2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eger vakit dar gelirde yetişmez derseniz illa yılbaşı olmasıda gerekmez yahu...maksad hatıra olsun:)

bence güzel bi fikir..:)eferim kız minik:)

Ulen süt olsun diye yediklerimden bir Doruk daha çıkacak yakında. Gene oldum löpçük gibi.

Bu arada ye bulguru, iç rezeneyi. Biri gaz yapıcı, diğeri çıkarıcı! Gazman oldum yaa, kocama rezil olmamak için zor tutuyom kendimi kaydirigubbakcemile3

Sütün ne durumda Pervinim?

Olur olur,yaz beni kara tahtaya..

defnem damlam öle herkeşlere cevabını ayrı mjlarda yazmakla monolog sayılmaz doludolu bişeyler yazman lazım. baknızı evrim hanım neler yazıyor monolglarında....

:))) Finkyyyyy.. yerim ben seni.. acımam, haberın ola!!

Sımdı sen nıe ole dedın bacım.. berime gel hele, bi dökül bakemm.. biri mi üsdü seni? süle ümmükleyeyimmm.

Bu ne nefis bi bişi yaaa.. Hay Masallahhhh Subhanalalhhhhhh.. bayıldımm bayıldımmm

fisfisfis ben birkaç kez daha okumalıyım ...

İkinizi birbirine karıstırır hüpletirimm sisi... şirin şeyler sisi :))))

evet ya sanal ortamda nasıl olacakki.... çekliş biraz kafa karışrıtıcı

yok kisme bişiycik dimedi ben öle yazı verdimdi.....laelaelaelaelaeüsen olursa sise iletirim berberce ümüklerisssssssss:hulya:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bende hayata daha naturel bir renkte, daha tane tane bakıyorum.. neden acabaaaaaa???

Hakaten kesınlıkle tartılasım gelmıyor bı haftadır.. düşüp bayılmaktan korkuyorumm göreceklerım karsısında

tazeeeeeeeeeeeeeeeemmmm

ayva kompostosu beni fışkır fışkır yaptı..evde kovaylan dolaştım:):sm_cool:

işe yaradı yani haberinolsun

ayvaları rastgele dogradım bi kaç karanfik koydum kaynattım çok azda şeker... tadı kokusu harika

Miniş güzel fikir ama, ya iki kişi aynı numeroyu tutarsa?

Numero süt yapıyorsa, o ıkı kısıden bırını ben yıyebılırım, ama kişi süt yapıyorsa, ben onun numerosunu yemem ne kadar dogru olur, bu numero bulgurun yanında ıyı gıder mı? süt lazım, yapıyor muydu pekı süt,inek sütü olmas, o alerjı yapıomus, o zaman ben ıkı kısıden bırını yıyeyım.. tamam, cözdüm ben bu işi.. kafamçokkarıştı

pempeli kuzynin anası nasılsınıssssssss

Eywallahh kuzu cıgerı... hörmetler.

yaz yaz benide biraz sosyal aktiviteye ihtiyacım var :)

Yormasın senı bırden bu kadar sosyallesmek :)))

yok kisme bişiycik dimedi ben öle yazı verdimdi.....laelaelaelaelaeüsen olursa sise iletirim berberce ümüklerisssssssss:hulya:kaydirigubbakcemile3

Ha demam.. berberce.. en güseli, temissssssss.

çekilişi baby yapsın o katılmıyacagı için daha adil olur

eger vakit dar gelirde yetişmez derseniz illa yılbaşı olmasıda gerekmez yahu...maksad hatıra olsun:)

bence güzel bi fikir..:)eferim kız minik:)
evet tabıkıde sıkıstırmaya gerek yok.nezmaana yetısırse.
Miniş güzel fikir ama, ya iki kişi aynı numeroyu tutarsa?
ıhhmmmmmmmmmm ona bı care düşünürüz,herkez sırasını bekler numara yazmak için.neyse hele bı listeyi yapalımda engin fikirler cıkAR illakı bırımızden
Olur olur,yaz beni kara tahtaya..
)))

yaz yaz benide biraz sosyal aktiviteye ihtiyacım var :)

biside kara tahtaya ekleyinis..

süper.hemen bı tahta hazırlım osaman

Sadece taseyee yasmıssınıs ammmaaa, ben de yapacagım ıcın bı nacızane tesekkur edıyorumm.

evrim formundasın yine. koptum oyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden

sen enıyısı sadece bulgur ye bızımde kafamızı ayran gibi çalkalama be bacım.bu yedıklerın senın karnında diilde beynınde gaz yapmısa benziyi galıba kaydirigubbakcemile3
çekilişi baby yapsın o katılmıyacagı için daha adil olur

evet bencede iyi fikir.hepimizi yazar kagıda sonra bizi bı saraya koyup ceker :lepi:

ay keske bende katilabilseydim..ben buradan yollardim..ama yarin yolcuyum malesef..ve de 3 hafta yokum..ama orada arada girebilirim foruma diye düsünüyorum..ama hemen yilbasina kadar yollamakmi gerekli?neyse olmadi baska sefere insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…