2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

püffff, şu yoğunluk bitse de aranıza dönsem..

ELıııFFF, neva'ya koptum. O nasıl iştah! ve maşallah ellerini ne güzel kullanıyor! Doruk daha çok başarısız elleri konusunda. Ben de elmayı kemirtiyorum, çok seviyor, suyu bitince basıyor yaygarayı, diğer tarafını emdiriyorum :) anası gibi elmacı olacak :)

SERVAN'a maşallah, kocaman olmuş.

Bugün gene EVRıM'de idim bir ara. Kuzy ile bir muhabbetleri vardı kiii, kıskandım vallaha Ağız ağıza... Allah muhabbetlerini arttırsın! Bir de Kuzy emziği çok güzel emiyor, yanaklarını şişire şişire, çok gülüyorum. Haa, bir de browni vardı, süperdi. Arz ederim.

taze aldım haberini spora gidoyom diye evrime gidip tıkınıyormuşun.arz ederim.neva ellerinden öper.

öğretmen olsalarda mantıkları değişmiyor.ben de birkaç örnek verirdim ama uzun olur.değişecek inşallah birgün bu sevimsiz,gerikalmış düşünce yapısı.Bismil'dn geçiyoruz Diyarbakır'a giderken ama hiç içine girmedik.Ama Batman'a beklerim.Servan'a da maşallah.

nevin ne oldu sana? kimbilir ne zaman gelirsin bir daha..ınşalşah geçer sııkntın her neyse.

yaptım sonunda hatta iki level birden atladım.yakında monılog yapmayı da yasaklar site yönetimi

Koskoca mesaja bakar bakmaz ilk bu kelimeyi gördüm desem inanır mısınız:1shok:

Allah'ım ne kadınlar var ya...

Ohh siz browni yiyin, çocuk kuru ekmek yesin....cokacimcoook

kızlar korkuyorum domuz gribinden . yolda birşey olmaz inşallah. bebek maskesi filan takıcaz . etraf nassı herkes hasta mı cidden

aşıdan geldik.bende tetenoz oldum oglumdakarma aşısını oldu. çok agladı ama hemen sustu. bakalım inş çok huzursuz olmaz yavrum.şimdi uyuyor ama mıkır mıkır sesler çıkarıyor uykusunda

kilo alımı gayte guzel maşallah. boyuda uzamış yakuşuklu oglumun..60 cm olmuş. bezimizide 4 numero aldık artık buyudugumuzun kanıtıdır herhal bunlar dimeeeeeee... doktorumuz calpol yazdı ateş ve agrı kesici olarak..

didom didem ayyy nevanın armut sevdasına bittim. bende arar ara veriyorum elma armut mandalina tatsın diye. anne sutunden baaşka tatlar oldugunu anlasın.ek gıdayay geçişte zorlanmıyalım.

helin maşallah servanımıza. Nazanın dediği gibi bu çocukda delikanlı yuzu var pek yakışıklı..

günaydin herkeze.kizimi uyuttum ve bu cok yaşanmisligi olan evimi biraz dize getirmem lazim.sevval hanim 3saat kesintisiz uyursa belki biter isim ama kabasindan.ince temizlige girsem kaybolurum evin icinde...... Ki bizim hanim anca 1saat uyur.neyse HELıNcim massallah servana.kocaman adam olmus

Maşallah size de. Benimki çok uyumuştu aşıdan sonra, ateş olmamamıştı. Bu arada ben de 3 numarayı bıraktım 4 nomero aldım ama o da biraz büyük gibi. İkisnin ortası 3,5 falan lazım bize. 3 numara artık bacaklarını çok sıkmıştı ve sırtından da kakalar çıkmıştı.

nazan yalnız gitme sağlıkocağına..sen yanında durma çok ağlar..ben hiçbrinde yanında diildim ama sesi geliyodu yinede ..çok kötü oluyo ya..
Acıbademdeki ilk doktorunu aradım "gerek yok, bizim hastanede en uygun şekilde yapılır bu tahliller, o yüzden ikinci kez vermenize gerek yok, ama siz bilirsiniz, devlet her hastaneye güvenmediği için ilk 2 hafta içinde tekrarlanmasını ister" dedi. sonra şimdiki doktorunu aradım "gerek yok, bebeğiniz gayet sağlıklı, sorun olsaydı hem aranırdınız hem de bu vakte kadar belirti verirdi, tekrarlanmasına hiç gerek yok" dedi. o yüzden ben de vazgeçtim , gitmeyeceğim ocağa. zaten bebek artık 3 aylık olduğu için geç kalmış oluyormuşuz.

maşallah oğluşuna PİNKY.
primanın 4 nosuna mı geçtiniz? biraz büyük değil mi? büyük olursa sızdırabilir diye söylüyorum.

HELİNcim, servan bebek çok güzel büyümüş. tam bir delikanlı olmuş. ifadesi bile büyümüş de küçülmüş gibi.... çok da enerjik görünüyor. allah neşesini bozmasın. seni hiç görmedik, servan sana benziyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…