:))) kaydirigubbakcemile3 ekmek arası yemek o da iyiydi bende köfte dudaklarını ekmek arası yapıyorum bazen cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
bende hayata daha naturel bir renkte, daha tane tane bakıyorum.. neden acabaaaaaa???
Hakaten kesınlıkle tartılasım gelmıyor bı haftadır.. düşüp bayılmaktan korkuyorumm göreceklerım karsısında
tazeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
ayva kompostosu beni fışkır fışkır yaptı..evde kovaylan dolaştım:):sm_cool:
işe yaradı yani haberinolsun
ayvaları rastgele dogradım bi kaç karanfik koydum kaynattım çok azda şeker... tadı kokusu harika
Numero süt yapıyorsa, o ıkı kısıden bırını ben yıyebılırım, ama kişi süt yapıyorsa, ben onun numerosunu yemem ne kadar dogru olur, bu numero bulgurun yanında ıyı gıder mı? süt lazım, yapıyor muydu pekı süt,inek sütü olmas, o alerjı yapıomus, o zaman ben ıkı kısıden bırını yıyeyım.. tamam, cözdüm ben bu işi.. kafamçokkarıştı
SÜTÜM GERİ GELDİkaydirigubbakcemile2
Formül veriyorum:
1- Dakka başı akıldan "benim sütüm bitmeyecek, bu geçci bir dönem" diye geçirilir. Mümkünse buna inanılır
2- Tansaştan alınan öölesine bir malt içeceği 2 gün birer şişe içilir. Çocuk gazdan kıvrım kıvrım kıvranır:sinifsinif:
3- Koca bir tencere irmik helvası yapılıp gidip gelip yenilir.
Bu sayede 3 günde sütler foşur fuşur olur. Arzederim
tazem burcum okadar bulgur ve rezeneye, onune cakmakla yaklasmayin diye as istersen..
mafoldumben
ÖZLEM, kızın muhteşem yaaa. O ne güzellik! Maşallah! Aynı anası! Ne harika bir ikili olacaksınız ileride! kaydirigubbakcemile5
kizlar hepinizi öpüyorum..izin sonrasi görüsmek üzere...belki türkiye de de görüsürüz..öpüldünüz..:gitme::gitme:
kizlar hepinizi öpüyorum..izin sonrasi görüsmek üzere...belki türkiye de de görüsürüz..öpüldünüz..:gitme::gitme:
anneeeemm kiyamam, saka yaptim balim benimm..Şeniz
Annem her geldiğinde beni şaşırtacak birşey yapıyor başlarda kızıyordum ama şimdi sadece hayretle ne yaptığına bakıyorum sadece kayınvalidem yapsaydı neler olmazdı yasakkelime
Dün kızıma soğan yalattı kendini aştı annem ilk çikolata yalatmıştı sakıncalı dedim 2 ay önce yapmıştı dün soğan yalattı yaaa akannehir
Annem her geldiğinde beni şaşırtacak birşey yapıyor başlarda kızıyordum ama şimdi sadece hayretle ne yaptığına bakıyorum sadece kayınvalidem yapsaydı neler olmazdı yasakkelime
Dün kızıma soğan yalattı kendini aştı annem ilk çikolata yalatmıştı sakıncalı dedim 2 ay önce yapmıştı dün soğan yalattı yaaa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?