nevin gelmişşşş
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
keops35, tazefasulye+
tazeeeeee,gel biz de yatalım.korku filmi de izlemedim ama korktum bu ıssızlıktan kaydirigubbakcemile3
hey yavrum 2008 de kaydın var ama 50 yi bulamamışsın kaydirigubbakcemile5
okumaktan yazamamışım :)
ne kadar çok zengin varmış burda. bence bu ağustos annelerine gold üyelik yapalım. beleşe girilmesin. halktan filan okuyan olur isyan çıkar bu krizde
zenginik ama pintiyik veremeyik para mara.
saol cnm 19 ağustosta doğdu 2,5 aylık yani. çocuk kardiyoloğu ediyor ancak şu an bi tedavi uygulamıyor .sadece takip aralıkta yine gidicez en kötü ihtimalle balon yöntemi ile darlığı açacagını söyledi ama kücücük şeyinş öyle bir şey yaşamayız
Teyzelerim merhaba
Ben yine hasta oldum :sinifsinif: Annem bu yüzden günlerdir yanınıza gelemedi.
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..
Şimdilik hoşçakalın, öptüm hepinizi.
Deva :ecrin_bebek:
bugün doktor kontrolümüz vardı. ceren gayet iyiymiş. bu ay elma suyu ile ek gıdalara başlangıç yapabilirmişiz. 20-30 cc adar elma suyu hergün.... pek çok doktor ilk 6 ay sadece anne sütü öneriyor ya benim aklım karıştı. bu konuyu biraz araştırıp size döneceğim. sizlerin doktorlar da önerdi mi meyve suyu?
çok geçmiş olsun canım. inşallah müdahale gerekmeden iyileşir.
teşekkür ederim inşallah
günaydin kizlar.gecmisi okuyamiyorum şevvali uyutucam.kontrolümüz var bugün,tekrar kalça ultrasonumuz çekilcek insallah bi problem cikmaz.sag kalcada ufak bi sorun görmüslerdi 1.5ay önce.insallah sorunsuz gecerde rahatlariz
merhaba, özelden msg atmama izin vermedi site. kaple ilgili sorunun neydi benim kızımda da doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık var. uzun zamandır takip ediyorum ama bu tarz bi sorun yok kimsede sanırım. seninki böyle birşey mi kızım gelecekte ne gibi zorluklarla karşılaşıcak bi fikri olan var mı bu problemle ilgilibilgi veerirseniz çok sevinirim
inşallah sorunsuz geçer bişiycik çıkmas
:Saruboceq:
Arkadasım, benım sorunum cok cok baska bısı.. ben ıkıncı derecede aort yetmezlıgı hastalıgı olan bı ınsanım.. yanı benım kalp kapakcıgım cok yıpranmıs durumda, bu yuzden de pompalarken kanı vucuda saglıklı bı sekılde pompalayamadıgından sıkıntılarım var.. hatta sole anlatayım, ultrasonda bıle gorunuyor,kapak mısır püskülü gibi olmuş.. senın bebegınle benzer bır durum yok benım durumumun.. ınsallah da benzemesin..
o daha cok bebek.. bunun da ustesınden onların sahane bedenlerı gelecektır.. emın ol.
canım ben de vermeyeceğim. ESRAKO ile aynı doktora gidiyoruz. acaba ona da tavsiye etti mi meyve suyuna başlamayı? hayır sütümün yetmediğini düşünmüş olsa ki ben biara kafayı takmıştım ceren yeterli beslenmiyor diye ama kilosuna da ormal dedi. acaba neden kimseninki tavsiye etmezken ve heryerde bangır bangır "ilk 6 ay sadece anne sütü" denirken bizimki böle bi marijinallik yaptı? meraktayım.bende şaşırdım sadece anne sütü aldığı için, biz doktorumuzla telefonla iletişim kurduğumuz için, geçen gün yeşil kaka yapınca elme filan vermediniz dimi dedi sert bir tonla bende yok canım ne elması dedim, buda vermeyin demek oluyo sonucunu çıkardığım için sormadım.
çok çok basit bi işlem. altbezini çıkarıyorsun birkaç dakika sürüyor. sonuç ertesi gün çıkıyor ama bakan doktor normal olup olmadığını zaten hemen görüp yorum yapabiliyor. biz sonucu almadık bile. usg sırasında doktor normal olduğunu söyleyince....Merhaba.Benim de kızımın haftaya kalça usg'si var. Nasıl bir işlem bu, uzun sürüyor mu, bebeğe sıkıntı veriyor mu?
hadi ya, bak sen şevvale annesini mahçup etmiş. bizimki de gezmeye gidince çok uslu duruyor ben de bundan dolayı mahçup oluyorum. çünkü herkese "ayyy çok yoruluyorum, kız sürekli lgi istiyor, uyumuyor" filan dediğim için insanlar bunu uslu uslu görünce bana inanmıyorlar ve hatta "ayyy bu çocuğa bakmaya ne var ayol, amma da abartıyorsun" filan diyorlar. çocukların işi gücü annebabayı mahçup etmekmiş zaten... yapar dediğini yapmaz yapmaz dediğini yaparlarmış elin günün içinde...kizimla cumartesi gününden beri gesiyos hergün biyere :)) dünaksamda bi arkadasa gittik oturmaya bi grup arkadas ama kizim durmadi,cok nadir yaptigi aglamalarini yapti.kocisi aradim hemen almaya gel die.babayi gördü sustu,eve geldik gülücükler konusmalar basladi..aksam gezmesini sevmiyo kızım bunu anladim..gecen de gezmeden dönerken kayinvalideme ugramistim ayni pürüzlügü ordada yapmisti.
allahım bayılcam kokudan dün öğleden beri yapaayan oğlum kakayı omzumdadebelene debelene yapıyo bu ne kokudur yaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?