Eif
Bismil'e yolun düşerse görüşebiliriz canım.yada ben Batman'a uğrarsam
anlattığın hikaye çok üzücü ama burda şaşırtmıyor artık.düşük tehlikem olduğu zamanlar yatıyorum diye yadırganan bi insandım.bizimkiler tarlada doğurur senin beceriksizliğin demişti bi arkadaşımın eşi ha bide öğretmen olacak bu arkadaş
püffff, şu yoğunluk bitse de aranıza dönsem..
ELİİİFFF, neva'ya koptum. O nasıl iştah! ve maşallah ellerini ne güzel kullanıyor! Doruk daha çok başarısız elleri konusunda. Ben de elmayı kemirtiyorum, çok seviyor, suyu bitince basıyor yaygarayı, diğer tarafını emdiriyorum :) anası gibi elmacı olacak :)
SERVAN'a maşallah, kocaman olmuş.
Bugün gene EVRİM'de idim bir ara. Kuzy ile bir muhabbetleri vardı kiii, kıskandım vallahaAğız ağıza... Allah muhabbetlerini arttırsın! Bir de Kuzy emziği çok güzel emiyor, yanaklarını şişire şişire, çok gülüyorum. Haa, bir de browni vardı, süperdi. Arz ederim.
buket elifede masallah, allah kolaylik versin pazartesiden itibaren..
arkadaşlar size trajikomik bir olay anlatayım.hem çok güldüm hem üzüldüm hem şaşırdım.Eşim Ram'da çalışıyor ya oraya bir veli gelmiş çocuğuyla,çocuğun bazı sorunları varmış.Neyse bizim danışmanlardan biri çocuğu alıp görüşme odasına geçmiş,bir süre görüşmüş sonra çıkmışlar anne dışarda bekliyormuş,arkadaş anneye de bilgi vermiş.anne ve çocuk gitmişler. Bu çocukla görüşen arkadaşın gördüğü kısım ve tabi eşimin de gördüğü kısım.
Bir de bizim müdürün gördüğü kısıma bakalım.Müdür olayı şöyle anlatmış.çocuğunu görüşmeye getiren kadın çocuğu beklerken düşük yaptı:bbo: eşim şoke olmuş bir vaziyette sormuş nasıl yani diye? siz nereden biliyorsunuz? meğerse bizim müdür tuvaletteymiş sonra bu kadın fenalaşıp tuvalete girmiş yanında da başka işler iiçin orada bulunan enç kızlar girmiş.kadın bağırıp duruyormuş düşük yapıyorum diye,kocasını aramışlar kadın bağırıyormuş "Eroool gel beni hastaneye götür " diye.bizim nüdür tuvalette mahsur hala çıkamıyor..kadın bağrıyor falan en son dayanamadım valla o kadar zaman tuvalette kalmaya çıktım ellerimi yıkadım terkettim tuvaleti demiş. neyse sonra kadın hastaneye gitmiş yapmış düşüğünü gelmiş oturmuş görüşmedeki çocuğunu beklemiş çocuk çıkınca bizim arkadaşla da görüşüp gitmiş.
uzun oldu ama idare edin artık..hala şoktayım
püffff, şu yoğunluk bitse de aranıza dönsem..
ELİİİFFF, neva'ya koptum. O nasıl iştah! ve maşallah ellerini ne güzel kullanıyor! Doruk daha çok başarısız elleri konusunda. Ben de elmayı kemirtiyorum, çok seviyor, suyu bitince basıyor yaygarayı, diğer tarafını emdiriyorum :) anası gibi elmacı olacak :)
SERVAN'a maşallah, kocaman olmuş.
Bugün gene EVRİM'de idim bir ara. Kuzy ile bir muhabbetleri vardı kiii, kıskandım vallahaAğız ağıza... Allah muhabbetlerini arttırsın! Bir de Kuzy emziği çok güzel emiyor, yanaklarını şişire şişire, çok gülüyorum. Haa, bir de browni vardı, süperdi. Arz ederim.
aşıdan geldik.bende tetenoz oldum oglumdakarma aşısını oldu. çok agladı ama hemen sustu. bakalım inş çok huzursuz olmaz yavrum.şimdi uyuyor ama mıkır mıkır sesler çıkarıyor uykusunda
kilo alımı gayte guzel maşallah. boyuda uzamış yakuşuklu oglumun..60 cm olmuş. bezimizide 4 numero aldık artık buyudugumuzun kanıtıdır herhal bunlar dimeeeeeee... doktorumuz calpol yazdı ateş ve agrı kesici olarak..
didom didem ayyy nevanın armut sevdasına bittim. bende arar ara veriyorum elma armut mandalina tatsın diye. anne sutunden baaşka tatlar oldugunu anlasın.ek gıdayay geçişte zorlanmıyalım.
helin maşallah servanımıza. Nazanın dediği gibi bu çocukda delikanlı yuzu var pek yakışıklı..
Acıbademdeki ilk doktorunu aradım "gerek yok, bizim hastanede en uygun şekilde yapılır bu tahliller, o yüzden ikinci kez vermenize gerek yok, ama siz bilirsiniz, devlet her hastaneye güvenmediği için ilk 2 hafta içinde tekrarlanmasını ister" dedi. sonra şimdiki doktorunu aradım "gerek yok, bebeğiniz gayet sağlıklı, sorun olsaydı hem aranırdınız hem de bu vakte kadar belirti verirdi, tekrarlanmasına hiç gerek yok" dedi. o yüzden ben de vazgeçtim , gitmeyeceğim ocağa. zaten bebek artık 3 aylık olduğu için geç kalmış oluyormuşuz.nazan yalnız gitme sağlıkocağına..sen yanında durma çok ağlar..ben hiçbrinde yanında diildim ama sesi geliyodu yinede ..çok kötü oluyo ya..
kilo alımı gayte guzel maşallah. boyuda uzamış yakuşuklu oglumun..60 cm olmuş. bezimizide 4 numero aldık artık buyudugumuzun kanıtıdır herhal bunlar dimeeeeeee... doktorumuz calpol yazdı ateş ve agrı kesici olarak..
helin maşallah servanımıza. Nazanın dediği gibi bu çocukda delikanlı yuzu var pek yakışıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?