2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazan cım 3 numarar bacaklarını çok sıkıyor mecbur kaldım yani bacaklarındaki bogum yerleri kızarık kızarık oluyor.4-9 kilo arası normalde biz henuz 9 kilo olmadık ama napalım. bunu denices.hem doktor erkek bebeklerde bezin biraz bol olmasının iyi oldugunu söyledi..

pinky masallah minik erkekine..

şimdi sen böyle yazınca bende yazayım dedim.
bn ogluma henuz pantolon giydirmemiştim. hep tulum yada bahcıva kot giydirdim. ama dun kot pantolon ve ustune penye giydirdim birde kot mont aman allahım ya oglum resmne buyumuşde küçülmüş minik erkek gibiydi. maşallah çok çabuk buyuyorlar...

pinky maşallah oğluna
servan ve nevayada maşalllah çok tatlılar
elif meyve tattırmaya başlasam mı bende acep berat ıhlamur keçiboynuzu traçın zencefil ve karanfil beşlisini 2 gündür tadıyoda
bu arada burko burcum senginsiniz tickeri kapmışsınız lülülülülülü
evriş ben kuzeyi uzun süredir göremiyorum face im yok benim arada burayada atın fotolardan beeaaayerimseniben
bugün gezmeye gitcez arkedeşlere ev aldılarda ösledim sizle muhabbeti

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra

misafirrr çık ortayaa klava:

haklısın canım, bacak kısmını biraz dar yapmışlar. bizim kız 6 kilo bile değil daha ama ben bile zar zor denk getirip bağlıyorum. ama 4 no da sanki bizimkine şalvar gibi olur...

NAZAN
Servan'ı bana benzetiyor herkes.babayla alakası yok doyorlar
babası da bana benzediğine mutlu.yalnız göz rengi benzememiş olmasına çok üzüldü.gözlerim yeşil ela tonları taşıyor.aylarca bekledi göz rengi değişir mi diye ama değişecek gibi durmuyor.

Son düzenleme:
Helin bebişin çok tatlı
Nevanın o iştahla armut yemesine bayıldımm zemuszemus bende ondan bundan azıcık tatırsam mı??? Sende demişsin ya videoda 6 aydan önce yasak ama ne babası ne kızın yasak dinlememiş..Bende onların tadını alınca memeyi bırakmasından endişeleniyorum..
Gülistan maşallah bebişe bende 4 numara kullanıyorum diğerlerinin içinde rahat değil ve sırtınada çıkmıyor...
Ohhh Burcu Evrim götürüyorlar brownileri benimde canım çekti bu aralar kısıtlamaya gittim abur cuburları :gitme:
Elif monolog yapmayı başardın sonunda tebrikler alkisalkisalkis

Teşekkürler cevaplar için. Bu arada Kuzey'e maşaalah. Şimdiden 4 numaraya sığmaz olmuş.

Sıgmaz benım oglum Puket.. daglara taslara dar..şaka bı yana, hatrına yazdım... yoksa bu idrar yarıstırma durumuna donuyor bazen bu ısler, her bebeğın anasının babasının ayrı oldugu unutuluyor.

yakuşuklu oğluna maşallah canım.bi bakacağız kocaman delikanlı olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…