4-8 Ay Arası Beslenme Tablosu
08:00 Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)
Ara öğün Meyve suyu-püresi (evde yapılan meyve suyu veya Milupa Frutapura Meyve Püresi veya Milupa Meyveli Kavanoz Maması)
12:00 Sebze Çorbası (evde yapılan sebze çorbası veya Milupa Sebzeli Karışık Çorba, Kavanoz Mamaları veya Milupa Öğünlerim Serisi 'Sütlü Sebzeli Karışım')
Ara öğün Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)
20:00 Sütlü Pirinçli Bebek Muhallebisi (Milupa Sütlü Pirinçli Bebek Muhallebisi veya evde Devam maması ile yapılan muhallebi)
23:00 Anne Sütü (eğer anne sütü yok ise Milupa Aptamil 2 veya Milumil 2)
kızlar bunu buldum ama anne sutune ara ogun dıo bense ek gıdaları ara ogun yaptım cunku bebegımın ana ogununun anne sutu olmasını ıstıyorum acaba hatamı yapıorum ? genelde uykudan uyanınca yanı acken emıo emdıkten 1 saat sonrada ek besınını verıyorum ...
kızlar bı sorum var ,bizde bı yılbaşı cekılısı yapalımmı ne dersınız.bebişlere küçük hedıyeler yollarız.enazından hatırası olur.fikirlerinizi alim? ona göre elimizi cabuk tutarıss
defnem damlam öle herkeşlere cevabını ayrı mjlarda yazmakla monolog sayılmaz doludolu bişeyler yazman lazım. baknızı evrim hanım neler yazıyor monolglarında....
merhaba arkadaşlar ....dünden beri evimim yaşanmışlığı ile savaş veriyorum çamaşır hiç bitmiyor yıka katla kurut kış günüde zor oluyor hiç dağınıklık bitmiyor o yüzden ...eşimde işlere yardım etmekten bıkmış dün azcuk tartıştık beni anlamıyorsun kaç gecedir uykusuzum sen gipip horul horul uyuyorsun ..neyse lafı fazla uzatmamayayım yanlız başıma ev iş çocuk eş arası koşturuyorum..nezman iflas decem belli olmaz ama rabbim güç veriyor bu saat oldu daha yeni oturdum arada sizlere bakayım dedim çünkü birazdan geri kalakcağım yusuf beyin mama saati kızım okuldn gelecek yemek yapılaca cek cak cak....
yarında kızımı pisikoloğa götüreceğim eşim görev yerindeki bir olaydan dolayı savcıyla işi var o gelemiyor abim götürecek bizi ..geçen sefer gittiğimizde bir biz bir öğretmennin dolduracağı belirti tarama envanteri vermişti dohtur hanım öğretmenimizden gelen rapor baya umutlandırdı çünkü anasınıfında gözümüz korkmuştu ilk dönem neyse bakalım yarın nasıl geçecek...yusuf beyimde ablasından şifayı kapmış annem gelip bakacak ..onu dışarı çıkarmayacağım...heheh rapor verir gibi hissettim kendimi sanki beni merak eden varda ..herkesin kendine göre işi sorunu sıkıntısı var ..
ben kafamda bı cekılış tarzı düşündüm.yanı baska sekıllerde olur ama işe şike karştımı die kımse düşünmesın dıe bı yöntem var kafamda kaydirigubbakcemile3
mesela 12kısı cekılıse katılıyo dıyelım ben bu 12kısıye 1den 12ye kadar sayı veririrm verdıklerımede sölirim özel msj atarak kkdan.özlem sen 3 numara derim.sonra bi topik acarız orda herkez bı sayı söler sırayla msjda.atıyom esra 3 der sen sölersın esra bana alcan die.gibi mesela.yada baska sekıllerde yaparız cekılısı.hele bı karar cıksın topikten,katılımın durumuna göre
fisfisfis ben birkaç kez daha okumalıyım ...
kızlar bı sorum var ,bizde bı yılbaşı cekılısı yapalımmı ne dersınız.bebişlere küçük hedıyeler yollarız.enazından hatırası olur.fikirlerinizi alim? ona göre elimizi cabuk tutarıss
Sütün ne durumda Pervinim?
Olur olur,yaz beni kara tahtaya..
:))) Finkyyyyy.. yerim ben seni.. acımam, haberın ola!!
Sımdı sen nıe ole dedın bacım.. berime gel hele, bi dökül bakemm.. biri mi üsdü seni? süle ümmükleyeyimmm.
:))))
Ulen süt olsun diye yediklerimden bir Doruk daha çıkacak yakında. Gene oldum löpçük gibi.
Bu arada ye bulguru, iç rezeneyi. Biri gaz yapıcı, diğeri çıkarıcı! Gazman oldum yaa, kocama rezil olmamak için zor tutuyom kendimi kaydirigubbakcemile3
Miniş güzel fikir ama, ya iki kişi aynı numeroyu tutarsa?
pempeli kuzynin anası nasılsınıssssssss
yaz yaz benide biraz sosyal aktiviteye ihtiyacım var :)
yok kisme bişiycik dimedi ben öle yazı verdimdi.....laelaelaelaelaeüsen olursa sise iletirim berberce ümüklerisssssssss:hulya:kaydirigubbakcemile3
evet tabıkıde sıkıstırmaya gerek yok.nezmaana yetısırse.eger vakit dar gelirde yetişmez derseniz illa yılbaşı olmasıda gerekmez yahu...maksad hatıra olsun:)
bence güzel bi fikir..:)eferim kız minik:)
ıhhmmmmmmmmmm ona bı care düşünürüz,herkez sırasını bekler numara yazmak için.neyse hele bı listeyi yapalımda engin fikirler cıkAR illakı bırımızdenMiniş güzel fikir ama, ya iki kişi aynı numeroyu tutarsa?
Olur olur,yaz beni kara tahtaya..
)))
yaz yaz benide biraz sosyal aktiviteye ihtiyacım var :)
biside kara tahtaya ekleyinis..
tazeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
ayva kompostosu beni fışkır fışkır yaptı..evde kovaylan dolaştım:):sm_cool:
işe yaradı yani haberinolsun
ayvaları rastgele dogradım bi kaç karanfik koydum kaynattım çok azda şeker... tadı kokusu harika
Numero süt yapıyorsa, o ıkı kısıden bırını ben yıyebılırım, ama kişi süt yapıyorsa, ben onun numerosunu yemem ne kadar dogru olur, bu numero bulgurun yanında ıyı gıder mı? süt lazım, yapıyor muydu pekı süt,inek sütü olmas, o alerjı yapıomus, o zaman ben ıkı kısıden bırını yıyeyım.. tamam, cözdüm ben bu işi.. kafamçokkarıştı
Yormasın senı bırden bu kadar sosyallesmek :))).
sen enıyısı sadece bulgur ye bızımde kafamızı ayran gibi çalkalama be bacım.bu yedıklerın senın karnında diilde beynınde gaz yapmısa benziyi galıba kaydirigubbakcemile3Numero süt yapıyorsa, o ıkı kısıden bırını ben yıyebılırım, ama kişi süt yapıyorsa, ben onun numerosunu yemem ne kadar dogru olur, bu numero bulgurun yanında ıyı gıder mı? süt lazım, yapıyor muydu pekı süt,inek sütü olmas, o alerjı yapıomus, o zaman ben ıkı kısıden bırını yıyeyım.. tamam, cözdüm ben bu işi.. kafamçokkarıştı
.
çekilişi baby yapsın o katılmıyacagı için daha adil olur
Sadece taseyee yasmıssınıs ammmaaa, ben de yapacagım ıcın bı nacızane tesekkur edıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?