nurdan naber
işte ben ona imza diyorum esra..imza bölümünde olduğundankaydirigubbakcemile2
Saol canim.bakalim bende denemedim henüz ıhlamur ama deneyen kislar memnunlar.gozunuz aydin minis, masallah kuzuna..bende ihlamur konusunda ayni endiseyi tasiyorum o yuzden vermedim, deneme yanilma yapmak da istemedim..pervin ve bi kac kisi daha verince cesaretlensem mi dedim, yinede bilmiyorum..
Senginligin gözükörolsun be elifim herseyden çifter çifter massallahöhömm öhönmm
bana ısrarla defolu olamdığını söylediler.dedikleri gibi 6. aydan sonra üretilenlerden aldım 3 paket sorun çıkmadı.artık Allah sorsun hesabını öyleyse de.
biz de 2 defa verdik.
ezikim çift dikişim gözünaydın.
Pervin senin babymam a noldu?bugun ecoş su gibi yemyesil kaka yaptu bu simdi benimmi usuttugum anlamına gelio ecoşunmu.. bogazım cok agrıodu gece minoset içtim kesti ama suandada agrı var
Sizin fakirlikten olan düsükmü düsük cözünürlüklü videonuz acilmadi.sevval hanimada mandalina taddiriyos arada.önce yüzünü burustursada ona minicik actıgim delikten cokur cokur emiyor mandalinanin suyunu.babası neva'ya önce elma yalattı beğenmedi ittirdi.sonra armut yalattı yapıştı armuta.ek gıdaya armutla başlasam nasıl olur? video ekledim.
Hotfile.com: One click file hosting
Yok artik diorum sok oldum.Allam bu gercekmi yani?arkadaşlar size trajikomik bir olay anlatayım.hem çok güldüm hem üzüldüm hem şaşırdım.Eşim Ram'da çalışıyor ya oraya bir veli gelmiş çocuğuyla,çocuğun bazı sorunları varmış.Neyse bizim danışmanlardan biri çocuğu alıp görüşme odasına geçmiş,bir süre görüşmüş sonra çıkmışlar anne dışarda bekliyormuş,arkadaş anneye de bilgi vermiş.anne ve çocuk gitmişler. Bu çocukla görüşen arkadaşın gördüğü kısım ve tabi eşimin de gördüğü kısım.
Bir de bizim müdürün gördüğü kısıma bakalım.Müdür olayı şöyle anlatmış.çocuğunu görüşmeye getiren kadın çocuğu beklerken düşük yaptı:bbo: eşim şoke olmuş bir vaziyette sormuş nasıl yani diye? siz nereden biliyorsunuz? meğerse bizim müdür tuvaletteymiş sonra bu kadın fenalaşıp tuvalete girmiş yanında da başka işler iiçin orada bulunan enç kızlar girmiş.kadın bağırıp duruyormuş düşük yapıyorum diye,kocasını aramışlar kadın bağırıyormuş "Eroool gel beni hastaneye götür " diye.bizim nüdür tuvalette mahsur hala çıkamıyor..kadın bağrıyor falan en son dayanamadım valla o kadar zaman tuvalette kalmaya çıktım ellerimi yıkadım terkettim tuvaleti demiş. neyse sonra kadın hastaneye gitmiş yapmış düşüğünü gelmiş oturmuş görüşmedeki çocuğunu beklemiş çocuk çıkınca bizim arkadaşla da görüşüp gitmiş.
uzun oldu ama idare edin artık..hala şoktayım
Saol canim Caganda güzel almistir kilo eminim.maşallah kuzuna iyi kilo almış
Çağan gözüme zayıf geliyor bakalım o kaç kilo aldı şaibeliydi zaten kilosu
sengin senii kaydirigubbakcemile3
maşallah küçük Elif'e toparlamış
nasıl olumsuz bi etkisi varmı virusun?
açılmiii yine defolu olmuş şeker
kızlar uzun çabalar sonucu sayfayı küçülttüm.kusura bakmayın bi ara sayfayı katlettim :kedi:ama teknoloji özürlüyüm.eşim sorunu çözdü.göremeyenler olmuştur diye alıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?