msnde kimse yok burda kimse yok, tvde bisey yok:sinifsinif::sinifsinif:
bende gidiyorummm iyi gecelerrr
yat sende teo uyumuşken
bizimki bazen nefessiz gibi kalıyo sonra hhhhııııııhhhhhhhhh di,ye nefesi topluyo sizdede oluyomu diye sordum tatlımevroş ne sordunki sen kaçırmışım??
kadriyecim benimki 1 aydan fazladır eli ağzında damağında dişle alakalı olduğunu sanmıyorum ben
valla haftasonları gidiyoruz alışveriş merkezlerine burda akrabva yok arkadaşlarada sık gidilmiyo napalım allah korusunbu aralar bebeklerinizle dışarı yada akaraba gezmelerine gidiyormusunuz ?
ben evde oturmaktan çok slkıldım ama dışarı çıkmayada korkuyorum domuz gribi yüüzndan hergün 10 dk. balkona çıkarıyorum Çağan'ı hava alsın diye
ama akraba gezmelerine felan gitmiyorum genelde akşamları giderdik akşam saatleride saat 7 ile 10 arasında Çağan'ın en huysuz ve en çok emmek istediği saatler
o saatlerde evde olmak benim için çok rahat oluyor
çünkü herkesin okula giden çocugu var hastalık bulaşır felan diye korkuyorum abartıyormuyum sizce ?
sizler napıyorsunuz alışverişmerkezi gibi kapalı mekanlara zaten uygun değil
kukuman kuşu gibi evdemi tıkalı kalıcaz ??
bayıldım özlem ya tam dicektim benim oğlan bek<ar kerteli sayfa ilerleyince gördümki kertmişsiniz çok üzüldüm[]
Bende kıskandım ekledim Özde hanımdan kareler kaydirigubbakcemile3 sayfa katliamı için şimdiden sorry :kedi:
Kızımı bugün giy çıkar maymun yaptım akannehir
Gözler değişmez değil mi??
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan kimseye gitmiyorum
maşallah banyosunuda isledim çok güzelpardon az önce "elbiseli tek fotosu " dedim yanlışlıkla. fotosu olan tek elbisesi diyecektim. zira hemen şimdi aynı elbise içinde bir foto daha ekliyorum. hem de yatak pozu
[]
kurban olurum yavrum ya maşallah bu yahya berattan sonra en sevdiğim bebekçizgi film izliyosss
ellere dikkatttt delikafadulden
[/IMG]
off offf aynı dert bendede mevcut sürekli pasta yapıp bitiriyorum off fyabenim derdim de iştahımın açık olması ve ağır yemekler yapmam.sofrayı tıplarken acıkmama.canımın sürekli çikilata istemesi
amanın beni tarif etmişssin gece onun için uykudan uyanır yerim vallahi hiç affetmem..püüü sana niye dağıtıyorsun? yazık beee.ben olsam gece gündüz yerim..uykudan sırf onun için kalkarım
benim miğdem yok başak midem varopuyorumnanaktan
yok anacım yok 3 gündür bende tırlatmak üzereydim gaz sancılarımız hortladı normale dönmüştür diye metsili de nurseyide kestim sadec 1 gün vermedim üç gündür a.ğ.z.m. ediyi gece de gaz yüzünden kustu ya kakimizide yapamıştık ..çok şükür akşam üstü yaptı ama tam bir gazman gibi ya tırrrrrrrrrrrrt tırrrrrrrrrrrrrrrrrt ..susturucu yada volume azaltici dugmeleri yokmu bunlarin????
:1no2:vereliniortaksuan 1 saattir ayagimda uyuyor, kalkmaya korkuyorum zira yine aglamaya baslarsa sinir sistemim dayanmiycak...
fazalmı dizi izliyorsunuz ki acepsakın buse hanım doruk beye gönlünü kaptırmış olmasın
65 'e inmek için diyete başladım yavru kuş sende kilo diye bunamı diyorsun naniknanikben de az önce çikolatalı dondurmamı bitirdim. bu arada ben 61 kilo olmuşum. 65,5 la doğuma girmiştim. hamileyken giydiğim kot şuan bana dar geliyor desem ne dersiniz? kendimden korkmaya başladım.
selam verip çıkıcam kızlar bebeleri uyuttum meyvemi yedim kocişle bir bakayım bizim kızlara dedim kocişde şimdi tv balinaların çiftleşmesini seyrediyor böööög igrenç
aman cnm pişman oldum almam alanada mani olmam :hulya:[
evet canım dayım satıyo vınn ını almak istermısınkaydirigubbakcemile3
benim derdimde karnım aç evde yemek yok mami rejime girdi hergün salata yiyiii o yemiyo diye bende yemek yapmimmm bende salata yiyorum artık akşamları :umursamaz:
bırak dağınık kalsın booşver bende saldım çayıra :bbo:Benim şu sıralar dertlerimden bir tanesi evin çok çabuk dağılması ve toz olması. Çalışırken fark etmiyordum, şimdi evdeyim herşey batıyor ama iş yapacak çok vakit de yok kızıma da zaman ayırmak istiyorum.
o kadar çok tatlı dediniz ki dayanamayıp pudingli bisküvili meşhur tatlımı yaptım daha yemedim dolapta soğusunda annemlerede götüreyim yoksa bu gidişle kiloda hepinizi sollarım sositosositoşimdi salihi markete gönderdim.tiz apar getür dedim çikilataları..bar bar yiyeceğim ağzımdn burnumdan gelene kadar yiyecem ki bir dahi canım istemesün
şutarafagittiheeeey,aşağıdaki kayıtlı ve misafirler,
nurdan beni sorarsa görmediniz tamam mı :1ninca:
bizimki bazen nefessiz gibi kalıyo sonra hhhhııııııhhhhhhhhh di,ye nefesi topluyo sizdede oluyomu diye sordum tatlım
bayıldım özlem ya tam dicektim benim oğlan bek<ar kerteli sayfa ilerleyince gördümki kertmişsiniz çok üzüldüm
hem bak benim oğlanda uzun 63 cm kiloda 6kg civarı uyumlular bidaha düşün
bu arada göz rengim bebekken maviymiş şimdi yeşil yani özdenin gözü renkli kalır bence maşallah 41 kere
off offf aynı dert bendede mevcut sürekli pasta yapıp bitiriyorum off fya
[
sağolun kızlar yahoda öper sizi
son foto elif ve evrime e özel koyuldu size gelsin o eller :roflol:
Tekmele oyna halımız kargoda evrim geçirip maymun adasına dönüşmüş. bebeközel.com diye bi siteden almıştım.En uygun fiyat ordaydı ve daha önce o siteden alışveriş yapmamıştım. Akşam evde paketi açtığımızda anlayınca tekmele oyna olmadığını hemen 7x 24 aranabilecek numaraları var aradım 3 kez, amanın cevap veren yok. Telaşlandım dedim üçkağıdamı geldik ne.Halbuki mal elimde ne üçkağıdı, panikledim işte bi an ve hemen mail yazdım . Sabah işyerine geldim mailime baktım siteden cevap yok siteye bi mail daha yazdım cevap yok bi mail daha yine cevap yok dayanamadım aradım işyerimden şehirdışı aramalar pek onaylanmamasına rağmen - faturada müdürün gözünden kaçar inşallah :) - Telefona cevap veren beyefendi 10 dk sonra arkadaşlarımız arıycak sizi dedi 13 dk sonra arandım gerçekten, yaşasın kandırılmıyodum :)Aradığım numara kayınpederimin numarasıydı onu aramışlar önce, durumu anlatmış kayınpederimde zaten bilgimiz var sakin olun ürünü hemen değiştiriyoruz diye konuşuyo beyefendi ama bana hemen cevap verilmemiş ya ben onun derdindeyim :) Neyse ben artık oyunhalısı istemediğimi onun yerine avent göğüs pompası istediğimi söyledim hemen okledi beyefendi hatta arasında 30 tl fark olmasına rağmen yanlışlıktan dolayı o ücretide talep etmediklerini söyledi. Aynı gün kargoya vericeklerini söyledi olay salı günü gerçekleşti. Teşekkür edip kapattım telefonu. Öğleden sonra oyun halısını kargoladık. Çarşamba günü sabah mailime bakıyorum bi bilgi yok ben yine bi telaş hemen yazdım bi şeyler,biraz bekledim yine yanıt yok bidaha yazdım oradada şikayatvar. comu açtım ne yazsam diye düşünüyorum o sırada arandım bende tam şikayetvarı açtım ne yazsam diye düşünüyodum diyorum karşımdaki kişiye oda hatıra hanım dün konuştuk haberleştik niye böyle yapıyosunuz gibisinden konuşuyo bende ama haber vermiyosunuzda nerde benim kargomda filan diye konuşuyorum kendini hiç bozmadan açıklama yapıyo kargom verilmiş tüh diyorum süt saklama poşetide alıcaktım hangisinden diyor lansinoh diyorum ben onuda yollarız size dendi bide onun kargo parası olucak ben burdan alırım dedim onuda biz öderiz dendi. Dün tekrar arandım süt saklama poşetimde kargoya verilmiş kargo parasınıda site ödemiş.O ara biraz çirkinlik yaptım mı acaba diye düşünür gibi oldum. Uzatmıyım site güvenilir poşet burda 35 liraydı sitedede 27.50 o fiyattan aldım bende.
Micti micti dün.sirtina kadar degil ama kizimda bende cok rahatladik sahsenbir arkadaşımdan kaptım helincim. bize gelmişti cereni sevmeye. benden uzak durmuştu ama cereni kucaklamıştı. gelir gelmez elini filan yıkamıştı da üstelik.... benim direncim düşüktü o aralar ruh gibiydim. uykusuzluk malum... ben hastalandım ama ceren e bulaşmadı. anne sütü gerçekten iyi koruyormuş bunu anladım.
yupppiiii yaşasın benden daha fazla kilon kalmış. ben de 10 kilo fazlayla en önde benim sanıyordum.
sen çık BABY bu topikten. çık lütfen bi müddet uğrama. sana gıııııccccııııııııkkkkkkkkkkkk oluyorum biliyon mu?
umarım tez vakitte beline kadar mıçar kızın
Amanin nurdan dinlensene canim ya,okadar uykusuzluga yorgunluga ragmen hala uykun yoksa seni ayakta alkisliyorum.ben olsaydim yerinde düsünmek bile istemiyom vallauykum yok internetten film falan bakim, tibet uyudu..
Canim gecmis olsun senin bu diste yilan hikayesine döndü be evrim yavf.ee toktorun ne diyi,cekilcekmi yoksa yenidenmi tedavi baslicakBen o fomfik parmakları yerimmmmmmm, acımam, yerim!!
Eylem, hayatta uzun pencerelerı okumam.. ama dur dedım nereye gıdecek bu konu ve hepsını okudum.. :))) ıyı bari, adamlar dememıs sana, "bı daa mumkunse bızden bişi almayın" dıye kaydirigubbakcemile3
Kanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?