2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu n evayi pamuk helva gibi yerim, nasil yapismis armuta, benim bile agzim sulandi...

efrim ekmek arasia kofte koyaydin bari, kuru kuru gitmemistir bogazindan, ustunede salgam suyu, he annem??

var imza ama resimli yok galiba..başka üyelrin var demkki resimliler kaldırılmış...eylül her sabah 3-4 gibi uyuyo artık sabah diyim 3 ten sonra sabah oluyo..nasıl yapcam ya...şimdi beişiğinde bağırıyo sıkldı hanım orda...yanımda durup bakıncak illa

gozunuz aydin minis, masallah kuzuna..bende ihlamur konusunda ayni endiseyi tasiyorum o yuzden vermedim, deneme yanilma yapmak da istemedim..pervin ve bi kac kisi daha verince cesaretlensem mi dedim, yinede bilmiyorum..
Saol canim.bakalim bende denemedim henüz ıhlamur ama deneyen kislar memnunlar.
Senginligin gözükörolsun be elifim herseyden çifter çifter massallah
bugun ecoş su gibi yemyesil kaka yaptu bu simdi benimmi usuttugum anlamına gelio ecoşunmu.. bogazım cok agrıodu gece minoset içtim kesti ama suandada agrı var
Pervin senin babymam a noldu?
Neyse doktor her yesil kakayi ishale veya üsütmeye yorma demisti gecen ay bana.bazen yediklerimizden bazen sürekli ön sütümüzü ictiklerinden bazense sebebsiz olabiliyomus.insallah agrimiyodur karni falan.
babası neva'ya önce elma yalattı beğenmedi ittirdi.sonra armut yalattı yapıştı armuta.ek gıdaya armutla başlasam nasıl olur? video ekledim.

Hotfile.com: One click file hosting
Sizin fakirlikten olan düsükmü düsük cözünürlüklü videonuz acilmadi.sevval hanimada mandalina taddiriyos arada.önce yüzünü burustursada ona minicik actıgim delikten cokur cokur emiyor mandalinanin suyunu.
Yok artik diorum sok oldum.Allam bu gercekmi yani?
Saol canim Caganda güzel almistir kilo eminim.

pervin gecmis olsun ecosa..senle alakali olsun sanmama, ya normaldir, yada biraz usutmustur ece sultan..

tickerlarda kilo evlilik e hamileleik dışındakiler kabul edilmiyor.onlar da tek siteden olmalıymış

kuzey ağaya pide yiyor.avcunda da fındık lahmacunla doğmuştur kesin..

Eif
Bismil'e yolun düşerse görüşebiliriz canım.yada ben Batman'a uğrarsam
anlattığın hikaye çok üzücü ama burda şaşırtmıyor artık.düşük tehlikem olduğu zamanlar yatıyorum diye yadırganan bi insandım.bizimkiler tarlada doğurur senin beceriksizliğin demişti bi arkadaşımın eşi ha bide öğretmen olacak bu arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…