2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahhh ben fakirim bilmiyon mu aaaaaaağustos annelerinin fakir ama gururlu annesiyim bilmiyonmu :hulya:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu 2 mesaj arasında beratın altını demicem tüm kıyafetlerini değiştirdim vücudunu yıkadım çamaşırlarını makinaya attım
ya bu uyu oyna ne kadar dandikmiş ilk aldığım iyiydi gene eşim almıuş bantlarıda esnek diil önceden diyodum yatıyoda o yüzden sırtına çıkıyo ama bu sefer sırtımdaydı berat yaptığında aman allahım yarısı sırtındaydı NAZAN sendin demi primayı arayan ben üstündeki noyu aradım kullanılmıyo dedi sen nasıl ulaşmıştın

sağol canım inşallah geçer şu fıtık

başka doktora götüreceğim Ece yi

Nedir bu sol meme sorunu, benimki de solu zor alıyor. Memelere eşitlik istiyorum. Her ikisi de emekçi çalışkan, fedakar canım...

evet ya tüm bebekler yapışsınlar memeye cokur cokur emsinler ohhh diyelim bizlerde

sağol canım şimdilik mamaya geçmedim yarın kontrole gidicem 250 gram aldıysa mamadan kurtulacak Ece

sıkıntımın sebebi belli oldu aylardır beklediğimiz tayin haberi yine FOS ÇIKTIIIIIIIII bu hassas duyular bunuda gelmeden önce algıladı....işte olumsuz düşünmeyeyim diye dilede getirmedim ama gelen geldi ...

çok üzüldüm ama hayırlısı olsun herşey Allah'tan

biraz daha büyüsün de bu çimlerde yuvarlayacağım kızımı

maşallah CEREN'e ve sana

ben de o çimlere gelicem anneannesiyle gideriz biz de tesise hatta buluşuruz bile

Merhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?

çok basit acı vermiyor ve 5 dk bile sürmüyor canım

dışarda bazen dediğin gibi çok sakin oluyorlar
benimkinde gece uykusu kötü her gece 2 de yada 3 de uyuyor ya işe başlayınca zombi olacağım sanırım

Merhaba arkadaşlar,

Upuzzuunn bir aradan sonra... Hepinizi çokk özledim ben. Herkes bebişlerine kavuştu ne güssel. Allah hepimzin yavrusuna uzun ömürler versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet EVROŞ artık kokulu olmaya başladı kakaları. benim de dikkatimi çekmişti. hala feci değil ama eskisi gibi de değil. eskiden pis bezini topak yapıp biraz bekletebiliyordum kovasında ama şimdi hemen çöpe atıyorum. yoksa odası pis pis kokmaya başlıyor.

EVROŞ, primaya ben şikayette bulunmuştum. ama sırtına çıkarmıyordu bu sorun yan taraflardaydı. sırtına kadar çıkması bezden değildir, bizimkinin de bazen oluyor. altına yapmışsa ve biz gaz çıkartalım diye sırtını sıvazlarsak bilmeden o zaman biraz sırtına doğru yaymış oluyoruz. benim paketteki sorunda ise durum farklıydı, yan bantları tuhaftı ve yan taraflardan taşma oluyordu. şimdi bana gönderecekleri paketi bekliyorum. hala gönderemediler.

buluşalım valla FASULYEKO. baharda bebiler de büyümüş olur. gideriz bebeleri çayıra salarız biz de rahat rahat oturur tıkınırız.

bu arada FASULYEKO ben ablama gelince mutlaka seni arayıp sana da uğrarım diyordum ama sen yakında çalışmaya başlayacaksın di mi

nazn sonuç neden 1 gün sonra çıkıyo ki usg ile bakılmıyomu e zaten normal deiyse normaldir usgyi çeken dr da normal demişti yinede dr gösterdmiştik..

defne yeşil kaka ilk kezmi yapıyo bebğin, eylül yapıyo değişken oluyo hep sarı diil yani ..anne sütü alan bebkler renk renk yapabilir illa sarı olcak diye bi kaide yok...ama anne elma yiyosa bebekte yeşil kaka yaparmış bi dr da öle demişti arkadaşıma...

bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece berat öksürdü ben sabaha kadar uyuyamadım sabah dr gittik allahım bu kadar hasta olabilir herkes o kadar kötü görünüyoduki nasıl kaçtığımızı anlamadık zaten mümkün değildi orda muayene olmamız
neyse 2. hastaneye gittik eski drumuza randevusuz çalışıyo orada acayip kalabalık sırayı aldık dışarda bekledik sıramız gelene kadar.dr muayene etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo

şimdi
1-ben hangi dra güveneyim
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubu lmaz:kötükedihüso
3-hastaneler feci kalabalık götürmeye korkuyorum daha beter hasta edecez diye

bende ıhlamur kaynatıp 1 -2 çay kaşığı veriyorum

Merhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?

bebğe sıkıntı vermiyo ama bebğini uytup gidersen daha rahat edersniz bebğinde ,sende sabit durması gerek çünkü usg çekilirken..şansa kızım uyuyodu son anda uynadı yoksa uzun sürebilir çekim...inş temiz çıkar :Saruboceq:

ayy banada gına geldi artık yalnız olunca daha zor oluyo
ctesi 4 aile birlikte geldi mahvoldum gün boyu hazırlık akşam servis
artık bitti diye umud ediyorum allahtan memelekette değiliz bide orda olsaysık düşünemiyorumdelikafadulden

çok geçmiş olsun...düşüncesiz ya..bizede dr balkam söktürücü bide antibiyotik vermişti vermek istemdeim çok şükür geçti öksürüğü..send eıhlamurla geçirmeye çalış..inş geçer....

hastanler çok kötü ya hakketende ..görümcemin kızının vucudunda morluklar çıktı öle düşmüyoduda şüpheldendik eşim dr götürdü tahliller yapıldı kan hastalığı olabilirmiş...çok kötü olduk korkudan endişeden ağzımda yara çıktı ...dr hemen bi tahlil daha yapalım dedi çok şükür temiz çıktı..öksürüyo başka bi dr antibiyotik vermişti dr o yapabilir dmeişti bizde inş öle bişşidr diye hep dua ettik..anitibiyotiktenmiş..bağışıklı sıfıra düşmüştü nerdeyse.allahım yavrularımızı korusun..şimdide eylül'ü öpemiyorum ağzım yara kızıma geçer....

bende avatara eylül'ün resmini koymak istiyom ama çözünürlüğü fazla nasıl fakir hale düşrebilirim ben bu fotoyu senginlik bağa göre bişi diil...

geçmiş olsun canıum sizede mecbur kalmadıkca gitmemek gerek dokktora falan
ben fotonun üstünde sağ tıkayıp birlikte aç deyip microsof office picture managerdan resimleri düzenleye girip yeniden boyutlandır yapıyorum
karışık mı oldu bilmiyorum ama işine yarar inş

çok kolay bir işlem sıkıntı vermez
hooşşgelldinnn aramızaaa alkisalkisalkis
allahım bayılcam kokudan dün öğleden beri yapaayan oğlum kakayı omzumdadebelene debelene yapıyo bu ne kokudur yaaakannehir
:roflol: maşallah berata
Merhaba arkadaşlar,

Upuzzuunn bir aradan sonra... Hepinizi çokk özledim ben. Herkes bebişlerine kavuştu ne güssel. Allah hepimzin yavrusuna uzun ömürler versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerelerdesin sen???

Geçmiş olsun. Ciğerleri temizmiş zaten, ben olsan ilacı vermezdim. Ihlamur bence de iyi bebeklerimiz için. Yan etkiler her ilaç için olduğundan dolayı doktorlar önemsemiyorlar bence. Ben de bir ilaç için doktora sormuştum çok yan etkisi var diye (ilaç kendim içindi) 1"Bir ilacın etkisi varsa, yan etkisi de vardır" dedi. Hastanalerden ben de çok korkuyorum, Allah korusun yavrularımızı.

biz 3 aylik olduk doktor bizden kalca usg istemedi(unuttu mu yoksa burda uygulanmiyor mu?? trde her bebege uygulaniyor diye biliyorum, yoksa sadece suphelilere mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…