sakın buse hanım doruk beye gönlünü kaptırmış olmasın
sakın buse hanım doruk beye gönlünü kaptırmış olmasın
nayirrr nolamaazz o benim gelinimmmmm.....lmaz:
son iki sayfaya baktım da acayip keyfim yerine geldi. demek ki sadece ben aç değilim. her daim tatlı bişeyler yemek istiyorum. ne güzel, yalnız değilmişim. ohhhh be herkes şişşin herkes şişsin....
bir arkadaşımdan kaptım helincim. bize gelmişti cereni sevmeye. benden uzak durmuştu ama cereni kucaklamıştı. gelir gelmez elini filan yıkamıştı da üstelik.... benim direncim düşüktü o aralar ruh gibiydim. uykusuzluk malum... ben hastalandım ama ceren e bulaşmadı. anne sütü gerçekten iyi koruyormuş bunu anladım.NAZAN
atlatmışsın ama merak ettim.domuz gribini bi yerden birinden mi aldın?hani hep birilerinden bulaşır diye anlatılıyor ya acaba hiç kimseden almadanda vücut direnci düşünce üşütünce de bu virüs vücuda yerleşiyor mu?
yupppiiii yaşasın benden daha fazla kilon kalmış. ben de 10 kilo fazlayla en önde benim sanıyordum.kızlar ya zayıflama ve bakım topiğini unuttunuz ib benmi kaldım yoksa şişman daha vermem gereken 18 kilo var?
1-bende burdan sorıyım dedim karın kaslarınız çalıştıracak hareketler yapabiliyomusunuz?(malum hepimiz sezercikiz)
2-çatlaklar için kahve limonn karışımını deneyen oldumu veya çatlakları yok eden bir şey buldunuzmu??
sen çık BABY bu topikten. çık lütfen bi müddet uğrama. sana gıııııccccııııııııkkkkkkkkkkkk oluyorum biliyon mu?benşm tek yaptıgım yesil cay icmek ama incelmisim 104 olwqn popo 99 olmus bel 84 olmus oda 90lqrdaydı
umarım tez vakitte beline kadar mıçar kızıngecen gün kizim 4kez micti 6saat icinde die panik yapmistim ya.ogün son kakasini öglen 1de yapmisti dün yapmadi bugün itibariyle 2gündür tik yok kizimda.bol bol osuruyo,ama osururken miziklaniyo cogu zaman.1 -2kez ikindi ama yapmamis.yavrum ya insallah yapar bian önce.cok huzursuz geceden beri.muhtemelen kaka yapamadigi icin
TAZEEE yok kac gundur((
oo monologa kosuyorumm...
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
norraa, dnzyildizi84, evros+, keops35, mercimekim+
ulen nevin araya girdin kaynadi monolog...
monoloğunu böldüm diye kızmadın inşallah :kedi:
evet nerde millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?