2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burda mılıpa yok ya humana ya hıpp var.humanada alman humana dırek ordan ıthal.dolayısıla secımım cok az.mesela mc donalds var burger yok.ulkeye gırısle alakalı hangısı tepedekılere daha cok rant saglıyosa o var bılmem anlatabıldımmı

meltem bıde kabızlıgı yumusasın dıe corba verdım zaten 30cc kadar yedı yarısınıda agzından doktu tadımlık oldu. zaten eskısı gıbı 3 saate emzırıorum sadece aralarda meyve ve sebze verıorum bıde yatmdan mama. mamayı yatmadan yıyınce rahat uyuyo oda bızde. tabı ben 11de gozu kapalı emzırıorum onu bıdahada gece kacta kalkarsa ve acmı deılmı ona gore ..bazen besıgı 2 sallamayla uyuyo ozaman emzırmıorum

bıde bugun kaka yapıo yıne katımsı ama cıkarıo anlıorum yıne bı ıccekıs bı aglama aglaması kesılınce bakıorum cıkarmıs. boyle boyle ogrenecek yapcak bısey yok sanırım

Anladım Baby.. Türkiyedeki mamalardan istersen ben sana yollayabilirim, 2 güne gelir eline.
Bebelac Milupa'nın yan ürünü ve geçmişi Milupaya göre çok daha yeni. Ben Bebelac ile ilgili çok iyi şeyler duymamıştım.

kızlar kakasını yapmamıştı çiş derken ama dün akşam üzeri yaptıı

aysın tesekkurler cok dusuncelısın bakayım nasıl olcak humanayı sevcekmı hippi sevmedı organıktı oysakı kustu durdu 2 gecedır.

havuç kemiren orjinal kulaklı bir tavşaaaaaaan...

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]

önceliklen ben seni yerim elif dediiiiiiiiiimmm

ikincisi oyuncagın bi linkini falan ver yada resim çek yafrum anlamam ben öle:9

son olarakdan hahaaaaaaaaaaa ...çekilişe ne hacet cigerim sen söle bulamadıgını ben alır yollarım. :1hug:

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
babymom

ne gunlerdı ben o gunler geldı aklıma anladınıs sız onu[/QUOTE]

geç oldu ama günaydın zemuszemus ama pervin o da özde ama birazcık minik hali :kedi: yaa yükleyemiyorum mafoldumben

gelince bekleriz ben eceyi sen özdeyi yersin opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun düzelir inş. bugün :Saruboceq:

çok seviyorum bu resmini paylaşayım dedim:)ben dedim kendim dedim kendikendime dedim....(kulakların çınlasın evrim)

[/URL][/IMG]

tavşanımı yerim ben kemiririm şaşkın tavşanım opuyorumnanaktan

elif teyzesi sağol oğlum olsaydı seve seve verirdim kaydirigubbakcemile3

evrim gozunun onunde blgur taneleri ucusmaya basladimiii??

O uçuşanları da yıyorum ben Nurdan, süt yapsın dıe :Saruboceq:

Iyı yanı bı cıva olmadıgımız eksıktı.. 3 kısılık dünyam benim... canım cıgerım, gecıcı donemler bunlar, yıne olacaksınız ınsallahh..

[/URL][/IMG]

Allamm yaa.. tam bir ŞAVŞAN olmuss bu.. şavşanım benim.. beyas şavşan.

[/URL][/IMG]

Maşallah kuzuma maşallah pek tatlı çıkmış kaydirigubbakcemile2
Ya siz bebikleri oturtuyor musunuz? Bu tavşan oturuyor ama erken değil mi ? Ben Deva'yı hiç oturtmadım daha, dört gözle bekliyorum oturmasını, mesela akşam yemeklerinde masada yanımızda oturmasını falan hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…