2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PERVıN kocişine!! geçmiş olsun diyorum, geç oldi kusuruma bakma. Senin tırnak ne alemde? Ben de hep kendim müdahale ediyorum ama yok, hep oluyor hep batıyor. Kış günü pediküre gidicem sanırım.

yav bu selülitler pek fena! dizlerime inmiş be =( kendime alıcı gözle bi baktım da, yapacak çok iş var! Bütün vücudu toparlamak lazım. Saçlar benim de dökülüyor. Şakaklar açılmaya başladı ki, kuaförler beni pek sevmez saçlarım gür olduğu için! Kollar lömbür lömbür! bacaklar - popo selülit içinde. Karnımı zaten saymıyorum. Peh! Çok sıkı spor yapmak lazım. Haftada 2 gidebilirsem çok iyi. Geçen hafta hiç gidemedim mesela =(

tazem cok saol / tirnagimin kenari bir kuru yara goruntu igrenc ama acimio dun burnu sivri ayakkabi giydim mesela sanirim yara kuruyunca iilesicek . vıdeoyuda koycam

buarada dun azerı doslarımız yemege davet ettı herzamankı gıbı sofra dolu yıyecek hıcbısı yoktu 2 cesıt komposto vardı bırı ayva bırıde bılmıorum kızılcık gıbı kırmızı bısey . ben ıkısındende kac bardak ıctım bılmıyorum ama cok etkılıydı.bıde safranlı pılav vardı sarı ondan yedım safranda yapmıs olabılırmı

buarada dunku uyuma maceramiz su sekildeydi 8bucuga dogru uyudu arada aglayarak uyandi uyutup yatirdim 11de gozu kapali emzirdim saar 3bucukta agu gugu sesleriyle uyandim kendi kendine konusuyo geveze sabah oldu sanmis .pöfff aldım emzırdım azcık oynayıp uyuttum sabah 9a kadar uyudu 9da gunumuz basladı . yanı geyık konusu olan seromonım ıse yarıo gıbı 2 gundur

keçiboynuzu tozundan kahve! yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun dide :)
sen kadar olmasa da idare ediyoruz aplam.
aha aynı Doruk! Açtır o aç!
yok be keyiften yapıyor.aşık resmen emziğe.şu nukun kauçuk olanından.tatilde eskişehirde silikon emziğe alıştırayım dedim.nubynin anne memesine benzeyen emziğini aldım mahvetti bizi yine gidip nuk kauçuk aldık.seçiyor haspam
sohbet edelim diyoz sen kaçıyon elif hanım! :dilcikar:
önce siz kaçtınız.neva'yı 1 de uyutmayı başardım zıbardım.şimdi işteyim
matmatik örtmeni olmak başka
yeni bir ürün deneyeceğim fayda görürsem sana da öneririm.tamamen bitkisel,sertifikalı falan filan
ben de yaparım safranlı pilav.ama hiç farketmedim.

çok güzel gerçekten.benim o kadar ağrım vardıki kucağıma bile alamadım kuşumu.yanıma yatırdılar,yüzünü bile göremedim:gitme:

eceyi uyutmaya calisirken corbasini yaktim/ yanik corba nasil olur dibi simsiyah bi temcere yapismis havuc ve patateslerden olusur///sonuc uyumadi tabi yanik corbayla kalakaldik

elif benimde cok agrim vardi ama hemen odaya almadilar uyandiktan sonra odaya cikmam bi yarim saat 45dkyi buldu / odaya cikarken aglaya aglaya ciktim agrimdan

arkadaşlar lütfen acil yanıtlarmısınız
ben bebeğimi dr a götürdüm geçen ay 3. ay kontrolüne aşınız yok dedi bu ay
şimdi tekrar 4. ay aşını kontrol için aşı kartına baktıgımda 3. ayda bcg olması gerekiyomuş
lütfen cevap verirmisiniz 3. ayda aşı yapıldı mı bebeklerinize

Bu arada bende hamıle tunıklerımı denedım bugun, 7 aylık olanlara tekrar gırebılıyorum.. cok mutluyumm mafoldumben, mutluyumm yaaa, çok mutluyummm mafoldumben

çatladım desem yeridir allah senin iyiliğini versin delikafadulden

aynı dertle uğraşıyorum. evde olsam yine iyi anneciğim olaya daha farklı yaklaşıyo tabi.
yeterki ağlamasın kucakta olsun . sorunum oda değil memede uyuması eğer ben varken uykuya dalamazsa yandık bensiz uyutmak herkese eziyet oluyor.

tracy teyzeyi beğenmesekde easy denilen yöntem midir artık neyse bana çokda makul geldi. yani ben yanlış yapıyormuşum onu farkettim doğru yapanlar için tabiki yeni birşey değildir. memede uyumakdı benim sorunum yemek- hareket-uyku sıralamasında bu sorunu aştık. sadece uykuda nasıl uykuya dalarız kısmı kaldı. kitabın diğer ksımları benim kafamı epey karıiştırdı. yatır/kaldır yöntemini anlayamadım. haliyle yapamadım.

elif benimde cok agrim vardi ama hemen odaya almadilar uyandiktan sonra odaya cikmam bi yarim saat 45dkyi buldu / odaya cikarken aglaya aglaya ciktim agrimdan
hatırlamak istemiyorum o ağrıları
ozaman safrandan deilde o kompotlardandir/ kompot diolar burda kompostoya
olabiler canım
benim bildigim bcg yi verem savas yapio

evet öyle oluyor

Damla merhaba.özleniyorsun

yukardaki daş popo sizin de canınızı sıkıyor mu?

Hem de nası?? resmen her seferınde pandik atasım gelıoo kadına kötükedihüso

Iyı de Pervin, ne kıcıksın yaa.. ağlattınn haa.. döndük en başa bi an,nereden nereyeeeee..

Eger doktorun yok dedıyse oledır, ası kartına muhakkak dogru yazılmıstır, en dogrusunu gıdıp onlara danısman,bazen 3. aydakı asıları 4. ayın sonunda topluca da yapabılıyorlar.. en azından tlf ac ogren gıdemıyorsan.. telaşlanma,vardır dogru olan bırsey.

Su mılupa nın stiill tea sından eskıden bı tane ıctım mı, gögüslerinden sertlıgınden duramuyordum,o yuzden kullanmıyordum. sımdı gunde ıkı uc ıcıyorum, hatta bardaktakı kagıdıda yıyım mı dıyorum.. bı fok yok.. noluyor yaaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…