Doruk'un fotosuna bittim resmen..değişik bi çalışma olmuş
dün gece sisler geyiğe sardırmışken bend esinir krizleri geçiriyordum ve ağlıyordum niye ....kızım grip demiştimya yavrucak ateşlendi ateş düşürücü verdim yatrıdım ..yusuf banyo sonrası bir yattı tam uyku saatine yakın kalktı yatır yatırabilirsen saat 1.30 hala ayağımda eeeeee eee e e ninnileri neyse onu uyuttum tam yatacağım kızım birden kalktı ve şok altına kaçırmış yatak döşek ıslanmış hadi gece yarısı onlarla uğraş moral sıfır bu günde onları yıka kurut temizle nefis hafta sonu geçirdim yani..............
Bu arada diyetisyene gittiğim dönemdeki dosyamı buldum. Süper bir kadındı, iyi eğitti beni. Ek gıdaya geçtikten sonra yavaş yavaş beslenme düzeni tutturayım diyorum. Küçük bir günlük vermişti. Yediğimiz her çeşit yemeğin teker teker kalorisi yazıyordu ve püf noktaları vardı. Çok işimi görmüştü. Bir ara yazarım
eceyle ilk karsilasmamizin videosu varmis meger emrah cekmis ama ben yeni gordum gozyaslari icinde izledim ozaman aglamamistim nasi opup kokluyorum yavrumu yaa nasi mutluyum Allahim olmayanlarada versin inss
Canım ıstemedıgı halde bu saaatte kalkmıs süt ile kurabıye goturuyorumm.. nıye?? süt yapsın dıee!!
cok gecmis olsun deryam, kizin iyilesir insallah biranonce..dün gece sisler geyiğe sardırmışken bend esinir krizleri geçiriyordum ve ağlıyordum niye ....kızım grip demiştimya yavrucak ateşlendi ateş düşürücü verdim yatrıdım ..yusuf banyo sonrası bir yattı tam uyku saatine yakın kalktı yatır yatırabilirsen saat 1.30 hala ayağımda eeeeee eee e e ninnileri neyse onu uyuttum tam yatacağım kızım birden kalktı ve şok altına kaçırmış yatak döşek ıslanmış hadi gece yarısı onlarla uğraş moral sıfır bu günde onları yıka kurut temizle nefis hafta sonu geçirdim yani..............
cok tisekkur ederis efenim:)) bisde buse kizimizi pek begenip munasip bulduk oglumusa; kismetse bu is olurkaydirigubbakcemile5Kim ne derse desin eeeen tatlı benim damadımopuyorumnanaktanBayıldım entel dantel hallerineŞenizDaha doğmadan süper seçim yapmışım. Eferim banaturkbayragi
gögüsler olmuş, bulasık süngeri gibiyiyip zıbarayımm bari..
Bu süt için su içilmesi yeterli dıye bır zırvalık var yaa.. o ole değilmiş.. ı ıhh, sımdı kalkıp bı tabak bulgur pılavı yesemm, gogusler sabaha daşş gııb olurdu.. en ıyısı ben bulgur pılavını eksık etmıyım.. ha babam de babam bulunsun dolapta.
Bu süt için su içilmesi yeterli dıye bır zırvalık var yaa.. o ole değilmiş.. ı ıhh, sımdı kalkıp bı tabak bulgur pılavı yesemm, gogusler sabaha daşş gııb olurdu.. en ıyısı ben bulgur pılavını eksık etmıyım.. ha babam de babam bulunsun dolapta.
aynen katılıyorum. "aman kilom gitsin, accık kısayım" dediğim anda sönüyor memişler. Bulgur gerçekten süper! Yazın da incir süperdi. Günde 3 tane ye, al sana taş gibi memişler!
3 lt su içiyorum bende evrim ama iki gündür talep fazla üretim yok, bende bulgur tükettim bu akşam bekliyorum sonucu sabırsızlıkla. 25 günde 300 gr almasına rağmen ek gıdaya geçişte direniyorum. 1 hafta daha dene dedi doktorum. inşallah 1 ay dahha idare edebilriiz. bulaşık süngeri iyi benzetme, emzirme dönemi bitince hep öyle kalacaklar :)
buarada bis gittik geldik, hava bir buzdu, sanirim teo azicik usuttu cunku biara kanguruyla dolastik durmayinca pusetinde..trafik cok var diye yuruyelim biraz dedik..gidis iyiydi ama donus 3 saati zehir ettti bize..sicak banyosunu yaptirdim, ihlamur verdim, mamasini yedirdim sizdi.....birdaha bebekle kisin uzak bi yola cikan ne olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?