2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adminini sevsinler senin salata çorba yettimi??
salata keşke hafif bir salata olsaydı..doydum şükür
miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik istiyom istiyom istiyom..

ritmi anladın sen
ritmini yerim ben senin güllü heyyy gülllüüüü hele hele güllüüüü
canım benim inşallah düzelir ve inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsın.çırpınıp duruyorsun yazık kıyamam ben ikinize de.Allah yardımcın olsun.düzene girecek bu ek gıda işi
ananasın alerji riski olduğunu biliyorum ayrıca anne sütünü arttırdığı da söyleniyor hangisi doğru acaba?
allahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))
bunu ıslatalım..doldur hindiyi geliyom evrimi de alıp.yoksa seni de yiyebülürük
finkycim her nedense ben pek müzikli oyuncak sevmem çocuğun yaratıcılığını köreltip benim de kafamı şişirmesini istemem.biraz araştırdım müzikli yerine daha basit yalın çocuğun hayalgücünü çalıştıran oyuncakların daha elzem olduğuna karar verdim.bir tane battle rattle diye oyuncak almıştım neva dönenceden bıktı,oyun halısından sıkıldı ondan hiç sıkılmıyor hem ağzına sokuyor,hem renkli hem içinde çıngırak var.çok basit bişe belki beğenmezsin.markası dede o markanın diğer oyuncakları da güzel.
allah kolaylık versin zor işler.
efet çok seviyor farkındalık kazanması açısından yararlı bence.
hay maşallah süphanallah çok güzelsin sen özdeciğim.oğlum olsaydı kerterdim kesin.
bu arada ben dersi bitirdim eve kaçarım kızım elma dilimlerini yutmaya çalışıyomuş.
deryacım bende seni merak ederim. allah kolaylık versin canım. öperim.
o minik ağzını öp benim için nasıl şirindir kimbilir.çok seviyom bebişlerimizi ya.öyle tanıdık oldularki sanki canımdan kanımdan hepsi
şükür.inşallah yardımsız yapar artık sarı şekerimn.
Bu ek gıda olayıda ne zor yaa ne yaparız nasıl yaparız ???
Esra görümcen mamiye nasıl benziyor öyle :roflol:
he vallah maminin uzun saçlısı ve daha zayıfı ama oda tontiş
denge politikası izliyorsun demek..löpçük seni
çekilişe katılanlar kara tahta lepi
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9 numero elif Batman'dan katılıyorum saygılar..güllüüü sen bana çıkarsın inşallah aradığımı bulamayınca gönderirsin artık oradansırnaşık şey
düşünüyorumm
geçmiş olsun ördekine

akşamları giremeyince böyle uzun alıntılar oluyor işte.dün hele çok fenağlardaydım dostlar.ikinci defa regly oldum ilkgün işyerinde olmak çok kötü oluyor.eve gittim heryerim ağırıyor nevayı aldım yatakodasına yattık yuvarlandık ,uyudu uyandı falan en son 10 da uyumuşuz sözde yıkayacaktım cadıyı..bir uyandım saat 1 neva uyuyor yanımda salih de bizi uyandırmamış nevanın odada yatmış horluyor.sonra neva'yı yatağına yatırdım..sabah işe geç kaldık uyanamadık.süt sağma ve uykuda emzirme seansları yüzünden daha erken kalkmam gerek.

zorlıklar yaşıyorum evet.neva hatırına çok önem verdiğim 3 kişilk dünyamızdan bazı ödünler veriyorum .evde 24 saat televizyon izleyen iki ayrı insana tahmmül ediyorum.sabahın köründe uyanıyorum,gecenin geç saatklerinde uyuyabiliyorum..ama kızımı çoook seviyorum herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum ve herayının,her gününün tadını çıkarmaya çalışıyorum.annelik çok başka şeymiş

bende cekilise katilmak hediye alip vermek istiyorum:sinifsinif:nasil olcek:sinifsinif:
bilmemm nası yapsak :uhm: neyse cekılıs için acelemız yok,belkı bı çözüm pörtlerr biyerden
müsadenle çüş demek ohaaa demek istiyorum.pess kayınvalıde yapsa soğan gibi limee limeee ederdın kesın kaydirigubbakcemile3
bebeişlere alırız die düşünmüğştüm ben.evet kargoyla adrese teslım
ayy bıan gecen sene geldı aklıma.hamılelık cok güzel en güzel sekılde tadını cıkarın,tabı bebeklerı kucagınıza almak cok daha baska ama bebek içerdeykende süperrr.sizde görceksınız bugunlerı inşallah
:roflol:delikafadulden
bıkereden bıişe olmaa heralde ama acılen bı cocuk doktoru edının gercekten cok gereklı.enaızndan aklına bişe takılınca arayabılıyosun.bıxım doktor nezaman olursa olsun acar cebını,sorumu sorarım :hulya:
Bİraz araştırdım, hormonlar sebeplerden ve sıvı çıkışı olduğu için elektrolit dengesizliğinden artarmış baş ağrısı. Mineral almak gerekirmiş. Bolca meyve yiyorum aslında, daha ne ?
kuzum meyvee mınarel olarmıkı akannehir minarel daha cok sankı sodada var gibi
eklıyorummm
eklıyorumm
buarada ben bıkackere mecbur kalmıstım aptamil 1 kullanmıstım.şevvalde ters bı etkı yapmadı.sma da deneyebılırsın

oyy kıyamam gecms olsun canım.inşallah ilerlemeden atlatır.parıs gezisinin acısı şimdimi cıkıyo yoksam.hoşş arabada acısını sana iyice cıkarmıstı dımeee

fasulyeko cok saol bakiorum hemen// bugun tarhana corbası verdım azcık yanı o ıstemedıgınde aglıo ozaman duruyorum bende.. cok sulu tarhana ıctı yanı tattı dıyeyım :)

pervin doktor bize ilk olarak yoğurt ve meyve püresi verdi bir de güne 1 defa 120 cc formül mama verdi ben işe başlayınca sıkıntı oldu

miniş noliyiii kuzu çüş oha falan ayıp ayıp..
listeye beni de yazar mısın* yazdım ama görmedin sanırım

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel

ayy kıyamam size.neva için katlanıyorsun neticede.bugunlerde gececek elbet.ve katılıyorum anne olmak cok başka birşeymiş
miniş noliyiii kuzu çüş oha falan ayıp ayıp..
listeye beni de yazar mısın* yazdım ama görmedin sanırım

:kedi: aslında o öle olmadıydıı emme velakin sogan yalatıldıgını duyunca yazdıgım cvp cokda diil be kuzu :icecream:

Burcu çok geçmiş olsun baş ağrın için. Stresten kaynaklanıyor olabilir, bende sürekli baş ağrısı ile cebelleşiyorum.
Doruk ile Deva'nın benzerliği kadar annelerimizde benziyor vallahi bu kadar olur !
Benimki de 'benim dediğim olsun' annelerinden.. Ben kızımın giyeceği kıyafete bile çoğu zaman kendim karar veremiyorum. Şu tulumunu giydireyim diyorum, annem yok o olmaz bunları giysin diyor. Lacivert-kırmızı kadife bir tulum almıştım, çok hoşuma gitmişti renkleri, bebeğe koyu renk giydirilmez diye bir kere bile giydirmeyip, yeni doğum yapan bir başka komşumuza vermiş tulumu vs vs gibi bir dolu şey..
Yine de iyi ki var..

Eliifff :kedi: Allah kolaylık versin, kızına kocaman bir maşallah, seni çok üzmüyor
Benimde biraz motivasyona ihtiyacım var, kendimi çok yorgun hissediyorum, depresyona mı girdim nedir.. Evet kızımı çok seviyorum bende, en kıymetli şeyim o benim. O mutlu olsun iyi olsun diye elimden geleni yapıyorum ama ben nasıl sıyrılıcam bu psikolojiden bilemiyorum.

Mama başlayan arkadaşlar
Neden hipp mama veriyorsunuz? Doktor tavsiyesi mi?
Ben sanırım aranızda mamaya ilk başlayanlardanım ve bu mama konusunu çok araştırdım, kimseden de hipp tavsiyesi duymadım. Benim kızım 20 günlüktü, sütüm yetmediğinden, süte ek olarak Pre Aptamil'e başlamıştım. Görüştüğüm doktorlarda hep Milupa Aptamil ya da SMA Gold tavsiye ettiler.
Bunlardan birini kullansanız? Bebekler çok severek içiyorlar bunları, mama geçişlerinde bağırsak sorunları hep yaşanır ama bu mamalarda bu durum en aza iniyor.

Bende çekilişe katılmak istemekteyim.
Hediye almak vermek en çok sevdiğim şeydir, ayy çok heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile5

canımsın ya aglattın durduk yerde...kıyamam sızın 3 kısılık dunyanıza.ins hep coookkk mutlu olun

biz seninle aynı dönemlerde izine ayrılıp aynı dönemlerde başladık değil mi? sürekli neva'yı düşünürsem vakit geçmiyor ben de işlere gömülüyorum

17 temmuzda ayrıldım ece 3 ağustos da doğdu ben 1 aralık ta işe başladım
zor dostum zor kısaca ama başa gelen çekilir bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da

aynen ben de pohpohlanmak taktir edilmek ve sınırsız anlayış istiyorum çok da yorgunum 4 saat uykuyla işe geldim daha ne olsun yaCADIARZU

aysinn cok bunalım goruyorum senı sanırım dedıgın gıbı depresyondasın yapma lutfen bebısını dusun mutlu anne =mutlu bebek

çocuk doktorumuzu değiştirmiştik biz ilki de bu da hipp i önerdi

canımsın ya aglattın durduk yerde...kıyamam sızın 3 kısılık dunyanıza.ins hep coookkk mutlu olun

annelik= ödün vermek+fedakarlık:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…