2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:))) kaydirigubbakcemile3 ekmek arası yemek o da iyiydi bende köfte dudaklarını ekmek arası yapıyorum bazen cokacimcoook

ben teoyu bazen kofte diye seviyorum, naber kofte diyorum guluyo bana:))birde ordek vak vak vak diyince guluyo, cocuk kendini biliyor:))

benim aklima bi cozum geldi simdi babam yada annem donerken hediyeyi onla yolarim onlar gonderr, beni ceken kiside onarin adresine gonderir:) nasill?? katilabillirmiyim bende aranizaa?? beniide alin nooluurrr??

of evrim yaa =) daha naturel ve tane tane :)))

çooook tşk yafru, onu da yarın yaparım artıkın...

nice, sweet, fantastic !

bu mesac burkomun eski mesacı. malt içecei tamam da, irmik helvası ile 1 kg daha alırım ben yaa zaten 72 oldum gene ((( süt vermek için illa inek gibi mi olmak zorundayım?

ÖZLEM, kızın muhteşem yaaa. O ne güzellik! Maşallah! Aynı anası! Ne harika bir ikili olacaksınız ileride! kaydirigubbakcemile5

tazem burcum okadar bulgur ve rezeneye, onune cakmakla yaklasmayin diye as istersen..

Annem her geldiğinde beni şaşırtacak birşey yapıyor başlarda kızıyordum ama şimdi sadece hayretle ne yaptığına bakıyorum sadece kayınvalidem yapsaydı neler olmazdı yasakkelime
Dün kızıma soğan yalattı kendini aştı annem ilk çikolata yalatmıştı sakıncalı dedim 2 ay önce yapmıştı dün soğan yalattı yaaa akannehir

anneeeemm kiyamam, saka yaptim balim benimm..Şeniz

biliyorum canım benim :)

Oha, senin anne de pek fenaymış :=)

haha kayınvalden olsayıdı çiğ çiğ yerdin herhalde kötükedihüso

ozlem kızın harika vallahi ya bayıldım allah nazarlardan saklasın gozlerde mavis yanii tek mavis kadriyenin sanıyorduk:))

cekilis nasıl olcak kargo ilemi yollayacagızz
bendekatılayım bari kendimize mi bebikleremi hediye alcaz peki,???
hayır kendimize alcaksak beden boy vs hiç bilmiyoruz kilolu herkes malum nası olcak zor is ama eglence olur bende varımm

yok artik, durumde adananin yaninda vereymis bari sumakli sogan..

Merhaba hanımlar, ben 2010 ağustos anne adayı:kedi: Kendimi Oss sınavına girecek gibi hissettim! Üniversite adayıkaydirigubbakcemile3

Bizim topikte tüm hamişler uyuyor bende buraya geldim, aslan burcu bebişlerinize bakıyorum. Maşallah çok tatlılar, Allah bize de bu günleri görmek nasip etsin.

Arada bir gelip bize nasihatler verirseniz seviniriz:CüvCüv:

Sevgilerimle..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…