2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim derdimde karnım aç evde yemek yok mami rejime girdi hergün salata yiyiii o yemiyo diye bende yemek yapmimmm bende salata yiyorum artık akşamları :umursamaz:

selam kızlar burçinde 2 gündür mıçmıyordu birara akşam üstü abla kardeş yanlız bıraktım odada bir girdim başak kokudan bayılmak üzere bizimki göbegine kadar doldurmuş rahatladı yavrum.

esracım yahya bir harika gerçekten hele ellerine bayılıdım bende kızıma ögretecem banane nasıl olsa oglum yok erkek gibi büyüteyim sırnaşık şey

benim derdimde karnım aç evde yemek yok mami rejime girdi hergün salata yiyiii o yemiyo diye bende yemek yapmimmm bende salata yiyorum artık akşamları :umursamaz:

esraa mamii yemiyosa bana yemek yapsana, bendede yemek yok((

yoksa durume talim edicez, birakmadi velet;suan dizimde biraktigim an uyaniyor...kaynana gezmede; offff((

Benim şu sıralar dertlerimden bir tanesi evin çok çabuk dağılması ve toz olması. Çalışırken fark etmiyordum, şimdi evdeyim herşey batıyor ama iş yapacak çok vakit de yok kızıma da zaman ayırmak istiyorum.

esra aferin mamiye birde ben rejime girsem iyi olacak bizim babamız arbanın bakımını yaptıracakmış geç gelecek (terzi kendi sökügünü dikemez misali) kendi opel teknisyenidir ama arabamız opel degil zengin degiliz ya o bakımdan

Ben sadece salatayla hayatta doyamam artık. HAmilelikte midem büyüdü, önceden olsa doyardım. Emzirmenin arkasına sığınıp löp löp yiyorum herşeyi ama, böyle nereye kadar bakalım

benim derdim de iştahımın açık olması ve ağır yemekler yapmam.sofrayı tıplarken acıkmama.canımın sürekli çikilata istemesi

Ben sadece salatayla hayatta doyamam artık. HAmilelikte midem büyüdü, önceden olsa doyardım. Emzirmenin arkasına sığınıp löp löp yiyorum herşeyi ama, böyle nereye kadar bakalım

aynen aynen aynen..bir salata bir yığurda tavdım eskiden

benimde iştahım çok açık kızım emmiyor emziriyorum diye onuda bahane edemiyorum
dide benimde canım çok tatlı şeyler istiyor hiç yapamassam sütlü irmik tatlısı yapıyorum hafif oluyor fazla yememek için bütün apartmana dagıtıyorum iyi fikir ama degilmi

püüü sana niye dağıtıyorsun? yazık beee.ben olsam gece gündüz yerim..uykudan sırf onun için kalkarım
migdeler kelepçemi taktırsak acaba?:roflol:

benim miğdem yok başak midem varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…