2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyse ben kaçtım berat ım uyandı kocacimda gelir şimdi
malum bende kocama çok düşkünüm oda bana kaydirigubbakcemile2
yemek ısıtayım sanırım fakirim bizim hismetçimiz yok

Ceren ve Burçin'in fotoğrafları harikaopuyorumnanaktanAllah hep güldürsün bebişlerimizi:Saruboceq:

Dünürüm kızımla bayıla bayıla seyrettik oğlumuzu. Buse bir saniye gözünü ayırmadıkaydirigubbakcemile3Allah nazardan saklasın. Haarika bir gülüşü var kuzumunopuyorumnanaktan

BAŞAK kızın çok güzel. benim kardeşimin küçüklüğüne benziyor. o da dazlaktı ve sarışındı. kocaman renkli gözleri vardı.
SAKALEYN senin eklediğin fotoyu göremedim ben.

he valla isci olarak geldim gurbet ellere, mal mulk zengini olup donucem gorursunuz sizz...

sagol AFTABRU teyzesiii..yok canim orasi oyle cok ilgileniyor Teoyla; simdi allah var iyi bakiyor, bikac defo var onuda ben ikaz ediyorum artik buna da sukur, kreste erken baslayip hastalik kapmasindan iyidir...siz onun bu videoda guldugune bakmayin damari tutunca evi inletiyor, sabir istiyor...

Dünürüm kızımla bayıla bayıla seyrettik oğlumuzu. Buse bir saniye gözünü ayırmadıkaydirigubbakcemile3Allah nazardan saklasın. Haarika bir gülüşü var kuzumunopuyorumnanaktan

ask boyle bisi demekkiŞenizee ozledi nisanlisini tabi..

sagol evros bizim artık saç dökülmesi gibi bir derdimiz kalmadı çünki kel kızım ama benim saçlarım çık dökülüyor kızıma kellik konusunda arkadaşlık yapıcam heralde

Benim de saçlarım çok dökülüyor. Saçımın döküldüğüne mi yoksa evin heryerinin saç olduğuna mı üzüleyim bilemiyorum. Amaan ne üzülüyorum ki birini tutarım arkamdan düşen saçları toplar.....

sagol canım burçinin gözleri gerçekten dikkat çekiyor buarada geçmiş olsun canım inşallak çabuk atlatırsın

Buarada bu gulen cocuk bu performansi dun sabahtan videonun cekildigi bu oglene kadar toplam 5 saatlik uykuyla gostermistir, soyleki..
dun saat t sabah 5 te uyanip babanneye saat 7 de halen uyanik olarak teslim edilmis, ben eve gelene kadar aksam 6 da belki tum gun 1 saat uyumus, ben geldikten sonra 9 da banyo yapilmis, 30 dk uyumus, gece 11.30 da sizip 1 de kalkmis, 1.30 da uyumus, 4.15 de kalkip bir daha hic uyuamaistir...

sabah onun yuzunden ise gidemedim, cunku ayakta durucak halim yoktu saat 10 da babanneye verip 1-2 saat uyudum ama bu velet uyumadii taakiii 1 saat oncesine kadar...

Dun gece tam bir kabustu yanii..

tuana
esra
sakalenmaster
cok tesekkur ederım hosbuldum
bıraz teknolojı ozurluyum eklıyebılrsem eklıcem kızımın fotosunu yada ekleyebılen bırıne gonderıp eklemesını rıca edıcem opuyorumnanaktan

eh zenginlik böyle olsa gerek biz faaakiriz kendim topluyorum saçlarımı bazende elektirik süpürgesi hallediyor eh fakirin hizmetçiside süpürgesi olur :roflol:

herkese iyi akşamlar burçin kucagımda sızdı başakda oyun oynamak istiyor bilgisayarda bana mutfak yolları göründü yani

aslıcım hoş geldin canım topigimize ben seni kaçırdım galiba kusurabakma malum bebelerle ugraşıyoruz

Haklısın yorulmakta Ama teo çok mutlu ve enerjik farklı bir bioritmi var demek ki...

buket hiperaktifmi desem enerjikmi desem uyumuyor benim oglum, deliricem bazen, sabah 6da esime verdim 6.30 gibi uyutmus o 7 de evden cikti 5dk sonra yine uyandi..bu uyumada derin uyku degil kipir kipir durmuyo hic...

bu arada bizim çok saçımız dökülüyo yaa elimi başına her sürdüğümde bisürü saç geliyo elime
kel kaldı oğlum bian önce çıksın istiyorum saçları ya
Sorma şevvalinde cok dökülüyo saclari.battaniyesi yatirdigim yastigı hep sac.
Canim senin oglusun sanirsam hiperaktif.Allah yardim etsin,insani uykusuzluk mahvediyor.budurumu doktoruyla konustunuzmu,belki bi cay falan önerir.
Canim ben seni öncedende yaziyon sandimdi ondan aramiza hosgeldin demedim.gec olmadan diyim aramiza hosgeldin yerimseniben

nurdan maşallah ya sen gönder bana teoyu yağızla konussunlar sürekli dil döksem yeridir.kendi sesimden başımın ağrıyacağı aklıma gelmezdi o derece yani.
videoyu izlerkene salya sümük izledim nedense şükürler olsun hep bizimle olsun evlatlarımız.kıymetlimiz onlar bizim mucizemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…