2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TAZEEE size geldik geleli miyavlamaya başladı kızım. Bu durum için bir açıklaman var mısırnaşık şey

son iki sayfaya baktım da acayip keyfim yerine geldi. demek ki sadece ben aç değilim. her daim tatlı bişeyler yemek istiyorum. ne güzel, yalnız değilmişim. ohhhh be herkes şişşin herkes şişsin....

ben de az önce çikolatalı dondurmamı bitirdim. bu arada ben 61 kilo olmuşum. 65,5 la doğuma girmiştim. hamileyken giydiğim kot şuan bana dar geliyor desem ne dersiniz? kendimden korkmaya başladım.

sakın buse hanım doruk beye gönlünü kaptırmış olmasın
nayirrr nolamaazz o benim gelinimmmmm.....lmaz:

Dı dımm dı dımmm dı dımmm... Aşk...gizem...entrika hepsi bu dizide. Çok yakında bu kanaldasüprizzzzz
son iki sayfaya baktım da acayip keyfim yerine geldi. demek ki sadece ben aç değilim. her daim tatlı bişeyler yemek istiyorum. ne güzel, yalnız değilmişim. ohhhh be herkes şişşin herkes şişsin....

Sen istediğin kadar ye güzelim, bize yetişemezsinlmaz:

bir arkadaşımdan kaptım helincim. bize gelmişti cereni sevmeye. benden uzak durmuştu ama cereni kucaklamıştı. gelir gelmez elini filan yıkamıştı da üstelik.... benim direncim düşüktü o aralar ruh gibiydim. uykusuzluk malum... ben hastalandım ama ceren e bulaşmadı. anne sütü gerçekten iyi koruyormuş bunu anladım.

yupppiiii yaşasın benden daha fazla kilon kalmış. ben de 10 kilo fazlayla en önde benim sanıyordum.

benşm tek yaptıgım yesil cay icmek ama incelmisim 104 olwqn popo 99 olmus bel 84 olmus oda 90lqrdaydı
sen çık BABY bu topikten. çık lütfen bi müddet uğrama. sana gıııııccccııııııııkkkkkkkkkkkk oluyorum biliyon mu?

umarım tez vakitte beline kadar mıçar kızın

hanimin ciftligi bitiiiiiiiii, izlicek bisi de yok(( ee toplanin gariiiiii...

benim cigirtkan sonunda cirlamaktan yorgun dustu sizdi nihayet..aksam yemegini de durumle hallettik..

oo monologa kosuyorumm...

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
norraa, dnzyildizi84, evros+, keops35, mercimekim+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…