2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum canım benim :)

Oha, senin anne de pek fenaymış :=)

yaa hiç sorma savunmasıda ben sana herşeyden veriyordum diyor belli drlar 9 aylıkken rejim vermiş bana demiş bu çocuğa ne yaptın sen gıdım kat katmış :)) o gün bu gündür hala rejim yapmaktayım buyrunnnnnnnnn :roflol:
haha kayınvalden olsayıdı çiğ çiğ yerdin herhalde kötükedihüso
yerdim valla ama annemede kızmıyor değilim yani akannehir

sağol cnm gözleri yeşil olacak galiba inş değişmez annelere alınacaksa xxl lütfen :roflol:
yok artik, durumde adananin yaninda vereymis bari sumakli sogan..

olur valla yakında onuda verir inanırım domates yalatıyordu kahvaltıda yanımıza alıyoruz dudaklarını şapırdatıyor domates vereyim dedi delikafadulden amann sakın dedim yasakkelime

memnuniyetle hallisna var zaten aşılama topiğinden arkadaş ziyaretinize gelirim sık sık herkes bize dediğinde kızardık ama bugünlerin tadını çıkarın hamile olmayı özledim en azından kilolar batmıyordu bu kadar bana kaydirigubbakcemile3 ayrıca dengeli beslenin ben ettim siz etmeyin :kedi:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
dnzyildizi84, jenny_sh+
facebookta ve burada sadece ikimiz varız kendin çal kendin oyna yatacakları tuttu :umursamaz:

Sabah baş ağrısı ile uyandım. Mıde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.

1- Bu doktorun hiç bir kararından memnun kalmadım.
2- Annem gereksiz bulduğu için Doruk'un sürekli bir doktoru yok. (Böylece çatlağı ne durumda, takip edilemeyecek ve bugünkü gibi durumlarda yanlış kararlara maruz kalacağız)
3- Nerden çıktı bu migren, geçici olduğunu umuyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunum olmamıştı
4- Bır daha olursa ne yapmalıyım ?

Geçmiş olsun umarım geçicidir bence mutlaka doktora danışmalısın .. Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ama Doruk un bence sürekli gidebileceğiniz bir doktoru omalı diye düşünüyorum.. Bu gibi durumlarda fikir almak adına en azından..

burcum çok geçmis olsun umarım bir sorun teskil etmez ilac i çerisinde yazılanları abarttıklarını biliyorum buyuk onlem almıs olmak için ilac sirketinde çalısan bir arkadasım var o soylemsti bazi seyleri yazmaya mecburlarmıs vs en ufak bir ihtimal bile oldu ise o gune dek mesela
ondan illa kotubirsey olur diye dusunmesakın

annenin fikrini anlamadım neden gereksiz olsun
çocuk dr u hayatınızda her zaman lazım olacak daha dur su an kuçukler ilerde hastalıklar çıkacak gece yarısı guuvenebilceğin yada acildeki adr unu teyit etmekamaclı arayabilceğin daimi bir dr un olmalı bence
ozele gitmek istemessen bile ssk anlasmalı hastanlerde de var mutlaka daimi çocugn herseyini bilen bir dr unuz olmalı bizim berkenin iki dr u vardı bobrekten oturu biri normal dr simdiki ecenin biride bobrek taslarını takip eden aama aynı zamanda gelisimde takip ediyordu iki d r es zamanlı gittik haladaha birsey oldumu biriin ararız ulasamadıkmı oburunu ararız ikisinede guvenimiz sonsuz ne deseler onu yaparız

migren bendede var sanırım mide bulantısı isiga hassasiyet vs çok oluyor tek taraflı ve genelde gerilim tarzı migrenim var sanırımstres kaynaklı dahaçok oluyor ama basit parasetamol ilaclarla geçiyor alahtan ama ilac içmesem gunlerhaftalar geçmez yatıp kalkıp iki gun geçmedignii bilirim yani migrenmidir bilmiyorum ama

Bende Özde uyuduğunda suyunu çıkarıyorum bu işin :)) artık uyumalıyım sabah erken öter bizim horoz akannehir hepinize iyi geceler kızlar .... opuyorumnanaktan

Bıraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?

ESRAKO, annemi anladığım gün ereceğim zaten. Defalarca söyledim, avantajlarını anlattım. Devlet memuru olduğumuzdan devlet hastanelerinde rahatça muayene oluyoruz, çoğunlukla memnun da kalıyoruz ama sürekli bir çocuk doktoru bence de şart. Annem niyeyse gereksiz buluyor. "Özel" takıntısı olan bir insan değilim ama bu durumda gerekli bence de. Geçen aşıya gittik sağlık ocağına, hemşire "soracağınız bir şey var mı" dedi. Annem "evet, bizim özel bir doktora gitmemizi mutlaka önerir misiniz" diye soruyor. KAdın da devlet memursunuz gerek yok cinsinden bişiler söyledi. Ama şimdiye kadar pek çok defa "bir doktorum olsaydı" dedim. Neden hala yok? Çünkü aracımız yok Babama bağımlıyız bu konuda, o da çalışıyor. Oturduğumuz semt de azcık şehir dışı.

Annenin onaylaması şart mı, diyebilirsiniz, tabii ki değil. Ama "benim dediğim olsun" u çok seven bir insanla iç içe yaşamanın bir takım zorlukları var. Buna ulaşım da eklenince işte böyle oluyor. Neyse 1 defa kullanmaktan bir şey olmaz elbet. Ama canım sıkıldı işte...

gunaydinnnn

gece yine hos sohbetler donmus bakiorum..
oncelıkle cekılısı ben yaparım sız bana tam lıste yapın verın sırayla hepınızın adına cekerım :) corbada tuzum olur...

evrım sutum oyle fosur fosur deıl ama emsın doymadıgını ek gıdadan alsın ıstıorum yoksa ek gıda yesın gerısını sutten deıl

tazem cok gecmıs olsun ıns atlatırsın kısa surede. yıne mınosete talım desene

ozlem su avatarını degıs artık fıstıgımızı koy

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
babymom

ne gunlerdı ben o gunler geldı aklıma anladınıs sız onu

günaydınlarrr......

bebeklerimizin resimleri çok tatlı maşallah hepsi birbirinden güzel bittim vallahi...

çelişten bahsedilmiş MıNıK benide yazarmısın KARA TAHTAYA bende katılmak istiyorum çekilişe.... çam sakıız çoban armağanı bi hatıramız kalır birbirimize:))))

arkadaşlar günaydın
sabah sabah bir sürü alıntı yapmıştım ki pc hata verdi
aklımda kalanlar
Özde ye maşallah tam yemelik olmuş Altınoluk a geldiğimde öperim onu
tuğba ben i de yaz çekilişe
bu arada aynaya baktırmak iyi bir şey bebek kendini tanırmış oyun halılarının bir çoğunda var

kızlar dün ece formül mamasını ilk defa içti o da 60 cc falan yani
sonuç ishal omuş dün tam 3 kez kaka yaptı birinde sırtına kadar çıkmış banyo yaptırdık mecburen
en iyi formül mama hangisi acaba biz hipp kullanmaya başladık

arkadaşlar günaydın
sabah sabah bir sürü alıntı yapmıştım ki pc hata verdi
aklımda kalanlar
Özde ye maşallah tam yemelik olmuş Altınoluk a geldiğimde öperim onu
tuğba ben i de yaz çekilişe
bu arada aynaya baktırmak iyi bir şey bebek kendini tanırmış oyun halılarının bir çoğunda var

kızlar dün ece formül mamasını ilk defa içti o da 60 cc falan yani
sonuç ishal omuş dün tam 3 kez kaka yaptı birinde sırtına kadar çıkmış banyo yaptırdık mecburen
en iyi formül mama hangisi acaba biz hipp kullanmaya başladık

gunaydin herkese..minik ordegim sanirim nezle oldu, butun gece burunu tikali, oksurdu, yapisik balgam gibi salyalar cikardi, uyumadi(atesi yok allahtan, bende nezle gibiyim..ihlamur ve pekmez vermesini soyledim anneme, insallah duzelir hemencik, kiyamam ben ona..gerci bunlar daha iyi gunleri, krese baslayinca hastaliktan kurtulmiycak, gerci bi yandan vucudununda viruslerel ve mikroplarla savasmayi ogrenmesi gerek ama anne yuregi..

burcum cok gecmis olsunbelki migren degildir, cunku migren teshisi koly konmaz, hormonalde olabilir dogum sonrasi..
pediatre isine gelince siddetle tavsiye ederim, cunku onlar bizim gibi degil, ayda yada iki ayda 1 bile gotursen surekli danisabilecegin, arayabileceginoglunun dosyasini bilen birinin olmasi onemli..uzak bile olsa seni saglik ocagina yonlendirir ama sunu sunu yapin der..nacizane fikrim..

ece buay 300 gr almıs ondan gectık ek gıdaya. meyve corba ve aksam ogununde mama yıyo. buarada denızın fotosu cok guzel masallah ona

ben emzirdiğini bildiğim için neden bir anda bu kadar çok ek gıda diye merak ettim. ecoş çabucak düzelir inşallah.

defnem damlam öle herkeşlere cevabını ayrı mjlarda yazmakla monolog sayılmaz doludolu bişeyler yazman lazım. baknızı evrim hanım neler yazıyor monolglarında....

gülistannnımmm dolu dolu yazcam sana ben bi ara....laelaelaelaelae

defnedamla ben ordu ya geliyorum..aslen orduluyuz ama samsunda da kaliyoruz arada..bende seni beklerim canim..turkbayragi

sağlıkla gel özgülcüm karadenizin sesi olalım buralardan....

fasulyeko cok saol bakiorum hemen// bugun tarhana corbası verdım azcık yanı o ıstemedıgınde aglıo ozaman duruyorum bende.. cok sulu tarhana ıctı yanı tattı dıyeyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…