2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eceyle ilk karsilasmamizin videosu varmis meger emrah cekmis ama ben yeni gordum gozyaslari icinde izledim ozaman aglamamistim nasi opup kokluyorum yavrumu yaa nasi mutluyum Allahim olmayanlarada versin inss

Bu süt için su içilmesi yeterli dıye bır zırvalık var yaa.. o ole değilmiş.. ı ıhh, sımdı kalkıp bı tabak bulgur pılavı yesemm, gogusler sabaha daşş gııb olurdu.. en ıyısı ben bulgur pılavını eksık etmıyım.. ha babam de babam bulunsun dolapta.

Doruk'un fotosuna bittim resmen..değişik bi çalışma olmuş

SAğol bebeem, ben de RÜzgar'ın parti şapkasına hastayım! Yılbaşında aynen uygulamaya koyucam!

piiii, geçmiş olsun. gerçekten akıllara zarar! Zor bir gece olmuş.

seviniriz :)

eceyle ilk karsilasmamizin videosu varmis meger emrah cekmis ama ben yeni gordum gozyaslari icinde izledim ozaman aglamamistim nasi opup kokluyorum yavrumu yaa nasi mutluyum Allahim olmayanlarada versin inss

ayyy ne güzel! koysana Pervin! Bİz de zırlayalım azcık...

Canım ıstemedıgı halde bu saaatte kalkmıs süt ile kurabıye goturuyorumm.. nıye?? süt yapsın dıee!!

kandırma kendini! süt mü yapar onlar? ne kurabiyesi? kendin yapmışsındır sen onu bir de? eskiden yollarımı keserdin? bugün ben de formumdayım. başlangıç kiloma 4 kg demiştim ya, artık 5 kg var :)))

cok gecmis olsun deryam, kizin iyilesir insallah biranonce..

Kim ne derse desin eeeen tatlı benim damadımopuyorumnanaktanBayıldım entel dantel hallerineŞenizDaha doğmadan süper seçim yapmışım. Eferim banaturkbayragi
cok tisekkur ederis efenim:)) bisde buse kizimizi pek begenip munasip bulduk oglumusa; kismetse bu is olurkaydirigubbakcemile5

gögüsler olmuş, bulasık süngeri gibi yiyip zıbarayımm bari..

sırnaşık şey

aynen katılıyorum. "aman kilom gitsin, accık kısayım" dediğim anda sönüyor memişler. Bulgur gerçekten süper! Yazın da incir süperdi. Günde 3 tane ye, al sana taş gibi memişler!

Taze bacım;

Hee, kendım yaptım, klasık un kurabıyesı var yıne bende.. yapa yapa pastaneye tas cıkartır hale geldım ben bu işte.. bı ara kesmıstım gerek yok dıe.. ama un kurabıyesı gusel süt yapıodu.. kılo alıcam dıe vazgectım, basladım yıne pastanecılık oynamaya.. buyur bacım,yıne eskı kıvamdayım.. her fok bulunur bu evde süt olacak dıe yıne!!

3 lt su içiyorum bende evrim ama iki gündür talep fazla üretim yok, bende bulgur tükettim bu akşam bekliyorum sonucu sabırsızlıkla. 25 günde 300 gr almasına rağmen ek gıdaya geçişte direniyorum. 1 hafta daha dene dedi doktorum. inşallah 1 ay dahha idare edebilriiz. bulaşık süngeri iyi benzetme, emzirme dönemi bitince hep öyle kalacaklar :)

buarada bis gittik geldik, hava bir buzdu, sanirim teo azicik usuttu cunku biara kanguruyla dolastik durmayinca pusetinde..trafik cok var diye yuruyelim biraz dedik..gidis iyiydi ama donus 3 saati zehir ettti bize..sicak banyosunu yaptirdim, ihlamur verdim, mamasini yedirdim sizdi.....birdaha bebekle kisin uzak bi yola cikan ne olsun....

Ben yıne yıyorum Furcuuu.. olcek gıbı degıl.. gercekten kestım yemeyı, anında süt gıttı.. sımdı kıcımı yırtıyorum yıne olsun dıye.. bıraktımm saldım, yıne yıyorum, ama cıddı cıddı süt olsun dıye yıyorum, düşün yataktan kalktım su an, bunları yemek ıcın.. su mılupa cayından da yaptım, uzerıne onu ıcıcemm.. onun bıras ılınmasını beklıyorumm..

Yaf Gulız.. hep oyle kalacaklara kadar gayet guseldı cumlelerın.. saol be bulgur bende cok ıse yaradı.. yarın bı tencere yapıcam yıne.. kalsın dolapta gıdıp gelıp yıyımm.. artı bulgur gusel de kan yapar, su ara saç dokulmesıne de ıyı gelır en azından.

çenemin altına bıras pamuk yapıstırıp fotosunu koyucam.. dün sana neremden yazdım ben.. varsa evde pekmez verseydın keske bıraz da.. ben onun faydasını cok goruyorum cıddı cıddı.. daha cabuk toparlanacaktır.. arastırdım, 3 aydan sonra verılebılıyormus, ondan rahatca yazıyorum artık sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…