2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazn sonuç neden 1 gün sonra çıkıyo ki usg ile bakılmıyomu e zaten normal deiyse normaldir usgyi çeken dr da normal demişti yinede dr gösterdmiştik..

bendede bakarken söyledi temiz diye
biz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??
bütün bebeklere uygulanıyorr sadece şüphelilere değil kuzum

evroşum sen ıhlamur ver sadecee arıza bazı doktorlar
bende dün kaç saat sıra bekledim bomboş olan hastane ne zamn gitsem 3-5 kişi olurdu dün 30 kişi vardı pehhh

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, aftabru+, buketdogan, eeylem2007+, has_ret, iremce_80, keops35+, norraa+, petrik+, pinky_42+, sakaleynmaster+, semall, tazefasulye+, tuana3434+

3-4 kişiyken daha çok akar sayfalar 17 kişiyken ilerlemiyor :))

Misafir olayına ben de gıcığım. Bazen çat kapı gelenler daha iyi diye düşünüyorum. haber verilince insan sorumluluk hissediyor. Bebeği olanlara hediyelerimi bundan sonra kargoyla gönderip, kendilerini de telefonla tebrik etmeye karar verdim. Tek başına iş yaparken kendini Oktay ustanın 3dk'lık çekimlerindeymiş gibi hissediyorum akannehir

Maşallah yahoya . Sen 3 doz olandan mı yaptırıyosun aşıyı esra?

Yok yok var bu kaynanalarda bi acayiplik.
ayakta emzirmekten belim çok ağrıyor
iyi geceler herkese
Ben geceleri yatarak emzirdim kucağımdan düşürmek korkusuyla sıpa artık gündüzleride yatarak emmek istiyo
Hadi gözün aydın
İnşallah iyi haberler alırsınız canım unutmadan senin kzızı birileriyle kertmişmiydiniz yerimseniben
Allah kolaylık versin ben bu kısmı hakkını yemiyim kayınvalidem sayesinde kolayca atlatmış bulunuyorum.
Sorsan dr a illaki mantıklı bi açıklama yapar ama bu senin mantığına yatar mı bilmem bencede içine sinmiyorsa verme
biz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??
Bizde 3 doktora gittik biri bi şey söylemedi hi., birine ben hatırlattım hareketlerini bile yaptırmadan yok dedi. Biride son gittiğimiz dr hareketlerini yaptırdı yok bi şey dedi. Yani sende içlerinden birisin biri birini tutumuyo bunların bilirsin kaydirigubbakcemile2 bence sen hatırlat canım .
Ya ben giriyorum işim oluyo sayfa açık kalıyo yazamıyom burda olursam yazarım zaten sizin hızınızada pek yetişilmiyo gerçi ya neysem.:ecrin_bebek:

2yas alti yaziyosa verme bence.aynisi gecen ay bize oldu.hafif öksürügü vardi,kendi doktorumuz uzakta biraz,bende hemen yakinda olana gittim,anam adam 2dakkada cocuga öksürük ve ishal surubu pisik kremi ve burun damlasi yazmadimi.beni dinlese sölicem burun spreyimiz var dıe ama adam hıc konusturmuyo zati.ayrica az bi sulu kakaya cocugu ishal yapti salak. verdigi suruplar ve damlada kesinlikle 2yas altina kullanilmaz dio.kullanmadimda zaten.aradan 2gün sonra kendi doktoruna götürdük,sakin ıcırme dedı.öksürügü geniz akintisindan kaynaklaniyo dedi.burun spreyini sik dedi.bide eger öksürügü cogalirsa bebekler icin bi surup verdi adı Mukoral.okadar.onuda toplam 3cay kasigi anca icmistir.gecti Allah tan ilaca gerek kalmadan

derya ilk bast ne kadar vermeye basladin elma suyunu??
1 çay kaşığı hergün 1 er 1 er artırarak en son tam elmaya çıkarıyorsun..sonrada mama arası ara öğün olarak ver şapur şupur yiyor tosunum ...
akannehirCADIARZU
aalh kolaylık versin ..
akşamları o saatlerde bulunduğun ortamı değiştirmeyi dene başka yerde zaman geçirin bi bakalım işe yarayabilir...
kadriye bebekelr tam doymadıkça kucaktan inmiyor Geçenlerde yazmıştımya Yusuf hiç durmuyor hem gaz dan hemde aç olduğu içinmiş gaz sancımız dinince adam gibi yemeye başladı. şimdi uyku saati dışında maxicoside oturuyor hatta oynarken oynarken uykuya bile dalıyor ...
Burçin hala yemiyorsa kaşıkla vermeyi dene demiştim inşalah düzelmştir cadın...
sorunsuz gelin inşallah
BU KUZEY BEBEK ELBETTE GÖR GÖR BİTMEZ ...
sağol canım inşallah geçer şu fıtık

çok üzüldüm ama hayırlısı olsun herşey Allah'tan
Hayırlısı dedik bıraktık artık ne yapalım
çok geçmiş olsun ciğerinde bişey yokya o önemli ilaç verme bencede ...bu doktrolarında ne yaptığı belli değil...

sizede çok geçmiş olsun minnacık bebeklere antibiyotiği hemen dayayan doktorlara sinir oluyorum..

ıhlamur ver bencede ciğerler temizse ilaca alışmasın

bende hastaneerden korkuyorum haftaya kontrolmüz var mecbur gidicez

bendede bakarken söyledi temiz diye

bütün bebeklere uygulanıyorr sadece şüphelilere değil kuzum

ee biz 40 günlükken çekildik ultrasonu 3.ayda tekrarmı çekiliyor ultrason ??

1
aalh kolaylık versin ..
akşamları o saatlerde bulunduğun ortamı değiştirmeyi dene başka yerde zaman geçirin bi bakalım işe yarayabilir.....

sağol Derya onuda denedim kendi odasında duruyor sadece 20 -30 dk sona yine ağlıyor
şimdi çok iyi melek gibi maşallah duruyo anakucağında saat 7 den sonra bişiler oluyor yavruma kafamçokkarıştı

saldırı amaçlı bir yazı yazmadımkine artı sibele değil yanlışlık olmuş geçmişi yi okuyun kızlarrrrrrrrrrrrrrrlmaz:

hadi gözün aydın emzik büyük kolaylık..şimdi alıştrıma çalışmalrımızı yazdık bırakma yaşalrı gelincede onları paylaşır bıraktırırz bisssssssssss:lepi:kaydirigubbakcemile5

tr de her bebege uygulanıyor dıye bılıyorum. belkı erkek diye istememıştr genelde kız bebeklerde oluyor ya kalça çıkığı .

evet emzige alıştırdıkta 2 yaşına gelmeden nasıl bıraktırıcaz o da ayrı bir savaş ayrı bir mücadele olacak

işte bende o sebepten dolayı istemiyodum ya emziği ..yiğenim 3.5 yaşında zorla bıraktı emziği...ama yaşına gelmeden bıraktırcam...gerçi meraklısı diil ya eylül..bakalım belli olmas

buket ..çat kaıpda olmuyo ya geçen gün eşim geldi ..yemeği yiyoduk kapı çaldı komşular bebk görmeye gelmişler nasıl sinir oldum anlatamm insan bi haber verir..kvalidemi izinli sanmışlar o sebepten gelmişler...didim yok 29 ekimde izinliydi bugün çalışıyo geldiler işte.. planlarımız vardı oldumu şimcik yasositososito ...

bir aydın lanma oldu bende şavkı vurmuştur izmirlere gördün nüüü?opuyorumnanaktan
inşallah bir şey çıkmaz minikim ezikim.
allahım bayılcam kokudan dün öğleden beri yapaayan oğlum kakayı omzumdadebelene debelene yapıyo bu ne kokudur yaaakannehir
bu oğlanların ki daha fena kokuyor.yahodan biliyorum.ses de görüntü de koku da müthişti
Geyiksin biliyun nü?
uyu oynanın da çok dandik olduğu hep söylenir.Nazan da ve bendeki sorun ayrıydı.primayı aradığımda 6. aydan önceki üretimlerinin o şekilde olduğunu söylediler.artık ben de üretim koduna bakıp 6. aydan sonrakileri alıyorum.Bana yeni bezgöndermediler NAZAN sen zenginsin yenisini al dediler.
bende avatara eylül'ün resmini koymak istiyom ama çözünürlüğü fazla nasıl fakir hale düşrebilirim ben bu fotoyu senginlik bağa göre bişi diil...
paintte de olabiliyor.resmi paint ile açıp farklı kaydetten gif olarak kaydedebilirsin.evroşun yöntem daha iyi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…