2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
telkirma, mercimekim+, tazefasulye+

Saat 02:00

Ben yatar..Taze ve Seçil siz niye ayaktasınız

bu aralar hiç fırsat bulupda giemiyorum çok ösledimm.. misafirler gelmekden bıkmadı ben agırlamakdan bıktım desem ayıp olarmı?
yarın yine bi posta gelicek uff biz guya herkeşler bi anda gelsin diye mevlud yaptık hey maşallah bitmedi gelen giden. saolsunlarda olmıııı böle sıkıldım evde tıkalaı kalmakdan.

ayrıca oglum da gunduzleri saatlerce uyumuyor misafir gelmese bile bu yuzden giremiyorum nete..
uyanık oldugu zamanlarda onunla ilgilenip konuşmak istiyorum

dehset uykum var((seeenn kiimm bebegin uyurken hazir uyuyacagina gecenin bilmem kacina kadar sanki hic gormemissin ggibi kocanla sohbet etmek kim..zibar yat be kadin...sonra boyle masada uyursun iste...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
telkirma, mercimekim+, tazefasulye+

Saat 02:00

Ben yatar..Taze ve Seçil siz niye ayaktasınız

niye olabilir sence????? beyfendi 3 ten aşağı uyumuyo ki..şu emme konusunda saat hesaplamama gerek yok benim..harbi harbi uyanık olduğu sürece hep memede bu çocuk..memede uykuyu aldırıyo beyimiz, yalancı emzik olarak da kullanıyo..e daha noolsun, adamın keyfi yerinde, bırakır mı .:bbo:

hatıra....şu evrakları sgk ya posta ile mi gönderdin kargo ile mi?? kaybolur diye çok korkuyorum..zaten zar zor toparlıyorum

Bu kalp seni unutur mu
Bu kalp seni unuturmu
Kalbim seni unutur mu?
turkbayragi

Ben akşamları bir davuk gibi erken yattığımdan kelli hep sonradan okuyorum. Haftaya ben de işe başlayacağım. işe başlayanların sıkıntılarını okuyunca benim de içim sızlıyor. Ben de hiç ayrılmadım doğduğundan beri yavrumdan. Bakalım artık, Allah bir kolaylığını verir inşallah. Benimkinin kaka yaparken çıkarttığı seslere bakılırsa mevzu çoktan beli aştı sırta doğru gidiyor. Görev beni bekler...

71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM​

Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And ıçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..

Saygıyla anıyoruz Ata'mızı

buket arastirma gorevlisi yaziyor, ne is yapiyosun bacim??

:hooray::roflol::roflol::hooray:

deryam yukarıda ne yazdığını anlamadım iyi bişeymi dedin hakkımda kötü bişeymi:a015:

burko, LalEce+, mercimekim+, milkshake, minik_kelebek+, norraa+, pinky_42+

Vaaay, kadroya bak:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…