nazn sonuç neden 1 gün sonra çıkıyo ki usg ile bakılmıyomu e zaten normal deiyse normaldir usgyi çeken dr da normal demişti yinede dr gösterdmiştik..
bütün bebeklere uygulanıyorr sadece şüphelilere değil kuzumbiz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??
Maşallah yahoya . Sen 3 doz olandan mı yaptırıyosun aşıyı esra?gittim kuzum 800 gr almışız 6.800 olmuşuz şükürler olsun güzel almış dedi tosuncuk olmasada sağlıklı gidiyoruz
rotanın 2. dozunuda yaptrdk
şimdide uyuyoruzzz
doktordan sonra sahilde gezdik deniz havası çarptı herhalll bendede başağrısı varrr(
Yok yok var bu kaynanalarda bi acayiplik.sskdan izin ücretini almak için uğraştı dün ssk taşınmış sonunda başardım cuma günü daha da bi zengin olucam : ))
dışarı çıkmışken kayınvalideme gittik kadın kendini aşmış Çağan kucağunda gezdi tüm gün uzun süredir görmüyor diye sesimi çıkarmadım emziryorum ensemde geziyor kıçımızdan ayrılmadı, ağladı gözlerinden yaş geliyo susturamıyor ben yanaştım 3 kez geri geri kaçarak sırtını döndü napıyorsun sen dedim oğlumu bendenmi kaçırıyorsun sağa sola sallıyormuş sussun diye , salak sinirlendirdi iyice oğlum deyip duruyor
kaynanayı boğmak caizmidir
Ben geceleri yatarak emzirdim kucağımdan düşürmek korkusuyla sıpa artık gündüzleride yatarak emmek istiyoayakta emzirmekten belim çok ağrıyor
iyi geceler herkese
Hadi gözün aydınEMZİĞE ALIŞTIRMA HİKAYEM
1 adet kiraz uçlu kauçuk (lateks) emzik alınır. Sıpa uyumak üzereyken meme hizasında tutarak emzik ağza sokulur, ninniler eşliğinde sallanarak uyutulur, saftirik bebiş de meme sanarak emer. Ancak bu emzik anatomik olmadığından ağızdan kolayca çıkar, hemen koşulur, 1 adet de damaklı kauçuk emzik edinilir. Ondan sonra da evdeki önceden alınmış silikon emzikler kullanılır. :ecrin_bebek: Böylece bebiş emziği almış olur. İlk 3-5 gün emzik devamlı verilir ki, sıpa alışsın. Ondan sonra sadece mızıkladığında verirsiniz...
İnşallah iyi haberler alırsınız canım unutmadan senin kzızı birileriyle kertmişmiydiniz yerimsenibengünaydin kizlar.gecmisi okuyamiyorum şevvali uyutucam.kontrolümüz var bugün,tekrar kalça ultrasonumuz çekilcek insallah bi problem cikmaz.sag kalcada ufak bi sorun görmüslerdi 1.5ay önce.insallah sorunsuz gecerde rahatlariz
Allah kolaylık versin ben bu kısmı hakkını yemiyim kayınvalidem sayesinde kolayca atlatmış bulunuyorum.yavrular, su bebek görme muhabbetı basımda.. tek basıma ıkıye ayrılıcam bı halt yapabıleyım dıye.. bugun aksama kadar yıne yokum.. ya var ya,bırılerının bebegı olsun, ben gormeye falan gıtmıycem,bol bol telefonla arayyaım.. karsımdakı bı duzluge cıksın ole gıdıcemm yaa.. anam imanım gevredı resmen.. ne bebekmıs, gör gör bıtmedi!!!
Sorsan dr a illaki mantıklı bi açıklama yapar ama bu senin mantığına yatar mı bilmem bencede içine sinmiyorsa vermebu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
neyse 2. hastaneye gittik eski drumuza randevusuz çalışıyo orada acayip kalabalık sırayı aldık dışarda bekledik sıramız gelene kadar.dr muayene etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo
şimdi
1-ben hangi dra güveneyim
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubulmaz:kötükedihüso
3-hastaneler feci kalabalık götürmeye korkuyorum daha beter hasta edecez diye
bende ıhlamur kaynatıp 1 -2 çay kaşığı veriyorum
Bizde 3 doktora gittik biri bi şey söylemedi hi., birine ben hatırlattım hareketlerini bile yaptırmadan yok dedi. Biride son gittiğimiz dr hareketlerini yaptırdı yok bi şey dedi. Yani sende içlerinden birisin biri birini tutumuyo bunların bilirsin kaydirigubbakcemile2 bence sen hatırlat canım .biz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??
Ya ben giriyorum işim oluyo sayfa açık kalıyo yazamıyom burda olursam yazarım zaten sizin hızınızada pek yetişilmiyo gerçi ya neysem.:ecrin_bebek:Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, aftabru+, buketdogan, eeylem2007+, has_ret, iremce_80, keops35+, norraa+, petrik+, pinky_42+, sakaleynmaster+, semall, tazefasulye+, tuana3434+
3-4 kişiyken daha çok akar sayfalar 17 kişiyken ilerlemiyor :))
2yas alti yaziyosa verme bence.aynisi gecen ay bize oldu.hafif öksürügü vardi,kendi doktorumuz uzakta biraz,bende hemen yakinda olana gittim,anam adam 2dakkada cocuga öksürük ve ishal surubu pisik kremi ve burun damlasi yazmadimi.beni dinlese sölicem burun spreyimiz var dıe ama adam hıc konusturmuyo zati.ayrica az bi sulu kakaya cocugu ishal yapti salak. verdigi suruplar ve damlada kesinlikle 2yas altina kullanilmaz dio.kullanmadimda zaten.aradan 2gün sonra kendi doktoruna götürdük,sakin ıcırme dedı.öksürügü geniz akintisindan kaynaklaniyo dedi.burun spreyini sik dedi.bide eger öksürügü cogalirsa bebekler icin bi surup verdi adı Mukoral.okadar.onuda toplam 3cay kasigi anca icmistir.gecti Allah tan ilaca gerek kalmadanbu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
neyse 2. hastaneye gittik eski drumuza randevusuz çalışıyo orada acayip kalabalık sırayı aldık dışarda bekledik sıramız gelene kadar.dr muayene etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo
şimdi
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubulmaz:kötükedihüso
1 çay kaşığı hergün 1 er 1 er artırarak en son tam elmaya çıkarıyorsun..sonrada mama arası ara öğün olarak ver şapur şupur yiyor tosunum ...derya ilk bast ne kadar vermeye basladin elma suyunu??
akannehirCADIARZUelma sirkesin hamile kalmadan önce kullandım 1ayda 4 kilo verdim işe yarıyor çok su içiriyor
sütün tadını bozar diye şimdi içmeye çekiniyorum
bu arada elma sirkesini köhne marka alın diğerlerinin içinde katkı maddesi var E 224 ve serisi köhnede yok
aalh kolaylık versin ..yok canım sadece anne sütü arada gece çayı veriyorum zorla içmiyo biberondan midesi bulanıyor çay kaşıgıylada hepsini ağzıncan çıkarıyor inatçı sıpa yutmuyo
gündüzleri sakin çok şükür saat 7 den sonra wampire dönülüyo resmen dikişlerim ağrıdı zıplamaktan :gitme:
kadriye bebekelr tam doymadıkça kucaktan inmiyor Geçenlerde yazmıştımya Yusuf hiç durmuyor hem gaz dan hemde aç olduğu içinmiş gaz sancımız dinince adam gibi yemeye başladı. şimdi uyku saati dışında maxicoside oturuyor hatta oynarken oynarken uykuya bile dalıyor ...günaydın kızlar fıstıgım halen uyuyor bende bakıp okuyup çıkıyorum bütün gün burçin kucakta olmak istiyor onun için sabahtan yapayım işlerimide gerçi hepsini bitirememde azıcık ucundanda olsa toplanmış olur herkese iyi günler kızlar
sorunsuz gelin inşallahgünaydin kizlar.gecmisi okuyamiyorum şevvali uyutucam.kontrolümüz var bugün,tekrar kalça ultrasonumuz çekilcek insallah bi problem cikmaz.sag kalcada ufak bi sorun görmüslerdi 1.5ay önce.insallah sorunsuz gecerde rahatlariz
BU KUZEY BEBEK ELBETTE GÖR GÖR BİTMEZ ...yavrular, su bebek görme muhabbetı basımda.. tek basıma ıkıye ayrılıcam bı halt yapabıleyım dıye.. bugun aksama kadar yıne yokum.. ya var ya,bırılerının bebegı olsun, ben gormeye falan gıtmıycem,bol bol telefonla arayyaım.. karsımdakı bı duzluge cıksın ole gıdıcemm yaa.. anam imanım gevredı resmen.. ne bebekmıs, gör gör bıtmedi!!!
Hayırlısı dedik bıraktık artık ne yapalımsağol canım inşallah geçer şu fıtık
çok üzüldüm ama hayırlısı olsun herşey Allah'tan
çok geçmiş olsun ciğerinde bişey yokya o önemli ilaç verme bencede ...bu doktrolarında ne yaptığı belli değil...bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
şimdi
çok geçmiş olsun...düşüncesiz ya..bizede dr balkam söktürücü bide antibiyotik vermişti vermek istemdeim çok şükür geçti öksürüğü..send eıhlamurla geçirmeye çalış..inş geçer....
hastanler çok kötü ya hakketende ..görümcemin kızının vucudunda morluklar çıktı öle düşmüyoduda şüpheldendik eşim dr götürdü tahliller yapıldı kan hastalığı olabilirmiş...çok kötü olduk korkudan endişeden ağzımda yara çıktı ...dr hemen bi tahlil daha yapalım dedi çok şükür temiz çıktı..öksürüyo başka bi dr antibiyotik vermişti dr o yapabilir dmeişti bizde inş öle bişşidr diye hep dua ettik..anitibiyotiktenmiş..bağışıklı sıfıra düşmüştü nerdeyse.allahım yavrularımızı korusun..şimdide eylül'ü öpemiyorum ağzım yara kızıma geçer....
ıhlamur ver bencede ciğerler temizse ilaca alışmasınşimdi
bendede bakarken söyledi temiz diye
bütün bebeklere uygulanıyorr sadece şüphelilere değil kuzum
1
aalh kolaylık versin ..
akşamları o saatlerde bulunduğun ortamı değiştirmeyi dene başka yerde zaman geçirin bi bakalım işe yarayabilir.....
saldırı amaçlı bir yazı yazmadımkine artı sibele değil yanlışlık olmuş geçmişi yi okuyun kızlarrrrrrrrrrrrrrrAH TAZEMM HAYALLERİMİ YIKTINNN
geçen aksam msn de emzik maceramı anlatcam sana falan dedim umut dolmustum geçen aklıma gelid arıycaktım senii amaaa ben bu yontemi çokkk denedimm
meme hizasında yalancı memeyi oyle bir tanıyorki benim cadı kızımmm anında ciyaklıyorr hatta birinde uzanıp emzikleri alıp koyarken acıkta olan mememi kaptı susup hemen emmeye basladıydı yani asla yemiyor bizimki yalancı memeyi normal meme hizasında falan versen de etsende yok mumkun degil emse dandik anatomik olmayanınıda emsin razıyım ama yokk asla emmiyorr
kaderimmis artık emziksiz zçocgum var iki yasına geldiklerinde siz zorlancaksınız ben rahat etcem hehee boyle teselliedeyim kendimi:) iki sene çektigimi benbilirim o ayrı:)
sibelcim ya bosa uzulmussun deryadan boyle saldırı gibi agır bir yazı zaten beklemezdim sasırdım manidar lafları anlamakta bu ara zorluk çekiyorum bana birsey dencekse net dand an denirse algılıyorum lakin algılarım epey kapalı bu ara evde bebekle ugrasmaktan baska birsey beynim calısmaz oldu:) haliyle deryanın ne demek istedoginde tam anlamadım hehe :))
neyse bosa uzulmussun uzuldum bunca sıkıntınıniçinde
EVRİMCİM mesajına aynen katılıyorum alıntı yapmıstım ama uctu gitti ATA mızı saygıyla buyukkk ozlemle anıyoruzz
EMZİĞE ALIŞTIRMA HİKAYEM
1 adet kiraz uçlu kauçuk (lateks) emzik alınır. Sıpa uyumak üzereyken meme hizasında tutarak emzik ağza sokulur, ninniler eşliğinde sallanarak uyutulur, saftirik bebiş de meme sanarak emer. Ancak bu emzik anatomik olmadığından ağızdan kolayca çıkar, hemen koşulur, 1 adet de damaklı kauçuk emzik edinilir. Ondan sonra da evdeki önceden alınmış silikon emzikler kullanılır. :ecrin_bebek: Böylece bebiş emziği almış olur. İlk 3-5 gün emzik devamlı verilir ki, sıpa alışsın. Ondan sonra sadece mızıkladığında verirsiniz...
BİBERONA ALIŞTIRMA
Biberonun sadece ucunu verdim önce (dr browns) sonra kendiliğinden hepsini aldı. En başta biberonun hepsini sokrsam öğürüyor.
biz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??
Nurdan msn adresinimi kaptırdın senden viruslu link geliyor 2 gündür
bir aydın lanma oldu bende şavkı vurmuştur izmirlere gördün nüüü?opuyorumnanaktanEMZİĞE ALIŞTIRMA HİKAYEM
BİBERONA ALIŞTIRMA
Biberonun sadece ucunu verdim önce (dr browns) sonra kendiliğinden hepsini aldı. En başta biberonun hepsini sokrsam öğürüyor.
inşallah bir şey çıkmaz minikim ezikim.günaydin kizlar.gecmisi okuyamiyorum şevvali uyutucam.kontrolümüz var bugün,tekrar kalça ultrasonumuz çekilcek insallah bi problem cikmaz.sag kalcada ufak bi sorun görmüslerdi 1.5ay önce.insallah sorunsuz gecerde rahatlariz
bu oğlanların ki daha fena kokuyor.yahodan biliyorum.ses de görüntü de koku da müthiştiallahım bayılcam kokudan dün öğleden beri yapaayan oğlum kakayı omzumdadebelene debelene yapıyo bu ne kokudur yaaakannehir
Geyiksin biliyun nü?:sinifsinif: gaz masken yok mu?alt değiştirtecek hismetçin yok mu?yoksam benim gibi fakir misin?
yapsınlar da koksun varsın,benimki 2-3 gündür zorlanıyor,ağlıyor kaka yaparken.ilk kez oluyor,çok üzülüyorum.milupa'nın gönderdiği mailde "anne kabızlığa karşı önlem alarak beslenmeli." diyor,ben de bağırsak çalıştırıcı şeyler yemeye başladım.
uyu oynanın da çok dandik olduğu hep söylenir.Nazan da ve bendeki sorun ayrıydı.primayı aradığımda 6. aydan önceki üretimlerinin o şekilde olduğunu söylediler.artık ben de üretim koduna bakıp 6. aydan sonrakileri alıyorum.Bana yeni bezgöndermediler NAZAN sen zenginsin yenisini al dediler.bu 2 mesaj arasında beratın altını demicem tüm kıyafetlerini değiştirdim vücudunu yıkadım çamaşırlarını makinaya attım
ya bu uyu oyna ne kadar dandikmiş ilk aldığım iyiydi gene eşim almıuş bantlarıda esnek diil önceden diyodum yatıyoda o yüzden sırtına çıkıyo ama bu sefer sırtımdaydı berat yaptığında aman allahım yarısı sırtındaydı NAZAN sendin demi primayı arayan ben üstündeki noyu aradım kullanılmıyo dedi sen nasıl ulaşmıştın
paintte de olabiliyor.resmi paint ile açıp farklı kaydetten gif olarak kaydedebilirsin.evroşun yöntem daha iyi ama.bende avatara eylül'ün resmini koymak istiyom ama çözünürlüğü fazla nasıl fakir hale düşrebilirim ben bu fotoyu senginlik bağa göre bişi diil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?