2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam verip çıkıcam kızlar bebeleri uyuttum meyvemi yedim kocişle bir bakayım bizim kızlara dedim kocişde şimdi tv balinaların çiftleşmesini seyrediyor böööög igrenç

evroş ne sordunki sen kaçırmışım??

kadriyecim benimki 1 aydan fazladır eli ağzında damağında dişle alakalı olduğunu sanmıyorum ben
bizimki bazen nefessiz gibi kalıyo sonra hhhhııııııhhhhhhhhh di,ye nefesi topluyo sizdede oluyomu diye sordum tatlım
valla haftasonları gidiyoruz alışveriş merkezlerine burda akrabva yok arkadaşlarada sık gidilmiyo napalım allah korusun
bayıldım özlem ya tam dicektim benim oğlan bek<ar kerteli sayfa ilerleyince gördümki kertmişsiniz çok üzüldüm
hem bak benim oğlanda uzun 63 cm kiloda 6kg civarı uyumlular bidaha düşün
bu arada göz rengim bebekken maviymiş şimdi yeşil yani özdenin gözü renkli kalır bence maşallah 41 kere
pardon az önce "elbiseli tek fotosu " dedim yanlışlıkla. fotosu olan tek elbisesi diyecektim. zira hemen şimdi aynı elbise içinde bir foto daha ekliyorum. hem de yatak pozu
[]
maşallah banyosunuda isledim çok güzel

çizgi film izliyosss

ellere dikkatttt delikafadulden
[/IMG]
kurban olurum yavrum ya maşallah bu yahya berattan sonra en sevdiğim bebek
benim derdim de iştahımın açık olması ve ağır yemekler yapmam.sofrayı tıplarken acıkmama.canımın sürekli çikilata istemesi
off offf aynı dert bendede mevcut sürekli pasta yapıp bitiriyorum off fya
[

esra yahya sevdimi minderi bende alsam mı fakiriz bide tek maaşa düştükya sürünüyoz garibimin doğru dürüst oyuncağı yok mafoldumben:roflol::roflol:

püüü sana niye dağıtıyorsun? yazık beee.ben olsam gece gündüz yerim..uykudan sırf onun için kalkarım

benim miğdem yok başak midem varopuyorumnanaktan
amanın beni tarif etmişssin gece onun için uykudan uyanır yerim vallahi hiç affetmem..
susturucu yada volume azaltici dugmeleri yokmu bunlarin????
yok anacım yok 3 gündür bende tırlatmak üzereydim gaz sancılarımız hortladı normale dönmüştür diye metsili de nurseyide kestim sadec 1 gün vermedim üç gündür a.ğ.z.m. ediyi gece de gaz yüzünden kustu ya kakimizide yapamıştık ..çok şükür akşam üstü yaptı ama tam bir gazman gibi ya tırrrrrrrrrrrrt tırrrrrrrrrrrrrrrrrt ..
suan 1 saattir ayagimda uyuyor, kalkmaya korkuyorum zira yine aglamaya baslarsa sinir sistemim dayanmiycak...
:1no2:vereliniortak
sakın buse hanım doruk beye gönlünü kaptırmış olmasın
fazalmı dizi izliyorsunuz ki acep
ben de az önce çikolatalı dondurmamı bitirdim. bu arada ben 61 kilo olmuşum. 65,5 la doğuma girmiştim. hamileyken giydiğim kot şuan bana dar geliyor desem ne dersiniz? kendimden korkmaya başladım.
65 'e inmek için diyete başladım yavru kuş sende kilo diye bunamı diyorsun naniknanik
selam verip çıkıcam kızlar bebeleri uyuttum meyvemi yedim kocişle bir bakayım bizim kızlara dedim kocişde şimdi tv balinaların çiftleşmesini seyrediyor böööög igrenç

kafamçokkarıştı

[

evet canım dayım satıyo vınn ını almak istermısınkaydirigubbakcemile3
aman cnm pişman oldum almam alanada mani olmam :hulya:

benim derdimde karnım aç evde yemek yok mami rejime girdi hergün salata yiyiii o yemiyo diye bende yemek yapmimmm bende salata yiyorum artık akşamları :umursamaz:

senin gbi hamarat kadının yemeklerine fazla dayanamayayıp rejimini bozar mami yakında buraya yazdım işte kaydirigubbakcemile3
bırak dağınık kalsın booşver bende saldım çayıra :bbo:
şimdi salihi markete gönderdim.tiz apar getür dedim çikilataları..bar bar yiyeceğim ağzımdn burnumdan gelene kadar yiyecem ki bir dahi canım istemesün
o kadar çok tatlı dediniz ki dayanamayıp pudingli bisküvili meşhur tatlımı yaptım daha yemedim dolapta soğusunda annemlerede götüreyim yoksa bu gidişle kiloda hepinizi sollarım sositososito
heeeey,aşağıdaki kayıtlı ve misafirler,
nurdan beni sorarsa görmediniz tamam mı :1ninca:
şutarafagitti

sağol cnm oğlun sana benziyorsa yakışıklıdır kesin senin gözlerde çok güzel maşallah .. Bize alıcı çıktı yaşasın gamyoncuiremsu

Bu arada jenny cananın slmı var şimdi daha iyilermiş kızından ve misafirlerinden vakit bulduğu an sahalara geri dönecek çok özlemiş buraları opuyorumnanaktan

neyse bende kaçayım bari herkes şimdi neler yapıyor kimbilir en son kadriyenin eşi balinaların çiftleşmesini izliyordu sanırım gece uzun 3. dünya güzeli gelebilir... kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar yahoda öper sizi
son foto elif ve evrime e özel koyuldu size gelsin o eller :roflol:

Ben o fomfik parmakları yerimmmmmmm, acımam, yerim!!

Eylem, hayatta uzun pencerelerı okumam.. ama dur dedım nereye gıdecek bu konu ve hepsını okudum.. :))) ıyı bari, adamlar dememıs sana, "bı daa mumkunse bızden bişi almayın" dıye kaydirigubbakcemile3

Kanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..

evrim senin işler bahtsız bedevinin işlere döndü..çok geçmiş olsun.Yok mudur yani bir hal çaresi? kurtulsak şu dişten

Micti micti dün.sirtina kadar degil ama kizimda bende cok rahatladik sahsen
uykum yok internetten film falan bakim, tibet uyudu..
Amanin nurdan dinlensene canim ya,okadar uykusuzluga yorgunluga ragmen hala uykun yoksa seni ayakta alkisliyorum.ben olsaydim yerinde düsünmek bile istemiyom valla Canim gecmis olsun senin bu diste yilan hikayesine döndü be evrim yavf.ee toktorun ne diyi,cekilcekmi yoksa yenidenmi tedavi baslicak

Son düzenleme:
kizim ılk defa saat 10da gece uykusuna yatti die cok sevinmistim fakat burda olmamdan anlasilacagi üzre 4.5dan beri ayaktayiz.bol bol konusmak oynamak istiyo.bakalim nezaman uyuycak bizim hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…