biliyorum canım benim :)
Oha, senin anne de pek fenaymış :=)
yerdim valla ama annemede kızmıyor değilim yani akannehirhaha kayınvalden olsayıdı çiğ çiğ yerdin herhalde kötükedihüso
ozlem kızın harika vallahi ya bayıldım allah nazarlardan saklasın gozlerde mavis yanii tek mavis kadriyenin sanıyorduk:))
cekilis nasıl olcak kargo ilemi yollayacagızz
bendekatılayım bari kendimize mi bebikleremi hediye alcaz peki,???
hayır kendimize alcaksak beden boy vs hiç bilmiyoruz kilolu herkes malum nası olcak zor is ama eglence olur bende varımm
yok artik, durumde adananin yaninda vereymis bari sumakli sogan..
Merhaba hanımlar, ben 2010 ağustos anne adayı:kedi: Kendimi Oss sınavına girecek gibi hissettim! Üniversite adayıkaydirigubbakcemile3
Bizim topikte tüm hamişler uyuyor bende buraya geldim, aslan burcu bebişlerinize bakıyorum.Maşallah çok tatlılar, Allah bize de bu günleri görmek nasip etsin.
Arada bir gelip bize nasihatler verirseniz seviniriz:CüvCüv:
Sevgilerimle..a.s.
Sabah baş ağrısı ile uyandım. Mİde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.
1- Bu doktorun hiç bir kararından memnun kalmadım.
2- Annem gereksiz bulduğu için Doruk'un sürekli bir doktoru yok. (Böylece çatlağı ne durumda, takip edilemeyecek ve bugünkü gibi durumlarda yanlış kararlara maruz kalacağız)
3- Nerden çıktı bu migren, geçici olduğunu umuyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunum olmamıştı
4- Bİr daha olursa ne yapmalıyım ?
Yatayım artık, hayde iyi gecelr...
Sabah baş ağrısı ile uyandım. Mİde bulantısı da eşlik ettiği için migren tanısını koymakta gecikmedim. EŞimin zoruyla -sağlık ocağı doktoruna da danışarak- avmigran aldım. Az önce prospektüsü okudum, "emziren anneler kullanmamalı, kullanırsa emzirmemeli" diyor.
1- Bu doktorun hiç bir kararından memnun kalmadım.
2- Annem gereksiz bulduğu için Doruk'un sürekli bir doktoru yok. (Böylece çatlağı ne durumda, takip edilemeyecek ve bugünkü gibi durumlarda yanlış kararlara maruz kalacağız)
3- Nerden çıktı bu migren, geçici olduğunu umuyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunum olmamıştı
4- Bİr daha olursa ne yapmalıyım ?
ece buay 300 gr almıs ondan gectık ek gıdaya. meyve corba ve aksam ogununde mama yıyo. buarada denızın fotosu cok guzel masallah ona
defnem damlam öle herkeşlere cevabını ayrı mjlarda yazmakla monolog sayılmaz doludolu bişeyler yazman lazım. baknızı evrim hanım neler yazıyor monolglarında....
defnedamla ben ordu ya geliyorum..aslen orduluyuz ama samsunda da kaliyoruz arada..bende seni beklerim canim..turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?