Maşallah kızıma. Annesine izin verdi gece. Sabah 7'ye kadar uyudumsüprizzzzzkaydirigubbakcemile2hihoyyytNasıl özlemişimopuyorumnanaktan
Dünür naaptın? Koydun mu kafanı masaya?:ecrin_bebek:
kadro var yazan yok(
artık yazmaya da çekiniyorum yazdığım birşey yanlış anlaşılmış ama ne bilmiyorum.... zenginlikle ilgili birşey denilmiş ben bugüne kadar 1 senedir hiçbir şey hakkında ne kendimle nede selinin birşeyiyle övünmedim yada birşeyleri abartıp anlatmadım... ok. topikte epeydir zenginlik muhabbeti dönüyor ama o konu hak eden bir arkadaş vardı o espri konusu olmuştu.... ama ben ne yazdımsa SKALEYNMASTERım yazdığına üzüldüm ben kimseyi bu güne kadar 1 yıldır ezmeye kalkmadım ezmemde.... ben yazımla ezmeye kalkmışım ve bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş demiş inan çok üzüldüm yani ne olursa olsun ben kendim adıma bu cevabı hak edecek birşey yazmadım .....demekki bundan sonra birşey yazarken 10 kere düşünmek gerekiyor gerçekten çok üzüldüm......senağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuldu.....mafoldumben
hadi bakalım inşallah faydasını görürüz... bende yarından kelli başlayayım bakalım.... bizdede zaten çiçek balı var kayınpederimin arılarından tamamen katkısız evde bal duruyor canım yemek istemiyordu bari bu zayıflama manasıyla yemiş olurum......
artık yazmaya da çekiniyorum yazdığım birşey yanlış anlaşılmış ama ne bilmiyorum.... zenginlikle ilgili birşey denilmiş ben bugüne kadar 1 senedir hiçbir şey hakkında ne kendimle nede selinin birşeyiyle övünmedim yada birşeyleri abartıp anlatmadım... ok. topikte epeydir zenginlik muhabbeti dönüyor ama o konu hak eden bir arkadaş vardı o espri konusu olmuştu.... ama ben ne yazdımsa SKALEYNMASTERım yazdığına üzüldüm ben kimseyi bu güne kadar 1 yıldır ezmeye kalkmadım ezmemde.... ben yazımla ezmeye kalkmışım ve bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş demiş inan çok üzüldüm yani ne olursa olsun ben kendim adıma bu cevabı hak edecek birşey yazmadım .....demekki bundan sonra birşey yazarken 10 kere düşünmek gerekiyor gerçekten çok üzüldüm......senağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuldu.....mafoldumben
Sibel konu nedir bilmiyorum ama seni bilen biliyor..lütfen üzme kendini, kıyamam.:teselli:
tatlim sen niye bukadar alinganlik yaptin eminim bi yanlis anlama olmustur, bu geyik cok uzun zamandir donuyor..derya kotu bisey yazmak istememistir, biz burda 1 senedir birbirimizi taniyoruz, kimse kimseyi kiricak bisi yazmaz bunu sende biliyosun..bence sinirlerin biraz yipranmis, alinganlik yapmissin, kesin bi yanlis anlama vardir..uzme kenidini...
ben de seniiii nuuurişiiiiimseni seviyom biliyun muuuu???Şeniz
avatarını gördüm sevindirik oldum nerelerdesin gıcık? kaynananın kıçını kaşı bir punduna getirip nazara gelmesingypsy napayım, evde herkeşler yattı, doruk mıkırdanıyo, tam dalamadı, ayağımla beşiğini sallıyom, elimle size yazıyorum, hem de yatağımdan...
kaynanama bi haller olmuş, sefa gibi fırıl fırıl dönüyor, eliden geleni fazla fazla yapıyor. allah razı olsun
ayça ayça olalı böyle zulüm görmedi kanımca..kardeşine yaptığın saykolukların yol,su,elektrik olarak dönmesi olabiler mi ayçam? şaka bir yana inan üzülüyorum senin bu durumuna.Bir de ne yapsan boş velet bildiğini okuyor.o masum surattan beklenmeyen saykluklar bunlar rüzgar efendiiii kendine geeeel.Bir gece 8'de uyuyor öteki gece 2 de..ne iş anlamadım..nasıl kuracam uyku düzenini ben yaaa..
bugün iki emzik daha aldım..sonuç gene fiyasko..
karnı doyunca hemen pompayla bi göğsümü alelacele boşaltıyorum beyimiz canlı emzik ister uyurken diye..dün işe yaradı gibi..ben perişanım o ayrı..
yarın toplamda kaç saat memede kalıyo hesaplıycam..hesaplıycam da korkuyorum..
kolay gelsin güllü..zor bir hayat tabi.benim hiç kaldıramayacağım türden.maşallah sanabu aralar hiç fırsat bulupda giemiyorum çok ösledimm.. misafirler gelmekden bıkmadı ben agırlamakdan bıktım desem ayıp olarmı?
yarın yine bi posta gelicek uff biz guya herkeşler bi anda gelsin diye mevlud yaptık hey maşallah bitmedi gelen giden. saolsunlarda olmıııı böle sıkıldım evde tıkalaı kalmakdan.
ayrıca oglum da gunduzleri saatlerce uyumuyor misafir gelmese bile bu yuzden giremiyorum nete..
uyanık oldugu zamanlarda onunla ilgilenip konuşmak istiyorum
kaydirigubbakcemile3Günaydın, gece muhabbeti çok iyiymiş. Ama inanın karnım acıktı okuyunca.
Sirke olayını okuyunca tamam dedim, kilo verme trendine girdi forum ama, yok burda kilo vermek zor hakkaten.
Hem yiyelim içelim ne olacak ki. Pide yiyelim fırıncı kazansın, çiftçi kazansın, değirmenci kazansın. Popomuz büyüsün diyetisyen kazansın, zpor salonları kazansın, pantollar olmasın tekstilci kazansın. EKONOMİYE CAN VERELİM. Gerçi kocamın maaşı 2 yıldır aynı benim ama, olsun biz can verelim ekonomiye. bizim canımız çıkarken....
dimek senin stajiyerin var..koydum valla, bugunku calimayi iptal ettim, stajeride gonderdim, 5 e kadar takilicam bole, cookk uykum var cunku..
sanırım SAKALEYNMASTER tarafından bu yazım yanlış anlaşılmış.... ben bu yazımla ne kendimi zengin gösterdim nede kimseyi aşağılayacak küçük görecek birşey yazmadım....
sadece olan birşeyi söyledim.....ben demedimki biz çok zenginiz bizim evde kilolarca bal var yada ben işte bal alacak kadar zenginim yada ben bala tenezzül etmeyecek kadar zenginim demedim.... kayınpederimin 2 kovan arısı var adam eğlencesine hobi olarak onlarla ilgileniyor onlarda bazen her sene bazen 2 senede bi çok az miktarda bal alır arılardan..... biz ne bu baldan gelir elde ederiz anca bize yemege kadar bal çıkar..... ben gayet saf kalbimle evde çiçek balı bulunduğunu ve bu rejim için bunu içeceğimi söylemek istemiştim.
ok. herşeyi geçtim zenginlik kısmını anladım onunla dalga geçti diyelim o bizim takılma konumuz birbirimizle...... ama ondan sonra yazdığı ama bisim asaletimis ve ağırlığımısla altta kalmış yukarıya bakamamışki bisi görememiş .. bu kısmı bana ağır geldi.... ben ne çok hafifim nede asaletsizim.....burda hepimizin birbirimizden ne eksikliği nede üstünlüğü yok......
evet canım hassas bi dönemdeyim.... alınganlığım üstümde olabilir... biliyorum zaten topikte epeydir bi zenginlik muhabbeti dönüyor.... ama bana ağır gelen kısım bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş cümlesi oldu.... yoksa bana işte sibel zengin yada ne bilim siz zengimisiniz gibi birşey deseydi alınmazdım zenginlikle ilgili bi dünya espri yapıyoruz.... ama bu kelimeye üzüldüm sadece.....
Marmara Üniversitesinde Eğitim Fakültesinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?