iyi geceler arkadaşlar opuyorumnanaktan
sen kadar olmasa da idare ediyoruz aplam.keçiboynuzu tozundan kahve! yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun dide :)
yok be keyiften yapıyor.aşık resmen emziğe.şu nukun kauçuk olanından.tatilde eskişehirde silikon emziğe alıştırayım dedim.nubynin anne memesine benzeyen emziğini aldım mahvetti bizi yine gidip nuk kauçuk aldık.seçiyor haspamaha aynı Doruk! Açtır o aç!
önce siz kaçtınız.neva'yı 1 de uyutmayı başardım zıbardım.şimdi işteyimsohbet edelim diyoz sen kaçıyon elif hanım! :dilcikar:
matmatik örtmeni olmak başkaNAZAR bebişin çok tatlı, allah bağışlasın. Ama kilosu ile ilgili fotodan tahlil yapmak pek doğru değil. Sen koy yavrunu pusetine, git sağlık ocağına, aşısı olmasa da tartarlar. Veya evde dijital tartın varsa bir kendin çık, bir yavrunu al çık. Aradaki fark yavrunun kilosudur yerimseniben
yeni bir ürün deneyeceğim fayda görürsem sana da öneririm.tamamen bitkisel,sertifikalı falan filanyav bu selülitler pek fena! dizlerime inmiş be =( kendime alıcı gözle bi baktım da, yapacak çok iş var! Bütün vücudu toparlamak lazım. Saçlar benim de dökülüyor. Şakaklar açılmaya başladı ki, kuaförler beni pek sevmez saçlarım gür olduğu için! Kollar lömbür lömbür! bacaklar - popo selülit içinde. Karnımı zaten saymıyorum. Peh! Çok sıkı spor yapmak lazım. Haftada 2 gidebilirsem çok iyi. Geçen hafta hiç gidemedim mesela =(
ben de yaparım safranlı pilav.ama hiç farketmedim.buarada dun azerı doslarımız yemege davet ettı herzamankı gıbı sofra dolu yıyecek hıcbısı yoktu 2 cesıt komposto vardı bırı ayva bırıde bılmıorum kızılcık gıbı kırmızı bısey . ben ıkısındende kac bardak ıctım bılmıyorum ama cok etkılıydı.bıde safranlı pılav vardı sarı ondan yedım safranda yapmıs olabılırmı
Bu arada bende hamıle tunıklerımı denedım bugun, 7 aylık olanlara tekrar gırebılıyorum.. cok mutluyumm mafoldumben, mutluyumm yaaa, çok mutluyummm mafoldumben
abartısız hiç uyumuyor gündüzleri..sadece memede dalıyo gibi oluyo..yatırıyorum hemen kalkıyo..ve hep kucakta olmak istiyor...kucağıma almazsam katıla katıla ağlıyor..çok alıştı kucağa..
yemek yiyemiyorum..kahvaltı yapamıyorum..az önce tek elle 1 tabak yemek koydum önüme..zar zor yiyebildim..mutfaktan tek elle alıp ağzıma atabildiğim yiyecek olursa benden iyisi yok..perişan vaziyetteyim anlıycağınız..
tüm bunları tek elle yazdım gene..okuyorum ama aktif olamıyorum malesef
hatırlamak istemiyorum o ağrılarıelif benimde cok agrim vardi ama hemen odaya almadilar uyandiktan sonra odaya cikmam bi yarim saat 45dkyi buldu / odaya cikarken aglaya aglaya ciktim agrimdan
olabiler canımozaman safrandan deilde o kompotlardandir/ kompot diolar burda kompostoya
benim bildigim bcg yi verem savas yapio
yukardaki daş popo sizin de canınızı sıkıyor mu?
arkadaşlar lütfen acil yanıtlarmısınız
ben bebeğimi dr a götürdüm geçen ay 3. ay kontrolüne aşınız yok dedi bu ay
şimdi tekrar 4. ay aşını kontrol için aşı kartına baktıgımda 3. ayda bcg olması gerekiyomuş
lütfen cevap verirmisiniz 3. ayda aşı yapıldı mı bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?