2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sürekmeğetereyağı realistimm benimm.. gel öpüjemmm

lutfen ekmek ve tereyagini ayni cumlede kullanmayalim gecenin bu saatind, easye gore yemek yiyeli 4 saati gecti aktivitede yaptim, gerci uykuyu atladim ama tekrar yemek kismi geliyor..

bana yavaştan müsade! doruk'u erken yatırmamın tek dezavantajı; 8 de gözlerini açıyor sıpa! Saat 2! E bunun daha sevişmesi var, etti mi sana 4 ! -tatlicadiarzu- Hey gidi eski günler!

mantıklı evet kestane kesmez kumandayı atacağım
göbeğide sarkmış yandan sanki sezeryan doğum yapmış gibi pehh

lutfen ekmek ve tereyagini ayni cumlede kullanmayalim gecenin bu saatind, easye gore yemek yiyeli 4 saati gecti aktivitede yaptim, gerci uykuyu atladim ama tekrar yemek kismi geliyor..

sizin işlere benim aklım ermioo bacım.. ondan bısı dıyemecegım.. korkuyorum, bu kadın kıtabın ılerıkı sayfalarında neler yazmıs.. bi göğsünüsü camdan dısarı bırakın butun gece, sütünüsün serin verilmesi gerek gece 4 ten sonra derse onu da yapacaksınıs.. beklemedeyım,pencereye sıkısmıs gogus fotolarınısı..

bana yavaştan müsade! doruk'u erken yatırmamın tek dezavantajı; 8 de gözlerini açıyor sıpa! Saat 2! E bunun daha sevişmesi var, etti mi sana 4 ! -tatlicadiarzu- Hey gidi eski günler!

kıme annatıosun bunları.. :)) bana mı, sana mı,Onur a mı?, genc kıslık hayallerıne mı?? kaydirigubbakcemile3

nevammm güzel gelinimmm gel sana accık yahonun saçtan vereyim yanında eşantiyon tokada veririz kaydirigubbakcemile3
teonun şapkaya bayıldım bende alacağım öyle bir şapka
vermeyen ne olsun palina ossun mu
Öyle tabe, ileride tüm kariyerini alaşağı ederler mazallah gamyoncuiremsu

Bunu sevdim :içelim:

Sevsinler onun kıyafetine uygun tokalarını. süslü necibe olcek desene kaydirigubbakcemile3
süslü olsun necibe olmasın
fırında pişirdim sobadaki gibi tad vermesede güzel oldu
biz de yaptık yedik hem de sobadaki gibi oldu
bence bedenın her şekli ile kapalısı makbuldur zaten Elifim.. bu kılolarla en guselı de o zaten.. bak geldi felaket tellalı.. kestane falan dıooo...
dötünde patladı ama
Sen gübreden bilhaber insan evladı.. ne dıyeyımm sana..
tezek gibi diyosun fışkı gibi nurdanın ayaklar yani.eyvallah
heryeriz şiş zatii daha nereye şişeceksiniz
o da doğru
sana hastayım fanınım biliyun mü?
elif pztsi ara beni yine minibüsteyken yarım kaldı konuşmamız
fondaki müzüklere doyamadın değil mi? sennn benimsinnn hayal gözlüm şu yarınlar ikimizinnn sennnsiz ollmazzz asla olmazzzz sevmeyi ben sennden öğrendimmm sonra şiir girer
sen benimsin hayal gözlüm
şuuu yarınlar ikimizin
sensiz olmazzz!
aslaaaaa olmaz:bbo:
nasil denk getiricek minubusteyken yine?? mesaj at bari minubuse bindim ara beni diyenaniknanik
bişeden haberiniz yok hatunun arabası var ben biniyom dolmuşa
Elıf unutma.. ara Esra yı..
oldu canım haber ver de arayayım minübüse binince
ama mami diyorki balinada bir balık
tirbiyesiz

balinalar kovalasın onu

ben emdirmiyom ama biberonu birakabilirimlülülülülülübuarada

offfff koptum delikafadulden

ben emdirmiyom ama biberonu birakabilirimlülülülülülübuarada

Ona da bulmustur bu kadın bı formul.. göğsünü burnuna daya soguk soguk.. cocuk emerken aynı zamanda üşüme refleksını de uykuda ögrensın.. ıkı tas bır kus yaparsınıs.. bu arada emzirirken ayak parmagının serce kısmını da havada tutacaksınıs ki.. ileride çükü hep kalkık olsun cocugunus derse sasırmam.. amannnnn neyse. dedım ya aklım ermiyooo.

bende gidimmm çamasırlarımı suya basimm.. ekmegımın hamurunu yoğuriimmm, yügurdumu mayalayım.. hayvanları yemlıyım, sobama odun atayım.. sabah olur yatmama gerek kalmas..

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…