çizgi film izliyosss
ellere dikkatttt delikafadulden
[/QUOTE
maşallah yahoya ya çizgi film izleyişinizi sevsinler hakkını vererek bakıyor çocuk anası gibide muzip aynı zamanda :lepi:kaydirigubbakcemile3
monoloğa koşuyomuşum derya girmiş araya
sıçızladı nihayet..yoksa kokudan bayılmak üzereydim
Hem fakirsin, hem de çözünürlüğün düşük öyle mi:1shok:Allah'ım bir insan daha ne kadar ezilebilir kikafamçokkarıştımafoldumben ben senden de fakirim,telefonumun kamerasının çözünürlüğü düşük,fotoğraflar güzel çıkmıyor.
"sayılır" derken??hem temiz aile çocuğu sayılır:)
ellere dikkatttt delikafadulden
çizelgelerin görünmemem sebebi anlaşılmıştır kızlarrrrrrrrrr.....
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.
bütün resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı hepsine maşallah allah nazarlardan saklasın resimlerle mesaj yazacaktım allahım hangi birine bakacagımı şaşırdım bune güzelliktir ya rabbim sanki tatlıcıya girmişim gibi hepsi bal kaymak .
geçen sene bu zamanlar aşılamanın sonucunu bekliyordum ama adet olacıgım kesindi hissediyordum ve 7 kasımda adet oldum şimdi bu sene kızım kollarımda iki gündür hep bunu düşünüyorum ve şükrediyorum allahım ne çok beklemiştim kızımı allah araetmasın gerçekten zor günlerdi
e bu velet kendi kendine olmadı ya bide babası var :jeyyar:Kime çekmiş ki bu oğlan? Anası da pek mülayimdir halbuselaelaelaelaelae
bak sennn ayrım yapıyolar yanee çok ayıpppKK kartı alıp pro üye olanların çizelgeleri duruyor
kuzusu rahatsızlanmıştı.ıdrar yollarıyla alakalıydı galibacanan ın kızına noldu yaa
Hep gülerim bunaefendim, yeni gelinle kaynana karşılıklı otururlar, "bak kızım" der kaynana " artık aynı evdeyiz beraber yer içeriz birbirimizin huyunu suyunu öğrenelim, benim 3 tür huyum vardır, sabah uyandığında gülümü sağ kulağıma taktıysam o gün neşeli olurum her yola gelirim, güler söyler eğlenirim,soluma taktıysam o gün pek keyifli olmam, üzerime varma ne dersem he de geç ,ammaa yok gülümü yakama taktıysam o gün gözüme hiç görünme, odana gir kapını kapat, çağırsam da gelme..." sessiz sessiz kaynanasının sözünü bitirmesini bekleyen taze gelin , kaynanasına cevaben " vallahi annecim, benim öyle kaç tür huyum falan yoktur,ben sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülünü kıçına da taksan ben keyfime bakarım.."
yaaa kardeş,beterin betri var işte,haline şükret.
(fitre,zekat ve sadakalarınız için hesap no verebilirim delikafadulden )
KK kartı alıp pro üye olanların çizelgeleri duruyor
bende çok sıkıldım evde(
alın benden de o kadar......
7 kasım Yusuf paşanın ana rahmine düştüğü gün ..
nerden biliyorum başımızda kalabalık hiç eksik olmuyordu o ara son adet tarihimde 24 Ekimdi yumurtlama gününü hesaplamıştım tam 14. gün dü 7 kasım ve yanlız kalmıştık tek atış ve Yusuf bey ogünden sonrada hep evde yatılı misafirim vardı ama kuzumun geleceği varmış oğlum benim vay be 1 sene geçti...:lepi:
Kadriye ikinici bebek için topiğinden tanışıyoruz sen ve Esrakoyla test yaptığım akşam hemen topiğede yazmıştım çift çizgiyi gördüm diye......:enbuyukkk:
bana gel caya iki kaynatirdik:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?