2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CAnları rica ederim bende heycan yaptım sanki millipiyango :) ama guzel olmus gercekten :) benım yerımede hedıyelesın cok severım hedıye almayı ozellıkle bebıklere :)

ecısı yıkadım uyuttum 20dk sonra uyandı besıgını salladım uyumadı emzırdım ayagıma koydum salladım sonrada pişpişledim oldu bıttı.artık dayanamıyorum aglamalarına bıraz onun gonlu bıraz benım. cok aglayınca bana daral gelıo kızmaya baslıorum busefer dudak buzup aglıo anlıo sonra ben cok kotu hıssedıorum

mrhba geçmişi okuyamadım .furkan anca uyudu.2gündür düzgün emmiyo neden bilmyrum
şu dediğinz milupanın muhallabisinden aldım .çok az yedi ama çok kustu .tadı biaz ekşimsiydi acaba
o yüzdenmi kustu szdede böle oluyomu

dunden mayaladıgım yogurt vardı bıraz yedırmıstım buzdolabında duruyo tekrar yedırsem olurmu aynı kavanozdan agzı kapalıydı vede kavanozdan yedırmıstım

canım ben sürekli veriyorum muhallebi hiç kusmadı ama hiç de ekşi olmadı senin ki neden ekşi oldu ki?

elifffff bişi dicem

bu neva fıstık varya dogdugunda sankim sana benziyordu ama buyudukçe eşine benzemeyebaşlamış kız bu. topiğin sinerjisi herhal bebekler babalara benziyor ya:)

bir fikrim olsa cevaplardım.

Burcu ne alacan yahoya merakla bekliyorum. neva bu fotoda erkeğe benziyor iyice.mavileri de giydi.gerçi pembe giydirince de değişen bişe yok.doktora gittiğimiz gün kızım giymiş pembe mont soruyorlar kız mı erkek mi geri zekalılar.kaydirigubbakcemile

yaaa alıntı yapamıyorum nevaya bayıldım o bakıslar gıdık süperr.

ayrıca didomm hadı lennn diyorum o ebruyla bu ebruyu karıstırmadım müsadenelee.hanı şu epru epru die die kızın nikenı degıstırdiği ebrudan bahsedıyorummmm dilcikar

burcucum beklentılerı yüksekseltmek adına degıl bıan bebelere e aldıgımızı unutaraktan esraya alacagını varsayarak böle bı yorum yapmıstım,anladın sen onu yerimseniben

sen onu nbırak gecen aksam annemlerdeydık,komsusu geldı 50 küsür yaşlarında bı kadın,dedım şimdi bu gıcık kadın kızımı oğlana benzetır die yeşil renk band taktım kafasına.kadın ne dese begenırsın "ayy maşşalah erkek galıba "akannehir

allah senin iyiliğini versin Minnacıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

o pukketdi:)kaydirigubbakcemile3

dunden mayaladıgım yogurt vardı bıraz yedırmıstım buzdolabında duruyo tekrar yedırsem olurmu aynı kavanozdan agzı kapalıydı vede kavanozdan yedırmıstım
bence olmaz.ben olam öyle yapardım.evde kavanoza mayaladığım yoğurtlar tencereye mayaladıklarımdan çok sonra ekşiyor.
elifffff bişi dicem

bu neva fıstık varya dogdugunda sankim sana benziyordu ama buyudukçe eşine benzemeyebaşlamış kız bu. topiğin sinerjisi herhal bebekler babalara benziyor ya:)
o sinerjiye bennn
teşekkürler teyzesi de o puket olmasın.bunadıın sen ha bi çocuk doğurdun eks oldun.
bende diyom bizim oğlanın başı kelde değil ndn ben unutuldum acabananiknanik önemli değil tatlım olabiler böle karışıklıklar:1hug:

kaydirigubbakcemile3

Ben yedirirdim.. ama ben çok pimpiriklenmiyorum.. yoğurt kolay bozulan birşey değildir.. ama yine de sen kendi iç sesini dinle..

sen bu yaşta tozuttun o kadına çok görmemeli değil mi ha ha haaaa
allah senin iyiliğini versin Minnacıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

o pukketdi:)kaydirigubbakcemile3

diyorum tozuttu diyekafamçokkarıştı

elif sen yıne ıı kıza kot elbıse gıydırmısım fırfırlı bana dıolarkı kızmı erkekmı :)))))) aynen doktordada pembe mont kız oglan dıe soruyolar :) sacları uzayanaca sabretmemız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…