mrhba geçmişi okuyamadım .furkan anca uyudu.2gündür düzgün emmiyo neden bilmyrum
şu dediğinz milupanın muhallabisinden aldım .çok az yedi ama çok kustu .tadı biaz ekşimsiydi acaba
o yüzdenmi kustu szdede böle oluyomu
bir fikrim olsa cevaplardım.mrhba geçmişi okuyamadım .furkan anca uyudu.2gündür düzgün emmiyo neden bilmyrum
şu dediğinz milupanın muhallabisinden aldım .çok az yedi ama çok kustu .tadı biaz ekşimsiydi acaba
o yüzdenmi kustu szdede böle oluyomu
lısteyı duzenledım. 18 19 pespese olunca orda yanlıs yazmısım mavısım affet cok opuldun
bir fikrim olsa cevaplardım.
Burcu ne alacan yahoya merakla bekliyorum. neva bu fotoda erkeğe benziyor iyice.mavileri de giydi.gerçi pembe giydirince de değişen bişe yok.doktora gittiğimiz gün kızım giymiş pembe mont soruyorlar kız mı erkek mi geri zekalılar.kaydirigubbakcemile
allah senin iyiliğini versin Minnacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkyaaa alıntı yapamıyorum nevaya bayıldım o bakıslar gıdık süperr.
ayrıca didomm hadı lennn diyorum o ebruyla bu ebruyu karıstırmadım müsadenelee.hanı şu epru epru die die kızın nikenı degıstırdiği ebrudan bahsedıyorummmm dilcikar
burcucum beklentılerı yüksekseltmek adına degıl bıan bebelere e aldıgımızı unutaraktan esraya alacagını varsayarak böle bı yorum yapmıstım,anladın sen onu yerimseniben
bence olmaz.ben olam öyle yapardım.evde kavanoza mayaladığım yoğurtlar tencereye mayaladıklarımdan çok sonra ekşiyor.dunden mayaladıgım yogurt vardı bıraz yedırmıstım buzdolabında duruyo tekrar yedırsem olurmu aynı kavanozdan agzı kapalıydı vede kavanozdan yedırmıstım
o sinerjiye bennnelifffff bişi dicem
bu neva fıstık varya dogdugunda sankim sana benziyordu ama buyudukçe eşine benzemeyebaşlamış kız bu. topiğin sinerjisi herhal bebekler babalara benziyor ya:)
teşekkürler teyzesi de o puket olmasın.bunadıın sen ha bi çocuk doğurdun eks oldun.yaaa alıntı yapamıyorum nevaya bayıldım o bakıslar gıdık süperr.
ayrıca didomm hadı lennn diyorum o ebruyla bu ebruyu karıstırmadım müsadenelee.hanı şu epru epru die die kızın nikenı degıstırdiği ebrudan bahsedıyorummmm dilcikar
burcucum beklentılerı yüksekseltmek adına degıl bıan bebelere e aldıgımızı unutaraktan esraya alacagını varsayarak böle bı yorum yapmıstım,anladın sen onu yerimseniben
bende diyom bizim oğlanın başı kelde değil ndn ben unutuldum acabananiknanik önemli değil tatlım olabiler böle karışıklıklar:1hug:
dunden mayaladıgım yogurt vardı bıraz yedırmıstım buzdolabında duruyo tekrar yedırsem olurmu aynı kavanozdan agzı kapalıydı vede kavanozdan yedırmıstım
sen bu yaşta tozuttun o kadına çok görmemeli değil mi ha ha haaaasen onu nbırak gecen aksam annemlerdeydık,komsusu geldı 50 küsür yaşlarında bı kadın,dedım şimdi bu gıcık kadın kızımı oğlana benzetır die yeşil renk band taktım kafasına.kadın ne dese begenırsın "ayy maşşalah erkek galıba "akannehir
allah senin iyiliğini versin Minnacıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
o pukketdi:)kaydirigubbakcemile3
evdeyim balim:)))masallah nevaya cingoz, babnin kopyasi olmus bu kiz..bugün evdeyim ve çoooook mutluyum.umarım nurdan da evdedir
bende bendekaydirigubbakcemile3çekilişin sonuçlarına bayıldım
bir fikrim olsa cevaplardım.
Burcu ne alacan yahoya merakla bekliyorum. neva bu fotoda erkeğe benziyor iyice.mavileri de giydi.gerçi pembe giydirince de değişen bişe yok.doktora gittiğimiz gün kızım giymiş pembe mont soruyorlar kız mı erkek mi geri zekalılar.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?