umarım çok etkilenmez kuzucuğum:gitme:
buda iyimis..Yüksek perdeden uzun bir ağlamadan sonra kızım evde araba gezisi ile uyudu.Benimki evde bebek arabası ile gezmeyi çok seviyor
supersin buketkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
tamam canim hemen deniyorum..ww.2shared.com gibi bir dosya yükleme sitesine yükleyip, sonrasında çıkan bağlantıyı buraya kopyalayabilirsin
Çabucak atlatsın inşallah Ececikterle birlikte atıo kızım ustundeki kırgınlıgı bası terlemis enseside atlet koydum ensesine ... uyanınca gecmiş olur insallah .
Olur o kadar tabii güzelim, ne kusuru. Kimin neyi ne niyetle yaptığı hemen belli oluyor zatenbaby bak bende çok yazamıyorum ama vallafi girip soru sorma ilk amacım değil. eğlenceli atışmalarınızı okumaya çalışıyorum.ama bi yerden sonra çekiniyorum bennde.etrafımda da bebekli arkadaşlarım pek oladığından sizlerden bişeyler öğreniyorum. zamanım olduğunda yazmaya çalışıyorum ama sadece bi kaç kere sorulanlara cevap vermeyi başarabildim. zaten kolikli bir bebekle yanlız başıma uğraşırken zamanda olmuyor. kusura bakmayın.ama sizi ve bebeklerinizi seviyorum..
Hay maşallah. Buse şans eseri 2-3 sefer 5 saat uyudu da panikle uyandım birşey mi oldu diye. 10-11 gibi yatar. Hiç şaşmaz; 2 buçuk-4 buçuk-6 buçuk emer.9 gibi tekrar uyurkızlar Servan artık gece 5-6-7 saat kesintisiz hiç uyanmadan uyuyor.tabii geceleri.gündüz kısa süreli uyuyor.yalnız gece geç uyuyor.2-3 gibi.
dün gece üçte yattı mesela sabah 9:40 idi emmek için uyandığında
sizde durumlar nasıl
o da iyiymiş:roflol:Valla bizdede durumlar gece uykusu konusunda iyi cok süküp.ama gece uykusuna gecmemiz biraz sikintili.hemen dalamiyor,11de basliyorum uyutmaya,yatirıyorum uyanir.1saat böyle devam ediyor.12de gece uykusuna daliyor.10gün öncesine kadar 4saatten fazla uyutmuyordum saat kuruyodum emzirmek icin ama artik kurmuyom bazen 3de bazen 5 yada 5.5da emmeye kalkiyo.aslinda uyanmiyo elini cok istahla emme sesıne uyaniyom.zaten elini emerken süt gelmeyince agliyo.emziriyom uyuyo emerken zaten.sonrasinda 2saat sonra emmek istiyo.8.5dada tamamen uyanmis oluyo.
:lepi:ahanda yaptım..level atlanıyo mu kk da
geçmiş olsn. allah bir daha göstermesin.küveti doldurup içine oturmak iyi geliyor yarayabirçok öneride bulunan arkadaşlarım saolun. ama ben en son mjdan sonraartık dayanamadık utanarak doktora gittim acilden giriş yaptık. sorun ne diyen doktora derdimi anlatırken çok utandım. hemen lavman yapalım dediler. ben evde yaptıgımı söyledim bide biz deneylim ddiler. hemşire hanım öyle bir yaptıki çokcanım acıdı. ıkınmakdan tahriş olmuş hatta kanamış popom... sonuç ne?
mutlu son. 10 dk geçmeden wc ye koştum..şükürler olsun kurtuldum. ama inanın hayatımda böyle bi acı görmedim ben ya. allh tekrar yaşatmasın çok zordu. şimdi popom hala acıyor. komik ama nemlendirici sürüyorum.:)
şimdi evdeyim oglumla sarılıp koklaştık.2 gundur kucagıma bile alamamıştım. birazdan aşıya gidicez bizde. karma aşımız var umarım ateş yapmaz.
hoşgeldin canım. bakıyorum hemen uyum sağladın topiğin jargonunakaydirigubbakcemile5Derya baykal çocuk bezini nelere kullanabileceğimiz anlattı dün ilginç. KAvanozla içinden birşey sızdıracak yiyecek taşınırken çocuk bezine sarın veya kıymetli birşey taşırken kırılmaması için kullanılabilir diye izledim.
Efenim bizde ortalık kristal ve İngiliz porseleni olduğundan kelli, yeni köşke taşınırken çok işme yarayacak
iyi olmana çok sevindim nazanım. hakkaten yeterli oluyor mu tuzlu su layı? her gün tonimer yapsak iyi mi oluyormuş yani?o kadar stres yapma TUANA. önlemlerini alıyorsun di mi? tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yeterli oluyor, bak aynı evin içindeyiz eşimle , o tuzlu su , maske, evi havalandırma, el yıkama gibi önlemlerle hastalanmaktan korundu. cerenin de sık sık serumfizyolojikle burnu temizlendi.... zaten abartıldığı gibi korkunç bi hastalık değil. sadece ilk iki gün ağır geçti onun dışında diğer griplerden farkı yoktu benim için.
evet evet benim de okuldan eve gelirken göğüslerim sızlıyordün kızımı yeniden emzirmeye başladım. allahtan yabancılık çekmedi, unutmamış canım benim... ama çok kısa süre emiyor artık. en fazla 10 dak emiyor, ortalama ise 5 dak.... böyle giderse 4.ayda da gereken kiloyu alamayacak. ama sağlığı yerinde, çok hareketli. çok güzel oyun oynuyor.
dün çok garip bişi oldu. hastalandığımdan beri gögüs uçlarımdan süt akmıyordu durup dururken. ne kadar dolsa da ucundan süt gelmiyordu , gögüs pedi kullanmama gerek kalmıyordu. ama sağınca süt çıkıyordu.cereni emzirmeye karar verince gidip bi duş alayım temiz pijamalar giyeyim dedim. o kadar heyecanlandım ki kızımı yeniden emzireceğim diye... soyundum banyoya girmek için bi baktım göğsümden süt akmaya başladı ... o kadar şaşırdım ve sevindim ki anlatamam. pompayla sağdırım sürece böle bişi olmuyordu, emzirmek için heyecanlanmış olmam resmen sütümü akıttı.
cerenimin 10 gün önceki hali
oldu valla oldu bravoo bana.
nurdaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn ne tatlı kız nasılda cevap veriyor yavrum benim ya maşallah ..
nurdan maşallah teoya çok şeker sende ne dil dökmüşsün be canım valla ben beceremiyorum bu kadar konuşup dil dökmeyi ama o gülüşü dünyaya deger allah nazarlardan saklasın teoyu
norraa bi deneyin bakem aciliyomu??[/QUOTE .!.:Ayy maşalaah ne kadar güleryüzlü bir bebek. Resmen konuşuyor ya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?