zaten zengin olsaydın teee belçikalara çalışmaya gitmezdin di mi seni gidi belçikacı seniiii
omzunda bi teyple dönersin artık zengin olunca
(pardon ya teyp dönemi geçti, sen boynuna blackberry asıp dönersin)
çok çok tatlı maşallah. ne güzel gülüyor ve ne güzel sesler çıkarıyor öle.... sanki konuşacak yakında
bence gerçekten de güzel konuşturuyor oğlunu. çok güzel ilgilenmiş bence
Dünürüm kızımla bayıla bayıla seyrettik oğlumuzu. Buse bir saniye gözünü ayırmadıkaydirigubbakcemile3Allah nazardan saklasın. Haarika bir gülüşü var kuzumunopuyorumnanaktan
sagol evros bizim artık saç dökülmesi gibi bir derdimiz kalmadı çünki kel kızım ama benim saçlarım çık dökülüyor kızıma kellik konusunda arkadaşlık yapıcam heralde
Benim de saçlarım çok dökülüyor. Saçımın döküldüğüne mi yoksa evin heryerinin saç olduğuna mı üzüleyim bilemiyorum. Amaan ne üzülüyorum ki birini tutarım arkamdan düşen saçları toplar.....
özellikle TEO nun 1:19 daki gülüşü çok hoş
Buarada bu gulen cocuk bu performansi dun sabahtan videonun cekildigi bu oglene kadar toplam 5 saatlik uykuyla gostermistir, soyleki..
dun saat t sabah 5 te uyanip babanneye saat 7 de halen uyanik olarak teslim edilmis, ben eve gelene kadar aksam 6 da belki tum gun 1 saat uyumus, ben geldikten sonra 9 da banyo yapilmis, 30 dk uyumus, gece 11.30 da sizip 1 de kalkmis, 1.30 da uyumus, 4.15 de kalkip bir daha hic uyuamaistir...
sabah onun yuzunden ise gidemedim, cunku ayakta durucak halim yoktu saat 10 da babanneye verip 1-2 saat uyudum ama bu velet uyumadii taakiii 1 saat oncesine kadar...
Dun gece tam bir kabustu yanii..
Sorma şevvalinde cok dökülüyo saclari.battaniyesi yatirdigim yastigı hep sac.bu arada bizim çok saçımız dökülüyo yaa elimi başına her sürdüğümde bisürü saç geliyo elime
kel kaldı oğlum bian önce çıksın istiyorum saçları ya
Canim senin oglusun sanirsam hiperaktif.Allah yardim etsin,insani uykusuzluk mahvediyor.budurumu doktoruyla konustunuzmu,belki bi cay falan önerir.Buarada bu gulen cocuk bu performansi dun sabahtan videonun cekildigi bu oglene kadar toplam 5 saatlik uykuyla gostermistir, soyleki..
dun saat t sabah 5 te uyanip babanneye saat 7 de halen uyanik olarak teslim edilmis, ben eve gelene kadar aksam 6 da belki tum gun 1 saat uyumus, ben geldikten sonra 9 da banyo yapilmis, 30 dk uyumus, gece 11.30 da sizip 1 de kalkmis, 1.30 da uyumus, 4.15 de kalkip bir daha hic uyuamaistir...
sabah onun yuzunden ise gidemedim, cunku ayakta durucak halim yoktu saat 10 da babanneye verip 1-2 saat uyudum ama bu velet uyumadii taakiii 1 saat oncesine kadar...
Dun gece tam bir kabustu yanii..
Canim ben seni öncedende yaziyon sandimdi ondan aramiza hosgeldin demedim.gec olmadan diyim aramiza hosgeldin yerimsenibentuana
esra
sakalenmaster
cok tesekkur ederım hosbuldum
bıraz teknolojı ozurluyum eklıyebılrsem eklıcem kızımın fotosunu yada ekleyebılen bırıne gonderıp eklemesını rıca edıcem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?