+1 eklenecek baska cümle yok71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM
Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And İçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..
Okumakla mesgulüm,amma laflamisiniz maşşallahkadro var yazan yok(
Canim bu zenginlik muhabeti hep vardi,derya şaka yapmistir tabikide.hem zaten yazmis oldugun msjdada yalnis anlasilcak bi sey yok canim,sanirim duygusal bi anina denk geldi.aglama sakimartık yazmaya da çekiniyorum yazdığım birşey yanlış anlaşılmış ama ne bilmiyorum.... zenginlikle ilgili birşey denilmiş ben bugüne kadar 1 senedir hiçbir şey hakkında ne kendimle nede selinin birşeyiyle övünmedim yada birşeyleri abartıp anlatmadım... ok. topikte epeydir zenginlik muhabbeti dönüyor ama o konu hak eden bir arkadaş vardı o espri konusu olmuştu.... ama ben ne yazdımsa SKALEYNMASTERım yazdığına üzüldüm ben kimseyi bu güne kadar 1 yıldır ezmeye kalkmadım ezmemde.... ben yazımla ezmeye kalkmışım ve bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş demiş inan çok üzüldüm yani ne olursa olsun ben kendim adıma bu cevabı hak edecek birşey yazmadım .....demekki bundan sonra birşey yazarken 10 kere düşünmek gerekiyor gerçekten çok üzüldüm......senağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuldu.....mafoldumben
kızlar bu arada biri yazmış hatırlamıyorum kimdi. dahi bebek eğitim seti filan. bakın bazı siteler öyle dvd tarzı ya da geliştirici setlerin zararlı olduğunu yazmış.
Nurdan hangi bölümü seçtin
sibelcim eger yanlis hatirlamiyorsam dun minikle aralarinda olan bi geyik vardi zenginlik asalet gorme, gorememe geyigi, bence minik yerine gece yorgunluguyla milkshake yazdi derya..yani sana degildir yazisi...bosu bosuna uzme kendini..
siz de eskiden stajyerdiniz. yazuk değil mi gencecik bebeleri hor kullanıosunuz
benim de vardı bir zamanlar ama sanki roller değişikti ben onların işini yapmıştım..bir de not vermiştim form falan doldurmuştum yaaaahe didooo var tabi stajyerim, stajyersiz hayat mi olur? senin yok mu yoksa??:1shok:
onlar ezilip her turlu ayak isini yaptirmak icin varlar, iyiki varlar..:lepi:
ben yazmıştım canımzemuszemus bende o yüzden buraya yazdım....kullanan varmı yada kullanıp memnun olan varmı diye.... fikir beyan ettiğin için teşekkürler birşey almadan önce araştırmak gerekiyor gerçekten bebeklerimize faydası yerine zararı olmasın:1hug:
Sen nii dimek istiyosun.kavgami cikarcan görme görmeme falan.yoksa alttan alttan bana görgüsüsüsmü dion ne ediyon?bikerem gayet görgülü bol parali bi gacıyım ayagini denk al paramla döverim seni gadiin.
evet canım hassas bi dönemdeyim.... alınganlığım üstümde olabilir... biliyorum zaten topikte epeydir bi zenginlik muhabbeti dönüyor.... ama bana ağır gelen kısım bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş cümlesi oldu.... yoksa bana işte sibel zengin yada ne bilim siz zengimisiniz gibi birşey deseydi alınmazdım zenginlikle ilgili bi dünya espri yapıyoruz.... ama bu kelimeye üzüldüm sadece.....
Sen nii dimek istiyosun.kavgami cikarcan görme görmeme falan.yoksa alttan alttan bana görgüsüsüsmü dion ne ediyon?bikerem gayet görgülü bol parali bi gacıyım ayagini denk al paramla döverim seni gadiin.
rapor işine sevindim canım.bazen doktorlar gıcıklık yapabiliyorlarbu gün 20 günlük rapor almayı başarmış ve rota aşısı işini halletmiş bulunuyorum.Doktor gatadan emekli bir albaydı çook şeker bir insandı.Korka korka gitmiştim.Verebileceği raporun en fazlasını verdi.
esram gelmiş topiğe renk gelmiş özledim bir günde valla.
fotoğrafların hepsine baktım hepsi birbirinden cici..Minik kelebek tuğba anneli seni daha da güzelleştirmiş maşallah.bir de bu kızı kendine benzetmeyi nasıl becerdin ağustos kızları hep babalarına çektiler malum.Berat'ın bakışlar yahoya benziyor haketten.Çok iyi huylu bir çocuk olacak sanki öyle hissettim.kadriye maşallah balkabağına.İnşallah düzeler yeme işi..
çok tatlı kızın Sibel.maşallah
çok zeki bakıyor bu kız.çok da şirin maşallah.
Ben bildiğin sefil araştırma görevlisiyim ama zevkten yapıyorum, yurdum öğrencileriyle bütünleşmek için. Yoksa hem kocadan hem babadan zenginiz efenim biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?