2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum NURDAN yoğun olduğum için zaten gündüzleri tam olarak giremiyorum girsemde geçmişi okumama fırsat olmuyor o an ne yazılıyorsa onları okuyorum yada cevaplıyorum akşam girdiğimdede aynı şekilde oluyor... o yüzden kimin arasında ne muhabbet ne konu dönüyor bilmiyorum..... milkshake diye yazılınca doğal olarak ben kendi üstüme alındım.....

DıDE evet canım bu aralar hassasım herşeyde.... hala kendime şaşıyorum bukadar sıkıntıyla ayakta kalabildiğime....

kızlar bu arada biri yazmış hatırlamıyorum kimdi. dahi bebek eğitim seti filan. bakın bazı siteler öyle dvd tarzı ya da geliştirici setlerin zararlı olduğunu yazmış.

he didooo var tabi stajyerim, stajyersiz hayat mi olur? senin yok mu yoksa??:1shok:
onlar ezilip her turlu ayak isini yaptirmak icin varlar, iyiki varlar..:lepi:

+1 eklenecek baska cümle yok
kadro var yazan yok(
Okumakla mesgulüm,amma laflamisiniz maşşallah
Canim bu zenginlik muhabeti hep vardi,derya şaka yapmistir tabikide.hem zaten yazmis oldugun msjdada yalnis anlasilcak bi sey yok canim,sanirim duygusal bi anina denk geldi.aglama sakim

kızlar bu arada biri yazmış hatırlamıyorum kimdi. dahi bebek eğitim seti filan. bakın bazı siteler öyle dvd tarzı ya da geliştirici setlerin zararlı olduğunu yazmış.

ben yazmıştım canımzemuszemus bende o yüzden buraya yazdım....kullanan varmı yada kullanıp memnun olan varmı diye.... fikir beyan ettiğin için teşekkürler birşey almadan önce araştırmak gerekiyor gerçekten bebeklerimize faydası yerine zararı olmasın:1hug:

sibelcim eger yanlis hatirlamiyorsam dun minikle aralarinda olan bi geyik vardi zenginlik asalet gorme, gorememe geyigi, bence minik yerine gece yorgunluguyla milkshake yazdi derya..yani sana degildir yazisi...bosu bosuna uzme kendini..

Sen nii dimek istiyosun.kavgami cikarcan görme görmeme falan.yoksa alttan alttan bana görgüsüsüsmü dion ne ediyon?bikerem gayet görgülü bol parali bi gacıyım ayagini denk al paramla döverim seni gadiin.

he didooo var tabi stajyerim, stajyersiz hayat mi olur? senin yok mu yoksa??:1shok:
onlar ezilip her turlu ayak isini yaptirmak icin varlar, iyiki varlar..:lepi:
benim de vardı bir zamanlar ama sanki roller değişikti ben onların işini yapmıştım..bir de not vermiştim form falan doldurmuştum yaaaa

ha şöyle muckyerimseniben

Sen nii dimek istiyosun.kavgami cikarcan görme görmeme falan.yoksa alttan alttan bana görgüsüsüsmü dion ne ediyon?bikerem gayet görgülü bol parali bi gacıyım ayagini denk al paramla döverim seni gadiin.

paran kadar konuş la sen minik.adın bile minik senin parandan ne olur..şimdi ben param kadar konuşsam tıpik kapanır beedelikafadulden(esranın simge)

Burada çok zengin de bi mok değil, çok fakır de bı mok degıl.. kendını bı mok sanan da bızım nazarımızda hıc bi mok değil Sibel.. kimse kimseyi ezemez büzemez de.. ben de o yuzden benim nazarıma da yazdıgın o yazıyı cıddıye almadım, ben de sana kırılmadım, darılmadım

Kimsenın kimseden destek almasına da.. köstek görmesine de gerek yok.. sanal ortamın, yüreğinden bağlı bir avuc ınsanıyız.. baktıgımız her pencereye yüreğimizle bakıyoruz, o yuzden bırbırımızı bu kadar sevıyoruz.. gerisi boş.. nacizane.

Sinirlerin bozulmus senın yine..

selam kızlar
rapor işine sevindim canım.bazen doktorlar gıcıklık yapabiliyorlar

şımarık kızım benimmmm.....
çok tatlı kızın Sibel.maşallah

biz de bu gün fotoğraf çekildik

bir de ayıcığına pek düştü bu aralar..deli oluyor bu aycığa

çok olmadı inşallah
çok zeki bakıyor bu kız.çok da şirin maşallah.

Ben bildiğin sefil araştırma görevlisiyim ama zevkten yapıyorum, yurdum öğrencileriyle bütünleşmek için. Yoksa hem kocadan hem babadan zenginiz efenim biz de.

uzulme be yavrum arastirma gorevlsi heryerde sefil, kimsenin destegi yok arastiricilara..kongreye gidelim diye kirk takla atiyoruz, klinikte olsak tum kapilar acilir sonuna kadar..allahtan burda biraz daha insaflilar arastirma konusunda, daha kolylik sagliyorlar..ben klinik calismiyorum, kendimi arastirmaya ve sefillige adadim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…