doruk kovadamı yaa anlayamadım küvet falan değil dimi psikopatmısın kızımm sefa gördümü?izin vermezdi görse
Öyle tabe, ileride tüm kariyerini alaşağı ederler mazallah gamyoncuiremsuvalla biz de! çüklü müklü fotoları koymuyoruz pek nete. Dünyanın binbir türlü hali var!
36 artık benim için annemin ayak numarasından başka bişi değildir!
Sevsinler onun kıyafetine uygun tokalarını. süslü necibe olcek desene kaydirigubbakcemile3kalori dediğin gazdır soda içersin geçer de mi
çıtçıtlı toka düşüyor bunlar düşmüyor.çıtçıtlıyı takarken de bastırmıyorum saçı havaya kaldırıp iliştiriyorum.bu aralar hergün toka takyoz kyafetimize uygunundan
neva kendi salyasından öyle oluyo
çakarsın çakmağı kökten çözümTabe tabe.. bak emmeler bitsin.. bi sabah uyancas ki.. anam bir de ne gorelım.. odanın ıcınde gazdan durulmuooo.. ama bısde erimiş, bitmişiss.. sonra bi uyanmısız kii sabah olmuş.
bizzat sefa yapmış desemdoruk kovadamı yaa anlayamadım küvet falan değil dimi psikopatmısın kızımm sefa gördümü?izin vermezdi görse
verme ayakkabılarını.. senın terasın var.. içine çiçek ek bence.. kaktus falan orjınal durur.. dene bak..
kapatalım şu beden muhabbetini uleyyn zaten 4 kilo aldım doğurduktan sonra
verme ayakkabılarını.. senın terasın var.. içine çiçek ek bence.. kaktus falan orjınal durur.. dene bak..
fırında pişirdim sobadaki gibi tad vermesede güzel oldu
ölmesin bitkiler kokudan
fırında pişirdim sobadaki gibi tad vermesede güzel oldu
çok yorgunum bissürüde işim var hala ama kadro süper bırakıp gitmek istemiyorum
nurdan pirinçli muzlu var yanında hediyesi muzlu diye vermek istemedim onumu verseydm
valla benden yana alerji durumları yok hatta derim eşşek derisi gibidir hiçbişeyden etkilenmez ne güneşten ne yiyecekten falan
mamide öyle ne koysan önüne yer bitarafları kızarmadı hiç kaydirigubbakcemile3
heryeriz şiş zatii daha nereye şişeceksiniz
bot ve cizmelere ne ekiyim yavrum, deve tabanimi??salonda iyi gider:))
elif pztsi ara beni yine minibüsteyken yarım kaldı konuşmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?