:sinifsinif: gaz masken yok mu?alt değiştirtecek hismetçin yok mu?yoksam benim gibi fakir misin?
yapsınlar da koksun varsın,benimki 2-3 gündür zorlanıyor,ağlıyor kaka yaparken.ilk kez oluyor,çok üzülüyorum.milupa'nın gönderdiği mailde "anne kabızlığa karşı önlem alarak beslenmeli." diyor,ben de bağırsak çalıştırıcı şeyler yemeye başladım.
meltemcim çok geçmiş olsun, umarım operasyon gerekmeden düzelir.
mama içinde başka bir doktor görüşü al bencede, hiçde az değil aldığı kilo benim doktoruma görede...
bebişlere maşallah, burçin, elif, berat, şevval... çok tatlılar çok.
Nedir bu sol meme sorunu, benimki de solu zor alıyor. Memelere eşitlik istiyorum. Her ikisi de emekçi çalışkan, fedakar canım...
puff çok geçmiş olsun inşallah düzelir de gerek kalmaz..
bu arada benim fikrim de başka bi dr.a daha sorman.hemen mamaya geçme bence sütün varsa...
eşim her akşamyatmadan önce içiyor..diyetisyen önermişti..çok zenginis, diyetisyene gidiyos....(bi arkadaşımız diyetisyen de:) beleşten diyet listesi vermişti..ah şu fakirlik yok mu...)
ay yerim ben onu..nasıl bağırıyor öyle sıpacık..
dün akşam eşimle konuştuk ben de zayıflamak için içsem mi dedim..sonra gayriihtiyari ama sütün tadını bozmasın diye aklımdan geçirdim..demek yanılmamışım..
sirke çok güçlü sanki bana da bozar gibi geliyor..
sıkıntımın sebebi belli oldu aylardır beklediğimiz tayin haberi yine FOS ÇIKTIIIIIIIII bu hassas duyular bunuda gelmeden önce algıladı....işte olumsuz düşünmeyeyim diye dilede getirmedim ama gelen geldi ...
biraz daha büyüsün de bu çimlerde yuvarlayacağım kızımı
Merhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?
canım ben de vermeyeceğim. ESRAKO ile aynı doktora gidiyoruz. acaba ona da tavsiye etti mi meyve suyuna başlamayı? hayır sütümün yetmediğini düşünmüş olsa ki ben biara kafayı takmıştım ceren yeterli beslenmiyor diye ama kilosuna da ormal dedi. acaba neden kimseninki tavsiye etmezken ve heryerde bangır bangır "ilk 6 ay sadece anne sütü" denirken bizimki böle bi marijinallik yaptı? meraktayım.
çok çok basit bi işlem. altbezini çıkarıyorsun birkaç dakika sürüyor. sonuç ertesi gün çıkıyor ama bakan doktor normal olup olmadığını zaten hemen görüp yorum yapabiliyor. biz sonucu almadık bile. usg sırasında doktor normal olduğunu söyleyince....
hadi ya, bak sen şevvale annesini mahçup etmiş. bizimki de gezmeye gidince çok uslu duruyor ben de bundan dolayı mahçup oluyorum. çünkü herkese "ayyy çok yoruluyorum, kız sürekli lgi istiyor, uyumuyor" filan dediğim için insanlar bunu uslu uslu görünce bana inanmıyorlar ve hatta "ayyy bu çocuğa bakmaya ne var ayol, amma da abartıyorsun" filan diyorlar. çocukların işi gücü annebabayı mahçup etmekmiş zaten... yapar dediğini yapmaz yapmaz dediğini yaparlarmış elin günün içinde...
bu arada FASULYEKO ben ablama gelince mutlaka seni arayıp sana da uğrarım diyordum ama sen yakında çalışmaya başlayacaksın di mi
Merhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?
yavrular, su bebek görme muhabbetı basımda.. tek basıma ıkıye ayrılıcam bı halt yapabıleyım dıye.. bugun aksama kadar yıne yokum.. ya var ya,bırılerının bebegı olsun, ben gormeye falan gıtmıycem,bol bol telefonla arayyaım.. karsımdakı bı duzluge cıksın ole gıdıcemm yaa.. anam imanım gevredı resmen.. ne bebekmıs, gör gör bıtmedi!!!
bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
neyse 2. hastaneye gittik eski drumuza randevusuz çalışıyo orada acayip kalabalık sırayı aldık dışarda bekledik sıramız gelene kadar.dr muayene etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo
şimdi
1-ben hangi dra güveneyim
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubulmaz:kötükedihüso
3-hastaneler feci kalabalık götürmeye korkuyorum daha beter hasta edecez diye
bende ıhlamur kaynatıp 1 -2 çay kaşığı veriyorum
çok kolay bir işlem sıkıntı vermezMerhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?
hooşşgelldinnn aramızaaa alkisalkisalkisyavrular, su bebek görme muhabbetı basımda.. tek basıma ıkıye ayrılıcam bı halt yapabıleyım dıye.. bugun aksama kadar yıne yokum.. ya var ya,bırılerının bebegı olsun, ben gormeye falan gıtmıycem,bol bol telefonla arayyaım.. karsımdakı bı duzluge cıksın ole gıdıcemm yaa.. anam imanım gevredı resmen.. ne bebekmıs, gör gör bıtmedi!!!
:roflol: maşallah berataallahım bayılcam kokudan dün öğleden beri yapaayan oğlum kakayı omzumdadebelene debelene yapıyo bu ne kokudur yaaakannehir
nerelerdesin sen???Merhaba arkadaşlar,
Upuzzuunn bir aradan sonra... Hepinizi çokk özledim ben. Herkes bebişlerine kavuştu ne güssel. Allah hepimzin yavrusuna uzun ömürler versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun. Ciğerleri temizmiş zaten, ben olsan ilacı vermezdim. Ihlamur bence de iyi bebeklerimiz için. Yan etkiler her ilaç için olduğundan dolayı doktorlar önemsemiyorlar bence. Ben de bir ilaç için doktora sormuştum çok yan etkisi var diye (ilaç kendim içindi) 1"Bir ilacın etkisi varsa, yan etkisi de vardır" dedi. Hastanalerden ben de çok korkuyorum, Allah korusun yavrularımızı.bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
neyse 2. hastaneye gittik eski drumuza randevusuz çalışıyo orada acayip kalabalık sırayı aldık dışarda bekledik sıramız gelene kadar.dr muayene etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo
şimdi
1-ben hangi dra güveneyim
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubulmaz:kötükedihüso
3-hastaneler feci kalabalık götürmeye korkuyorum daha beter hasta edecez diye
bende ıhlamur kaynatıp 1 -2 çay kaşığı veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?