bıde bugun kaka yapıo yıne katımsı ama cıkarıo anlıorum yıne bı ıccekıs bı aglama aglaması kesılınce bakıorum cıkarmıs. boyle boyle ogrenecek yapcak bısey yok sanırım
ritmini yerim ben senin güllü heyyy gülllüüüü hele hele güllüüüü
.bir tane battle rattle diye oyuncak almıştım neva dönenceden bıktı,oyun halısından sıkıldı ondan hiç sıkılmıyor hem ağzına sokuyor,hem renkli hem içinde çıngırak var.çok basit bişe belki beğenmezsin.markası dede o markanın diğer oyuncakları da güzel.
9 numero elif Batman'dan katılıyorum saygılar..güllüüü sen bana çıkarsın inşallah aradığımı bulamayınca gönderirsin artık oradansırnaşık şey
minnacık benide yazarmısınn lüffennn
arkadaşlar günaydın
sabah sabah bir sürü alıntı yapmıştım ki pc hata verdi
aklımda kalanlar
Özde ye maşallah tam yemelik olmuş Altınoluk a geldiğimde öperim onu
tuğba ben i de yaz çekilişe
bu arada aynaya baktırmak iyi bir şey bebek kendini tanırmış oyun halılarının bir çoğunda var
kızlar dün ece formül mamasını ilk defa içti o da 60 cc falan yani
sonuç ishal omuş dün tam 3 kez kaka yaptı birinde sırtına kadar çıkmış banyo yaptırdık mecburen
en iyi formül mama hangisi acaba biz hipp kullanmaya başladık
çok geçmiş olsun düzelir inş. bugün :Saruboceq:gunaydin herkese..minik ordegim sanirim nezle oldu, butun gece burunu tikali, oksurdu, yapisik balgam gibi salyalar cikardi, uyumadi(atesi yok allahtan, bende nezle gibiyim..ihlamur ve pekmez vermesini soyledim anneme, insallah duzelir hemencik, kiyamam ben ona..gerci bunlar daha iyi gunleri, krese baslayinca hastaliktan kurtulmiycak, gerci bi yandan vucudununda viruslerel ve mikroplarla savasmayi ogrenmesi gerek ama anne yuregi..
havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)
[/URL][/IMG]
evrim gozunun onunde blgur taneleri ucusmaya basladimiii??
akşamları giremeyince böyle uzun alıntılar oluyor işte.dün hele çok fenağlardaydım dostlar.ikinci defa regly oldum ilkgün işyerinde olmak çok kötü oluyor.eve gittim heryerim ağırıyor nevayı aldım yatakodasına yattık yuvarlandık ,uyudu uyandı falan en son 10 da uyumuşuz sözde yıkayacaktım cadıyı..bir uyandım saat 1 neva uyuyor yanımda salih de bizi uyandırmamış nevanın odada yatmış horluyor.sonra neva'yı yatağına yatırdım..sabah işe geç kaldık uyanamadık.süt sağma ve uykuda emzirme seansları yüzünden daha erken kalkmam gerek.
zorlıklar yaşıyorum evet.neva hatırına çok önem verdiğim 3 kişilk dünyamızdan bazı ödünler veriyorum .evde 24 saat televizyon izleyen iki ayrı insana tahmmül ediyorum.sabahın köründe uyanıyorum,gecenin geç saatklerinde uyuyabiliyorum..ama kızımı çoook seviyorum herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum ve herayının,her gününün tadını çıkarmaya çalışıyorum.annelik çok başka şeymiş
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bunlarda benim aşklarım aralarında ikibuçuk yaş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?