2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi kskançlık örneğide bizden olsun dün eklemiştim Nazan görememiş gülen tek fotmuz desem yeridir

efendim, yeni gelinle kaynana karşılıklı otururlar, "bak kızım" der kaynana " artık aynı evdeyiz beraber yer içeriz birbirimizin huyunu suyunu öğrenelim, benim 3 tür huyum vardır, sabah uyandığında gülümü sağ kulağıma taktıysam o gün neşeli olurum her yola gelirim, güler söyler eğlenirim,soluma taktıysam o gün pek keyifli olmam, üzerime varma ne dersem he de geç ,ammaa yok gülümü yakama taktıysam o gün gözüme hiç görünme, odana gir kapını kapat, çağırsam da gelme..." sessiz sessiz kaynanasının sözünü bitirmesini bekleyen taze gelin , kaynanasına cevaben " vallahi annecim, benim öyle kaç tür huyum falan yoktur,ben sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülünü kıçına da taksan ben keyfime bakarım.."

zelgeler Hakkında... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,

Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.

Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım

1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık

2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...

3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.

Saygılarımla Bilgilerinize.
çizelgelerin görünmemem sebebi anlaşılmıştır kızlarrrrrrrrrr.....

dışarı çıkamayn vede çatlayanlar gurubunda bende varım hatta patladım patlayacağım bu grip hapsetti hepimizi...:bbo:akannehiryarın ya abimlere yada annemlere gideceğim zemuszemus

mafoldumben ben senden de fakirim,telefonumun kamerasının çözünürlüğü düşük,fotoğraflar güzel çıkmıyor.
Hem fakirsin, hem de çözünürlüğün düşük öyle mi:1shok:Allah'ım bir insan daha ne kadar ezilebilir kikafamçokkarıştı
hem temiz aile çocuğu sayılır:)
"sayılır" derken??
ellere dikkatttt delikafadulden

Kime çekmiş ki bu oğlan? Anası da pek mülayimdir halbuselaelaelaelaelae

7 kasım Yusuf paşanın ana rahmine düştüğü gün ..
nerden biliyorum başımızda kalabalık hiç eksik olmuyordu o ara son adet tarihimde 24 Ekimdi yumurtlama gününü hesaplamıştım tam 14. gün dü 7 kasım ve yanlız kalmıştık tek atış ve Yusuf bey ogünden sonrada hep evde yatılı misafirim vardı ama kuzumun geleceği varmış oğlum benim vay be 1 sene geçti...:lepi:
Kadriye ikinici bebek için topiğinden tanışıyoruz sen ve Esrakoyla test yaptığım akşam hemen topiğede yazmıştım çift çizgiyi gördüm diye......:enbuyukkk:

canan ın kızına noldu yaa
kuzusu rahatsızlanmıştı.ıdrar yollarıyla alakalıydı galiba
Hep gülerim buna

yaaa kardeş,beterin betri var işte,haline şükret.
(fitre,zekat ve sadakalarınız için hesap no verebilirim delikafadulden )

KK kartı alıp pro üye olanların çizelgeleri duruyor

senle ben alamayız fakiriz demi niçin ama niçin

Son düzenleme:

aaaaaa bende biliyorumm ne zaman olduğunu 18 kasım bizimkide hemen şöyle özet geçeyim bende
19 kasımda havuza yazılmak için idrar testi yaptırmıştım gitmişken gebelikte yaptırayım dedim sonuç çok düşük ihitmalle hamile olablirdm hatta doktor demiştiki gülerek bir günlük hamile olabilirsin çok düşük değerler..son 10 gün ilişkiye girmemiştik iddaya girmiştik kaç gün dayanıcaz diye 10 gün dayanmıştık :lepi:

pazar gün neva hanımı babasına bırakıp gezmelere gideceğim..ben de sıkıldım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…