pinky masallah minik erkekine..
nazan cım 3 numarar bacaklarını çok sıkıyor mecbur kaldım yani bacaklarındaki bogum yerleri kızarık kızarık oluyor.4-9 kilo arası normalde biz henuz 9 kilo olmadık ama napalım. bunu denices.hem doktor erkek bebeklerde bezin biraz bol olmasının iyi oldugunu söyledi..
3 numara kullanıyorumSizler kaç numara bez kullanıyorsunuz? Emin olmadım ben Prima 4'e geçtim ben de 3 bacaklarını çok sıktı.
Sizler kaç numara bez kullanıyorsunuz? Emin olmadım ben Prima 4'e geçtim ben de 3 bacaklarını çok sıktı.
Ohh siz browni yiyin, çocuk kuru ekmek yesin....cokacimcoook
Puket.. muck.
Teşekkürler cevaplar için. Bu arada Kuzey'e maşaalah. Şimdiden 4 numaraya sığmaz olmuş.
EVRİM
Kuzey'e 4 büyük mü geliyor?ben hala 3 kullanıyorum.hatta bugün yeni mega paket aldım 3 numara.hatamı yaptım acaba?
yakuşuklu oğluna maşallah canım.bi bakacağız kocaman delikanlı olmuşlaraşıdan geldik.bende tetenoz oldum oglumdakarma aşısını oldu. çok agladı ama hemen sustu. bakalım inş çok huzursuz olmaz yavrum.şimdi uyuyor ama mıkır mıkır sesler çıkarıyor uykusunda
kilo alımı gayte guzel maşallah. boyuda uzamış yakuşuklu oglumun..60 cm olmuş. bezimizide 4 numero aldık artık buyudugumuzun kanıtıdır herhal bunlar dimeeeeeee... doktorumuz calpol yazdı ateş ve agrı kesici olarak..
didom didem ayyy nevanın armut sevdasına bittim. bende arar ara veriyorum elma armut mandalina tatsın diye. anne sutunden baaşka tatlar oldugunu anlasın.ek gıdayay geçişte zorlanmıyalım.
helin maşallah servanımıza. Nazanın dediği gibi bu çocukda delikanlı yuzu var pek yakışıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?