bunlar neden bende ise yaramadimafoldumben
Taze bacım;
Hee, kendım yaptım, klasık un kurabıyesı var yıne bende.. yapa yapa pastaneye tas cıkartır hale geldım ben bu işte.. bı ara kesmıstım gerek yok dıe.. ama un kurabıyesı gusel süt yapıodu.. kılo alıcam dıe vazgectım, basladım yıne pastanecılık oynamaya.. buyur bacım,yıne eskı kıvamdayım.. her fok bulunur bu evde süt olacak dıe yıne!!
terruklerimi iletirim o zaman sana!
Dün gece Doruk'un mıkırdanmalarına uyandım, bi baktım gözler fal taşı! Saat 5! 6'ya kadar uyutmaya çalıştım yaa yok böyle bişi... Emzirdiğim zaman anında dalardı gece, dün bana mısın demedi.
Akşam saatlerinde de uyumaya direndi, mayaladığım yoğurt vardı, onu götürdü. Ondan önce bir göğsümü indirmişti. Ondan önce de yarım elma suyu! Bunlar hep arka arkaya geldi. Sonra üstüne öteki memeyi de indirip öyle uyudu! Bu çocuğun midesi hakkaten büyüdü sanırım
YOĞURT MAYALAMA KONUSUNDA;
Tutturuyorum ama yaklaşık 24 saat sonra tutmuş oluyor ve de çok sıvı oluyor. Nerde hata yapıyorum acebağ? Kalorifer peteğinin üstüne koysam çok mu sıcak olur? Sanki bardağın sıcak kalmasını sağlayamıyorum gibi geliyor bana. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben yıne unuttum senıüsgünüm.. senın de goguslerın genc kıs goguslerı gıbı kaldı ıste.. gordum gosumle, en azından bu avuntun olsun.. bak Gulız ın dedıgı gıbı.. bızde durumlar vah vah kı ne vah durumunda..
keske yerlerde surunelerdi, porsum porsum olalardi da sutum olaydi(yemisim genckiz memesini bana ve tibetten baska kime faydasi var...bana bile faydasi supheli..
bunlar neden bende ise yaramadimafoldumben
Tamam, üsme beni... düşünemedim işte, açtım konuyu.. bılıyorum bole dusundugunu.. bı nevı senı motıve etmeye calıstım cülük aklımla.. elınde olan bısı deıl bılıyorum, gozumle de gordum.. cok da içime oturmustu.. şükür ki bilincli bi annesin, bu eksıklıgı sahane bı bıcımde kapatıyorsun.. kıyamam sana.. tekrar cok cok uzgunum..
Sıcak su torbasının ustune koy.. ve su satılan guvecler var ya.. onlardan al onun ıcıne mayala, suyunu cektıgı ıcın toprak kap, daha lop olacaktır.. bardakta tutması oldukca zor.. kucucuklerı oluyor onların.. Metro da var.. nacızane fıkrım.. onu da aldıktan sonra sıcak su torbasının ustune oturt.. o da cok sıcak olmasın ama.. ustunu de ort.. bı de ole dene bakalım..
keske yerlerde surunelerdi, porsum porsum olalardi da sutum olaydi(yemisim genckiz memesini bana ve tibetten baska kime faydasi var...bana bile faydasi supheli..
:1hug: üzülme bebeğim yaa... yapabileceğin bir şey vardı da yapmadın mı? Teocuk sağlıklı mı, ona bak sen! Avantajlarını gör! Bak Evrim ne güzel yazmış, daş gibi göğüslerin var hala mesela, ne güzel. Ben skiden beri şeklni beğenmezdim, hep operasyon vardı kafamda, şimdiden şart oldu, değil ki süt çekilince hepten zorunlu olacak.
Sonra; yediğine içtiğine dikkat etmek zorunda değilsin. Çayın, kahvenin, biranın, şarabın vur dibine! Lütfen üzülme.
opuyorumnanaktanYaf Gulız.. hep oyle kalacaklara kadar gayet guseldı cumlelerın.. saol bebulgur bende cok ıse yaradı.. yarın bı tencere yapıcam yıne.. kalsın dolapta gıdıp gelıp yıyımm.. artı bulgur gusel de kan yapar, su ara saç dokulmesıne de ıyı gelır en azından.
çenemin altına bıras pamuk yapıstırıp fotosunu koyucam.. dün sana neremden yazdım ben.. varsa evde pekmez verseydın keske bıraz da.. ben onun faydasını cok goruyorum cıddı cıddı.. daha cabuk toparlanacaktır.. arastırdım, 3 aydan sonra verılebılıyormus, ondan rahatca yazıyorum artık sana.
Tamam, üsme beni... düşünemedim işte, açtım konuyu.. bılıyorum bole dusundugunu.. bı nevı senı motıve etmeye calıstım cülük aklımla.. elınde olan bısı deıl bılıyorum, gozumle de gordum.. cok da içime oturmustu.. şükür ki bilincli bi annesin, bu eksıklıgı sahane bı bıcımde kapatıyorsun.. kıyamam sana.. tekrar cok cok uzgunum..
tamam tamam bisi demedim usulmeyin siz..mucckkk..
ben geldim gidiyorsunuz.bu ara hiç sohbet edemiyoruz.Neva'nın da çenesine vurdu ötüp duruyor manyaklar gibi emziğini çıkartıyor sonra ters sokuyor sonra kavga ediyor
ben geldim gidiyorsunuz.bu ara hiç sohbet edemiyoruz.Neva'nın da çenesine vurdu ötüp duruyor manyaklar gibi emziğini çıkartıyor sonra ters sokuyor sonra kavga ediyor
keçiboynuzu tozundan kahve! yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun dide :)
aha aynı Doruk! Açtır o aç!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?