Monologda indirim istiyorum..4 kere yapsak olma mı canlar..
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
telkirma, mercimekim+, tazefasulye+
Saat 02:00
Ben yatar..Taze ve Seçil siz niye ayaktasınız
71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM
Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And İçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..
Ben akşamları bir davuk gibi erken yattığımdan kelli hep sonradan okuyorum. Haftaya ben de işe başlayacağım. işe başlayanların sıkıntılarını okuyunca benim de içim sızlıyor. Ben de hiç ayrılmadım doğduğundan beri yavrumdan. Bakalım artık, Allah bir kolaylığını verir inşallah. Benimkinin kaka yaparken çıkarttığı seslere bakılırsa mevzu çoktan beli aştı sırta doğru gidiyor. Görev beni bekler...
Günaydın, gece muhabbeti çok iyiymiş. Ama inanın karnım acıktı okuyunca.
Sirke olayını okuyunca tamam dedim, kilo verme trendine girdi forum ama, yok burda kilo vermek zor hakkaten.
Hem yiyelim içelim ne olacak ki. Pide yiyelim fırıncı kazansın, çiftçi kazansın, değirmenci kazansın. Popomuz büyüsün diyetisyen kazansın, zpor salonları kazansın, pantollar olmasın tekstilci kazansın. EKONOMİYE CAN VERELİM. Gerçi kocamın maaşı 2 yıldır aynı benim ama, olsun biz can verelim ekonomiye. bizim canımız çıkarken....
fıstık ağustos anneleriyle melekleri yine topiğimizi renklendirmiş ..
birisi yani milkshake arkedeş senginliğinisle bizi ezmeyemi kalkmış ama bisim asaletimis ve ağırlığımısla altta kalmış yukarıya bakamamışki bisi görememiş ..
sirkeli su işe yarıyor denemek serbest araştırmalar ve deneyimler ortada ...
neva cıkda rotasını bulmuş kötü virüslerden korunmuş hayırlı olsun geçmiş olsun....
gyps esram gelmiş ortalık şenlenmiş...
Nazan çiçeklerini aldım çokda mutlu oldum mis gibide kokuyorlar terruk ederuk...kıznlada ortalığı kasıp kavurmuşssun maşallah ikinizede..
burko, LalEce+, mercimekim+, milkshake, minik_kelebek+, norraa+, pinky_42+
Vaaay, kadroya bak:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?