2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doruk kovadamı yaa anlayamadım küvet falan değil dimi psikopatmısın kızımm sefa gördümü?izin vermezdi görse

kaydirigubbakcemile3 Ay hüç güleceğim yokttu

Sen ne kadar sıyırıklık varsa Sefa dan bekle, kızından değil... kızı daha ağır anasından :)) kaydirigubbakcemile3

valla biz de! çüklü müklü fotoları koymuyoruz pek nete. Dünyanın binbir türlü hali var!
Öyle tabe, ileride tüm kariyerini alaşağı ederler mazallah gamyoncuiremsu

36 artık benim için annemin ayak numarasından başka bişi değildir!

Bunu sevdim :içelim:

Sevsinler onun kıyafetine uygun tokalarını. süslü necibe olcek desene kaydirigubbakcemile3

Tabe tabe.. bak emmeler bitsin.. bi sabah uyancas ki.. anam bir de ne gorelım.. odanın ıcınde gazdan durulmuooo.. ama bısde erimiş, bitmişiss.. sonra bi uyanmısız kii sabah olmuş.
çakarsın çakmağı kökten çözüm
doruk kovadamı yaa anlayamadım küvet falan değil dimi psikopatmısın kızımm sefa gördümü?izin vermezdi görse
bizzat sefa yapmış desem
verme ayakkabılarını.. senın terasın var.. içine çiçek ek bence.. kaktus falan orjınal durur.. dene bak..

ölmesin bitkiler kokudan

nurdan pirinçli muzlu var yanında hediyesi muzlu diye vermek istemedim onumu verseydm
valla benden yana alerji durumları yok hatta derim eşşek derisi gibidir hiçbişeyden etkilenmez ne güneşten ne yiyecekten falan
mamide öyle ne koysan önüne yer bitarafları kızarmadı hiç kaydirigubbakcemile3

çok yorgunum bissürüde işim var hala ama kadro süper bırakıp gitmek istemiyorum

Bi nevi hisseli harıkalar kumpanyası dıyorsun yane... açıyor perdesını acıyor.. tazem orasını burasını acıyor..KK (kılolu kadınlar) dünyası burası.. herkese neşe saçıyorrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae

istersen onu ver bi dene..cunku allerjiyse tahildan olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…