2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kadriye adresi versende geliyim,komsu olsak....

o apartmanda oturmak vardı ..ben de tatlı bişiler yemek istiyorum sürekli sürekli

didecim tek elle bu kadar oluyor be canım dua et dalak yazmadıgıma burçin kucagımda kıpır kıpır müzik açtım sakinleşsin diye.
gel nurdanım sana el açması arnavut böregi açayım hemide pırasalı sütünde artar

allahim yine viyakliyo uykusunun icinde yaaa, insallah yine baslamaz..noldu bu cocuga anlmadim...

şimdi salihi markete gönderdim.tiz apar getür dedim çikilataları..bar bar yiyeceğim ağzımdn burnumdan gelene kadar yiyecem ki bir dahi canım istemesün

kimse doymuyo bu topikte sanırsam..açım hala..çocuk hiç uyumuyo, uyuyo kucağımda.nefes aldırmıyo yaa..tatlı bişiler yapmak istiyorum bi fırsat verse

başak iyi ki bu topik var da tek el de olsa bir yerlerimizi çalıştırıyoruz.yoksa bu yemeye halimiz duman

valla üşenmeden yaparım herşeyide sütlü tatlılar olmasına dikkat ediyorum şerbetli yapamam geçenlede annemin fırının gazabımı desem yoksa benim unuttugum kabartma tozunun etkisimi bilemem 1 tepsi tatlıyı çöpe attım ya ona acıyorum

yalnız olmamak güzel..hayranım boğazına teh diyebilenlere

başak iyi ki bu topik var da tek el de olsa bir yerlerimizi çalıştırıyoruz.yoksa bu yemeye halimiz duman

sen birde beni görsen bu koşuşturmaya 2 çocukla halen duba gibiyim yapıştı bu yağlar bana gerçi kurtulmak için pekde bir çabam yokya yürüyüşlere başlasam iyi olur
ayyyy durmuyor burçin derdini anlayamadım karnını doyurdum gazıda yok ama huysuzzzz ben kaçar kızlar sonra yine gelirim belki

şimdi salihi markete gönderdim.tiz apar getür dedim çikilataları..bar bar yiyeceğim ağzımdn burnumdan gelene kadar yiyecem ki bir dahi canım istemesün

o öle oomuyıı anacım.ınan gecen gun tam 2 gofret 2 maxsimus 1 tanede albenı yedfım bı o aksam mıdem yandı ertesı gun delı gıbı yıne çiko aradım evdeakannehir

Ben sadece salatayla hayatta doyamam artık. HAmilelikte midem büyüdü, önceden olsa doyardım. Emzirmenin arkasına sığınıp löp löp yiyorum herşeyi ama, böyle nereye kadar bakalım

Al benden de o kadar:gitme:Acayip düştüm tatlıya. Allah'tan emziriyorum. Yoksa ne hale gelirdim bilmem

Her mesajın altında niye TEST yazıyor kine?:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…