2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hee sen öyle san,o kac yakisikliyı ipe dizer bilüyün mü? Cok tatli massallah cerene.
BASAKcim massallah kizin cok tatli....

sagol kelebegim bütün bebeklerimiz tatlı bal kaymak tadında

nurdancım süper babanneniz var maşallah

esrayı aradım eşi çıktı uyuyormuş ameliyat iyi geçmiş biraz ağrısı varmış ama genel olarak durumu iyiymiş

esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden
cerenimin 10 gün önceki hali

maşallah cerene ne güzel o ya
maşallah nurdan nası gülüyo öle bizimki çok nadir gülüyo bıyık altındanlülülülülülü

bende bugün evdeki yaşanmışlıkları azalttım ama hala bitmedi ösellikle gardrobum

geçmiş olsun diyen herkeşler3e çok çok tenk yu.)

buarada ben yokkenene buketdogan diye bir zengin hanum gelmiş. hoşgeldin canım..valla sendende geyik performansı bekleriz. hemen dalmışsın muhabbetet devamını bekleriz...

ayrıca ben elif kızımızı aynısının tıpkısı olarak kuzey oglumuza benzettim:)

bende daha yemek yapmadım dogrusu gerçi prasa pişiricem sabah burçin uyurken birazcık yürüttüm pırasalardan ve börek yaptım öglen çayla iyi gitti valla azıcık kocişe ayırdım ama yemeksiz olmaz yinede

nurdaaaaaan maşallah teo ya nasıl tatlı gülüyor öyle...

ama dikaktimden kaçmadı sen TEOŞ diyosun ayy sen eşinede TıBOŞ diyodun hemi....delikafadulden

kadriye maşallah çok tatlı ya hele o gözler
esraya geçmiş olsun inşallah çok ağrısı olmaz
evrişim dün yazını okudum çok hoşuma gitti bu hamilelik ve doğum sonrasında aynı dediğini yapıyorum kılıf oldu banada

pinkyim geçmiş olsun bilirim onun sancısını hayatının yarısını kabız geçirmiş biri olarak allah bi daha yasatmasın

bu arada bizim çok saçımız dökülüyo yaa elimi başına her sürdüğümde bisürü saç geliyo elime
kel kaldı oğlum bian önce çıksın istiyorum saçları ya

Hoşbulduk. Para saymaktan fırsat buldukça giriyorum işte.
Elif ve Kuzey i forumda benzetmeyen yok. Ben de benzetmeye başladım.

sagol evros bizim artık saç dökülmesi gibi bir derdimiz kalmadı çünki kel kızım ama benim saçlarım çık dökülüyor kızıma kellik konusunda arkadaşlık yapıcam heralde

zenginsiniz yani:)
mercimek teyzesi yesin onu
valla ben zenginliğimle pek öğünmeyi sevmem, sonra hepinizin çenesi yorulur opuyorumnanaktan
bu ..
senginis
senginsinis
senginler ...
geyiği hamilemisin geyiğini ona katladı ...............
he yauw , almış başını gidiyor. altın bileziklerimi takıp takıştırıp cereni öle kucağıma alıp bi foto çekeceğim sonra da en büyük boyda buraya ekleyeceğim ki iyi görün

Yalnız değilsin benimkini de gören erkek zannediyor. Ama bebeğin hem çok tatlı hem de çok güzel bence.Ayrıca koca da bulmasınlar bize kalsın hepsi. Annelerimiz bizi nasıl evlendirdi ya, şimdi anlıyorum.
ben pembe pembe giydiriyorum yine de erkek mi diye soruyorlar
yada video kucultulebilirmi??zengin olmadigimdan foto makinasinin kamerasiyla cektim
zaten zengin olsaydın teee belçikalara çalışmaya gitmezdin di mi seni gidi belçikacı seniiii
omzunda bi teyple dönersin artık zengin olunca
(pardon ya teyp dönemi geçti, sen boynuna blackberry asıp dönersin)
çok çok tatlı maşallah. ne güzel gülüyor ve ne güzel sesler çıkarıyor öle.... sanki konuşacak yakında

iyi olmana çok sevindim nazanım. hakkaten yeterli oluyor mu tuzlu su layı? her gün tonimer yapsak iyi mi oluyormuş yani?

evet evet benim de okuldan eve gelirken göğüslerim sızlıyor

evet canım yeterli oluyormuş.
hadi ya senin de mi memelerin anlıyor bebişine kavuşacağını? ne hoş bişi

sorma cok superdir, superbabannee:)))

bence gerçekten de güzel konuşturuyor oğlunu. çok güzel ilgilenmiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…