nasil denk getiricek minubusteyken yine?? mesaj at bari minubuse bindim ara beni diyenaniknanik
elif pztsi ara beni yine minibüsteyken yarım kaldı konuşmamız
nasil denk getiricek minubusteyken yine?? mesaj at bari minubuse bindim ara beni diyenaniknanik
formundasın demiş miydim kaydirigubbakcemile3
Sabahtan bıner Yaho yu da alıp.. Elıf arayana kadar donerler mınubuste.. hem emzırmesı de kolay olur, tekerlek üstüne oturdu mu bi de.. hoppidi poppiidiii emzirrir, kolay olur. Sen de hıc dusunemıosun be Nurdan
Sabahtan bıner Yaho yu da alıp.. Elıf arayana kadar donerler mınubuste.. hem emzırmesı de kolay olur, tekerlek üstüne oturdu mu bi de.. hoppidi poppiidiii emzirrir, kolay olur. Sen de hıc dusunemıosun be Nurdan
yahu boşver! bu gece de sevişmeyiver! bak ne güzel muhabbet var kk da (kilolu kadınlar ha evrim, allah seni kahretmeye!)
yok bu gece sevişmiyeceğim tazem,ablam bizde yarın gidiyor ama yarınnnn alkisalkisalkis
bi kere ben kilolu değilim balık etliyim
ama mami diyorki balinada bir balık
tirbiyesiz
bi kere ben kilolu değilim balık etliyim
hangi balik o yavrum orkinos mu??
Sis de seviş seviş helak oldunus beaa.. cok uzuluyorum ikinise de.. sisin işinizde zor be anam!!
zira artik ben balik etliyim bile diyemiyorum kendime:sinifsinif:
yaaa ne demezsin!! Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş Evrim, bunu unutma! 1 kere olunca 2. kırka başlıyorum da lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?