yaaa ne demezsin!! Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş Evrim, bunu unutma! 1 kere olunca 2. kırka başlıyorum da lülülülülülü
mami yine horlamaya başladı kafam kazan gibi oldu
sürekmeğetereyağı realistimm benimm.. gel öpüjemmm
lutfen ekmek ve tereyagini ayni cumlede kullanmayalim gecenin bu saatind, easye gore yemek yiyeli 4 saati gecti aktivitede yaptim, gerci uykuyu atladim ama tekrar yemek kismi geliyor..
mantıklı evet kestane kesmez kumandayı atacağım
göbeğide sarkmış yandan sanki sezeryan doğum yapmış gibi pehh
bana yavaştan müsade! doruk'u erken yatırmamın tek dezavantajı; 8 de gözlerini açıyor sıpa! Saat 2! E bunun daha sevişmesi var, etti mi sana 4 ! -tatlicadiarzu- Hey gidi eski günler!
vermeyen ne olsun palina ossun munevammm güzel gelinimmm gel sana accık yahonun saçtan vereyim yanında eşantiyon tokada veririz kaydirigubbakcemile3
teonun şapkaya bayıldım bende alacağım öyle bir şapka
süslü olsun necibe olmasınÖyle tabe, ileride tüm kariyerini alaşağı ederler mazallah gamyoncuiremsu
Bunu sevdim :içelim:
Sevsinler onun kıyafetine uygun tokalarını. süslü necibe olcek desene kaydirigubbakcemile3
biz de yaptık yedik hem de sobadaki gibi oldufırında pişirdim sobadaki gibi tad vermesede güzel oldu
dötünde patladı amabence bedenın her şekli ile kapalısı makbuldur zaten Elifim.. bu kılolarla en guselı de o zaten.. bak geldi felaket tellalı.. kestane falan dıooo...
tezek gibi diyosun fışkı gibi nurdanın ayaklar yani.eyvallahSen gübreden bilhaber insan evladı.. ne dıyeyımm sana..
o da doğruheryeriz şiş zatii daha nereye şişeceksiniz
sana hastayım fanınım biliyun mü?Bi nevi hisseli harıkalar kumpanyası dıyorsun yane... açıyor perdesını acıyor.. tazem orasını burasını acıyor..KK (kılolu kadınlar) dünyası burası.. herkese neşe saçıyorrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae
fondaki müzüklere doyamadın değil mi? sennn benimsinnn hayal gözlüm şu yarınlar ikimizinnn sennnsiz ollmazzz asla olmazzzz sevmeyi ben sennden öğrendimmm sonra şiir girerelif pztsi ara beni yine minibüsteyken yarım kaldı konuşmamız
bişeden haberiniz yok hatunun arabası var ben biniyom dolmuşanasil denk getiricek minubusteyken yine?? mesaj at bari minubuse bindim ara beni diyenaniknanik
oldu canım haber ver de arayayım minübüse bininceElıf unutma.. ara Esra yı..
ama mami diyorki balinada bir balık
tirbiyesiz
sizin işlere benim aklım ermioo bacım.. ondan bısı dıyemecegım.. korkuyorum, bu kadın kıtabın ılerıkı sayfalarında neler yazmıs.. bi göğsünüsü camdan dısarı bırakın butun gece, sütünüsün serin verilmesi gerek gece 4 ten sonra derse onu da yapacaksınıs.. beklemedeyım,pencereye sıkısmıs gogus fotolarınısı..
sizin işlere benim aklım ermioo bacım.. ondan bısı dıyemecegım.. korkuyorum, bu kadın kıtabın ılerıkı sayfalarında neler yazmıs.. bi göğsünüsü camdan dısarı bırakın butun gece, sütünüsün serin verilmesi gerek gece 4 ten sonra derse onu da yapacaksınıs.. beklemedeyım,pencereye sıkısmıs gogus fotolarınısı..
tezek gibi diyosun fışkı gibi nurdanın ayaklar yani.eyvallah
ben emdirmiyom ama biberonu birakabilirimlülülülülülübuarada
Ona da bulmustur bu kadın bı formul.. göğsünü burnuna daya soguk soguk.. cocuk emerken aynı zamanda üşüme refleksını de uykuda ögrensın.. ıkı tas bır kus yaparsınıs.. bu arada emzirirken ayak parmagının serce kısmını da havada tutacaksınıs ki.. ileride çükü hep kalkık olsun cocugunus derse sasırmam.. amannnnn neyse. dedım ya aklım ermiyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?