hee sen öyle san,o kac yakisikliyı ipe dizer bilüyün mü? Cok tatli massallah cerene.ayyyy MERCİMEK TEYZESİ deyince ne komik geldi kulağa....
bizim kız erkek bebek gibi görünüyor yauw, bu topiğin erkek bebekleri bile benim kızımdan güzel. hayır tamam çok şirin bi bebek ceren ama güzellik pek yakınından geçmemiş. mecburen okutacağız, malı mülkü de üstüne yapacağız. yoksa bu kız bu şebeklikle koca moca bulamaz.
esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş
delikafaduldendelikafaduldenesra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
maşallah cerene ne güzel o yacerenimin 10 gün önceki hali
maşallah nurdan nası gülüyo öle bizimki çok nadir gülüyo bıyık altındanlülülülülülüImageshack - dscn0899
bi deneyin bakem aciliyomu??
yemeğim yok bugün efrimimi dinledim evde bişeycik yapmadım (desemde 3 makine çamaşır yıkadım astım oğlumu yıkadım sadece yemek yapmadım evimi akşam yatmadan toparlamıştım )yani yaşanmışlığı bozdum hatta gece dolabımında yaşanmışlığını bozdum..sizlerle vakit geçirmeye Yusuf bey izn verdiği müddetçe vaktim kalmış oldu.........Şimdi kızım okuldan gelmeden sıcak bişeycikler hazırlayı vereyim.........iyi akşamlar.
yemeğim yok bugün efrimimi dinledim evde bişeycik yapmadım (desemde 3 makine çamaşır yıkadım astım oğlumu yıkadım sadece yemek yapmadım evimi akşam yatmadan toparlamıştım )yani yaşanmışlığı bozdum hatta gece dolabımında yaşanmışlığını bozdum..sizlerle vakit geçirmeye Yusuf bey izn verdiği müddetçe vaktim kalmış oldu.........Şimdi kızım okuldan gelmeden sıcak bişeycikler hazırlayı vereyim.........iyi akşamlar.
sagol kelebegim bütün bebeklerimiz tatlı bal kaymak tadında
nurdancım süper babanneniz var maşallah
geçmiş olsun diyen herkeşler3e çok çok tenk yu.)
buarada ben yokkenene buketdogan diye bir zengin hanum gelmiş. hoşgeldin canım..valla sendende geyik performansı bekleriz. hemen dalmışsın muhabbetet devamını bekleriz...
ayrıca ben elif kızımızı aynısının tıpkısı olarak kuzey oglumuza benzettim:)
buket öncelikle hoşgeldin elifede maşallah çok tatlı
nurdaaaaaan maşallah teo ya nasıl tatlı gülüyor öyle...
ama dikaktimden kaçmadı sen TEOŞ diyosun ayy sen eşinede TİBOŞ diyodun hemi....delikafadulden
valla ben zenginliğimle pek öğünmeyi sevmem, sonra hepinizin çenesi yorulur opuyorumnanaktanzenginsiniz yani:)
mercimek teyzesi yesin onu
he yauw , almış başını gidiyor. altın bileziklerimi takıp takıştırıp cereni öle kucağıma alıp bi foto çekeceğim sonra da en büyük boyda buraya ekleyeceğim ki iyi görünbu ..
senginis
senginsinis
senginler ...
geyiği hamilemisin geyiğini ona katladı ...............
ben pembe pembe giydiriyorum yine de erkek mi diye soruyorlarYalnız değilsin benimkini de gören erkek zannediyor. Ama bebeğin hem çok tatlı hem de çok güzel bence.Ayrıca koca da bulmasınlar bize kalsın hepsi. Annelerimiz bizi nasıl evlendirdi ya, şimdi anlıyorum.
zaten zengin olsaydın teee belçikalara çalışmaya gitmezdin di mi seni gidi belçikacı seniiiiyada video kucultulebilirmi??zengin olmadigimdan foto makinasinin kamerasiyla cektim
çok çok tatlı maşallah. ne güzel gülüyor ve ne güzel sesler çıkarıyor öle.... sanki konuşacak yakındaImageshack - dscn0899
bi deneyin bakem aciliyomu??
iyi olmana çok sevindim nazanım. hakkaten yeterli oluyor mu tuzlu su layı? her gün tonimer yapsak iyi mi oluyormuş yani?
evet evet benim de okuldan eve gelirken göğüslerim sızlıyor
sorma cok superdir, superbabannee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?